• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
سوال یک کم گنگه
ببینید سابقه شما که از بین نمیره .. سابقه ای که چقدر پول واریز و برداشت و چه حساب هایی داشتید
اما شرایط هر حسابی در هر بانکی برای بسته شدن و باز موندن .. موقع قرار داد ذکر میشه
برای مثال سپرده های 1-2-3-4-5 درست مثل اوراق مشارکت می مونه که بعد از اتمام زمان .. حساب بسته و سودش به حساب کوتاه مدت واریز میشه
اما حساب هایی که مثلا میگن کف مبلغ داره .. در صورت اینکه مبلغ اتون از کف مبلغ قرار داد پایین تر بره .. حساب کنسل میشه ( بسته به قرار داد هر بانک )
و برای اینکه دوباره اون حساب برگشت داده بشه .. باید اون بانک کماکان بتونه اون حساب رو برای مشتری های جدید هم باز کنه .. در اون صورت برای شما هم دوباره
انگار که از اول حساب باز کرده باشید .. حساب رو بر میگردونه
مثلا بانک گردشگری الان 10 میلیون کف 22% میده .. اگر بعد از 3 ماه مثلا کف پولتون بشه 9 میلیون .. سود از 22% خارج میشه و درصورتی که بانک کماکان
حساب 22% با کف 10 میلیون باز میکرد .. شما میتونید دوباره با افزایش مبلغ به 10 تومان .. از سود 22% استفاده کنید . در غیر اینصورت دیگه 22% به شما نمیدن
من اصلا بحثم سود نيست !
به فرض مثال من سه سال تو يه بانك كوتاه مدت حساب دارم الان هم يك مليون داخلش هست حالا ميرم و يك مليون رو برداشت ميكنم و به بانك ميگم حساب من رو ببنديد !
حساب بسته شد يعني چي ؟ به كلي نابود شد اون حساب ؟ سابقه و اسم اون حساب براي هميشه تو بانك ميمونه يا بعد از بسته شدن حساب طي يك مدتي اون سابقه هم از بين ميره ؟ و اگر بعد يكماه دوباره خواستم حساب باز كنم ايا بايد حساب جديد باز كنم يا همون حسابي كه بسته شده قابل برگشت هست ؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
با سلام دوست عزیز
میشه بگی چجوری به این درصدا رسیدی؟ ممنون ( چون من حساب کردم بیشتر از اینا شد )
و یه نکته ای که هست اینه که این محاسبه شما مشروط براینه که سود روزشمار 22% تا 5سال از طرف بانک پرداخت بشه، و شما بهتر از من میدونین که سود روزشمار متغیر هست، نمیشه 100% گفت که این بانک تا 5سال این سود رو میده. چون قراردادی نمیبنده و اون برگه ی سپرده رو که روی سپرده های مدت دار میدن نداره. طبیعی هم هست چون روزشماره و قابل واریز و برداشت.
خب این بحث 22% بحثی بود که من با رییس بانک داشتم ..اونم 2 مرتبه
منم همین سوال شما رو پرسیدم .. گفتم شما چطور تضمین میکنید که مثلا سال دیگه سود 22% رو کم یا قطع نکنید
دقیقا این جواب رو به من داد که طبق قانون .. قوانین جدید .. عطف به ما سبق نمیشه یعنی هر قوانین جدیدی بیاد شامل قرار داد شما نمیشه
و چون تنها راه بسته شدن این حساب رفتن پول به مبلغ کمتر از 10 میلیون تومان هست .. پس اگر شما حواستون باشه که این مبلغ به زیر 10 میلیون نره
حساب اتون هیچ وقت بسته نمیشه .. اما کافیه یک روز پول کمتر بشه در اون صورت دیگه حساب بسته میشه
اتفاقا من بازم قانع نشدم .. و از اینترنت بانک حساب هامو که چک کردم .. دیدم برای مبلغ سپرده ام .. تاریخ افتتاح و تاریخ سر رسید گذاشتن
اما برای این حساب ویژه 22% تاریخ سر رسید نگذاشتن .. جاش 3 نقطه گذاشتن

در مورد محاسبه سود بانکی خب یک کم پیچیده هستش
اما روش اینطوریه که اول فرض کنید یک مبلغ 100 میلیون تومانی برای 5 سال میگذارید( ماهی 25% سود)
این مبلغ ماهیانه .. مبلغ 2.083333333 میلیون سود میده که میگیریم .. 2.08
برای ماه دوم شما 2.08 تومان توی حساب 22% اتون دارید که سود این مبلغ میشه 0.038 ( 38 هزار تومان )
که این 0.038 رو باید با 2.08 ماه اول جمع کنید .. که میشه 2.11 ( 2 میلیون صد ده هزار تومان )
اما در آخر ماه دوم هم سود 2.08 هزار تومان از مبلغ سپرده 100 میلیون تومانی اتون واریز میشه به حساب اتون که این رو هم باید
با مبلغ 2.11 جمع کنید که میشه 4.19 ( 4 میلیون یک صد نود هزار تومان )
حال باید سود 22 درصد این مبلغ رو محاسبه کنید بعد سود محاسبه شده رو با مبلغ 4.19 از ماه قبل و بعد با 2.08 سود سپرده 100 میلیون ماه بعد جمع کنید
و 22% اش رو برای ماه بعد حساب کنید که میشه 0.076
همینطوری من تا چند تا رو مینویسیم
2.08---------------->0.038
4.19---------------->0.076
6.34---------------->0.11
8.53---------------->0.156
10.76---------------->0.197
13.03---------------->0.239
15.34---------------->0.281
17.70---------------->0.324
20.10---------------->0.36
22.54---------------->0.41
25.03---------------->0.458
27.5( سود بعد از یک سال )
27.5 ---------------->0.505

30.08---------------->0.551
32.71---------------->0.599
35.38---------------->0.648
38.10---------------->0.698
40.87---------------->0.749
43.69---------------->0.80
46.57---------------->0.853
49.5---------------->0.90
52.48---------------->0.96
55.52---------------->1.01
58.61---------------->1.07
61.76(سود بعد از دو سال )
تا 2 سال رو نوشتم باقیش رو خودتون حساب کنید

اعداد رو یک کم رند کردم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
از دیروز بانک اقتصادنوین یه تبلیغ میکنه با عنوان ""سپرده مروارید با سود 19% با ماندگاری یک ماه ""
کسی در این مورد تحقیق کرده ؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
من اصلا بحثم سود نيست !
به فرض مثال من سه سال تو يه بانك كوتاه مدت حساب دارم الان هم يك مليون داخلش هست حالا ميرم و يك مليون رو برداشت ميكنم و به بانك ميگم حساب من رو ببنديد !
حساب بسته شد يعني چي ؟ به كلي نابود شد اون حساب ؟ سابقه و اسم اون حساب براي هميشه تو بانك ميمونه يا بعد از بسته شدن حساب طي يك مدتي اون سابقه هم از بين ميره ؟ و اگر بعد يكماه دوباره خواستم حساب باز كنم ايا بايد حساب جديد باز كنم يا همون حسابي كه بسته شده قابل برگشت هست ؟

الان سیستم های بانکی یک پارچه شدن تقریبا .. و قبل از اینکه شما حسابی رو باز کنید یا ببندین از اداره ثبت استعلام گرفته میشه که مثلا شما مشکلی نداشته باشی
من مطمعن هستم حتی اگر بانک حساب شما رو ببنده و اسمی هم از شما توی لیست اش نباشه .. توی یک جایی بلاخاره ردی از شما رو ثبت میکنند .. و این نه تنها توی ایران توی تمام دنیا رایج هستش ..
وگرنه به راحتی میشد یک شخص پولشویی کنه ..و با بستن حساب اش دیگه همه چی پاک بشه و از نو به کارش ادامه بده
شاید 10 سال پیش سوابق رو پاک میکردن .. اما الان مطمعن باشید یک جایی ثبت اش میکنند حتی اگر به شما بگن همه چی پاک شده

872222434

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام دوستان عزیز
همین الان عضو شدم از بس که جذابه این تایپیک یه چند سوال داشتم خواهشا جواب بدید تازه کارم تو این بحثا

اول اینکه من 5 میلیون تومان پول داشتم گذاشتم تو بانک ملی از سر بی اطلاعی الان می خوام ببرم یه بانک دیگه خیلی از سایتارو چک کردم به نظرتون چیکار کنم

1. بانک گردشگردی روزشمار داره 19 درصد میده برا حداقل 5 میلیون بلند مدت یه ساله اش داره 23.5 میده اول سوالم اینه که روزشمار 19 درصد تو هر ماه برای 5 تومن چقدر میشه به نظر بلند مدت یکساله بزارم باز بهتره نه 23.5 درصد سود میده ؟
2. بانک سینا روز شمار 20 درصد میده به نظرتون بهتر از گردشگری نیس ؟
بچه ها از بانک آبنده هم تعیف میکرد بانک مهر هم خوبه به نظرتون ریسک کنم تو این بانکای غیرمجاز بزارم

دوس دارم بانک گردشگری بزارم اما تو شهر ما شعبه نداره فقط دانشجو تهرانم میتونم بهش دسترسی داشسته باشم مثلا کارت عابر میده لطفا راهنماییم کنین مرسی

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
با سلام دوستان عزیز
همین الان عضو شدم از بس که جذابه این تایپیک یه چند سوال داشتم خواهشا جواب بدید تازه کارم تو این بحثا

اول اینکه من 5 میلیون تومان پول داشتم گذاشتم تو بانک ملی از سر بی اطلاعی الان می خوام ببرم یه بانک دیگه خیلی از سایتارو چک کردم به نظرتون چیکار کنم

1. بانک گردشگردی روزشمار داره 19 درصد میده برا حداقل 5 میلیون بلند مدت یه ساله اش داره 23.5 میده اول سوالم اینه که روزشمار 19 درصد تو هر ماه برای 5 تومن چقدر میشه به نظر بلند مدت یکساله بزارم باز بهتره نه 23.5 درصد سود میده ؟
2. بانک سینا روز شمار 20 درصد میده به نظرتون بهتر از گردشگری نیس ؟
بچه ها از بانک آبنده هم تعیف میکرد بانک مهر هم خوبه به نظرتون ریسک کنم تو این بانکای غیرمجاز بزارم

دوس دارم بانک گردشگری بزارم اما تو شهر ما شعبه نداره فقط دانشجو تهرانم میتونم بهش دسترسی داشسته باشم مثلا کارت عابر میده لطفا راهنماییم کنین مرسی
اگر به پولت احتیاج نداری .. خب هر چی بلند مدت تر بگذاری سود بیشتری میدن
مخصوصا بانک گردشگری که اینطوریه
با فرض اینکه یک سال میخوای بگذاری .. بهترین کار اینه که برای مبلغ 5 میلیون تومان
سپرده 1 ساله 23.5 درصد بانک گردشگری باز کنی .. سود هر ماهش رو میتونی به یک بانک دیگه از طریق اینترنت بانک منتقل کنی
اما سود اش چون زیاد نیست اونقدر تفاوتی نداره و به دردسر اش نمیارزه .. و همون گردشگری بهترین گزینه هستش
سود 5 میلیون تومان در هر ماه برای
19%-----> ماهی 79 هزار تومان
20%------> ماهی 83 هزار تومان
21%------> ماهی 87.5 هزار تومان
22%------->ماهی 91 هزار تومان
23.5%------> ماهی 98 هزار تومان

بانک شهر 18%
اکثر بانکهای خصوصی 19-20 درصد
بانک مهر اقتصاد با کف مبلغ 1 میلیون 21%
بانک گردشگری هم به شرط سپرده یک ساله 23.5 درصد
حال انتخاب با خود شماست
در ضمن بانک گردشگری توی تمامی مراکز استان ها شعبه داره

omidhk

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان الان بانک انصار سود روز شمارش چنده ؟
یکی میگه 7 درصد
اون یکی میگه 17.5

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2

antimusic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
الان بانک ملت بودم این چیزی که به من گفتن واسه سود 22% روزشمار 20 ملیون تومن از پولت بلوکه میشه تا 6 ماه نه 10 ملیون.به نظرتون
شعبه های مختلف با هم فرق میکنن و خودشون میتونن این مبلغ رو تعیین کنن؟

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
حدود 80 تومن بلا استفاده دستمه. میخوام 1 ساله یا نهایتا 1.5 ساله بزارم. سود در سررسید هم باشه مشکلی نیست. کدوم بانک بیشترین سود رو میده؟ میگن پاسارگاد 27 درصد 15 ماهه میده؟! لطفا راهنمایی کنید

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
سود 27% ... 100% در سر رسید هستش
وگرنه سود ماه به ماه باشه که میشه بالای 30 درصد در سال ... که شما باید شک کنی که چنین سودی رو بدن چرا ؟؟
چون وقتی بانکها و موسسه های دیگه سود تسهیلات اشون 27% هستش.. خب با یک حساب میشه فهمید که کسی که وام 27% میگیره
پولش رو بگذاره توی آرمان .. یکی چیزی هم براش میمونه
تازه بانکها هم دیگه نمیومدن تسهیلات بدن .. پولشون رو میزاشتن توی همین آرمان چند درصد هم بیشتر از 27% سود سالانه میگرفتن
سود باید منطقی باشه .. سود خارج از عرف شک بر انگیزه
من با رییس شعبه بانک مهر مرکزی صحبت که میکردم .. پرسیدم چرا شمایی که همیشه بالاترین سود رو توی موسسه ها و بانکها میدادین
الان دیگه بقیه بیشتر از شما سود میدن ..
جواب داد که چون الان جای زیادی برای سرمایه گذاری نداریم .. و چون باید سود مثلا 30% بکنیم که 20 خورده ای درصد به مردم بدیم .. نمیتونیم الکی از مردم
پول بگیریم .. و علت اینکه قدیم ها سود بالا میدادیم به خاطر این بود که پروژه سود ده زیاد داشتیم اما نقدینگی نداشتیم .. اما الان برعکس شده

پس این سود 25 درصد سالانه که مثلا ثامن میده اونم در سرسید هست؟
اینجوری باشه یه جای کار میلنگه چجوریه که بانک گردشگری روزشمار 22% میده اما مثلا بانکای دیگه 4 ساله 19.5 درصد؟ اگه اینطور بود که همه پولشون رو میاوردن تو گردشگری پس چرا نمیارن؟
باید خودم حضورا سوال کنم ولی فکر میکنم سودهای 25 و 27 درصد ماهانه باید باشه والا چه توجیهی داره کسی بره پولش رو بذاره توی موسسات؟اصلا همین بانک تجارت الان داره تو شهر ما روزشمار 20 درصد سود میده خوب چه کاریه برم 4 ساله 19.5 درصد بذارم تو بانک ملت مثلا؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بانک مهر اقتصاد با کف مبلغ 1 میلیون 21%
من امروز از بانک مهراقتصاد سوال کردم برای حداقل موجودی 1 میلیون گفتند 19% و برای حداقل موجودی 5 میلیون 22%
فقط یه چیزی رو آخرش گفت که من نفهمیدم و یه ابهامی ایجاد کرد. آخرش گفت مثلا اگر حساب حداقل 5 میلیونی باز کنی با سود 22% و اگر بعد از دوماه پول لازم بشی و بخوای پول رو برداشت کنی سود میشه 19%
ولی نگفت که سود ماه آخر میشه 19% یا کلا میشه 19%. ولی در هر صورت بازم فرقی نمیکنه , چون اگر حساب روز شمار باشه اصلا معنی نمیده که سود شما از 22% به 19% تغییر کنه و الان اینجا تناقض وجود داره .
ضمنا عضو شتاب هم نیست فعلا.

در کل به این نتیجه رسیدم که هر شعبه , عشقی سود میده و یکپارچه نیست

الان بانک ملت بودم این چیزی که به من گفتن واسه سود 22% روزشمار 20 ملیون تومن از پولت بلوکه میشه تا 6 ماه نه 10 ملیون.به نظرتون
شعبه های مختلف با هم فرق میکنن و خودشون میتونن این مبلغ رو تعیین کنن؟
بله هر شعبه برای خودش یه چیزی رو میگه. مثلا دوستان گفتند بانک رفاه 20% روزشمار میده ولی من رفتم سوال کردم گفتند اصلا روزشمار همچین حسابی نداریم.

راستی یکی از دوستان گفت بانک قوامین یه سپرده با حداقل ماندگاری 1 ماهه داره با سود 22% . کسی در مورد این چیزی میدونه ؟

ali_sum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
من امروز از بانک مهراقتصاد سوال کردم برای حداقل موجودی 1 میلیون گفتند 19% و برای حداقل موجودی 5 میلیون 22%
فقط یه چیزی رو آخرش گفت که من نفهمیدم و یه ابهامی ایجاد کرد. آخرش گفت مثلا اگر حساب حداقل 5 میلیونی باز کنی با سود 22% و اگر بعد از دوماه پول لازم بشی و بخوای پول رو برداشت کنی سود میشه 19%
ولی نگفت که سود ماه آخر میشه 19% یا کلا میشه 19%. ولی در هر صورت بازم فرقی نمیکنه , چون اگر حساب روز شمار باشه اصلا معنی نمیده که سود شما از 22% به 19% تغییر کنه و الان اینجا تناقض وجود داره .
ضمنا عضو شتاب هم نیست فعلا.

در کل به این نتیجه رسیدم که هر شعبه , عشقی سود میده و یکپارچه نیست
منظورش این بوده که حداقل پول باید تو جساب بمونه از حداقل بیاد پایین درصدشو کسر میکنن

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
منظورش این بوده که حداقل پول باید تو جساب بمونه از حداقل بیاد پایین درصدشو کسر میکنن
نه رفیق , منظور این نبود . چون گفت این حساب اصلا نمیتونه بیاد زیر 5 میلیون. درصورتیکه بیاد زیر حداقل تعیین شده حساب کلا بسته میشه.

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
خب این بحث 22% بحثی بود که من با رییس بانک داشتم ..اونم 2 مرتبه
منم همین سوال شما رو پرسیدم .. گفتم شما چطور تضمین میکنید که مثلا سال دیگه سود 22% رو کم یا قطع نکنید
دقیقا این جواب رو به من داد که طبق قانون .. قوانین جدید .. عطف به ما سبق نمیشه یعنی هر قوانین جدیدی بیاد شامل قرار داد شما نمیشه
و چون تنها راه بسته شدن این حساب رفتن پول به مبلغ کمتر از 10 میلیون تومان هست .. پس اگر شما حواستون باشه که این مبلغ به زیر 10 میلیون نره
حساب اتون هیچ وقت بسته نمیشه .. اما کافیه یک روز پول کمتر بشه در اون صورت دیگه حساب بسته میشه
اتفاقا من بازم قانع نشدم .. و از اینترنت بانک حساب هامو که چک کردم .. دیدم برای مبلغ سپرده ام .. تاریخ افتتاح و تاریخ سر رسید گذاشتن
اما برای این حساب ویژه 22% تاریخ سر رسید نگذاشتن .. جاش 3 نقطه گذاشتن

در مورد محاسبه سود بانکی خب یک کم پیچیده هستش
اما روش اینطوریه که اول فرض کنید یک مبلغ 100 میلیون تومانی برای 5 سال میگذارید( ماهی 25% سود)
این مبلغ ماهیانه .. مبلغ 2.083333333 میلیون سود میده که میگیریم .. 2.08
برای ماه دوم شما 2.08 تومان توی حساب 22% اتون دارید که سود این مبلغ میشه 0.038 ( 38 هزار تومان )
که این 0.038 رو باید با 2.08 ماه اول جمع کنید .. که میشه 2.11 ( 2 میلیون صد ده هزار تومان )
اما در آخر ماه دوم هم سود 2.08 هزار تومان از مبلغ سپرده 100 میلیون تومانی اتون واریز میشه به حساب اتون که این رو هم باید
با مبلغ 2.11 جمع کنید که میشه 4.19 ( 4 میلیون یک صد نود هزار تومان )
حال باید سود 22 درصد این مبلغ رو محاسبه کنید بعد سود محاسبه شده رو با مبلغ 4.19 از ماه قبل و بعد با 2.08 سود سپرده 100 میلیون ماه بعد جمع کنید
و 22% اش رو برای ماه بعد حساب کنید که میشه 0.076
همینطوری من تا چند تا رو مینویسیم
2.08---------------->0.038
4.19---------------->0.076
6.34---------------->0.11
8.53---------------->0.156
10.76---------------->0.197
13.03---------------->0.239
15.34---------------->0.281
17.70---------------->0.324
20.10---------------->0.36
22.54---------------->0.41
25.03---------------->0.458
27.5( سود بعد از یک سال )
27.5 ---------------->0.505

30.08---------------->0.551
32.71---------------->0.599
35.38---------------->0.648
38.10---------------->0.698
40.87---------------->0.749
43.69---------------->0.80
46.57---------------->0.853
49.5---------------->0.90
52.48---------------->0.96
55.52---------------->1.01
58.61---------------->1.07
61.76(سود بعد از دو سال )
تا 2 سال رو نوشتم باقیش رو خودتون حساب کنید

اعداد رو یک کم رند کردم
خیلی ممنون از اینکه انقدر دقیق جواب دادین.
من اشتباهم همون ماه اول بود که سود 22% را در ماه اول جمع میزدم ( حواسم نبود که اون، آخر ماه اول واریز میشه )
و همون جور که گفتین تازه یک کمم روند کردین و گرنه آخر ماه پنجم به 10.77 میرسیم و ...
بازم سپاس از این محاسبه و وقتی که گذاشتی.
اینم یه شعر واسه اینکه خستگیت در بره ;)
کدوم خزون خوش آواز تو رو صدا کرد ای عـــــاشـــق
که پر کشیدی بی پروا به جستجوی شقایق ...

Last edited:

mhdiii

Registered User
لایک‌ها
46
حدود 80 تومن بلا استفاده دستمه. میخوام 1 ساله یا نهایتا 1.5 ساله بزارم. سود در سررسید هم باشه مشکلی نیست. کدوم بانک بیشترین سود رو میده؟ میگن پاسارگاد 27 درصد 15 ماهه میده؟! لطفا راهنمایی کنید
گردشگری ظاهرا خوبه
تا24% میده

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
چند ماهه؟
سقف!
سلام
شما چند صفحه قبل رو بخونی دقیق همه سود ها رو نوشتم
24 درصد دقیق نداریم .. اما با حساب هایی که داره
شما میتونید برای یک سال سود معادل 26 درصد رو داشته باشی
به شرطی که به اصل و سودش دست نزنی حتما صفحه های قبل رو بخون متوجه میشی

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
خیلی ممنون از اینکه انقدر دقیق جواب دادین.
من اشتباهم همون ماه اول بود که سود 22% را در ماه اول جمع میزدم ( حواسم نبود که اون، آخر ماه اول واریز میشه )
و همون جور که گفتین تازه یک کمم روند کردین و گرنه آخر ماه پنجم به 10.77 میرسیم و ...
بازم سپاس از این محاسبه و وقتی که گذاشتی.
اینم یه شعر واسه اینکه خستگیت در بره ;)
کدوم خزون خوش آواز تو رو صدا کرد ای عـــــاشـــق
که پر کشیدی بی پروا به جستجوی شقایق ...
خواهش
بله یک کم پیچیده هست
تازه این خوبه .. اگر تونستی محاسبه کن که اگر یک سپرده 5 ساله باز کنی
و سود هر ماه رو سپرده 4 ساله بکنی و سود 4 ساله رو بریزی توی حساب 22% و بعد از سال اول سود هر ماه رو سپرده 3 ساله کنی
و سودش بره توی 22% .. و بعد برای سال بعد سود هر ماه رو 2 ساله کنی .. و سودش بره توی حساب 22%
در اینصورت بعد از 5 سال ببین چقدر سود اش میشه :)
من که حساب خواستم بکنم سرم سوت کشید ولش کردم
( بابت شعر ام ممون دکمه تشکر رو که میزنم یک سایت دیگه باز میشه تبلیغ میاد نمیدونم شاید ایراد از منه )

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
نه رفیق , منظور این نبود . چون گفت این حساب اصلا نمیتونه بیاد زیر 5 میلیون. درصورتیکه بیاد زیر حداقل تعیین شده حساب کلا بسته میشه.
ایشون خبر نداره .. این صحبت ها ماله یک ماه پیش هستش .. که منم حساب داشتم .. اما بعد از اون حداقل پول رو کردن 100 میلیون تومان برای 21% و بعدش که دیدن کسی پول نمیگذاره .. عوضش کردن .. الان شده 1 میلیون تومان کف حساب
رییس بانک هم برای من حساب رو از 5 میلیون کرد 1 میلیون .. و باقی پول رو با احتساب 21% برداشت کردم
شما اگر تهران هستی .. برو شعبه مرکزی ( پاسداران )
و یا شعبه ی مینی سیتی ..
من که هر دو رفتم اطلاع داشتن از این موضوع ..

بالا