miladgraph
همکاربازنشسته
فروش 17 هزار آیدی یاهو فعال ایرانی .
خواستید پ.خ بدید.
خواستید پ.خ بدید.
طرح سال 2014 ! فلت دیزاین !
نمنونه؟؟؟مدل جدید فیلتر :
this page is filtered
you can change this content in settings of "my realm"
فکر نمیکنیم ظلم باشه در حق این سایت لوکس؟طرح سال 2014 ! فلت دیزاین !
البته بیشتر شبیه زیر تریلی رفته هاست تا اینکه فلت طراحی شده باشه:lol
![]()
به خیلی چیزا بستگی دارهارزش تبلیغات ماهیانه سایت رنک 800 الکسا ایران چقدره؟![]()
به خیلی چیزا بستگی داره
حداقل هم به این بستگی داره که رتبه الکسا با پاپ اپ گرفته شده باشه یا نه اگه جواب منفی باشه باز موضوع سایت در تعیین نرخ مهم است که در چه زمینه ای باشه و غیره...ممنون از پاسختون.....
این رو واقفم....
حداقل رو پرسیدم...
در مورد دامنه.نت: تاریخ انقضای ریست پسورد رو زیاد میکنیمدیشب یدونه دامنه خواستم ثبت کنم رسما اشکمو در اوردن :|
دامنه دات نت که رسما دهنمون رو سرویس کرد از بس پسورد عوض کردیم و بازم عمل نکرد، حساب شارژ کردم کلا پولش تو حساب نرفت شانس اوردم ایمیلم رو توی پی لاین زدم حداقل مشخص شد پرداخت کردم :دی
نت افرازم مثل همیشه خرابه و دامین رو 50 سال بعدش ثبت میکنه!
از شانس گندم میهن نیک هم دیشب مشکل داشت :|
سرعت نت هم که 5 کیلو بایت بود :|
کلا هر اتفاقی میوفته به این نتیجه میرسم که حالم داره از این مملکت با تمام وجود بهم میخوره :دی
درود بر تو ای مجید آریایی :دیدر مورد دامنه.نت: تاریخ انقضای ریست پسورد رو زیاد میکنیم
در مورد شارژ ممکنه قطعی نت داشته باشی با توجه به سرعت کم نتت. چون بعد از پرداخت به هیچ وجه نباید به صفحه ی لاگین بره. حتی اگر حسابت شارژ نشه باز باید وارد سایت بشه. تا حالا همچین موردی نبوده خودم هم چندین بار تست کردم مشکلی نداشته. باز بررسی میشه
بقیه موارد هم که از طریق پخ انجام شد...
ممنون
درود بر تو ای مجید آریایی :دی
فدای سرت دوشواری زیاد پیش میاد :دی
خودت خوب باشی همه چیز حله :دی
http://pagepeeker.com/دوستان سایتی هست به صورت انلاین از یه سایت اسکرین شات به صورت عکس بده؟؟؟