من یه برنامه واسه ضبط مکالمات می خوام
چند تا از برنامه ها رو امتحان کردم ولی همشون فقط صدای خودمو ضبط میکردن(صدای طرف مقابل رو ضبط نمیکردن)
اگه ممکنه یه برنامه معرفی کنید که جواب بده چون خیلی واجبه
من یه برنامه واسه ضبط مکالمات می خوام
چند تا از برنامه ها رو امتحان کردم ولی همشون فقط صدای خودمو ضبط میکردن(صدای طرف مقابل رو ضبط نمیکردن)
اگه ممکنه یه برنامه معرفی کنید که جواب بده چون خیلی واجبه
دوستان من برنامه ای می خوام که بر روی Today Screen یک ساع بندازه ؟ کسی سراق داره ؟
کسی هم برنامه SmartMovie با Convertor و کرک برای پاکت پی سی نداره ؟ راستش من میخوام اگه بشه با اتمم سریال نگاه کنم ... نمی دونم بچه های اینجا کسی این کارو کرده یا نه ؟ مثلا یه پارت از سریال Desperate Housewives یا Lost که حدود 300 مگ هستند رو با چه برنامه ای روون میشه اجارش کرد یا کانتورتش کرد به حجم 100 یا 50 مگ که کیفیتش خراب نشه ؟
کسی کانورتور خاصی هم سراغ داره برای این کار که به اندازه سایز اسکرین ( Resolution ) رو کم کرد ولی افت کیفیت پیدا نکنه ؟
خیلی ممنونم که کمک میکنین.
برنامه vito audio notes این کارو انجام می ده با کیفیت بالا. این لینک دانلود تریال هست:
http://www.vitotechnology.com/en/products/download.php?ID=1616&BID=23
کسی تونسته یه دیکشنری درست حسابی فارسی استفاده کنه؟
من LingvoSoft Dictionary 2006 English <-> Persian (Farsi) for Pocket PC رو پیدا کردم و trial رو دانلود کردم. خیلی کارش درسته...اما crack رو پیدا نمیکنم...کسی هست که داشته باشه؟
اینجا گشتم، این رو پیدا کردم: http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=629039&postcount=2605
اما چون من این سایت رو با فیلترشکن میبینم (برای شما هم فیلتر شده؟؟)، نمیتونم فایل های attach شده رو دانلود کنم.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟ دیکشنری دیگه هم هست که تاییدش کنید؟
ممنون!
---------------------------------------------------اولاً که مرسی سلیقهمن عاشق این desperate housewives ام:happy:
بعدم، بعله، من این کارو کردم با برنامه ی Pocket DivX Encoder تبدیل کنید و با tcpmp تماشا کنید! می تونید حتی زیرنویس هارو روی فیلم بزارید (زیرنویس دائمی البته، یعنی روی تصویر حک می شه)
برای اینکه حداکثر کیفیت تصویر رو بگیرید، توی pocket divx encoder ، وقتی سوال می کنه رای چه دستگاهی می خواید، بزنید PC . بعد موقع ست کردن تنظیمات، بیتریت تصویر رو بزارید روی 400 . البته به صورت تجربی اینو متوجه شدم که، مقدار بیتریت (bps) تصویری که دستگاه می تونه پردازش کنه، رابطی عکس داره با عرض تصویر. یعنی مثلاً برای desperate housewives یا lost که تصویرهاشون widescreen هست (16:9) ، می تونین بیتریتی در حدود 500 بزارید (هرچند 400 واقعاً کافی هستش!). کیفیت صدا رو هم بزارید روی 128 یا 192 .
( این بیتریت هایی که گفتم حداکثر ها برای تصویر 320x240 بود، و البته برای اس200 با یه سی پی یو تنبل 200 مگاهرتزی! هرچند برای اساتیدی که ipaq 6315 دارن هم بی کاربرد نخواهند بود :-"(
توی wm5 جواب نمی ده![]()
اولاً که مرسی سلیقهمن عاشق این desperate housewives ام:happy:
بعدم، بعله، من این کارو کردم با برنامه ی Pocket DivX Encoder تبدیل کنید و با tcpmp تماشا کنید! می تونید حتی زیرنویس هارو روی فیلم بزارید (زیرنویس دائمی البته، یعنی روی تصویر حک می شه)
برای اینکه حداکثر کیفیت تصویر رو بگیرید، توی pocket divx encoder ، وقتی سوال می کنه رای چه دستگاهی می خواید، بزنید PC . بعد موقع ست کردن تنظیمات، بیتریت تصویر رو بزارید روی 400 . البته به صورت تجربی اینو متوجه شدم که، مقدار بیتریت (bps) تصویری که دستگاه می تونه پردازش کنه، رابطی عکس داره با عرض تصویر. یعنی مثلاً برای desperate housewives یا lost که تصویرهاشون widescreen هست (16:9) ، می تونین بیتریتی در حدود 500 بزارید (هرچند 400 واقعاً کافی هستش!). کیفیت صدا رو هم بزارید روی 128 یا 192 .
( این بیتریت هایی که گفتم حداکثر ها برای تصویر 320x240 بود، و البته برای اس200 با یه سی پی یو تنبل 200 مگاهرتزی! هرچند برای اساتیدی که ipaq 6315 دارن هم بی کاربرد نخواهند بود :-"(
توی wm5 جواب نمی ده![]()
این برنامه رو بگیر جواب میده ولی یکم صدای طرف مقابل اروم ضبط میشه
دانلود
روش استفاده:
باید برنامه رو اجرا کنی و نبندیش بعد هر وقت تماس گرفتی خود بخود ضبط میشه
انشالله بدرد بخوره
good luck
ممنون از برنامه های باحالتون
من میخوام یک برنامه برای PDA ام بریزم WM5
که همه چیز رو backup بگیره (حتی SMS هارو)
آیا این برنامه های backup تنظیمات ویندوز رو هم میگیرند ؟
اولاً که مرسی سلیقهمن عاشق این desperate housewives ام:happy:
( این بیتریت هایی که گفتم حداکثر ها برای تصویر 320x240 بود، و البته برای اس200 با یه سی پی یو تنبل 200 مگاهرتزی! هرچند برای اساتیدی که ipaq 6315 دارن هم بی کاربرد نخواهند بود ]
فكر نكنم براي ويندوز ce باشه روي گوشي من كه كار نكرد
برنامه vito audio note هم صدايي كه از اسپيكر يا بلند گوي گوشي مياد بيرون رو ضبط ميكنه و خيلي وقت ها هم خودمون كه گوشمون روي گوشي هست صدا رو نميشنويم كه اين ديگه بخواد پر كنه وگرنه از توي خود سيستم گوشي صدايي پر نميكنه