• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه گونه جلبریک کنم دوستان (مبلغی برای آموزش داده میشود)

ahmad0101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
من زیاد تخصصی تو زمینه سیستم عامل ios ندارم و به تازگی و برای اولین بار یک گوشی با سیستم عامل ios گرفتم (آیفون5) میخوام جلبریکش کنم اگر کسی بلد هست لطفا پله پله توضیح بده
یک سوال داشتم جلبریک هر ورژن ios با هم فرق میکنه؟ اگر فرق میکنه میتونید برای هر ورژن نحوه جلبریک کردنشو بهم آموزش بدید (از خجالتتون در میام)
درضمن اگر کسی هست که جلبریک کردن و آپدیت کردن ورژن ios و برگردوندن ورژن ios (مثلا نسخه 6.1.3 میخوام کنم نسخه 6.1.1 یا 6.1.2) و هرچی که لازم هست درمورد ios بهم آموزش بده یک هزینه ای به عنوان آموزش بهشون میدم حالا باهم به توافق میرسیم سر مبلغ
با تشکر از دوستان عزیز

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
تو گوگل سرج کن.
همه آموزشای مورد نیازت هست
اون مبلغی رو هم که در نظر گرفتی نصفشو بده به سازمان محک

ahmad0101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا لینک بدید چون من خیلی وقته تو گوگل دارم میگردم ولی مطلبی مفید و خوبی رو پیدا نکردم

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38

felex

Registered User
لایک‌ها
137
بله ٬ جیلبریک هر ورژن متفاوته و معمولاْ گروه های مختلقی روی جیلبریک کار میکنند و باگ ها و حفره ها هم متفاوته و ممکنه نرم افزار مربوطه و روش کار تغییر کنه.
جیلبریک این ورژن موجوده و با نرم افزار evasion 1.5.3 به راحتی میتونید جیلبریک کنید.
قبل از استفاده :
- قبل از استفاده از evasi0n حتما از طریق آیتونز یا آیکلود از آیدیوایس خود بکاپ بگیرید , این عمل خطر از بین رفتن اطلاعات در حین جیلبریک را از بین میبرد
- قبل از شروع فرایند جیلبریک اطمینان حاصل کنید که رمز لاک اسکرین خود را (در صورت فعال بودن) غیر فعال کنید
- هنگام انجام فرایند جیلبریک به هیچ عنوان برنامه های iTunes یا Xcode را باز نکنید , همچنین پیشنهاد میشه در هنگام انجام فرایند جیلبریک هیچ کاری با سیستم انجام ندهید !
- اگر برنامه در هنگام جیلبریک هنگ کرد نگران نباشید دستگاه و برنامه را ریستارت کنید و دوباره انجام دهید
روش کار :
آیفون به کامپیوتر وصل کنید(برنامه آیتونز رو هم ببندید).
خوب حالا نرم ازفزار evasion 1.5.3 رو دانلود کنید.
سپس روی آیکون evasi0n کلیک کنید و برنامه رو اجرا کنید.
روی دکمه ی jailbreak بزنید تا فرآیند جیلبریک شروع شود و بعد از چند دقیقه آیکون جیلبریک روی گوشی ظاهر میشه ٬ روی آیکون Jailbreak در گوشی کلیلک کنید > گوشی ریستارت میشه و جیلبرک به پایان میرسه.
برای راهنمایی تصویری میتونید از این تاپیک و این تاپیک استفاده کنید.

--------------------------
شما فقط میتونید به آخرین ورژن ریستور کنید. تا الان اپل تا iOS 7.0.4 ارائه داده و شما فقط میتونید به ۷.۰.۴ ریستور کنید و ریستور به ورژن هایی نظیر ۶.۱.۴ یا مثلاْ ۷.۰.۱ ممکن نیست و گوشی اکتیو نمیشه.
در حال حاضر ۷.۰.۴ هم جیلبریک شده و شما میتونید به این ورژن ابتدا ریستور و بعد اقدام به جیلبریک کنید.
اگر شما گوشی رو دست دوم گرفتید > اپل به برنامه داره به نام Find My iPhone که اگر فعال شده باشه از طریق اینترنت گوشی شما قابل ردیابی هست و همچنین توی ورژن هفت در صورت میتونید گوشی رو اکتیو کنید که Apple ID و رمز اپل آیدی رو که باهاش Find My iPhone روشن شده رو داشته باشید.
از این تاپیک و این تاپیک می تونید در جهت خاموش کردن Find My iPhone قدام کنید.
سپس در صورت نیاز به ۷.۰.۴ ریستور و جیلبریک کنید.

ahmad0101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از تمامی دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم و منت گذاشتن

بالا