• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
با سلام دوستان عزیز
همین الان عضو شدم از بس که جذابه این تایپیک یه چند سوال داشتم خواهشا جواب بدید تازه کارم تو این بحثا

اول اینکه من 5 میلیون تومان پول داشتم گذاشتم تو بانک ملی از سر بی اطلاعی الان می خوام ببرم یه بانک دیگه خیلی از سایتارو چک کردم به نظرتون چیکار کنم

1. بانک گردشگردی روزشمار داره 19 درصد میده برا حداقل 5 میلیون بلند مدت یه ساله اش داره 23.5 میده اول سوالم اینه که روزشمار 19 درصد تو هر ماه برای 5 تومن چقدر میشه به نظر بلند مدت یکساله بزارم باز بهتره نه 23.5 درصد سود میده ؟
2. بانک سینا روز شمار 20 درصد میده به نظرتون بهتر از گردشگری نیس ؟
بچه ها از بانک آبنده هم تعیف میکرد بانک مهر هم خوبه به نظرتون ریسک کنم تو این بانکای غیرمجاز بزارم

دوس دارم بانک گردشگری بزارم اما تو شهر ما شعبه نداره فقط دانشجو تهرانم میتونم بهش دسترسی داشسته باشم مثلا کارت عابر میده لطفا راهنماییم کنین مرسی
اگه با مجوز و این چیزا مشکلی نداری برو بذار ثامن یکساله 25%. من خودم حساب دارم اونجا. خیلی بعیده که بخواد براش مشکلی پیش بیاد. واسه 5 تومن میشه ماهی حدود 104 هزار تومن. اگرم روزشمار خواستی ( که بتونی اصل پولتو کم و زیاد کنی ) آینده هست با 20.5%.

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
دوستانی که ریاضی‌شون خوبه خواهشا کمک کنن!

اگه 30 میلیون رو سپرده بزاریم موسسه "ثامن" با سود 25 درصد و سود هر ماه رو که به حساب روزشمار 20 درصد واریز میشه، بهش دست نزنیم(یا سود رو دوباره سپرده بذاریم)، مجموعا بعد 5 سال پولمون حدودا چقدر میشه؟ ;)مرسی!

Last edited:

mhdiii

Registered User
لایک‌ها
46
گردشگری رو تو نت سرچ کنید
تلفن پشتیبانی داره که میتونید بهش زنگ بزنید و دقیقاسوالاتتون رو بپرسید
مدت دارش24هست
روزشمارهم داره که اونطور که یادمه19 درصد بود(اگه اشتباه نکنم)
بازم زنگ بزنید و سوال کنید
برای روز شمار فکر میکنم قوامین بالاتربود ازگردشگری که اونوهم بپرسید تادقیق پاسخ بدن خدمتتون

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اگه 30 میلیون رو سپرده بزاریم موسسه "ثامن" با سود 25 درصد و سود هر ماه رو که به حساب روزشمار 20 درصد واریز میشه، بهش دست نزنیم(یا سود رو دوباره سپرده بذاریم)، مجموعا بعد 5 سال پولمون حدودا چقدر میشه؟ ;)مرسی!

همه 25 درصد رو ماهانه میدن ؟ فکر نکنم هااااا :rolleyes: برای سررسید چی می مونه ......

در هر صورت اصل پول + 210 درصد > 93 م

معادل 42 درصد سالیانه

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
گردشگری رو تو نت سرچ کنید
تلفن پشتیبانی داره که میتونید بهش زنگ بزنید و دقیقاسوالاتتون رو بپرسید
مدت دارش24هست
روزشمارهم داره که اونطور که یادمه19 درصد بود(اگه اشتباه نکنم)
بازم زنگ بزنید و سوال کنید
برای روز شمار فکر میکنم قوامین بالاتربود ازگردشگری که اونوهم بپرسید تادقیق پاسخ بدن خدمتتون
44556839364240792277.jpg

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
دوستانی که ریاضی‌شون خوبه خواهشا کمک کنن!

خب چرا بانک نمیگذاری .. سودش که بیشتره .. اعتبارش که بیشتره .. میتونی از اینترنت بانک استفاده کنی .. میتونی از کارت شتاب استفاده کنی .. میتونی برداشت و واریز از هر بانکی داشته باشی ..
من موندم چرا جایی که بانک مرکزی میگه پول رو نگذارید .. سود اش هم کمتر هستش .. امتیازات اش هم کمتره .. باید پول رو اونم به مدت 5 سال بگذارید..

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
دوستانی که از اینترنت بانک بانک رفاه استفاده میکنند نام کارریشون همون شماره حساب است؟

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان این که بانک کشاورزی میگه پس از شش ماه از افتتاح حساب 80 درصد پولتو وام 14 درصد میدیم که احتمالا شنیدید.
حال سوالم اینه که ایا این 80 درصد فقط مال همون وجه روز افتتاح حساب است یا اینکه ما اگر بعدا به حسابمون پول افزوده بکنیم این رقم به عنوان ملاک استفاده میشه؟
مثلا الان من یک ملیون حساب باز کردم دو ماه دیگه 5 ملیون روش میذارم. کدومش ملاک بانک است/

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
دوستانی که از اینترنت بانک بانک رفاه استفاده میکنند نام کارریشون همون شماره حساب است؟

نه شماره حساب نیست یه عدد 10 رقمی هست که نمیدونم دقیقا چیه، شاید شماره مشتری باشه.

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
خب چرا بانک نمیگذاری .. سودش که بیشتره .. اعتبارش که بیشتره .. میتونی از اینترنت بانک استفاده کنی .. میتونی از کارت شتاب استفاده کنی .. میتونی برداشت و واریز از هر بانکی داشته باشی ..
من موندم چرا جایی که بانک مرکزی میگه پول رو نگذارید .. سود اش هم کمتر هستش .. امتیازات اش هم کمتره .. باید پول رو اونم به مدت 5 سال بگذارید..

البته در مورد ثامن این سپرده 5 ساله به شرط یکساله است. یعنی اگه بعد از یک سال سپردتون رو ببندید باز هم سود سالیانه معادل 25 درصد بهتون تعلق میگیرده .( جریمه نمیشید ) سودش هم ماهانه میریزه در همون روز ماه که حساب باز شده. من بانک تحت نظارت بانک مرکزی نمیشناسم که 25 درصد برای یکساله با واریز ماهانه بده. البته تاکید میکنم که من نمیشناسم نه اینکه مطمئن باشم وجود نداره .

راستی کوثر هم 5 ساله 26 درصد سود میده ، این هم واریز سود ماهانه و مزیتش به ثامن یک درصد سود بیشتر و اینکه سود هاتون هم اگه دست نزنید و بره تو حساب کوتاه مدت سود سپرده کوتاه مدتش 20 درصده ولی برای ثامن 18 الی 20 درصد بسته به میزان موجودی در حساب کوتاه مدت سود تعلق میگیره.
اما بدیش نسبت به ثامن اینه که اگه قبل از 5 سال سپرده رو ببندید سود همون مقدار سال + نیم درصد جریمه محاسبه میشه یعنی مثلا اگه بعد از یکسال ببندید میگند سود یکساله 22.5 بود و شما که 5 ساله رو بعد از یک سال بستید با نیم درصد جریمه 22 درصد سود بهتون تعلق میگیره. ولی ثامن بعد از یکسال 25 درصده. ( جریمه نداره )

البته کوثر برای سود در سررسید ( سود رو ماهانه نمیریزه و آخرسر یه جا میده با اصل سپرده ) طبیعتا درصد بیشتری سود میده که متاسفانه یادم نیست چقدر بود میزانش.

راستی در تایید فرمایش آرش جان ظهر از کوثر یک اس ام اس اومد با این متن:
اخذ مجوز رسمی فعالیت موسسه کوثر از بانک مرکزی را به تمام فجر آفرینان تبریک می گوییم.

که الان با لینکی که آرش عزیز قرار دادند مطمئن شدم که ادعاشون درسته و موسسه کوثر دوباره رفته تحت نظر بانک مرکزی.

مخلص دوستان.

Last edited:

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
منظور من از سپرده یکساله هستش نه پنج ساله، یکساله‌ای که هر ماه سود واریز میشه به حساب کوتاه مدت 20 درصد. من هدفم اینه که پولم هر چه زودتر زیاد بشه همین! سود بانکا به نسبت موسسات کمه! من نیاز به کارت شتابی و اینترنت بانک و... ندارم. تو موسسات ثامن با سابقه 16 سال یکی از موسسات پولدار و اصطلاحا گردن کلفته!، الان درسته از لیست بانک مرکزی خارج شده ولی بالاخره یا مجوز میگیره یا ادغام میشه و نهایتا این دو تا با هم کنار میان و باز به لیست بر می گرده! به نظر من محاله یه موسسه مثل ثامن با 600 شعبه و 16 سال سابقه تو زرد از آب دربیاد و پول مردم به فنا بره‍!

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
همه 25 درصد رو ماهانه میدن ؟ فکر نکنم هااااا :rolleyes: برای سررسید چی می مونه ......

در هر صورت اصل پول + 210 درصد > 93 م

معادل 42 درصد سالیانه
خیلی ممنون از پاسخ و زحمت شما برای محاسبه، اما منظور من سپرده پنجساله و سود سررسید نبود. منظورم سپرده یکساله و دریافت سود ماهانه و دست نزدن به اون یا دوباره سپرده گذاشتن اون هستش به عبارت دیگر کل پولم اگه به سودش هم دست نزنم در این فرایند و در پایان 5 سال چقدر میشه، فقط همینو میخواستم بدونم!

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
نه شماره حساب نیست یه عدد 10 رقمی هست که نمیدونم دقیقا چیه، شاید شماره مشتری باشه.
خیر. یه شماره تصادفی هست که قابل تعویضه به دلخواه شما.
من امروز اینترنت بانک حساب و فعال کردم هرچی میزنم قبول نمیکنه مگه این لینکش نیست؟
https://www.rb24.ir/login.html
یه برگه بهم دادن که نام کاربری و رمز اول و رمز دوم توش است امه هرچی میزنم قبول نمیکنه

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
من امروز اینترنت بانک حساب و فعال کردم هرچی میزنم قبول نمیکنه مگه این لینکش نیست؟
https://www.rb24.ir/login.html
یه برگه بهم دادن که نام کاربری و رمز اول و رمز دوم توش است امه هرچی میزنم قبول نمیکنه

لینکش همینه، شماره کاربری رو درست وارد می کنی؟ برا ورود به اینترنت بانک از رمز اول استفاده کن.

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
لینکش همینه، شماره کاربری رو درست وارد می کنی؟ برا ورود به اینترنت بانک از رمز اول استفاده کن.
شماره کاربری من با 05 شروع میشه حالا نمیدونم این صفر قبل از 5 اصلا درسته یا نه
باید فردا دوباره برم درستش کنم
حجم انتقال بدون دستگاه توکن از اینترنت بانک حداکثر چقدر است؟

بالا