سلام
اقا زیا
من یک پلی 3 از تهران براتون فرستادم و گفتم قبلا تعمیر شده و دوباره چراغ زرد داده و شما هم گفتید مشکلی نیست و حتما میتونید تعمیر کنید و من تاکید کردم درسته میشه و شما گفتید بله (با دفترتون تماس گرفتم)
من هم با هزینه پست 26 تومن براتون فرستادم الان بعد از سه هفته میگید که نتونستید تعمییر کنید
هزینه دریافتش هم باز به گردن خودمه که 15 که بشه من 40 تومن این ارسال و دریافت بدون تعمیر شدن برام خرج برداشته
من سوالم اینه چرا پس تاکید دارید که میتونید چراغ زرد رو تعمیر کنید ؟
بهتر نیست بگید مثلا 30 درصد احتمال داره که تعمییر نشه و قول قطعی تعمیر ندید تا فرستنده پیش خودش سبک سنگین کنه ؟
اگر قبلش تماس نگرفته بودم و وضعیت دستگاه رو شرح نداده بودم اینقدر دلم نمی سوخت
پ.ن : قبلا یک فالکون سه چراغ فرستاده بودم و تعمیرش کردید و راضی بودم ولی این حرکتتون حالم رو گرفت
سلام دوست من اگر توجه کنید از اول تایپیک من به همه مشتریان درصد تعمیر میدم هر کسی هم که تماس میگره ازش سوال میکنیم که قبلا تعمیر شده یا خیر و در مورد شرایط باهاش صحبت می کنیم و همچنین بهشون گفته میشه احتمال درست نشدن هم هست. از انتقاد شما متشکرم و از اینکه مشتری ما بودین و از خدمات ما خبر دارید باز هم تشکر میکنم
ما قبلا طرحی را داشتیم برای ارسال و دریافت رایگان که با شکست برخورد کرد بخاطر اینکه مشتری دستگاهی که از پشت بام پرت شده بود را برای ما می فرستاد و انتظار معجزه داشت. و در ماه هزینه های ما از درآمدمان بیشتر شد که قادر به ادامه این طرح نشدیم.
با کارکنان دفتر نیز صحبت کردم و گفند که قبل از ارسال به شما اطلاعات مبنی بر احتمال درست نشدن نیز داده شده در کل اگر از مجموعه ناراحت هستید من معذرت میخواهم. و حتما از این به بعد تاکیدمان را بیشتر خواهیم کرد.
با تشکر از انتقاد شما.