@
Raeesi
اول پیشنهاد میکنم بهتون که متن های خودتون خیلی خلاصه بنویسید. چه در انجمن ها و چه در محیط وب و چه در هر جای دیگه. اما چون جواب طولانی دادید من رو هم مجبور کردید کلی از وقتم رو صرف پاسخگویی طولانی به شما کنم. (به احترام وقتی که گذاشتید)
شما فکر میکنی همه مسائل به هم مرتبط نیست؟ وضعیت تحریم ها ، تورم ، افزایش قیمت دلار و ارز و .......؟
کلا فقط منافع خودتون رو درنظر گرفتید و بر اساس منافع شخصی اظهار نظر میکنید البته ایرادی نداره چون همه آدمها اول به خودشون و منافعشون فکر میکنند و سپس به بقیه.
چند ساله که هزینه اینترنت تقریبا تفاوتی نکرده هرچند که عوامل که در بالا اشاره کردم در اینترنت هم تاثیر گذاشته! مشکل شما هم دقیقا به این خاطره که هر سایت پاپ آپ چند مگابایت از ترافیک شما را هدر میده.
حالا اون عوامل خط اول برای یک وبمستر چند برابر تاثیر گذاشته. یعنی هم برای شما تاثیر گذاشته خیلی کمتر و هم برای یک مدیر وبسایت به صورت خیلی بیشتر.
اینکه چرا باید پاپ آپ در ایران در سایتها گذاشته بشه علاوه بر مسئله فوق اینه که مردم ایران هنوز فرهنگ استفاده از خیلی امکانات رو ندارند. وقتی مردم فرهنگ ندارند و فقط به فکر دو مگابایت ترافیک اینترنتشون کردند که اگه بخواهیم با فلسفه شما به قضیه نگاه کنیم پس بهتره شما هم اینترنت نیای چرا که کسی شما را مجبور نکرده که اینترنت محدود بگیری؟
در واقع شما را وضعیت بد اقتصادی+شرایط کشور اجبار کرده که نتونی اینترنت پرسرعت بگیری!
خوب شما زورت به مسئولان کلان کشور +وضعیت اقتصادی نمیرسه و فقط هم به مشکل خودت فکر میکنی بعد توقع داری اینجا فقط وبمسترها قربانی این همه مشکل بشوند؟
خوب شما استفاده نمیکنی کار خوبی میکنی. هر کی هم مثل شما معترضه بهتره همین کارو کنه.
منظور من از وب فارسی یعنی محتوای ارائه شده به صورت فارسی و غیرفارسی در وبسایتهای متعلق به فارسی زبانهاست!
اینکه به وبلاگ و وب کم هم وب میگن به حال موضوع مورد بحث تفاوتی نمیکنه!
هدفتون درست بوده اما یک طرفه پیش قاضی رفتید.
ببینید شما مفهوم رقابت و تجارت رو هنوز متوجه نشدید ظاهرا!
من سوال میکنم از شما چرا شما نمیرید درآمد بیشتری کسب کنید مثل خیلی ها و اینترنت نامحدود بگیرید؟
مدیر همون سایتی که مثال زدید اینترنت نامحدود گرفته چطور شما نمی تونی بگیری و از پس مخارجش بربیای؟
اینکه چرا به اینجا رسیدیم خیلی مسائل هست.
به صورت خلاصه میگم.
1- تحریم: باعث شده یک وبمستر از خیلی از راه های کسب درآمد محروم بشه و باعث شده خیلی از سرویس دهنده های هاست بزرگ در دنیا به ایرانیان سرویس ارائه نکنند و .....
2- افزایش قیمت ارز و دلار: باعث شده هزینه هاست و سرور برای یک وبمستر حدود 2 برابر بشه.
3- تورم و مشکلات اقتصادی: باعث شده هزینه های سایت از طریق معمول نتونه حتی هزینه سرور رو تامین کنه. و بابت زحمتی که در سایت میکشه هزینه ای دریافت کنه.
در کل شما که از هیچ سایت فارسی استفاده نمیکنی ما هم توصیه میکنیم با این وضعیت استفاده نکنید .
این جواب سوال خودتونه!
امیدوارم کاربرانی مثل شما فکر نکنند همه چیز به صورت رایگان در دنیا به خاطر رضای خدا تهیه شده.
در مورد مترو هم جوابتون رو کوت نکردم.
اما همینطور که مترو لازمه قطعا وجود این همه سایت فارسی زبان هم لازمه. برای افزایش سطح فکری، فرهنگی، علمی و خیلی از مسائل دیگه.
بنابراین همینطور که کسی شما رو مجبور به استفاده از مترو نکرده کسی هم مجبور به استفاده از وب فارسی نکرده!
در آخر به شما پیشنهاد میکنم اگر از شبکه ماهواره ای استفاده کردید و وسط فیلم تبلیغات پخش کرد اون رو دیگر نگاه نکنید و تی وی رو خاموش کنید!
بگذارید