سمند 205 ؟!195 تا سمند معمولی جاده نیشابور به مشهد دو نفر سرنشین بنزین معمولی به مدت 3 دقیقه
فرداشبش بنزین سوپر زدیم 205تا به مدت 2-3 دقیقه دو نفر سرنشین
185 تا روی CNG باهاش رکورد دارم![]()
آرهسمند 205 ؟!
واقعا میره با این سرعت
آره
عموی من یه ۸۲ داشت،خودم توش بودم ۲۱۰ تا رفت
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk
خدا را شکر کنید ک عمو جنسیس یا ماکسیما نداشتن - 250 پر میکردند
با این سرعت و جاده ایران و این ماشین حواستون باشه با حوریان محشور نشید !اره عزیزم... ایشالله یکم شرایط رو ایده آل کنم و روغن و فیلترهاشو عوض کنم یک باک بنزین سوپر و مکمل تپل بزنم توش. یه جاده ردیف هم گیر بیاد نصف شب ساعت 2-3 نیت کردم 210 -220 رو باهاش تجربه کنمهندلینگ تو 205 تا عالی بود... سعی میکنم فیلمشم بگیرم بزارم براتون
از 205 تا هم فیلم داریم ولی اینقدر این رفیقمون ذوق مرگ شده بود دستش هی میلرزید اشهد میخوند :دی
ماشین سرحال گیر بیاد تست های مختلف میگیرم...
عموی من با ماتیز ۱۷۰-۱۷۵ میره،چی میگی
من با ریو از رو کیلومتر ۲۰۰،از رو جی پی اس ۱۹۶ رفتم.فیلمشم موجوده کسی نگه چرت میگی
البته بازم جا داشت،به صورت تووری و بررسی ضرایب گیربکس و دور موتور تا ۲۱۲ جا داره،
من رسیدم به پیچ،دیگه نشد وگرنه بازم میرفتم
Sent from my Nokia lumia 820 italy_232 using Tapatalk
بدنبال جاده شمبا این سرعت و جاده ایران و این ماشین حواستون باشه با حوریان محشور نشید !
210 حتما فیلم بگیرید - منتظرم
ماتیز کیلومتر چند زده ک 170 میره - ریو 212 ؟
منتظر فیلم شما ..........
اگه 2 ایران ازاد راه داشتیم و گمرک ماشین پایین بود - پوریا و گروه جوانی از سرعت های بالای 300 صحبت میکردند
کیبورد بنده عربیست و پ ندارد.براید یا پراید؟
آر یو عرب؟![]()
اصن کاری به کیبورد ندارد به جان عرمین خرهکیبورد بنده عربیست و پ ندارد.
ویندوز بنده بشتیبانی نمی کند لزومی هم ندارد بشتیبانی کند.اصن کاری به کیبورد ندارد به جان عرمین خره
این ویندوز شماست که باید از زبان پارسی پشتیبانی کند
ولی من فکر میکنم اینکه یک زبان، حروف پ، ژ، گ، چ را نداشته باشد نشانه ی این است که آن زبان دوشواری دارد. مثلا الان شوما ویندوزت عربیه، در تایپ فارسی دوشواری داریویندوز بنده بشتیبانی نمی کند لزومی هم ندارد بشتیبانی کند.
َ هذا لِسانٌ عَرَبِيٌّ مُبِين
حرف پ حرفی زائد در لسان انسان هاست و اگر وجودش لازم بود اعراب مسلمان که قوم برگزیده خداوند هستند آن را تلفظ می نمودند.
بزرگواری میگفت عربه تو بیابون گچ میبینه سقط میشهولی من فکر میکنم اینکه یک زبان، حروف پ، ژ، گ، چ را نداشته باشد نشانه ی این است که آن زبان دوشواری دارد. مثلا الان شوما ویندوزت عربیه، در تایپ فارسی دوشواری داری![]()
ضمنا اعراب چیز نداشته ی عرمین هم نیستن. چه برسه قوم برگوزیده ی زمین![]()