• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
با تیم هایی که دفاع میکنند بهترین راه اینه که زود گل بزنیم
خیلی نتیجه خوبی گرفتیم تا الان
فقط کاش نفت تهران امروز نمیبرد :(
سلام. بالاخره رسیدم خونه. میبینم که شریفی بازم گل زده. عجب اعجوبه ایه این پسر ... مطمینم از همین الان استقلال پرسپولیس واسش تور پهن کردن
کجا بره بهتر از سپاهان

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
3-1 بردیم ، 43 امتیازی شدیم ، و اختلاف تا صدر شد 3 امتیاز :)

تفاضل گلمون شد 15 که تا اینجا بهترین تفاضل لیگه ;)

و حالا میرسیم به پرسپولیس ...
بی صبرانه منتظر جهنم آزادی (!) هستیم :D

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
شریفی بازیکن خودمونه، تو ایران هیچ جا جز سپاهان نمیره. یعنی باشگاه نمیذاره که بره. :)
تبریک بابت برد. تایم بازی های لیگ خیلی بده هیچ کدومو نمیتونم ببینم.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بازی رو نتونستم ببینم هر چی گشتم شبکه اصفهان رو نتونستم بگیرم :confused:
از قرار معلوم باز شریفی گل زده :D چند سالشه ؟
اختلاف شد سه امتیاز

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
بازی رو نتونستم ببینم هر چی گشتم شبکه اصفهان رو نتونستم بگیرم :confused:
از قرار معلوم باز شریفی گل زده :D چند سالشه ؟
اختلاف شد سه امتیاز
شبکه شما و خوزستان هم گذاشته بود انگار , مگه اصفهان نیستی ؟
شریفی هم فقط ٢٠ سالشه :D
همین طوری بازی کنیم همه تیم ها را میتونیم ببریم ;)

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
شبکه شما و خوزستان هم گذاشته بود انگار , مگه اصفهان نیستی ؟
شریفی هم فقط ٢٠ سالشه :D
همین طوری بازی کنیم همه تیم ها را میتونیم ببریم ;)

نه اصفهانی نیستم :D
اگر همین جوری پیش بره بازیکن خوبی میشه فقط ای کاش خرابش نکنن

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
نه اصفهانی نیستم :D
اگر همین جوری پیش بره بازیکن خوبی میشه فقط ای کاش خرابش نکنن
مهم اینه که سپاهانی هستی , شما و بقیه طرفدارایی که اصفهانی نیستند هم خیلی برای ما عزیزند , هرجا هستی موفق باشی :)
تو باشگاه سپاهان هم اطمینان داشته باش که بازیکن خراب نمیشه ;)

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
یه سری عکس از بازی امروز :

1390746817_resized_481169_746.jpg

1390746791_resized_481171_815.jpg

1390746816_resized_481172_150.jpg

1390746851_resized_481174_556.jpg

1390746813_resized_481175_268.jpg

1390746860_resized_481176_399.jpg

1390746841_resized_481178_510.jpg

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
دوستان تبریک بابت برد خوب امروزمون
مهدی شریفی یه پارچه اقاست. بزارید یه چهارپنچ فصل برای خودمون بازی کنه گل بزنه بعد بفرستینش اروپا :D
منم اصفهانی نیستم ولی سالهاست که طرفدار قهرمان ایران سپاهانم
به امید قهرمانی این فصل
من یه ماه پیش که تیم حال و روز خوبی نداشت و هیچ کی امید نداشت گفتم ما فقط کافیه بازی های خودمونو ببریم قهرمانیم به امید خدا :)

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
من میخوام بدونم شریفی تا کی قرارداد داره ؟ این بره جام جهانی بتونه خودشو نشون بده میتونه ترنسفر بشه اروپا یه پول خوبی هم گیر سپاهان بیاد :دی
معمولا بازیکنایی که از تیم های پایه میایند به تیم بزرگسالان قرارداد 5 ساله میبندند !

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
شریفی: چند برنامه از من دعوت کردند ولی گفتند نرو/ ۳ امتیاز مهمی بود

مهدی شریفی ، زننده گل دوم سپاهان برابر استقلال خوزستان در مورد گلزنی‌ و پیروزی تیمش اظهار داشت : باز هم لطف خدا شامل حال ما شد و توانستیم دیداری که خیلی بریمان مهم بود را ببریم . همه بازیکنان تلاش کردند و با یک دل بودن توانستیم ۳ امتیاز را بگیریم و همه چیز برای بازی با پرسپولیس که حساس است آماده باشد .
وی در مورد مصدومیتش در روزهای قبل خاطرنشان کرد : دو سه روز پیش در تمرین کشاله پای چپم کش آمد و یک اسپاسم خیلی شدید داشت اما خدا را شکر کادر پزشکی خیلی خوب صبح و بعد از ظهر تلاش کردند تا به این بازی برسم . آقای کرانچار هم لطف کردند و با وجود اینکه مصدوم بودم گذاشتند در این بازی به میدان بروم .
مهاجم سپاهان در مورد در آغوش گرفتن پزشک تیم پس از گلزنی بیان داشت : خیلی برای من زحمت کشیده بودند و به خاطر همین خواستم تشکری کرده باشم .
شریفی در مورد اینکه گفته می‌شود فعلاً دوست ندارد به برنامه تلویزیونی برود تا تمرکزش از بین نرود تصریح کرد : چند برنامه بوده است که از من دعوت کرده‌اند اما سرپرست و مربیان که تجربه داشتند گفتند نرو . مهم تیم است و امیدوارم با تمرکز به سمت قهرمانی پیش برویم .

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
نگران قرارداد شریفی نباشید ، حداقل تا 3 سال دیگه قرارداد داره ...
اما رکوردی داره میزنه که فکر نکنم حالا حالاها شکسته بشه ، 6 تا بازی پشت سر هم داره گل میزنه !! :eek:
حالا فقط کافیه دعوت بشه نود ! :D تا نحسی نود یقه اش رو بگیره :D

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اصن میخوام ببینم کیه تو ایران که بتونه بیشتر از سپاهان پیشنهاد بده :D اونم به بازیکنی که محصول آکادمی خودمونه.

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
ایمیل پزشک آلمانی به نویدکیا / با خیال آسوده تا ۴ سال آینده فوتبالت را بازی کن :D:D

کاپیتان سپاهان که بعد از مصدومیت در اواخر فصل گذشته ترجیح داد این بار پای خود را به تیغ جراحان متخصص آلمانی بسپارد، بعد از نزدیک به 9 ماه دوری از میادین حالا در شرایطی قرار گرفته که می‌تواند از بازی حساس روز جمعه به ترکیب سپاهان بازگشته و مقابل پرسپولیس جشن بازگشت به میادین را برپا کند.

نویدکیا طبق هماهنگی‌های قبلی که با پزشک آلمانی داشت، آخرین تست و MRI خود را از طریق ایمیل و پست DHL برای جراح خود در مونیخ ارسال کرد تا نظر او را نیز برای بازگشت دریافت کند. با گذشت یک هفته پزشک محرم پاسخ ایمیل او را داد و برایش نوشت می‌تواند با خیال آسوده به مستطیل سبز برود. بنا بر اعلام یکی از نزدیکان کاپیتان سپاهان پزشک آلمانی در ایمیل خود آورده است: «آنچه من در تست‌ها و MRI دیدم، باورکردنی نبود چون پیشرفت تو در بهبودی زانو کاملاً غیرمنتظره است. حالا می‌توانم بگویم طبق همان قولی که در هنگام جراحی داده بودم، می‌توانی به مستطیل سبز برگردی و تا 4 سال با خیال آسوده فوتبال بازی کنی».

با رسیدن این ایمیل نویدکیا در نشستی با زلاتکو کرانچار ماجرا را برایش تشریح کرد و این‌گونه بود که خنده بر لبان پیرمرد کروات نشست و او بلافاصله نام محرم را در لیست 18 نفره تیمش برای مصاف حساس برابر پرسپولیس قرار داد. کاپیتان سپاهان آخرین بار در فینال جام‌حذفی برابر پرسپولیس در فصل گذشته به میدان رفت و 90 دقیقه بازی کرد تا در قهرمانی اصفهانی‌ها نقش اصلی را ایفا کرده باشد. حالا با گذشت نزدیک به 9 ماه بازگشت بازیکنی همچون نویدکیا می‌تواند برای سپاهانی‌ها به مصداق تلقی شود آن هم در دیداری که پل قهرمانی آنها در لیگ برتر محسوب میشود.

بالا