• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با روش تهیه شیرینی گردویی

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,733
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
مواد لازم برای شیرینی گردویی:
پودر شکر 150 گرم

گردو خرد شده 200 الی 250 گرم

تخم مرغ شش عدد زرده

پودر پسته یک قاشق غذاخوری

وانیل نصف قاشق مربا خوری

همزن برقی، گاز فردار


با این مقدار مواد لازم به اندازه صد عدد از ”‌شیرینی گردویی“خواهیم داشت.


یک قاشق غذاخوری پودر پسته (معادل 10 گرم)، نصف قاشق مرباخوری یا یک قاشق چای‌خوری وانیل خالص

177216239148851101320719218052249153914173.gif
1311539921415134244202187928193241207246210.gif

دو لیوان گردو خرد شده (حدود 200 گرم)، یک لیوان پودر شکر حدود هفت الی هشت قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل 150 گرم)

1837013135138136841791961389219762135186243.gif
301231922825316011782065624421410923064107.gif

شش عدد زرده تخم مرغ (با سفیده تخم مرغ می‌توان شیرینی نارگیلی درست کرد)

86211795116770341091692219594228161243217.gif

طرز تهیه شیرینی گردویی
شش عدد زرده تخم مرغ را جدا کرده، همراه یک لیوان پودر شکر، نصف قاشق مربا خوری (یا یک قاشق چای‌خوری) وانیل با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کرم رنگ و کشدار شود.

20130224094115832_6.gif

دو لیوان گردو خرد شده (200 گرم) را اضافه کرده با یک لیسک یا قاشق هم می‌زنیم تا مایه شیرینی گردویی آماده شود.

20130224094115895_7.gif

یک کاغذ روغنی ته سینی فر می‌گذاریم، روی آن را چرب می‌کنیم و با یک قاشق چای‌خوری مایه شیرینی را به فاصله در سینی می‌ریزیم (بهتر است برای تزئین کمی پودر پسته نیز روی مایه شیرینی‌ها بریزیم). فر را از نیم ساعت قبل با حرارت 160 تا 180 درجه سانتی‌گراد (حرارت متوسط فر) روشن می‌کنیم و سینی را در طبقه بالای فر برای مدت 10 الی 15 دقیقه قرار می‌دهیم تا بوی شیرینی در بیاید و ته آن کمی طلایی شود. سپس سینی را از فر درآورده، بعد از آنکه شیرینی‌ها سرد شد آن‌ها را از کاغذ جدا کرده، در ظرف پذیرایی می‌چینیم.

20130224094115957_8.gif

نوش جان


20130224094116160_9.gif


20130224094115489_10.gif
 

www.sitedesigngroup.ir

Registered User
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2013
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
25
مواد لازم برای شیرینی گردویی:
پودر شکر 150 گرم

گردو خرد شده 200 الی 250 گرم

تخم مرغ شش عدد زرده

پودر پسته یک قاشق غذاخوری

وانیل نصف قاشق مربا خوری

همزن برقی، گاز فردار


با این مقدار مواد لازم به اندازه صد عدد از ”‌شیرینی گردویی“خواهیم داشت.


یک قاشق غذاخوری پودر پسته (معادل 10 گرم)، نصف قاشق مرباخوری یا یک قاشق چای‌خوری وانیل خالص

177216239148851101320719218052249153914173.gif
1311539921415134244202187928193241207246210.gif

دو لیوان گردو خرد شده (حدود 200 گرم)، یک لیوان پودر شکر حدود هفت الی هشت قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل 150 گرم)

1837013135138136841791961389219762135186243.gif
301231922825316011782065624421410923064107.gif

شش عدد زرده تخم مرغ (با سفیده تخم مرغ می‌توان شیرینی نارگیلی درست کرد)

86211795116770341091692219594228161243217.gif

طرز تهیه شیرینی گردویی
شش عدد زرده تخم مرغ را جدا کرده، همراه یک لیوان پودر شکر، نصف قاشق مربا خوری (یا یک قاشق چای‌خوری) وانیل با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کرم رنگ و کشدار شود.

20130224094115832_6.gif

دو لیوان گردو خرد شده (200 گرم) را اضافه کرده با یک لیسک یا قاشق هم می‌زنیم تا مایه شیرینی گردویی آماده شود.

20130224094115895_7.gif

یک کاغذ روغنی ته سینی فر می‌گذاریم، روی آن را چرب می‌کنیم و با یک قاشق چای‌خوری مایه شیرینی را به فاصله در سینی می‌ریزیم (بهتر است برای تزئین کمی پودر پسته نیز روی مایه شیرینی‌ها بریزیم). فر را از نیم ساعت قبل با حرارت 160 تا 180 درجه سانتی‌گراد (حرارت متوسط فر) روشن می‌کنیم و سینی را در طبقه بالای فر برای مدت 10 الی 15 دقیقه قرار می‌دهیم تا بوی شیرینی در بیاید و ته آن کمی طلایی شود. سپس سینی را از فر درآورده، بعد از آنکه شیرینی‌ها سرد شد آن‌ها را از کاغذ جدا کرده، در ظرف پذیرایی می‌چینیم.

20130224094115957_8.gif

نوش جان


20130224094116160_9.gif


20130224094115489_10.gif
ممنونم.
 
بالا