• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد ایسوس مموپد اچ دی

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سلام من دو هفته پیش یه ممو پد اچ دی خریدم الان چندتا مشکل پیدا کرد چیکار کنم 1 قاب پلاستیکی دستگاه لقی داره طوری که وقتی با انگشت فشار میدم تق تق میکنه 2 پایین نمایشگر یه خط سفید از زیر قاب معلومه 3 امروز مشکل خش خش بلندگو پیدا کرده خلاصه ایسوس نامیدم کرد هیچی اپل نمیشه

saeed2525

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من يك مشكل دارم با بلوتوثش(مموپد اف اچ دي 10)
با بلوتوث فايل موزيك و عكس و پي دي اف ميگيرم ولي برنامه و بازي نميتونم بگيرم .شما اين مشكل رو نداريد؟ چطوري حلش كنم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
من يك مشكل دارم با بلوتوثش(مموپد اف اچ دي 10)
با بلوتوث فايل موزيك و عكس و پي دي اف ميگيرم ولي برنامه و بازي نميتونم بگيرم .شما اين مشكل رو نداريد؟ چطوري حلش كنم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام دوست عزیز
تبلت های ایسوس فایل های برنامه با پسوند apk رو از طریق بلوتوث دریافت نمی کنند شما پسوند(فرمت) نرم افرار را با rename کردن تغییر بده مثلا به فرمت zip و بعد ارسالش کن و وقتی که در دستگاه مقصد دریافت شد دوباره فرمت اون رو به apk تغییر بده.
امیدوارم موفق باشید.
یا علی.

sami_shy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من کیف ممو پد اچ دی میخام با برچسب کی میتونه برام بیاره و یا ادرس سایتی بده ؟ خریدم کیفش نیست خواهشا راهنمایی کنید

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
ایسوس ممو پد فول اچ دی 10، وقتی فولدر داخل مموری کارتش درست میکنیم و فایل کپی میکنیم ، بعد از اتصال به کامپیوتر میبینیم از هر فولدر دو تا هست با یه سایز مثلا دوتا فولدر بنام موزیک هر کدوم 1 گیگ! اما نکته جالتر این که حجم اشغال شده دوبرابر نیست و کارت حافظه فقط به اندازه یک فولدر حجمش اشغال شده! داخل تبلت هم در داخل کارت حافظه یک فوادر دیده میشه !!!
شما این مورد برخورد کردید ؟

1373mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا یکی کمک کنه
من چند روزه دکمه ی home رو که میزنم میگه راه انداز متوقف شد و کار
نمیکنه
یکی کمکککککک کنه توروخداااااااا

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
مدل دستگاه ورژن آندروید ، برنامه جدید نصب کردید؟ روت شده؟ ....راه انداز معادل انگلیسیش چی میشه ؟

1373mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مدل دستگاه ورژن آندروید ، برنامه جدید نصب کردید؟ روت شده؟ ....راه انداز معادل انگلیسیش چی میشه ؟
دادا asus memopad hd7 روت نیست برنامه جدید نصب کردم اما بعد نصبش هم مدتی درست بود بعدها اینطور شده
اندرویدم هم نسخه 4.2.2 هست
قبلا سایفون هم جوا میداد اما حالا کار نمیکنه

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
اگر دردسرش کمه و حوصله هم اجازه میده از داخل تنظیمات ریست فکتوری کنید (قبلش اطلاعات شخصی و فایلها بکاپ بگیرید)، هیچ نیازی هم ینست راههای پیچیده و آنچنانی برای ریست کردن استفاده کنید همین ریست فکتوری که در تنظیمات هست کفایت میکنه بیشتر از اون خواسته شما هم کارشو انجام میده. فقط شارژ دستگاه کامل باشه. چون اگر برنامه ای به هر دلیلی این کار انجام داده باشه احتمال اینکه اثری که گذاشته بعد از حذف برنامه باقی بمونه زیاد هست . چون این موارد که فرمودید الان بدون مشکل کار میکنند روی همین آندروید و دستگاه مشابه...

بالا