• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
آخه خودمون خراب کردیمش! سر این ساماندهی ... تیکت بدم ببینم چی میشه
خوب هاستینگ باید بک اپ داشته باشه، اگرم گفت بک آپ هفته پیش رو داره بهشون بگو بک آپ دقیقا همون قسمتی که خودتون خراب کردین رو بارگزاری کنن یا بدن خودت بزاری

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
خوب هاستینگ باید بک اپ داشته باشه، اگرم گفت بک آپ هفته پیش رو داره بهشون بگو بک آپ دقیقا همون قسمتی که خودتون خراب کردین رو بارگزاری کنن یا بدن خودت بزاری
باید جواد بیاد بپرسم ازش کجاهارو دستکاری کرده. همش سر این ساماندهی بود آخرم نتونستم ثبتش کنم(نه متا تگ نه ایمیل نه آپلود فایل). من خودم فقط 2تا فایل ساماندهی رو آپ کردم تو هاست.

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
آقا من این ساماندهی رو کجای دلم بذارم؟
ایمیلش که نیومد برام. با متا تگ هم تایید نکرد سایت رو با آپلود فایل هم همینطور. نزنن فیلتر کنن دهنم سرویس بشه؟!
منم همین مشکل رو دارم:|

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
باید جواد بیاد بپرسم ازش کجاهارو دستکاری کرده. همش سر این ساماندهی بود آخرم نتونستم ثبتش کنم(نه متا تگ نه ایمیل نه آپلود فایل). من خودم فقط 2تا فایل ساماندهی رو آپ کردم تو هاست.
+
الان دارم وبگذر رو بررسی میکنم سایت یکی دوتا آنلاین داره اونم با کش!(cache)

Fereydoon74

Registered User
لایک‌ها
747
نویسنده خانوم سراغ نداری؟
:D

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
در حال حاضر آخرین بک آپ موجود از سایت شما بر روی سرورهای نت افراز مربوط به پنج شنبه هفته گذشته می باشد.
در صورت بازگردانی این بک آپ تمام اطلاعات آپ شده در طول این مدت مربوط به مسیر مدنظر حذف خواهد گردید.

در هر حال در صورت تمایل برای ری استور کردن این بک آپ با ریپلای نمودن این ایمیل و ذکر مسیر دقیق بازگردانی، درخواست خود را تایید نمایید.

WTF?

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
در حال حاضر آخرین بک آپ موجود از سایت شما بر روی سرورهای نت افراز مربوط به پنج شنبه هفته گذشته می باشد.
در صورت بازگردانی این بک آپ تمام اطلاعات آپ شده در طول این مدت مربوط به مسیر مدنظر حذف خواهد گردید.

در هر حال در صورت تمایل برای ری استور کردن این بک آپ با ریپلای نمودن این ایمیل و ذکر مسیر دقیق بازگردانی، درخواست خود را تایید نمایید.

WTF?
خاک تو سر نت افزاز

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
سلام دوستان من یه سایت گالری عکس فوتبالی دارم می خواستم بدونم چه جوری تبلیغات بگیرم و بهترین راه کسب درامد برای من از سایتم چیه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

M.B.N

Registered User
لایک‌ها
203

WTF?
نت افزار نا امیدمون کرد :دی تازه میخواستم ازش سرویس بگیرم :|
بهترین راه اینه که همون چیزایی که دست زدی رو برگردونی

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
روزی 2 /3 تا به جایی فک نکنم برسی
اولش باید زیاد کارکنی الان من روزی حدود 20 تا پست مفید میزارم تازه شده روزی 200تا ورودی از گوگل حدود 15 روز هست که سایت رو راه اندازی کردم
سختی ها باید بکشی اوایل
قالب هم یه رایگان پیدا کن
عجب :confused:
20 تا زیاده، مشکل اینه که باید مطلب به فکرم برسه تا بزارمش دیگه :D
روزی 2 3 تا بیشتر سوادم نمی کشه باید کپی پیست کنم یا برم از یه جا ترجمه کنم که میشه همون کپی پیست با این تفاوت که گوگل نمی فهمه :cool:

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
دوستان برای دست پیدا کردن به 500 ورودی گوگل در روز برای یک سایت گالری عکس فوتبالی روزی چند مطلب باید گذاشت لطفا راهنمایی کنید ما تازه کاریم

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
نویسنده خانوم سراغ نداری؟
:D
من نویسنده هامو خودم آموزش میدم با سایت دیگه ای هم نمیزارم کار کنن اتفاقا یه نویسنده خانم دارم عالیه کارش دلت بسوزه : )))

ایشون تو کار پکیجیه اینا راسته کارش نیست:D
حالا چون تو کار پکیجم غذا هم نباید بخورم؟ : ))))

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
روزی 2 /3 تا به جایی فک نکنم برسی
اولش باید زیاد کارکنی الان من روزی حدود 20 تا پست مفید میزارم تازه شده روزی 200تا ورودی از گوگل حدود 15 روز هست که سایت رو راه اندازی کردم
سختی ها باید بکشی اوایل
قالب هم یه رایگان پیدا کن
20تا اختصاصی یا کپی؟!
تو پکیجش خانوم داره :دی
اقا یکی به این خانوم بده تا نگرفته بچه هارو ... :دی
یبار هاستینگ ما هارداش سوخت بکاپم نداشت نصف اطلاعاتمون پرید , بعد 3بار به اون سروری که من ازش سرویس داشتم حمله شد و فرت و فرت بخاطر دلایل امنیتی سایت میرفت رو هوا , چند روز بعد گوگل زد پنالتی کرد سایتو کلا اوت شدم :| اصن یه اوضاعی بودا...!

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483

WTF?
مراحل کار:
1) به نت افراز میگی بک آپ رو برات آپلود کنه که بتونی دانلودش کنی، یا توی هاست خودت یا جای دیگه
2) با وی پی اس یا سیستم خودت بک اپ رو دانلود میکنی یا داخل هاستت از حالت زیپ در میاری
3) بخش هایی که خراب کردی رو درست میکنی و فایل های قدیمی رو جایگزین میکنی
4) اینجوری هم مشکل سایتت حل میشه و هم بقیه تغییرات و پست دادن و ... از بین نمیره
احتمالا تغییرات همش توی قالب بوده پس پوشه قالب یک هفته پیش رو از داخل بک اپ بردار و بریز توی بخش قالب های وردپرس
یا حتی میتونی جایگزین قالب فعلی نکنی و اسم قالب رو بزاری مثلا theme1 از داخل وردپرس به عنوان قالب جدید فعالش کنی
انی پرابلم؟ :دی

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
من نویسنده هامو خودم آموزش میدم با سایت دیگه ای هم نمیزارم کار کنن اتفاقا یه نویسنده خانم دارم عالیه کارش دلت بسوزه : )))

حالا چون تو کار پکیجم غذا هم نباید بخورم؟ : ))))
ماشالله امین خشنود انرژیش +1000
انشالله خدا برا زنش نگه داره:D
1613862_628484310553000_822601549_n.jpg

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
دوستان یه نظری نگاهی حداقل ناسزایی به سوال منم بدید دیگع خیر سرم تازه کارم کمک می خوام اینم سوال
دوستان برای دست پیدا کردن به 500 ورودی گوگل در روز برای یک سایت گالری عکس فوتبالی روزی چند مطلب باید گذاشت لطفا راهنمایی کنید ما تازه کاریم

بالا