koonkooa
Registered User
- نوشتهها
- 1,274
- لایکها
- 2,542
من اصلا بحثم سود نيست !سوال یک کم گنگه
ببینید سابقه شما که از بین نمیره .. سابقه ای که چقدر پول واریز و برداشت و چه حساب هایی داشتید
اما شرایط هر حسابی در هر بانکی برای بسته شدن و باز موندن .. موقع قرار داد ذکر میشه
برای مثال سپرده های 1-2-3-4-5 درست مثل اوراق مشارکت می مونه که بعد از اتمام زمان .. حساب بسته و سودش به حساب کوتاه مدت واریز میشه
اما حساب هایی که مثلا میگن کف مبلغ داره .. در صورت اینکه مبلغ اتون از کف مبلغ قرار داد پایین تر بره .. حساب کنسل میشه ( بسته به قرار داد هر بانک )
و برای اینکه دوباره اون حساب برگشت داده بشه .. باید اون بانک کماکان بتونه اون حساب رو برای مشتری های جدید هم باز کنه .. در اون صورت برای شما هم دوباره
انگار که از اول حساب باز کرده باشید .. حساب رو بر میگردونه
مثلا بانک گردشگری الان 10 میلیون کف 22% میده .. اگر بعد از 3 ماه مثلا کف پولتون بشه 9 میلیون .. سود از 22% خارج میشه و درصورتی که بانک کماکان
حساب 22% با کف 10 میلیون باز میکرد .. شما میتونید دوباره با افزایش مبلغ به 10 تومان .. از سود 22% استفاده کنید . در غیر اینصورت دیگه 22% به شما نمیدن
به فرض مثال من سه سال تو يه بانك كوتاه مدت حساب دارم الان هم يك مليون داخلش هست حالا ميرم و يك مليون رو برداشت ميكنم و به بانك ميگم حساب من رو ببنديد !
حساب بسته شد يعني چي ؟ به كلي نابود شد اون حساب ؟ سابقه و اسم اون حساب براي هميشه تو بانك ميمونه يا بعد از بسته شدن حساب طي يك مدتي اون سابقه هم از بين ميره ؟ و اگر بعد يكماه دوباره خواستم حساب باز كنم ايا بايد حساب جديد باز كنم يا همون حسابي كه بسته شده قابل برگشت هست ؟