• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

ali1448

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون جناب فرانکشتاین.

ببخشید اگه سوالا تکراری بود و تو ترد خودش نبود. بقیشو تو سوال و جواب میپرسم!

فقظ اون IP رو اگه کسی میدونه بگه!

nima6888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه برنامه واسه ضبط مکالمات می خوام
چند تا از برنامه ها رو امتحان کردم ولی همشون فقط صدای خودمو ضبط میکردن(صدای طرف مقابل رو ضبط نمیکردن)
اگه ممکنه یه برنامه معرفی کنید که جواب بده چون خیلی واجبه

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
چند تا از برنامه ها رو امتحان کردم ولی همشون فقط صدای خودمو ضبط میکردن(صدای طرف مقابل رو ضبط نمیکردن)

تا حالا يادمه 7 بار اين مطلب گفته شده.
جواب : تا الان وجود نداره
:D

nima6888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این برنامه رو بگیر جواب میده ولی یکم صدای طرف مقابل اروم ضبط میشه
دانلود
روش استفاده:
باید برنامه رو اجرا کنی و نبندیش بعد هر وقت تماس گرفتی خود بخود ضبط میشه
انشالله بدرد بخوره
good luck

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

برنامه vito audio notes این کارو انجام می ده با کیفیت بالا. این لینک دانلود تریال هست:

http://www.vitotechnology.com/en/products/download.php?ID=1616&BID=23

milad_sm

Registered User
لایک‌ها
0
کسی تونسته یه دیکشنری درست حسابی فارسی استفاده کنه؟
من LingvoSoft Dictionary 2006 English <-> Persian (Farsi) for Pocket PC رو پیدا کردم و trial رو دانلود کردم. خیلی کارش درسته...اما crack رو پیدا نمیکنم...کسی هست که داشته باشه؟
اینجا گشتم، این رو پیدا کردم: http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=629039&postcount=2605

اما چون من این سایت رو با فیلترشکن میبینم (برای شما هم فیلتر شده؟؟)، نمیتونم فایل های attach شده رو دانلود کنم.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟ دیکشنری دیگه هم هست که تاییدش کنید؟
ممنون!

ali1448

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
AE BUTTON PLUS

لینکش کار نمیکنه. کسی لینک کرک و خودشو میتونه بذاره؟ BUTTON MAX که به جسجار نمیخوره!تاچ اسکرینو غیر فعال میکنه.

ممنون

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان من برنامه ای می خوام که بر روی Today Screen یک ساع بندازه ؟ کسی سراق داره ؟

کسی هم برنامه SmartMovie با Convertor و کرک برای پاکت پی سی نداره ؟ راستش من میخوام اگه بشه با اتمم سریال نگاه کنم ... نمی دونم بچه های اینجا کسی این کارو کرده یا نه ؟ مثلا یه پارت از سریال Desperate Housewives یا Lost که حدود 300 مگ هستند رو با چه برنامه ای روون میشه اجارش کرد یا کانتورتش کرد به حجم 100 یا 50 مگ که کیفیتش خراب نشه ؟

کسی کانورتور خاصی هم سراغ داره برای این کار که به اندازه سایز اسکرین ( Resolution ) رو کم کرد ولی افت کیفیت پیدا نکنه ؟

خیلی ممنونم که کمک میکنین.

اولاً که مرسی سلیقه:cool: من عاشق این desperate housewives ام:happy:
بعدم، بعله، من این کارو کردم با برنامه ی Pocket DivX Encoder تبدیل کنید و با tcpmp تماشا کنید! می تونید حتی زیرنویس هارو روی فیلم بزارید (زیرنویس دائمی البته، یعنی روی تصویر حک می شه)
برای اینکه حداکثر کیفیت تصویر رو بگیرید، توی pocket divx encoder ، وقتی سوال می کنه رای چه دستگاهی می خواید، بزنید PC . بعد موقع ست کردن تنظیمات، بیتریت تصویر رو بزارید روی 400 . البته به صورت تجربی اینو متوجه شدم که، مقدار بیتریت (bps) تصویری که دستگاه می تونه پردازش کنه، رابطی عکس داره با عرض تصویر. یعنی مثلاً برای desperate housewives یا lost که تصویرهاشون widescreen هست (16:9) ، می تونین بیتریتی در حدود 500 بزارید (هرچند 400 واقعاً کافی هستش!;) ). کیفیت صدا رو هم بزارید روی 128 یا 192 .

( این بیتریت هایی که گفتم حداکثر ها برای تصویر 320x240 بود، و البته برای اس200 با یه سی پی یو تنبل 200 مگاهرتزی! هرچند برای اساتیدی که ipaq 6315 دارن هم بی کاربرد نخواهند بود :-" :p (

برنامه vito audio notes این کارو انجام می ده با کیفیت بالا. این لینک دانلود تریال هست:

http://www.vitotechnology.com/en/products/download.php?ID=1616&BID=23

توی wm5 جواب نمی ده:rolleyes:

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
كسي Black List پيدا نكرد ؟

nima_07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی تونسته یه دیکشنری درست حسابی فارسی استفاده کنه؟
من LingvoSoft Dictionary 2006 English <-> Persian (Farsi) for Pocket PC رو پیدا کردم و trial رو دانلود کردم. خیلی کارش درسته...اما crack رو پیدا نمیکنم...کسی هست که داشته باشه؟
اینجا گشتم، این رو پیدا کردم: http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=629039&postcount=2605

اما چون من این سایت رو با فیلترشکن میبینم (برای شما هم فیلتر شده؟؟)، نمیتونم فایل های attach شده رو دانلود کنم.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟ دیکشنری دیگه هم هست که تاییدش کنید؟
ممنون!

-------------------------------------------------------------------------------------
سلام
واست یه جا دیگه آپلود کردم
http://rapidshare.com/files/4285506/lingvosoft.dictionaries.2006.universal.patch.rar.html

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
بعدم، بعله، من این کارو کردم با برنامه ی Pocket DivX Encoder تبدیل کنید و با tcpmp تماشا کنید! می تونید حتی زیرنویس هارو روی فیلم بزارید (زیرنویس دائمی البته، یعنی روی تصویر حک می شه)
برای اینکه حداکثر کیفیت تصویر رو بگیرید، توی pocket divx encoder ، وقتی سوال می کنه رای چه دستگاهی می خواید، بزنید PC . بعد موقع ست کردن تنظیمات، بیتریت تصویر رو بزارید روی 400 . البته به صورت تجربی اینو متوجه شدم که، مقدار بیتریت (bps) تصویری که دستگاه می تونه پردازش کنه، رابطی عکس داره با عرض تصویر. یعنی مثلاً برای desperate housewives یا lost که تصویرهاشون widescreen هست (16:9) ، می تونین بیتریتی در حدود 500 بزارید (هرچند 400 واقعاً کافی هستش!;) ). کیفیت صدا رو هم بزارید روی 128 یا 192 .

( این بیتریت هایی که گفتم حداکثر ها برای تصویر 320x240 بود، و البته برای اس200 با یه سی پی یو تنبل 200 مگاهرتزی! هرچند برای اساتیدی که ipaq 6315 دارن هم بی کاربرد نخواهند بود :-" :p (

---------------------------------------------------
فرهاد جان ،منم خيلی برنامه convertor نصب کردم ولی ماکسيمم بيتريت همون 400 بود و اصلاً هم کيفيتش
خوب نبود همش تصوير و صدا قطع ميشد.
ولی الان يه برنامه خيلی توپ گرفتم که با بيتريت 800 ميتونی convert کنی بدونه اينکه دستگاهت
کم بياره و خيلی عالی يه dvd رو با کيفيت خوب و subtitle کانورت ميکنه.
برای ديدن فيلم هم از smart movie استفاده ميکنم،حتماً امتحان کن،منم گوشيم s200 هستش

plato dvd to pocket pc converter 5.49
http://rapidshare.com/files/367031/placzw.rar

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
من میخوام یک برنامه برای PDA ام بریزم WM5
که همه چیز رو backup بگیره (حتی SMS هارو)
آیا این برنامه های backup تنظیمات ویندوز رو هم میگیرند ؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

کار نمی کنه؟! تو سایتش که گفته رو wm5 هم کار می کنه!! من اون صداهامونو با همین برنامه ضبط کردم!:D

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
این برنامه رو بگیر جواب میده ولی یکم صدای طرف مقابل اروم ضبط میشه
دانلود
روش استفاده:
باید برنامه رو اجرا کنی و نبندیش بعد هر وقت تماس گرفتی خود بخود ضبط میشه
انشالله بدرد بخوره
good luck

فكر نكنم براي ويندوز ce باشه روي گوشي من كه كار نكرد
برنامه vito audio note هم صدايي كه از اسپيكر يا بلند گوي گوشي مياد بيرون رو ضبط ميكنه و خيلي وقت ها هم خودمون كه گوشمون روي گوشي هست صدا رو نميشنويم كه اين ديگه بخواد پر كنه وگرنه از توي خود سيستم گوشي صدايي پر نميكنه

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
ممنون از برنامه های باحالتون
من میخوام یک برنامه برای PDA ام بریزم WM5
که همه چیز رو backup بگیره (حتی SMS هارو)
آیا این برنامه های backup تنظیمات ویندوز رو هم میگیرند ؟

Jeyo Mobile Companion و Sprite Software Pocket Backup Plus 2.0.1 اين كار رو انجام ميدن
توي همين بخش معرفي شده

mozahem1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mishe ye linke digasho bedid plz ya yeja bezarid:D

برنامه قرآن كريم از شركت IMAGiNET

ppcq.JPG

pocketquran1.5.gif

DOWNLOAD

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16

( این بیتریت هایی که گفتم حداکثر ها برای تصویر 320x240 بود، و البته برای اس200 با یه سی پی یو تنبل 200 مگاهرتزی! هرچند برای اساتیدی که ipaq 6315 دارن هم بی کاربرد نخواهند بود ]

ممنونم آقا فرهاد سلیقه از خودتونه :happy: . من بیشتر از همه سریال ها از اسمال ویل خوشم میاد و آفیس .

از توضیحاتتون خیلی خیلی ممنونم .

دوستان من مشکلی خیلی خیلی بزرگی که دارم اینه که اصلا نمی تونم با ActiveSync سینس بشم !! تمام ورژن های که موجود بود یعنی 4.1 و 4.2 و 3.6 رو دانلود کردم ;) ولی هیچ کدومشون نتونستن به دستگام سینس بشم .. احتما میدم مشکل از USB باشه ولی همشون راحت میتونم ازشون استفاده کنم !! کسی نمی دونه چطوری مشکلم حل بشه ؟ ؟! ( درایور USB ها رو از کجا میتون دانلود کنم :( ) ....

دوستی که کانورتور اسمارت مووی رو گذاشتن لینکش کار نمی کنه ! برای من ... ( راستی این کانورتورتون کرک شده هست ؟ )

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سلام
خدمت اساتيد گرام عرض شود كه ما تازه رجيستر شديم :blush: و البته واقعا تحت تاثير اينجا قرار گرفتم با اين همه فعاليتش :rolleyes:
فقط يه نكته اي كه برام عجيب بود اينه كه چرا جاي خيلي از برنامه ها اينجا خاليه و بيشتر برنامه هاي اصلي و سيستمي رو معرفي كرديد اينجا
مثلا 7-8 بار resco explorer
كه البته خوب طبيعيه كه چون ورژن هاي جديد ميادش احتياج به Remember هستش ،
اما خوب كاش يكم بيشتر برنامه هاي يوتيليتي رو بهشون توجه كنيم :blush: اين يه درخواست كوچولوهه :happy:
ببخشيد فضولي ميكنيما :blush:
تو فروم گشتم و جاي بعضي از برنامه هارو خالي ديدم ! مثلا Karao Pocket , Sound mix و ....
با اجازه بزرگان ، اگه بخوام تك تك برنامه هايي كه گرفتم رو آپ كنم به دليل سرعت پايين پدرم درست حسابي در مياد !:D
بنابر اين براي اينكه دوباره كاري هم نشه آدرس يكي از بهترين سايتهايي كه ديدم رو ميزارم كه البته مطمئنا خيلي هاتون ديدينش ، فقط لطف كنين و اگه كرك هر برنامه اي رو كه توش ديدين رو بزاريد ممنون ميشم ،
www.Ppc4all.com
اگه نرفتين حتما برين ، ببخشيد كه بجاي برنامه سايت معرفي كردم ! اما خوب واقعا خيلي از برنامه هايي كه ميخواستم بزارم رو از همين سايت گرفتم :blush: پس دوباره كاري چرا ؟‌:)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
فكر نكنم براي ويندوز ce باشه روي گوشي من كه كار نكرد
برنامه vito audio note هم صدايي كه از اسپيكر يا بلند گوي گوشي مياد بيرون رو ضبط ميكنه و خيلي وقت ها هم خودمون كه گوشمون روي گوشي هست صدا رو نميشنويم كه اين ديگه بخواد پر كنه وگرنه از توي خود سيستم گوشي صدايي پر نميكنه

آقا رو hp من که کار کرد بدون نیاز به phone speaker!! حتی format فایل رو هم می شه با هاش تنظیم کرد

بالا