• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

≡≡≡≡ چی شـده همه زوم کردن رو پاپ آپ واقعا ؟؟؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
کاری نداره! بردارین تو سایتتون بزنین هرکی میخواد پاپ آپ براش باز نشه ماهی 5 تومن بده! عمرا کسی بده :|

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
والا یه زمان ما از منابع دانلود می‌کردیم ولی خوب الآن هم از منابع دانلود می‌کنیم :D
بله برای فیلم طرف زحمت میکشه از آپلودسنترها یا تورنت دانلود می‌کنه و بعد اینکه کانورت کرد آپلود می‌کنه یه زحمتی کشیده. هرچند خیلی از اونا هم فقط یه لیچر نصب کردن و از لینک‌هایی که سایت‌های دیگه گذاشتن مستقیم لیچ می‌کنن و فقط اسم فایل رو تغییر میدن که آدرس وب‌سایتشون (شما بخون وبلاگ) رو بذارن توش
صدالبته اونا الآن همه‌شون اکانت پرمیوم میفروشن و علاوه بر درآمدی که از اون اکانت‌هاس پرمیوم یا بقول خودشون VIP که میفروشن، اول تا آخر صفحه‌شون پر از تبلیغات گرافیکی جورواجور بعلاوه پاپ‌آپ‌های اعصاب‌خوردکنه

ولی اونیکه نرم‌افزار رو میذاره برای دانلود دقیقا چه زحمتی می‌کشه؟
لیچ کردن فایل‌ها خیلی طاقت‌فرساست یا نصب اسکریپت؟

سایت های دانلود نباشن به جز وبمستر ها 99 درصد ایران لنگ میمونه. اینو نمیشه منکر شد

من منظورم سایت فیلم نبود. آنکورهای ویدیو رو میگم.

ببینید تو ایران انتظار دارید بیان نرم افزار کرک کنن با لینک مستقیم بدن دست مردم؟ اگه بخواین فروش لایسنس رو بگید از هر 10000 نفر یه شاید بخره.
نه که ایرانی ها خیلی اهمیت قائل میشن برای فایل. همین سایت های به قول شما کپی مثل دانلودها نباشن 90 درصد ایرانی ها نرم افزار از اینترنت دستشون نمیرسه.
لینک مستقیم هم نمیدونم واقعا کدوم بی فکری وارد نت ایران کرد... ولی الان چاره ای جز گذاشتن پاپ آپ نیست

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
سایت های دانلود نباشن به جز وبمستر ها 99 درصد ایران لنگ میمونه. اینو نمیشه منکر شد

من منظورم سایت فیلم نبود. آنکورهای ویدیو رو میگم.

ببینید تو ایران انتظار دارید بیان نرم افزار کرک کنن با لینک مستقیم بدن دست مردم؟ اگه بخواین فروش لایسنس رو بگید از هر 10000 نفر یه شاید بخره.
نه که ایرانی ها خیلی اهمیت قائل میشن برای فایل. همین سایت های به قول شما کپی مثل دانلودها نباشن 90 درصد ایرانی ها نرم افزار از اینترنت دستشون نمیرسه.
لینک مستقیم هم نمیدونم واقعا کدوم بی فکری وارد نت ایران کرد... ولی الان چاره ای جز گذاشتن پاپ آپ نیست

چرا داداش چاره هست، متأسفانه استراتژی و برنامه بلندمدت کسب درآمد نیست.
لینک مستقیم هم واقعا کاربرهای ایرانی با لینک‌های غیرمستقیم مشکل دارند چون اینترنتشون نمی‌کشه فایل حتی ۱۰۰ مگ رو بدون رزیوم دانلود کنند. یکی از دوستان همین الآن من بهش یه لینک زیر ۷۰۰ مگ دادم چند روزه داره دانلود می‌کنه.
در کل من با اکانت پرمیوم بیشتر موافقم تا تبلیغات اینجوری
به یه سایتی که این‌همه تبلیغات گذاشته بود پیشنهاد کردم بجای اینا اکانت پرمیوم بذارین
یارو ورداشت مطالب مفیدو از انجمن عمومی منتقل کرد به یه بخشی تحت عنوان VIP و اکانت پرمیوم براش ماهی ۱۰هزار تومن!!! گذاشت و صدالبته پاپ‌آپ‌ها و بنرها همچنان سر جای خودشونن!
می‌بینید که مشکل این نیست که راه برای کسب درآمد وجود نداره، اغلب یا طمع یا هم بی‌فکری و بی‌برنامگی باعث این مشکلاته

imaco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام

واقعا برام سواله که چی شده یهو خیل عظیمی از وبمسترا تمرکز کردن رو پاپ آپ های سایتشون!!

کلا هر چند وقت یه بار یه چیزی مد میشه و همه رو میارن بهش و الان هم بازار پاپ آپ داغه شدید

یعنی واقعا فقط از پاپ آپ میشه کسب درامد کرد ؟

یکم آزار دهنده و زشت نیست ؟

دوستان اگر میشه نظر خودتون رو بگید
با سلام
دوست عزیز دلایلش روشنه :
1- فضای غیر حرفه ای وب در ایران و خیل وبمستر های تازه کار
2- ارزش قایل نبودن برای کاربران و بازدید کنندگان
3- نداشتن استراتژی و خلاقیت برای درامدزایی و روی آوردن به روش های کاذب و منسوخ شده .

البته برخی استدلالشان این است پس وبمستر از کجا هزینه هایش را تامین کند ؟! خدمت این دوستان هم عرض میکنم هیچ کس برای هیچیک از ما دعوتنامه ای برای راه اندازی سایت نفرستاده اگر نمیتوانیم از راه های درست و معقول هزینه های خود را تامین کنیم به جای تجاوز به حریم دیگران و فراری دادن کاربران از وب ، بهتر است سایت تعطیل شود .

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
با سلام
دوست عزیز دلایلش روشنه :
1- فضای غیر حرفه ای وب در ایران و خیل وبمستر های تازه کار
2- ارزش قایل نبودن برای کاربران و بازدید کنندگان
3- نداشتن استراتژی و خلاقیت برای درامدزایی و روی آوردن به روش های کاذب و منسوخ شده .

البته برخی استدلالشان این است پس وبمستر از کجا هزینه هایش را تامین کند ؟! خدمت این دوستان هم عرض میکنم هیچ کس برای هیچیک از ما دعوتنامه ای برای راه اندازی سایت نفرستاده اگر نمیتوانیم از راه های درست و معقول هزینه های خود را تامین کنیم به جای تجاوز به حریم دیگران و فراری دادن کاربران از وب ، بهتر است سایت تعطیل شود .

جمله سبزرنگت رو باید طلا گرفت

متأسفانه این افراد باعث بی‌اعتمادی مردم نسبت به اینترنت شدن.
طرف وقتی یه ساعت ادیفایر توی این سایت‌ها میبینه که با اصل مو نمی‌زنه بعد که رسید دستش میبینه اسباب بازی بچش از این بهتره، دیگه فکر اینو نمی‌کنه که این سایت‌ها کلاهبردارن و دروغگو هستن، به کل فروشگاه‌های آنلاین بدبین میشه!

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
چرا داداش چاره هست، متأسفانه استراتژی و برنامه بلندمدت کسب درآمد نیست.
لینک مستقیم هم واقعا کاربرهای ایرانی با لینک‌های غیرمستقیم مشکل دارند چون اینترنتشون نمی‌کشه فایل حتی ۱۰۰ مگ رو بدون رزیوم دانلود کنند. یکی از دوستان همین الآن من بهش یه لینک زیر ۷۰۰ مگ دادم چند روزه داره دانلود می‌کنه.
در کل من با اکانت پرمیوم بیشتر موافقم تا تبلیغات اینجوری
به یه سایتی که این‌همه تبلیغات گذاشته بود پیشنهاد کردم بجای اینا اکانت پرمیوم بذارین
یارو ورداشت مطالب مفیدو از انجمن عمومی منتقل کرد به یه بخشی تحت عنوان VIP و اکانت پرمیوم براش ماهی ۱۰هزار تومن!!! گذاشت و صدالبته پاپ‌آپ‌ها و بنرها همچنان سر جای خودشونن!
می‌بینید که مشکل این نیست که راه برای کسب درآمد وجود نداره، اغلب یا طمع یا هم بی‌فکری و بی‌برنامگی باعث این مشکلاته

این طرح ها تو ایران عملی نیست به این سادگی.
خودتون دارید میگید اگه لینک مستقیم نباشه همه بیچاره میشن. خب بخاطر لینک مستقیم به این خوبی با سرعت بالا بدون محدودیت یه پاپ آپ رو نمیتونن تحمل کنن واقعا؟ درصورتی که همون فایل تو سایت های خارجی باید یک ساعت بگردن تا یه لینک سالم پیدا کنن بعد از پیدا کردن باید 10 تا پاپ رو تحمل کنن. بعدش هم یه لینک بدون قابلیت رزیوم با محدویت های مختلف گیرشون میاد.

در ضمن اپلودسنتر ها هم نباید پاپ آپ بذارن دیگه. دانلود رو فقط برای پرمیوم محدود کنن. در صورتی که اینطور نیست. کسی بخواد و دانلودش زیاد باشه میتونه پرمیوم بگیره. اونی که اهل دانلود نیست و فقط میخواد همون فایل رو دانلود کنه میتونه 4 تا پاپ رو هم تحمل کنه.
حالا شما فرض کن یه سایت مثل با مطالب علمی مفید باشه با 2 تا پاپ آپ. یه سایت هم با همون مطالب پرمیوم باشه. 99 درصد تو گزینه اول میرن. کسی هم مجبورشون نکرده.

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
خود بازدیدکننده شعورش میرسه اگه از پاپ آپ خوشش نیومد میتونه سایتو ببنده و دیگه هم نیاد کسی براش دعوتنامه نداده.شما هم در جایگاهی قرار ندارید که بخوای درباره ی تعطیلی یا ادامه ی بقای سایتی تصمیم گیری و اظهار نظر کنید چون تعطیلی یا ادامه ی کار سایت به نظر شما و امثالکم بستگی نداره...بهتره سرتون تو کار خودتون باشه

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
جمله سبزرنگت رو باید طلا گرفت

متأسفانه این افراد باعث بی‌اعتمادی مردم نسبت به اینترنت شدن.
طرف وقتی یه ساعت ادیفایر توی این سایت‌ها میبینه که با اصل مو نمی‌زنه بعد که رسید دستش میبینه اسباب بازی بچش از این بهتره، دیگه فکر اینو نمی‌کنه که این سایت‌ها کلاهبردارن و دروغگو هستن، به کل فروشگاه‌های آنلاین بدبین میشه!

بله.
اگه همه استدلال شما رو داشتن, ایران 20 30 تا سایت پرمیوم بدون تبیلغات داشت. هر کاربر هم باید برای دسترسی به مطالب ماهی 200 300 خرج اینترنت میکرد. فکر کنم اینجوری معقول تر بود. به حریم کاربر هم تجاوز نمیشد

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
این طرح ها تو ایران عملی نیست به این سادگی.
خودتون دارید میگید اگه لینک مستقیم نباشه همه بیچاره میشن. خب بخاطر لینک مستقیم به این خوبی با سرعت بالا بدون محدودیت یه پاپ آپ رو نمیتونن تحمل کنن واقعا؟ درصورتی که همون فایل تو سایت های خارجی باید یک ساعت بگردن تا یه لینک سالم پیدا کنن بعد از پیدا کردن باید 10 تا پاپ رو تحمل کنن. بعدش هم یه لینک بدون قابلیت رزیوم با محدویت های مختلف گیرشون میاد.

در ضمن اپلودسنتر ها هم نباید پاپ آپ بذارن دیگه. دانلود رو فقط برای پرمیوم محدود کنن. در صورتی که اینطور نیست. کسی بخواد و دانلودش زیاد باشه میتونه پرمیوم بگیره. اونی که اهل دانلود نیست و فقط میخواد همون فایل رو دانلود کنه میتونه 4 تا پاپ رو هم تحمل کنه.
حالا شما فرض کن یه سایت مثل با مطالب علمی مفید باشه با 2 تا پاپ آپ. یه سایت هم با همون مطالب پرمیوم باشه. 99 درصد تو گزینه اول میرن. کسی هم مجبورشون نکرده.

چرا داداش راه داره که بازدید کننده از خداشم باشه اکانت پرمیوم رو بخره
بشرط اینکه وب‌مستر هم سرمایه‌گذاری درست بکنه و به مشتری نشون بده که اکانت پرمیوم چقدر براش مزایا داره.
در مورد سایت‌های خارجی بنظرم نیازی به اونا نیست میشه با تورنت به همه‌چی رسید ;)

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
چرا داداش راه داره که بازدید کننده از خداشم باشه اکانت پرمیوم رو بخره
بشرط اینکه وب‌مستر هم سرمایه‌گذاری درست بکنه و به مشتری نشون بده که اکانت پرمیوم چقدر براش مزایا داره.
در مورد سایت‌های خارجی بنظرم نیازی به اونا نیست میشه با تورنت به همه‌چی رسید ;)
شما اون راه هارو بیان کن که کاربر راضی باشه. ما عملی میکنیم
شما نظر سنجی بذار تو سایت, مطمئن باش کاربر ها میگن پرمیوم نکن که هیچ 2 تا پاپ دیگه هم اضافه کن ما راضیم.
اگه منظورتون از تورنت ترکر های عمومی هستن که بعله از 100 نرم افزاری که گذاشتن 90 تاشون ویروس هست. در ضمن پورت تورنت تو خیلی از کشور ها بستس o_O

imaco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خود بازدیدکننده شعورش میرسه اگه از پاپ آپ خوشش نیومد میتونه سایتو ببنده و دیگه هم نیاد کسی براش دعوتنامه نداده.شما هم در جایگاهی قرار ندارید که بخوای درباره ی تعطیلی یا ادامه ی بقای سایتی تصمیم گیری و اظهار نظر کنید چون تعطیلی یا ادامه ی کار سایت به نظر شما و امثالکم بستگی نداره...بهتره سرتون تو کار خودتون باشه
انجمن همونطور که از اسمش پیداست محلی برای گفتگوست و روی سخن با شما یا هیچ فرد خاصی نیست! شما به چیزی که اعتقاد دارید عمل کنید و در مورد نظر دیگران نظر ندید لطفا !

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
شما اون راه هارو بیان کن که کاربر راضی باشه. ما عملی میکنیم
شما نظر سنجی بذار تو سایت, مطمئن باش کاربر ها میگن پرمیوم نکن که هیچ 2 تا پاپ دیگه هم اضافه کن ما راضیم.
اگه منظورتون از تورنت ترکر های عمومی هستن که بعله از 100 نرم افزاری که گذاشتن 90 تاشون ویروس هست. در ضمن پورت تورنت تو خیلی از کشور ها بستس o_O

یه نمونه سادش آپلودسنترهاییه که در واقع همین سایت‌های دانلود خودشون راه انداختن و ۲نوع امکان دانلود گذاشتن یکی برای فایل‌های با پارت بیش‌تر و دومی هم برای دانلود بصورت پرمیوم و با یک یا ۲ پارت
و کلی امکانات مختلف که فقط توی اکانت پرمیوم اپلودسنتر وجود دارن و با پلن‌های مختلف
درصد خیلی زیادی از یوزرها رفتن سراغ اکانت‌های پرمیوم
هرچند بنظر من این روش هم درست و کامل پیاده‌سازی نشد و اگه یکم حرفه‌ای‌تر ایجاد میشد علاوه بر اون یوزرها میتونستن یوزرهای دیگه‌ای رو هم جذب کنند.

در کل روش زیاده فقط باید یکم فکر و یکم حوصله داشته باشن.
در کنار روش بالا اگه طرف ۲-۳تا بنر استاندارد هم یذاره به هیچ‌جای کسی بر نمیخوره ;)

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
انجمن همونطور که از اسمش پیداست محلی برای گفتگوست و روی سخن با شما یا هیچ فرد خاصی نیست! شما به چیزی که اعتقاد دارید عمل کنید و در مورد نظر دیگران نظر ندید لطفا !
شما هم لطفا به سایت دیگران کار نداشته باشید اگه سایت دارین نظارتون رو رو سایتتون اعمال کنید اگه به موفقیت رسیدید بعد بیاین اظهار فضل کنید . اگرم ندارید ک بهتر سر در تاپیک رو بخونید ... ;)

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
در مورد تورنت‌های با ترکر عمومی والا من طی این چند سالی که از تورنت دانلود می‌کنم بندرت پیش اومده که فایل دانلودیم چیزی غیر از اونی باشه که انتظار داشتم.
و پورت تورنت رو میشه بفرمایید چطور میبندن؟ تورنت روی هر پورتی میتونه کار کنه عزیزم.

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
یه نمونه سادش آپلودسنترهاییه که در واقع همین سایت‌های دانلود خودشون راه انداختن و ۲نوع امکان دانلود گذاشتن یکی برای فایل‌های با پارت بیش‌تر و دومی هم برای دانلود بصورت پرمیوم و با یک یا ۲ پارت
و کلی امکانات مختلف که فقط توی اکانت پرمیوم اپلودسنتر وجود دارن و با پلن‌های مختلف
درصد خیلی زیادی از یوزرها رفتن سراغ اکانت‌های پرمیوم
هرچند بنظر من این روش هم درست و کامل پیاده‌سازی نشد و اگه یکم حرفه‌ای‌تر ایجاد میشد علاوه بر اون یوزرها میتونستن یوزرهای دیگه‌ای رو هم جذب کنند.

در کل روش زیاده فقط باید یکم فکر و یکم حوصله داشته باشن.
در کنار روش بالا اگه طرف ۲-۳تا بنر استاندارد هم یذاره به هیچ‌جای کسی بر نمیخوره ;)

میشه اسم اون آپلودسنتر رو بگید؟
با این حالت ها هم تو ایران به سختی اکانت میخرن و ترجیح میدن n تا پاپ و محدودیت رو تحمل کنن و رایگان دانلود کنن

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
در مورد تورنت‌های با ترکر عمومی والا من طی این چند سالی که از تورنت دانلود می‌کنم بندرت پیش اومده که فایل دانلودیم چیزی غیر از اونی باشه که انتظار داشتم.
و پورت تورنت رو میشه بفرمایید چطور میبندن؟ تورنت روی هر پورتی میتونه کار کنه عزیزم.

از کدوم ترکر ها استفاده میکنید شما؟ عمومی یا خصوصی؟
پورت تورنت تو خیلی از کشور های اروپایی و مخصوصا آمریکا باز نیست برای استفاده. مخصوصا آمریکایی که پیگیری و دردسر میشه

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
میشه اسم اون آپلودسنتر رو بگید؟
با این حالت ها هم تو ایران به سختی اکانت میخرن و ترجیح میدن n تا پاپ و محدودیت رو تحمل کنن و رایگان دانلود کنن

یه نگاه به انجمن‌هایی که فایل و فیلم باشتراک میذارن بکنین متوجه میشین چقدر از این آپلودسنترها راه افتاده
اگه درآمد نداشت بنظر شما انقدر هر روز مثل قارچ زیاد میشدن؟
این فقط یه نمونه از موارد بود
مسلما با فکر کردن به گزینه‌های دیگه‌ای هم میشه رسید

imaco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شما هم لطفا به سایت دیگران کار نداشته باشید اگه سایت دارین نظارتون رو رو سایتتون اعمال کنید اگه به موفقیت رسیدید بعد بیاین اظهار فضل کنید . اگرم ندارید ک بهتر سر در تاپیک رو بخونید ... ;)
همونطور که قبلا عرض کردم مجددا تاکید میکنم روی سخن با شما نبوده و نیست !

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
از کدوم ترکر ها استفاده میکنید شما؟ عمومی یا خصوصی؟
پورت تورنت تو خیلی از کشور های اروپایی و مخصوصا آمریکا باز نیست برای استفاده. مخصوصا آمریکایی که پیگیری و دردسر میشه

من از ترکرهای عمومی معمولا استفاده می‌کنم
توی امریکا و اروپا هم پورت بسته نیست فقط اینکه اگه حالت ابیوز بگیره بخودش و isp مشکوک بشه، احتمال پیگیریش هست.
اگه بعد از مراحل بالا اثبات بشه که محتوی غیرمجاز دانلود کردین، ممکنه مجازاتی هم براتون در پی داشه باشه که البته این مورد توی امریکا برای یوزر خونگی درسته قانونش هست اما احتمال اجرا شدنش یک در میلیونه اما توی اروپا چون قوانین مستقیم بر علیه تورنت غیرمجاز بتازگی ثبت شده، و صدالبته بخاطر آگاهی کم یوزرها از اینکه ispهای اروپایی همیشه و همیشه دارن به حریم خصوصیشون با ترکینگ‌کوکی‌ها تجاوز میکنن، یوقتایی برخورد جدی میکنند.

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
یه نگاه به انجمن‌هایی که فایل و فیلم باشتراک میذارن بکنین متوجه میشین چقدر از این آپلودسنترها راه افتاده
اگه درآمد نداشت بنظر شما انقدر هر روز مثل قارچ زیاد میشدن؟
این فقط یه نمونه از موارد بود
مسلما با فکر کردن به گزینه‌های دیگه‌ای هم میشه رسید
انجمن های خارجی رو میگید؟ والا اونا که از همین اپلودسنتر های عادی هم تعداد زیاد خرید دارن. مدل بهتر بیاد اون درصد فروش میره رو اونا. ربطی به ایران نداره

بالا