• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولین سیستم کسب درآمد از پاپ آپ با مدیریت خانم

alonak3

Registered User
لایک‌ها
25
شما حرف از کلاه برداری نزن 24 تومن موجودی حساب داشتم میگم واریز کنید میگه امتحان دارم نمیتونم واریز کنم اومدم اینجا پست دادم در موردش حساب منو مسدود کرده شما برو سر درس مشقت بچه جون
باشه حتما
حساب کسی بی دلیل مسدود نمیشه
من نگفنم این شخص کلاه بردار که شما اینجوری میگید
o_O

ir2sedair

Registered User
لایک‌ها
613
باشه حتما
حساب کسی بی دلیل مسدود نمیشه
من نگفنم این شخص کلاه بردار که شما اینجوری میگید
o_O
زده واریز انی میگم واریز کنه میگه واریز این هفته شده پنج شنبه / بعد میگه یوزرتو بگو اخه مدیر نمیدونه من با یوزرم چیه / بعد میگه به دلیل امتحانات نمیتونم واریز کنم / همرو عکس گرفتم گزاشتم اینجا نمیدونم برا چی پاک شد/
من منظورم این بود شما که انتقاد میکنی اول خودتون درست کنید بعد از بقیه ایراد بگیرید

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
شما حرف از کلاه برداری نزن 24 تومن موجودی حساب داشتم میگم واریز کنید میگه امتحان دارم نمیتونم واریز کنم اومدم اینجا پست دادم در موردش حساب منو مسدود کرده شما برو سر درس مشقت بچه جون
ایشون حرفشون تایید میشه و متاسفانه داخل پیام خصوصی حرفی بمن زدند که اگه اینجا بزارم مسدود میشند .
حرف از کلاهبرداری و روش از من میخواست : )))))))))))))))))))
یچی بی عاریه :)

ir2sedair

Registered User
لایک‌ها
613
ایشون حرفشون تایید میشه و متاسفانه داخل پیام خصوصی حرفی بمن زدند که اگه اینجا بزارم مسدود میشند .
حرف از کلاهبرداری و روش از من میخواست : )))))))))))))))))))
یچی بی عاریه :)
پولش اصلا برام ارزش نداشت اندازه نصف روزمنبود ولی کلاهبرداریش ثابت شد
الانم چون تاپیک ایشون منحرف نشه منم توی سیستم ایشون ثبت نام کردم تست کنم به دوستان اطلاع میدم

ir2sedair

Registered User
لایک‌ها
613
یه مشکل کوچیک داره سیستمون وقتی پاپ اپ باز میشه از داخل اون پاپ اپ 3 تا تا صفحه دیگه باز میشه که کاربر خیلی اذیت میکنه

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اون جمله ی "با مدیریت خانم" که توی تیتر استفاده شده من رو هلاک کرد ! هرچی هم فکر میکنم متوجه نمیشم فرق مدیریت خانم با مدیریت آقا در بازدهی یه سیستم پاپ آپ چی میتونه باشه !

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
یه مشکل کوچیک داره سیستمون وقتی پاپ اپ باز میشه از داخل اون پاپ اپ 3 تا تا صفحه دیگه باز میشه که کاربر خیلی اذیت میکنه

داشتم میرفتم عضو بشم یه تست بزنمش که اینو خوندم منصرف شدم. همینجوریشم کابرای سایتمون به خاطر پاپ آپ همش گلایه میکنن ازم

mehraban63

Registered User
لایک‌ها
10
از دوستان عزیزی که اعتماد کردن و عضو سایت وب پاپ آپ شدند و با من همکاری می کنند تشکر می کنم
واریزی های تمامی کاربران سایت انجام شد

اثبات پرداختی ها
http://webpopup.ir/page/paymentsProof

mehraban63

Registered User
لایک‌ها
10

وقتی پاپ آپ باز می شود به هیچ عنوان سه پاپ آپ دیگر باز نمی گردد فقط در صورتیکه کاربر در سایت جدید پاپ آپ باز شده بر روی لینکی کلیک کند دو عدد پاپ آپ که برای سایت تبلیغ دهنده هستش باز می گردد که کاری به سایت ما ندارد

mehraban63

Registered User
لایک‌ها
10
اون جمله ی "با مدیریت خانم" که توی تیتر استفاده شده من رو هلاک کرد ! هرچی هم فکر میکنم متوجه نمیشم فرق مدیریت خانم با مدیریت آقا در بازدهی یه سیستم پاپ آپ چی میتونه باشه !

لطفا خودتان ابتدا عضو شوید بعد قضاوت کنید

ali20140

Registered User
لایک‌ها
18
سایت من فعلا 2000ای پی میاد شما حداقل چنتا میشمارین

mehraban63

Registered User
لایک‌ها
10
سایت من فعلا 2000ای پی میاد شما حداقل چنتا میشمارین
وب پاپ آپ تا باز شدن پاپ آپ سریعا پورسانت را محاسبه می کند این بستگی به این دارد کاربران سایت شما بر روی سایت شما یا لینکی از سایت شما کلیک کنند تا پاپ آپ باز گردد
به اعتقاد من به نسبت خیلی از سیستم های پاپ آپ ، پاپ آپ های زیادی محاسبه می شود و دلیل مهم آن باز شدن مستقیم سایت تبلیغ دهنده هستش

ali20140

Registered User
لایک‌ها
18
با تجربه ای که شما دارین حداقل 850تا900تا میشماره

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام

خیلی جالب بود > با مدیریت خانم :)

فقط خواستم بگم مهم نیست خانم باشی یا آقا یا .... مهم اینه تو کاری که انجام میدی فقط 1% خودت رو بزاری جای کاربرای دیگه

خانم و آقا بودنش مهم نیست همه میتونن صادق و پاک باشن یا کلاه بردار باشن

حالا استارتر عزیز شما خانمی یا با اسم خانم دامین ثبت کردی یا آقا هستی یا هرچی فقط امیدوارم موفق باشی در عمل نه با شعارو ...

ali20140

Registered User
لایک‌ها
18
اگه حداقل 850تا 900میشمارین بگین باسایتتون کارکنم

mehraban63

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

خیلی جالب بود > با مدیریت خانم :)

فقط خواستم بگم مهم نیست خانم باشی یا آقا یا .... مهم اینه تو کاری که انجام میدی فقط 1% خودت رو بزاری جای کاربرای دیگه

خانم و آقا بودنش مهم نیست همه میتونن صادق و پاک باشن یا کلاه بردار باشن

حالا استارتر عزیز شما خانمی یا با اسم خانم دامین ثبت کردی یا آقا هستی یا هرچی فقط امیدوارم موفق باشی در عمل نه با شعارو ...

من تجربه در سایت های مختلف پاپ آپ داشتم و خودم رو جای تمامی کاربران سایت می گذارم اگر در توانم نبود تا به موقع و سریع هزینه ها رو به کاربرانم بدهم به هیچ عنوان این سیستم رو راه اندازی نمی کردم

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
این که یه خانم توی وب فعالیت میکنه خیلی خوبه.
ولی نه با این طرز فکر (عنوان تاپیک)

به هر حال امیدوارم موفق باشید.

mehraban63

Registered User
لایک‌ها
10
این که یه خانم توی وب فعالیت میکنه خیلی خوبه.
ولی نه با این طرز فکر (عنوان تاپیک)

به هر حال امیدوارم موفق باشید.

بنده فقط می خواستم سایت رو معرفی کنم که یک خانم اون رو مدیریت می کنه چون ندیده بودم سایت کسب در آمد از پاپ آپ توسط خانم اداره شود
همچنین شما هم موفق باشید

بالا