• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

منو برق میگیره! اتفاقی عجیب غریب! (الکتریسیته ساکن)

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
سلام دوستان، بدن من به شکل عجیبی الکتریسیته ساکن در خودش ذخیره میکنه. و خصوصا زمستونا این حالت به اوج خودش میرسه و متاسفانه آزار دهندس. و نمیدونم باید چیکار کنم!
اصلا قضیه لباس پشمی و موی بلند و این حرفا نیست، با هر لباسی باشم فرقی نمیکنه به محض اینکه به آهن دست میزنم (درب خودرو، درب خونه و...) یه حالت شوک و برق گرفتگی لحظه ای دست میده. طوری که اکثر اوقات جرقش رو هم میبینم! و خب حس خوشایندی نیست روزی 10 بار به هرچی دست میزنی برق بگیرتت!
ولی مشکل حاد تر از پارسال شده، مثلا چند روز پیش بعد از جارو برقی کشیدن تو خونه وقتی به تخت (پایه های آهنگی) دست زدم چنان جرقه و شوکی زد دستم که از مچ تا کتفم درد زیادی گرفت و حدود چند ساعت دستم از کار افتاده بود یعنی نمیتونستم چیزی باهاش بلند کنم! مثل برق گرفتگی بود! در صورتی که برقی در کار نیست همش الکتریسیته ساکنه.
شبا وقتی برمیگردم خونه وقتی کلید رو میندازم بدون استثنا نوک کلید و قفل یه جرقه ی نورانی میزنه! البته خب این اذیت نمیکنه، ولی مثلا هربار از ماشین پیاده میشم بدون استثنا اگه هر نقطه از بدنم به ماشین بخوره این اتفاق تکرار میشه و بازم ناخوشاینده چون تقریبا دستم پرت میشه! یا مثل یه نیش میمونه.
واقعا عجیبه! راستش نمیدونم برای حل این قضیه اصلا باید چیکار کنم! باید برم پیش دکتر؟ چه دکتری؟ یا باید برم الکتریکی :D

خلاصه اگه کسی تجربه ای داره لطفا کمک کنه!

راستی وقتی اینطوری هستید و میرید پمپ بنزین برای زدن بنزین خیلی مراقب باشید!!!
یا الکتریسیته رو تخلیه کنید قبل از پیاده شدن یا بدید مامور پمپ برای شما بنزین بزنه
آخه هنگام نشستم روی صندلی ماشین ممکنه این الکتریسیته بیشتر جمع بشه

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
شده جوک سرا تا اینکه یکی جواب درست و حسابی بده:D

حقیقتش من و داداشم شدیدا اینجوری ایم. البته این موارد تو زمستون و فصل سرد خیلی بیشتر میشه. مجبورم باهاش بسازم. مثلا موقعی که از ماشین پیاده میشم با پا در رو میبندم که جرقه نزنه. یا بیشتر اوقات با پا به در آهنی میزنم که الکتریسیته ساکن بدنم از طریق پا خالی بشه که اثرس تو پا کمتر از دست دیده میشه.

یه نکته جالب اینکه من کوچترین جریان های برق تو آب رو سریع متوحه میشم. تو کارخونمون برقکار داشت کار میکرد چند روز هی بهش گفتم آقا تمام لوله های آب سالن ورودی برق داره چک کن. اصلا باورش نمیشد تا بعد چند روز که شدیدا زیاد شد. البته واسه من. واسه اونا که تازه متوجه شده بودن. خلاصه نمیدونم چرا ولی منم مثل شما هستم و ربطی هم به لباسم نداره. تو هوای سرد که برم و تو ماشین هم اگه باشم بلااستثنا جرقه میزنه.

یه بار هم هیتر داخل آکواریوم شرکت شکسته بود یه برقکار داشتیم دستش رو کرده بود داخل آب همینجوری که هیتر شکسته بود و البته روشن بود. من خواستم کمکش کنم چهارپایه و بگیرم که نیفته یهو دستم بهش خورد یه برق شدیدی ما رو گرفت که نگو.:p شاکی شده بود که بخاطر تو منم برق گرفت :D خلاصه باید باهاش ساخت و کنار اومد:confused:

radical2boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
125
همه رو برق می گیره ما رو چراغ نفتی (شادمغز)

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
کسایی هستن که بدنشون خیلی بیشتر الکتریسته ساکن تولید میکنه که میتونن حتی برق رو از بدنشون رد بدن تو ایران چند نمونش هست بارها اخبار و مستند ها نشون دادن
میشه بیشتر توضیح بدین؟

یه مستند توی من و تو هم نشون داد طرف برق از بدنش عبور میداد و هیچ چیزش هم نمیشد
تحقیق که کرده بودن دیدن پوستش خشک هست و آب توی پوستش قرار نمیگیره
پوست شما چطوریه؟
فکر میکنید عاملش فقط پوسته؟ نمیدونم والا پوست من چطوریه! از کجا باید بفهمم خشکه یا نه! ولی مشکل پوستی ندارم.

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
وقتی تو خونه ای یه سیم ارت به خودت وصل کن هر جا میری همراهت باشه.بارهای اضافه ات تخلیه میشه تو سیم.تو یه فیلم سینمایی دیدم آتیش نشانا میخواستم برن تو یه ساختمونی که گاز نشت کرده بود یه سیم بلند به خودشون وصل کردن که یه وقت جرقه نزنن.
داداش بیخیال، بنظرت خیلی عاقلانس یه سیم به خودم آویزون کنم راه بیفتم برم اینور اونور!! پیشنهادایی میدیدا :D

اقا نگران نباش منم همينطرورم طوري كه وقتي با كسي حتي دست ميدم طرف از جاش ميپرع البته الان بهبود پيداكردم
مال همون لباسه عزيز برق وحشتناكي هم توليد ميكنه

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
آخه مشکل من اینه به هرکی دست میدم خودم میپرم هوا!!! o_O
ینی چجور لباسایی اینطوری برق تولید میکنن؟

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
اگه واقعا راست بگی ممکن هست نوعی انرژی ماورایی در شما فعال شده باشه که البته در صورت فعال شدنش علایم دیگری هم داره شما دوتا انگشت خودتو به هم نزیدیک کن طوری که تنها دو میلیمتر از هم فاصله داشته باشند بعد روی هر دو انگشتت تمرکز کن ببین جرقه میزنه یا نه ؟
دوست عزیز نمیدونم داری شوخی میکنی یا فیلم و اینا زیاد میبینی، این حرفا چیه، ماورا چه صیغه ایه دیگه، ما رو هم به این کارا تشویق نکن یهو جادوگر مادوگر از آب در میایم :D
ولی بجز این قضیه از بچگی هر چیزی فلزی نزدیک صورتم میشه، خصوصا وقتی چشمام بستس، یه حس فشار مغاناطیسی مانند روی صورتم حس میکنم. و تقریبا غیر ممکنه من خواب باشم و چیزی به صورتم نزدیک بشه و من از خواب نپرم! چون کاملا حسش میکنم. :cool: فکر میکنم این دلیلش هرچی هست به اینم ربط داره.

دادا منم اینطوری م مخصوصا موها م
ولی منو برق نمیگیره! هر کی دست میزنه بهم مخصوصا موهام برق میگیرتش
خب خوش به حال شما، مشکل من برعکسه خودمو برق میگیره! اصن ازین برق و ادیسون متنفر شدم چند وقتیه!

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
راستی وقتی اینطوری هستید و میرید پمپ بنزین برای زدن بنزین خیلی مراقب باشید!!!
یا الکتریسیته رو تخلیه کنید قبل از پیاده شدن یا بدید مامور پمپ برای شما بنزین بزنه
آخه هنگام نشستم روی صندلی ماشین ممکنه این الکتریسیته بیشتر جمع بشه
صد در صد توی ماشین الکتریسیته بیشتر جمع میشه. ممنون که یاداوری کردید، ولی تقریبا اکثرر اوقات وقتی از ماشین پیاده بشم دستم یا هرجای بدنم به بدنه ماشین میخوره این جرقه میخوره و تخلیه میشه، به پمپ و این چیزا نمیرسه!

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
ترشح هورمون های مردونه ت چجوریاست؟ پر مویی؟ کفتری چندبار میزنی در هفته؟

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
شده جوک سرا تا اینکه یکی جواب درست و حسابی بده:D

حقیقتش من و داداشم شدیدا اینجوری ایم. البته این موارد تو زمستون و فصل سرد خیلی بیشتر میشه. مجبورم باهاش بسازم. مثلا موقعی که از ماشین پیاده میشم با پا در رو میبندم که جرقه نزنه. یا بیشتر اوقات با پا به در آهنی میزنم که الکتریسیته ساکن بدنم از طریق پا خالی بشه که اثرس تو پا کمتر از دست دیده میشه.

یه نکته جالب اینکه من کوچترین جریان های برق تو آب رو سریع متوحه میشم. تو کارخونمون برقکار داشت کار میکرد چند روز هی بهش گفتم آقا تمام لوله های آب سالن ورودی برق داره چک کن. اصلا باورش نمیشد تا بعد چند روز که شدیدا زیاد شد. البته واسه من. واسه اونا که تازه متوجه شده بودن. خلاصه نمیدونم چرا ولی منم مثل شما هستم و ربطی هم به لباسم نداره. تو هوای سرد که برم و تو ماشین هم اگه باشم بلااستثنا جرقه میزنه.

یه بار هم هیتر داخل آکواریوم شرکت شکسته بود یه برقکار داشتیم دستش رو کرده بود داخل آب همینجوری که هیتر شکسته بود و البته روشن بود. من خواستم کمکش کنم چهارپایه و بگیرم که نیفته یهو دستم بهش خورد یه برق شدیدی ما رو گرفت که نگو.:p شاکی شده بود که بخاطر تو منم برق گرفت :D خلاصه باید باهاش ساخت و کنار اومد:confused:
دقیقا توی فصل سرما بیشتر میشه، ینی زمستون واسه من شده معضل!
اول یه راهکار بدم وقتی از ماشین پیاده میشی، راهکار اول من این بود که دستم رو به بدنه فلزی ماشین نمیزدم (چون دهنم سرویس بود!) و از طریق شیشه ی ماشین در رو میبستم! و بعدش با کلید روی قفل در حیاط جرقه میزد و تخلیه میشد! ولی جدیدا یه راهکار جدید پیدا کردم :cool: اونم اینه که از ماشین پیاده میشم با شونه هام خودمو میزنم به درب ماشین و تخلیه میشه و بعدش با شادی و خوشحالی میتونم به هر فلزی دست بزنم چون تخلیه صورت گرفته و جرقه هم پشت چندتا لباس بوده اصلا هیچی حس نکردم :D:D ولی خب جرقشو + صداشو همیشه میشنوم :D

خب منم جریان های ضعیف برق رو براحتی تشخیص میدم. مثلا لپتاپ بنده (همینی که الان دارم باهاش مینویسم) بدنش آلومینیومیه و هرزچندگاهی نمیتونم به بدنش دست بزنم چون کاملا جریان برق رو روش احساس میکنم، و تقریبا همیشه نمیتونم قسمت بالای دست اطراف بازو رو بهش بزنم چون برق میگیرتم :D (ینی داستان شده هااااا...)
ممکنه یه برق خیلی ضعیفیی توش باشه ولی خب من قوی احساسش میکنم!

من یادمه قبلا اینطوری نبودم، و مثل اینکه حدود 5 سالی میشه اینطوری شدم. چون از کودکی هام همچین چیزایی یادم نمیاد اصن.

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
ترشح هورمون های مردونه ت چجوریاست؟ پر مویی؟ کفتری چندبار میزنی در هفته؟
داداش کفتری چیه دیگه! نه پر مو نیستم. ولی چند وقتیه که دارم درمان طولانی مدت کبد (فقط آزمایش البته) میشم و خب تا الان ده بار آزمایش دادم و کاملا سالم بوده. و حالا دکترا میگن احتمالا هورمونهات اختلال دارن. ینی اندروفین و نمیدونم آدرنالین و یه سری ازین چیزا قاطی پاتی شده. من ازونام که بدنم شبا فعال میشه و روزا فکر میکنه شبه :D
چون مدتهاست که عادت کردم شبها تا صبح بیدارم و روزا هم تا لنگ ظهر خواب! ولی خب الان بخاطر کارم نمیتونم روزا بخوابم، در نتیجه شبا تا صبح بیدار روزا هم بزور بیدار! هر جا هم وقت گیر اومد یه چرتی میزنیم خودش درست میشه :D احتمالا همین قضیه باعث اختلال در هورمون شده. حالا شما فکر میکنی ربطی به هورمون ها داره؟

morteza676

Registered User
لایک‌ها
338
داداش منم وقتی تو زمستون سوار ماشینم میشم یا پیاده میشم بطوری برقم میگیره که صدای جرقشو اطرافیانم هم میشنون. و اینکه خیلی هم درد داره.
بطوری که وقتی پیاده میشم در رو از قسمت عایقش باز میکنم و موقع بستن هم با کفش یا با ارنج یا کتف میبندم که عایق هستن. :D
وضعیتی شده بخدا.
راستی اینو بگم.
شما خدارو شکر هنوز مشکلت شخصیه ولی مشکل من پارسال عمومی شده بود.
تو خیابون رفتم داداشمو صدا کنم دستمو گذاشتم رو شونش انگشتم خود به گردنش. انچنان برقی گرفتش که دیگه نزدیکم نشد. بماند که چند بار بعدش از عمد دستمو میزدم به گوششو کلی میخندیدم.
چند بار هم رفتم مغازه جنسی بخرم و بعدش مغازه دار با کلی کلاس و متانت اومد کارت تبلیغ مغازشو بده بهم که یهو دادی میزدو کارت پرت میکرد. :D همشون میگفتن چه برقی داری.
ولی حالشو میده واسه اذیت;)

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

smagoli

Registered User
لایک‌ها
46
داداش تاحالا به فکر استفاده از دستکش نیوفتادی؟!! دستکش چرم...

Sent from my HTC One X using Tapatalk

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
داداش تاحالا به فکر استفاده از دستکش نیوفتادی؟!! دستکش چرم...
Sent from my HTC One X using Tapatalk
خب من اهل دستکش نیستم، و این قضیه همه جا هست من تو خونه با رکابی و شلوارک (کنار بخاری) هم نشستم، میرم یه غلطی بکنم تو خونه بازم برق میگیره! فقط بیرون که نیست!
ولی خب بیرون خیلی حاد تره قضیه. و یجورایی میخوام دلیلش رو بدونم چرا توی بعضیا بیشتره؟ واقعا دلیلش چیه؟

داداش منم وقتی تو زمستون سوار ماشینم میشم یا پیاده میشم بطوری برقم میگیره که صدای جرقشو اطرافیانم هم میشنون. و اینکه خیلی هم درد داره.
بطوری که وقتی پیاده میشم در رو از قسمت عایقش باز میکنم و موقع بستن هم با کفش یا با ارنج یا کتف میبندم که عایق هستن. :D
وضعیتی شده بخدا.
راستی اینو بگم.
شما خدارو شکر هنوز مشکلت شخصیه ولی مشکل من پارسال عمومی شده بود.
تو خیابون رفتم داداشمو صدا کنم دستمو گذاشتم رو شونش انگشتم خود به گردنش. انچنان برقی گرفتش که دیگه نزدیکم نشد. بماند که چند بار بعدش از عمد دستمو میزدم به گوششو کلی میخندیدم.
چند بار هم رفتم مغازه جنسی بخرم و بعدش مغازه دار با کلی کلاس و متانت اومد کارت تبلیغ مغازشو بده بهم که یهو دادی میزدو کارت پرت میکرد. :D همشون میگفتن چه برقی داری.
ولی حالشو میده واسه اذیت;)
Sent from my HTC One using Tapatalk 2
منم در ماشین رو یا با شیشش میبندم یا با پایی وسیله ای چیزی! ملتم میگن یارو خل شده!
زیاد پیش اومده با کسی دست دادم یا به کسی دست زدم و جرقه زده و صداشم اومده ولی خب دهن من سرویس شده و از جا پریدم! طرف مقابلم نیشش باز داشته به من نگا میکرده انگار نه انگار. متاسفانه واسه من بدرد شوخی نمیخوره چون فقط خودزنیه! برقه فقط منو میگیره (بی پدر)

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
ولی بجز این قضیه از بچگی هر چیزی فلزی نزدیک صورتم میشه، خصوصا وقتی چشمام بستس، یه حس فشار مغاناطیسی مانند روی صورتم حس میکنم. و تقریبا غیر ممکنه من خواب باشم و چیزی به صورتم نزدیک بشه و من از خواب نپرم! چون کاملا حسش میکنم. :cool: فکر میکنم این دلیلش هرچی هست به اینم ربط داره.
فازت چیه ؟:D

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
سلام دوستان، بدن من به شکل عجیبی الکتریسیته ساکن در خودش ذخیره میکنه. و خصوصا زمستونا این حالت به اوج خودش میرسه و متاسفانه آزار دهندس. و نمیدونم باید چیکار کنم!
اصلا قضیه لباس پشمی و موی بلند و این حرفا نیست، با هر لباسی باشم فرقی نمیکنه به محض اینکه به آهن دست میزنم (درب خودرو، درب خونه و...) یه حالت شوک و برق گرفتگی لحظه ای دست میده. طوری که اکثر اوقات جرقش رو هم میبینم! و خب حس خوشایندی نیست روزی 10 بار به هرچی دست میزنی برق بگیرتت!
ولی مشکل حاد تر از پارسال شده، مثلا چند روز پیش بعد از جارو برقی کشیدن تو خونه وقتی به تخت (پایه های آهنگی) دست زدم چنان جرقه و شوکی زد دستم که از مچ تا کتفم درد زیادی گرفت و حدود چند ساعت دستم از کار افتاده بود یعنی نمیتونستم چیزی باهاش بلند کنم! مثل برق گرفتگی بود! در صورتی که برقی در کار نیست همش الکتریسیته ساکنه.
شبا وقتی برمیگردم خونه وقتی کلید رو میندازم بدون استثنا نوک کلید و قفل یه جرقه ی نورانی میزنه! البته خب این اذیت نمیکنه، ولی مثلا هربار از ماشین پیاده میشم بدون استثنا اگه هر نقطه از بدنم به ماشین بخوره این اتفاق تکرار میشه و بازم ناخوشاینده چون تقریبا دستم پرت میشه! یا مثل یه نیش میمونه.
واقعا عجیبه! راستش نمیدونم برای حل این قضیه اصلا باید چیکار کنم! باید برم پیش دکتر؟ چه دکتری؟ یا باید برم الکتریکی :D

خلاصه اگه کسی تجربه ای داره لطفا کمک کنه!
داداش از کابل اتصال به زمین استفاده کن اینجوری الکتریسیته به وجود اماده وارد زمین میشه و جمع نمیشه :D حال کردی راه کار رو خدای:D

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
داداش از کابل اتصال به زمین استفاده کن اینجوری الکتریسیته به وجود اماده وارد زمین میشه و جمع نمیشه :D حال کردی راه کار رو خدای:D
دستت درد نکنه راهکار دادی ولی اولا اینو ده نفر قبل شما با انواع و اقسام مدلاش پیشنهاد دادن! دوما وقتی توی ماشینم و پیاده میشم جرقه میزنم اون کابلو تو ماشین کجا بذارم؟ لابد از گوشه پنجره آویزون کنم بخوره به زمین :D

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
دستت درد نکنه راهکار دادی ولی اولا اینو ده نفر قبل شما با انواع و اقسام مدلاش پیشنهاد دادن! دوما وقتی توی ماشینم و پیاده میشم جرقه میزنم اون کابلو تو ماشین کجا بذارم؟ لابد از گوشه پنجره آویزون کنم بخوره به زمین :D
آقا کلی امروز با این تاپیکت و جوابا خندیدم. شاد باشی

** پشمی نپوش.

بالا