• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پکیج بازی و نرم افزار iOS بدون نیاز به جیلبریک - سرویس Tongbu - آپدیت روزانه !

shahrokh2008

Registered User
لایک‌ها
253
شرایط خرید و قیمت و لیست برنامه های جدید رو پ خ میکنید...تو نرم افزار itools برنامه و بازیها رو بکشید میتونید آیکون اونها رو مشاهده کنید و ازشون عکس بگیرید...

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
سلام. داداش من فقط نرم افزار ميخوام.برنامه مپ هم داره؟اسمش يادم نيست يه برنامه معروف مال مپ ايران (ايشالا بفهمي چيو ميگم)چجور بدون جيل نصب ميشه؟روي اخرين اپ هم نصب ميشه؟مرسي

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
دادا اینا آیدی نمیخواد؟
نه نمیخاد
سلام. داداش من فقط نرم افزار ميخوام.برنامه مپ هم داره؟اسمش يادم نيست يه برنامه معروف مال مپ ايران (ايشالا بفهمي چيو ميگم)چجور بدون جيل نصب ميشه؟روي اخرين اپ هم نصب ميشه؟مرسي

داداش من اصن متوجه منظورتون نشدم لطفا واضح تر بفرمایید چه برنامه ای رو میخاید ؟؟

roozbeh saeedi

Registered User
لایک‌ها
46
داداش سلام خوبی ؟؟
راهنمای استفاده از ایتونز رو داره ؟؟
قیمت با پست ۲۲ قبوله ؟؟
برنامه ها رو با عکسش توی DVD هست یا فقط اسمش
موفق باشید

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
چند برنامه و بازی اضافه شد و تعدادی نیز آپدیت شدند !
مجموعا 32 گیگ

shahrokh2008

Registered User
لایک‌ها
253
عزیز من ...من هفته گذشته روز شنبه براتون پول واریز کردم...امروز دوشنبه ست و هیچی نیومده...مگه نگفتم عجله دارم؟ اون کد رهگیری رو بدید ببینم چجوری تا حالا نرسیده؟

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
عزیز من ...من هفته گذشته روز شنبه براتون پول واریز کردم...امروز دوشنبه ست و هیچی نیومده...مگه نگفتم عجله دارم؟ اون کد رهگیری رو بدید ببینم چجوری تا حالا نرسیده؟
پ خ شد

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
پکیج به 9 دی وی دی آپدیت شد با همون قیمت قبلی !!

بالا