• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعمیرات معتبر و استاندارد XBOX PS3 PSP توسط آی سی سنتر

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
من یدونه 360 فت دارم فکر کنم فالکونه و اخرین نسخه داشبورد هم اپدیت شده می خواستم جی تگ کنم
بهترین روش R-JTAG هست؟ هزینه اش چقدر میشه؟
امکانش هست که شما کیت مورد نیاز برای این روش رو برام ارسال کنید من خودم جی تگش کنم؟ هزینه کیت چقدره؟
ممنون

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
سلام
اقا زیا
من یک پلی 3 از تهران براتون فرستادم و گفتم قبلا تعمیر شده و دوباره چراغ زرد داده و شما هم گفتید مشکلی نیست و حتما میتونید تعمیر کنید و من تاکید کردم درسته میشه و شما گفتید بله (با دفترتون تماس گرفتم)
من هم با هزینه پست 26 تومن براتون فرستادم الان بعد از سه هفته میگید که نتونستید تعمییر کنید
هزینه دریافتش هم باز به گردن خودمه که 15 که بشه من 40 تومن این ارسال و دریافت بدون تعمیر شدن برام خرج برداشته

من سوالم اینه چرا پس تاکید دارید که میتونید چراغ زرد رو تعمیر کنید ؟
بهتر نیست بگید مثلا 30 درصد احتمال داره که تعمییر نشه و قول قطعی تعمیر ندید تا فرستنده پیش خودش سبک سنگین کنه ؟

اگر قبلش تماس نگرفته بودم و وضعیت دستگاه رو شرح نداده بودم اینقدر دلم نمی سوخت

پ.ن : قبلا یک فالکون سه چراغ فرستاده بودم و تعمیرش کردید و راضی بودم ولی این حرکتتون حالم رو گرفت

Stevens

Registered User
لایک‌ها
209
سلام
اقا زیا
من یک پلی 3 از تهران براتون فرستادم و گفتم قبلا تعمیر شده و دوباره چراغ زرد داده و شما هم گفتید مشکلی نیست و حتما میتونید تعمیر کنید و من تاکید کردم درسته میشه و شما گفتید بله (با دفترتون تماس گرفتم)
من هم با هزینه پست 26 تومن براتون فرستادم الان بعد از سه هفته میگید که نتونستید تعمییر کنید
هزینه دریافتش هم باز به گردن خودمه که 15 که بشه من 40 تومن این ارسال و دریافت بدون تعمیر شدن برام خرج برداشته

بهتر نیست بگید مثلا 30 درصد احتمال داره که تعمییر نشه و قول قطعی تعمیر ندید تا فرستنده پیش خودش سبک سنگین کنه ؟

پ.ن : قبلا یک فالکون سه چراغ فرستاده بودم و تعمیرش کردید و راضی بودم ولی این حرکتتون حالم رو گرفت

ببین کلا کار تعمیرات اینطوریه
مشخص نیست
بعضی وقتا بعضی مادربردها خیلی پیچیده میشه کارشون
ساده ترین کار تعمیراتی هم ریسک داره

• Like
Reactions: ZIA

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
من یدونه 360 فت دارم فکر کنم فالکونه و اخرین نسخه داشبورد هم اپدیت شده می خواستم جی تگ کنم
بهترین روش R-JTAG هست؟ هزینه اش چقدر میشه؟
امکانش هست که شما کیت مورد نیاز برای این روش رو برام ارسال کنید من خودم جی تگش کنم؟ هزینه کیت چقدره؟
ممنون
دستگاه فالکون اصلا مناسب rgh نیست r-jtag هزینش بالاست و اصلا بصرفه نیست در میاد 220 تومان اگر بردش رو بخوایید در میاد 180 تومان

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
البته مطمئن نیستم که فالکون هست روش تشخیصشو میگین؟
اگه فالکون باشه روش ارزونتری نیست برای جی تگ کردنش؟
کدوم برد برای اینکار خوبه؟ هزینه بقیه بردها چقدره؟
ممنون

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
اقا زیا

سلام دوست من اگر توجه کنید از اول تایپیک من به همه مشتریان درصد تعمیر میدم هر کسی هم که تماس میگره ازش سوال میکنیم که قبلا تعمیر شده یا خیر و در مورد شرایط باهاش صحبت می کنیم و همچنین بهشون گفته میشه احتمال درست نشدن هم هست. از انتقاد شما متشکرم و از اینکه مشتری ما بودین و از خدمات ما خبر دارید باز هم تشکر میکنم
ما قبلا طرحی را داشتیم برای ارسال و دریافت رایگان که با شکست برخورد کرد بخاطر اینکه مشتری دستگاهی که از پشت بام پرت شده بود را برای ما می فرستاد و انتظار معجزه داشت. و در ماه هزینه های ما از درآمدمان بیشتر شد که قادر به ادامه این طرح نشدیم.
با کارکنان دفتر نیز صحبت کردم و گفند که قبل از ارسال به شما اطلاعات مبنی بر احتمال درست نشدن نیز داده شده در کل اگر از مجموعه ناراحت هستید من معذرت میخواهم. و حتما از این به بعد تاکیدمان را بیشتر خواهیم کرد.
با تشکر از انتقاد شما.

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
البته مطمئن نیستم که فالکون هست روش تشخیصشو میگین؟
اگه فالکون باشه روش ارزونتری نیست برای جی تگ کردنش؟
کدوم برد برای اینکار خوبه؟ هزینه بقیه بردها چقدره؟
ممنون
تاریخ تولید رو از پشت برام بخوان.
آداپتورش چند آمپر هست؟

nima971

Registered User
لایک‌ها
154
سلام آقا ضیا سوال داشتم
خازنهای جامد پشت سیجیپیو کنسولای ایکس باکس اسلیم چه نقشی دارن؟
اگه 2 یا 3 تاشون آسیب دیده باشه ولی دستگاه بدون مشکل کار کنه جای نگرانی هست؟
اگه باید تعویض بشه چه مشخصاتی دارن(ظرفیت)؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام آقا ضیا سوال داشتم
خازنهای جامد پشت سیجیپیو کنسولای ایکس باکس اسلیم چه نقشی دارن؟
اگه 2 یا 3 تاشون آسیب دیده باشه ولی دستگاه بدون مشکل کار کنه جای نگرانی هست؟
اگه باید تعویض بشه چه مشخصاتی دارن(ظرفیت)؟
خازن اسمش روش هست نگهداری برق در خودش.
احتمالا ارتباطش قطع نشده اگر اون خازن ها به کلی خراب باشن معمولا کد خطای 0002 میگیرید.
معمولا دستگاه بعد از خراب شدن یکی دوتا خازن به صورت عادی روشن میشود و فرقی توی عمل کرد دیده نمی شود اما در هنگام کار های خاص خودشونو نشون میدم مثلا کند شدن فرم های تصویر خیلی از دوستان با دستگاه های قدیمی در بازی gta مشکل دارن که با تعویض خازن ها مشکلشون حل میشه.

best-love

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
10

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
سلام بر شما. دوست عزیز یه تعمیرگاه خوب و مطمئن برای مادربورد اسوس اگر سراغ دارید لطفاً به من معرفی کنید. ممنونم از شما.

بالا