خدا بیشتر کنه دادااین درامد سایت من در ماه ژانویه بوده:
http://www.uploadax.com/viewer.php?file=59550262982352574572.jpg
در مورد کارتون بیشتر توضیح میدی ؟ میخوام اطلاعا عمومیم بره بالا
خدا بیشتر کنه دادااین درامد سایت من در ماه ژانویه بوده:
http://www.uploadax.com/viewer.php?file=59550262982352574572.jpg
یه PPD Network دارم که به ازای هر دانلود 1 تا 25 دلار بستگی داره به کشورش پرداخت میکنمخدا بیشتر کنه دادا
در مورد کارتون بیشتر توضیح میدی ؟ میخوام اطلاعا عمومیم بره بالا![]()
آهان PPD یعنی همون پرداخت به ازای دانلودیه PPD Network دارم که به ازای هر دانلود 1 تا 25 دلار بستگی داره به کشورش پرداخت میکنم
از این پول ها 30 درصدش برای منه و 70 درصدش برای کسیه که فایل رو اپلود کرده
فقط بعضی هاشونیعنی درآمد خصوصی ها از دولتی ها بیشتره؟چرا؟
خواهش میکنمآهان PPD یعنی همون پرداخت به ازای دانلود
متوجه شدم خیلی ممنون![]()
سلام گرامی.یه PPD Network دارم که به ازای هر دانلود 1 تا 25 دلار بستگی داره به کشورش پرداخت میکنم
از این پول ها 30 درصدش برای منه و 70 درصدش برای کسیه که فایل رو اپلود کرده
دوست عزیز کاش یاد می گرفتیم در مورد چیزی که اطلاع ندایم اظهار نظر نکنیم.فقط بعضی هاشون
مث پارسیان و پاسارگاد
بقیه که ارگانهایی مثل 3 پا توش چنگی دارن نظیر مهر - انصار - ثامن و ... در حد یه کارگر افغانی حقوق میدن
ضمنا توی 4 سالی که من اینجا بودم از کل 6 یا 7 هزار نفر پرسنل حدود 10 نفر ترک کار کردن که 3 تاشون رو از نزدیک خبر دارم که به خاطر پس انداز خوبی که جمع کرده بودن ترجیح دادن برن اونور آب زندگی کنن.جالب میدونی کجاس - به مدیرعامل یکیشون تو یه جلسه گفتن پرسنل زیر فشارن - حقوقشون کمه دارن از مجموعه میرن گفته برن - انقدر ... تو نوبت دارم که برا 200 تومن حاضر بیان سرکار
این مورد رو باید با آب طلا نوشت3پاه ارگان بسیار دست و دل بازیست![]()
همه بانکهای کشور وامهایی که میدن کم و بیش مثه همه برادر من.اون بانکایی که شما اسم میارید مثل سپه به این سادگی نمیشه وارد شد
بله بانکهایی مثل سپه 2 ملت 2.5 و پارسیان و پاسارکاد تا 3.5
شاید حقوق کم باشه اما مزایا و کارانه بی حساب
تو بعضی بانکها حتی به خانمها هر ماه هزینه آرایش پرداخت میشه
مین دوستمون از بانک سینا و کارانه 700 تومن سه ماهه گفت
در حالی که ما که یکی از بهترین شعب شهر و داریم 250 به زور
تازه ما وضعمون خوبه و یه وام مسکن 60 تومنی داریم ( جعاله نداریم )
بعضی جاها مثل گمونم آینده همینم ندارن
بانک ملی هم که حساب نداره کلن - کار بکنی نکنی 2 3 تومنی میریزن
دوست عزیز کاش یاد می گرفتیم در مورد چیزی که اطلاع ندایم اظهار نظر نکنیم.
من با یکی از اون موسسات که گفتین قرارداد دارم و مشاورشون هستم، در مورد حقوق بهتون بگم که حقوق هایی که من اونجا دیدم فکر نکنم هیچ جای دیگه ایران وجود داشته باشه، مثلا برنامه نویس داریم 12 می گیره!! نیروی خدماتی بدون تجربه 900 می گیره. منشی زیر 1200 نداریم، حسابدار 1300 تا 1600 ... ضمنا من مشاور یه بخشی هستم که نیاز به نیروی با سابقه بانکی و تحصیلات نرم افزار داره، شرکت من رو مسئول جذب نیرو واسه این پروژه کرده، از 7 نفری که تا حالا مصاحبه کردم 3 نفر از پاسارگاد و فناپ بودن و 2 نفر از پارسیان، به خاطر درآمد بیشتر می خواستن بیان این شرکت طرف قرارداد من!! حرف شما به هیچ وجه درست نیست، کسایی که با 3پاه همکاری داشتن می دونن که شرکت های زیر مجموعه 3پا مثل قرارگاه خ و همین 3 تا موسسه و ... حقوق های بسیار بالایی می دن. 3پاه ارگان بسیار دست و دل بازیست
ضمنا توی 4 سالی که من اینجا بودم از کل 6 یا 7 هزار نفر پرسنل حدود 10 نفر ترک کار کردن که 3 تاشون رو از نزدیک خبر دارم که به خاطر پس انداز خوبی که جمع کرده بودن ترجیح دادن برن اونور آب زندگی کنن.
به درجه نیست به جایگاهه عزیز جان.الان یه سرهنگ کمش 4 تومن میگیره. توی ارتش خیلی کمتره.
کدوم بانک بود گفت جعاله نداریم؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ب درجه هم مرتبط هستبه درجه نیست به جایگاهه عزیز جان.
1 سال و نیم پیش که سرباز بودم فیش فرمانده منطقمون که درجه سرگردی داشت و جایگاه سرگردی داشت رو دیدم 1700 بود.الان حداکثر 2.500 شده. 4 دیگه نجومیه!!!
بله مرتبط هست اما حدودا 80% مقام و جایگاه ربط داره و 20% به درجه.ب درجه هم مرتبط هست
در ضمن حقوق 3 پاه از انتظامی بیشتره
سرهنگ همه جورش هست از 3 م تا ... خدا داند میگیرن
دوست عزیز کاش یاد می گرفتیم در مورد چیزی که اطلاع ندایم اظهار نظر نکنیم.
من با یکی از اون موسسات که گفتین قرارداد دارم و مشاورشون هستم، در مورد حقوق بهتون بگم که حقوق هایی که من اونجا دیدم فکر نکنم هیچ جای دیگه ایران وجود داشته باشه، مثلا برنامه نویس داریم 12 می گیره!! نیروی خدماتی بدون تجربه 900 می گیره. منشی زیر 1200 نداریم، حسابدار 1300 تا 1600 ... ضمنا من مشاور یه بخشی هستم که نیاز به نیروی با سابقه بانکی و تحصیلات نرم افزار داره، شرکت من رو مسئول جذب نیرو واسه این پروژه کرده، از 7 نفری که تا حالا مصاحبه کردم 3 نفر از پاسارگاد و فناپ بودن و 2 نفر از پارسیان، به خاطر درآمد بیشتر می خواستن بیان این شرکت طرف قرارداد من!! حرف شما به هیچ وجه درست نیست، کسایی که با 3پاه همکاری داشتن می دونن که شرکت های زیر مجموعه 3پا مثل قرارگاه خ و همین 3 تا موسسه و ... حقوق های بسیار بالایی می دن. 3پاه ارگان بسیار دست و دل بازیست
ضمنا توی 4 سالی که من اینجا بودم از کل 6 یا 7 هزار نفر پرسنل حدود 10 نفر ترک کار کردن که 3 تاشون رو از نزدیک خبر دارم که به خاطر پس انداز خوبی که جمع کرده بودن ترجیح دادن برن اونور آب زندگی کنن.