• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
گودشگري رو شخصا قبول ندارم دلايلشم قبلا گفتم

نظرم وو شهر يا دي ولي از قضيه اينده ترسيدم معلوم نيست دو روز ديگه هم نگن اينام از ليست خارج شدن

از بانك هاي اصلي قديمي كسي روز شمار درست حسابي نداره؟؟؟؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
رفاه زده بود 20 و 21 درصد روزشمار اما کف موجودی رو نزده بود

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
خيلي بعيد ٢١ بدن روزشمار اونام بانك خاي قديمي مگه بالاي ١٠٠ تومن

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
روی سر در بانک بنر زده بودند بزرگ سود روزشمار 20 و 21 درصد ولی شرایط رو نزده بود

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
جناب sirous_sus
اینکه بخواد برای بانکی مثل بانک آینده مشکلی پیش بیاد، احتمالش رو 0 درصد بدون، از محالاته تا این **** و این بانک مرکزی هست تو کار بانک آینده ذره ای خلل وارد بشه، این از این ( اگه مطمئن نبودم نمیگفتم ) تا اینجا شما ضرر کردی که پولتو کشیدی بیرون. مملکت گل و بلبل هست اما نه انقدر. البته حق داری چون همشهری خودم هستی هم روی پولت بیش از حد حساسی هم اصفهان تجربه اون آل طاها و محمد رسول الله و اینا رو داره کلا میترسن. اما مقایسه اشتباهی کردی. آینده بانک خوبیه.
و اینکه معیار شما واسه اعتبار یه بانک بنظر من اشتباهه، اینکه هرچی تعداد شعبه ها بیشتر باشه پس حتما بانک اعتبارش بیشتره. همین نگاه شماس که باعث شده توی خیابونا یکی درمیون پلاک ها بانکای مختلفه. سوپری، مبل فروشی، بانک، نمایشگاه ماشین، بانک، بانک، مغازه موبایل، پرده فروشی مثلا، دوباره بانک، اون ور خیابون باز 3 تا بانک!! این همه شعار بانکداری الکترونیکی و ... پس کشکه؟ اگه بانکی، اینترنت بانک درست درمونی داشته باشه واقعا نیازی به شونصدتا شعبه نداره.
گردشگری بانک دارای مجوز هست. وقتی بانکی مجوز گرفت و اسمش توی سایت بانک مرکزی اومد که مجوزش لغو نمیشه!! این موسسه ها و ... که دیدی فعلا اسمشون حذف شده اینا هیچ وقت مجوز نهایی نداشتن. با عنوان " در شرف تاسیس " توی سایت بانک مرکزی بودن.

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
میخوام وام بگیرم جوری که 50تومن دستم بگیره و سریعم میخوام کدوم بانک باید چقدربخوابونم که سریع بهم پولو بده.یهترین بانکی که کمترین بهره رو بگیره و سریع تحویل بده بی دردسر بگید کدومه.ممنون

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

avan

Registered User
لایک‌ها
207
دوستان بانک ملت روزشمارش 20 درصد شده یا 19؟
اگر 20 هست رو چه مبلغی؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
وقتی بانکی مجوز گرفت و اسمش توی سایت بانک مرکزی اومد که مجوزش لغو نمیشه!!
چرا نمیشه رفیق ! بانک تات دوسال قبل مجوزش لغو شد و بعد از کلی کشمکش با یکی از موسسات ادغام شد و شد همین بانک آینده که الان شما میگی معتبره

پ.ن : کسی پیشنهاد دیگه برای مبلغ 10 تا 15 تومن غیر از بانک گردشگری نداره ؟

Last edited:

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام بانک رفاه باز کردم کوتاه مدت 20 درصد کف موجودی هم نداره جالبه بجای اینکه 5300 از حساب برای کارت و تمبر برداره برای هر حساب 8300 ازمون گرفت نقدی

avan

Registered User
لایک‌ها
207
خٌب اینطور که من متوجه شدم هر بانکی حتی اگر یک چهار راه هم فاصلشون باشه چه برسه به شهر هر کدوم یه ساز برای خودشون میزنن.
نهایت بعد از حدود 1 هفته ی تمام امروز آخرین نتیجه بعد از حساب توی بانک آینده و شهر و سامان و تجارت که به تریب روز شمار کوتاه مدت 20.5 و 18 و 19 و 20 میدادن
به بانک ملت رسیدم که کف رو گفت برات بزنیم 30 میلیون تومن و 22 درصد بهت میدیم روزشمار.

آینده کف موجودی نداره میده 20.5% ----- اعتباری بهش نیست
شهر هم فک کنم کف نداشت میده 18% --- کمی اینترنت بانکش اذیت میکرد...
سامان کف 20 میلیون میده 19% --- بدم نیست ولی ساتنا یا پایاش معلوم نیست رو چه حسابیه.... 30 تومن ساتنا رو نمیگرفت 10 تومن پایا هم جواب نداد ما کشیدیم بیرون ازش کلا سامان نخواستیم
تجارت هم کف 50میلیون میده 20% ---- اینترنت بانک افتضاح کند شدید پکیده
رفاه هم میگه بالای 100 میلیون باید باشه که 20 تا 21 درصد بهت بدیم و گرنه عادیش 14درصد هست....
سپه هم سقفش شده 16درصد که باز مبالغ بالا میخواد......

در کل اگر توی شهرتون یا شعبتون ملت 22 میده و مبلغتون هم بالای 20میلیون باشه خیلی خوبه.....

این بود انشای من.... تققققققق

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
سامان کف 20 میلیون میده 19% --- بدم نیست ولی ساتنا یا پایاش معلوم نیست رو چه حسابیه.... 30 تومن ساتنا رو نمیگرفت 10 تومن پایا هم جواب نداد ما کشیدیم بیرون ازش کلا سامان نخواستیم

اینترنت بانک سامان مشکلی نداره. سقف مبلغ قابل انتقال به صورت پیش فرض 1 میلیون تومان هست که باید برید شعبه و درخواست بدین سقف مبلغ قابل انتقال از اینترنت بانک رو افزایش بدین و هر مبلغی که خواستین رو انتقال میده و مشکلی هم نداره.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
خٌب اینطور که من متوجه شدم هر بانکی حتی اگر یک چهار راه هم فاصلشون باشه چه برسه به شهر هر کدوم یه ساز برای خودشون میزنن.
نهایت بعد از حدود 1 هفته ی تمام امروز آخرین نتیجه بعد از حساب توی بانک آینده و شهر و سامان و تجارت که به تریب روز شمار کوتاه مدت 20.5 و 18 و 19 و 20 میدادن
به بانک ملت رسیدم که کف رو گفت برات بزنیم 30 میلیون تومن و 22 درصد بهت میدیم روزشمار.

آینده کف موجودی نداره میده 20.5% ----- اعتباری بهش نیست
شهر هم فک کنم کف نداشت میده 18% --- کمی اینترنت بانکش اذیت میکرد...
تجارت هم کف 50میلیون میده 20% ---- اینترنت بانک افتضاح کند شدید پکیده
رفاه هم میگه بالای 100 میلیون باید باشه که 20 تا 21 درصد بهت بدیم و گرنه عادیش 14درصد هست....
سپه هم سقفش شده 16درصد که باز مبالغ بالا میخواد......

در کل اگر توی شهرتون یا شعبتون ملت 22 میده و مبلغتون هم بالای 20میلیون باشه خیلی خوبه.....

سلام دوست عزیز این 22 درصد که ملت میده روزشماره یعنی پول توی کارته و قابل برداشته؟ و این 30 م برای کف موجودی چطوریه؟ یعنی از 30 م به پایین سودش کم میشه یا اصلن سودی تعلق نمیگیره؟ یا 30 م توی حساب بلوکه میشه و قابل برداشت نیست.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان رفاه بلاخره 20درصد روزشمار میده بدون کف موجودی؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان حقیقت داره که بانک پاسارگاد 27 درصد 15 ماهه میده؟

avan

Registered User
لایک‌ها
207
اینترنت بانک سامان مشکلی نداره. سقف مبلغ قابل انتقال به صورت پیش فرض 1 میلیون تومان هست که باید برید شعبه و درخواست بدین سقف مبلغ قابل انتقال از اینترنت بانک رو افزایش بدین و هر مبلغی که خواستین رو انتقال میده و مشکلی هم نداره.
برای من روی 100 میلیون تومن زدن یعنی توی فرم نوشته بودم و بالای سایت هم زده ولی جواب نمیده.
یعنی جواب نداد.
نمیدونم شاید چون به دلم ننشست اینطوره.

سلام دوست عزیز این 22 درصد که ملت میده روزشماره یعنی پول توی کارته و قابل برداشته؟ و این 30 م برای کف موجودی چطوریه؟ یعنی از 30 م به پایین سودش کم میشه یا اصلن سودی تعلق نمیگیره؟ یا 30 م توی حساب بلوکه میشه و قابل برداشت نیست.
اره دبگه وصله به کارت.
زیر 30 تومن بیاد میشه 19 درصد (البته کمی شک دارم باید بپرسم)

avan

Registered User
لایک‌ها
207
الان پرسیدم از ملت
زیر 30 تومن بیاد سود میشه 7 درصد.................. از 22 درصد.... البته رئیس شعبه میتونه این 30 تومن رو کمتر هم بکنه.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
الان پرسیدم از ملت
زیر 30 تومن بیاد سود میشه 7 درصد.................. از 22 درصد.... البته رئیس شعبه میتونه این 30 تومن رو کمتر هم بکنه.

ممنون دوست عزیز حالا فرضا ما این حسابو باز کردیم 25 روز بالای 30 م بود روز 26ام شود 10 م سوده این 25 روز همون 22 درصد حساب میشه؟

بالا