گفتن کف موجودی 1 میلیون سودش 19% هست. و برای 5 میلیون 22% هستالان شده 1 میلیون تومان کف حساب
گفتن کف موجودی 1 میلیون سودش 19% هست. و برای 5 میلیون 22% هستالان شده 1 میلیون تومان کف حساب
اگه با مجوز و این چیزا مشکلی نداری برو بذار ثامن یکساله 25%. من خودم حساب دارم اونجا. خیلی بعیده که بخواد براش مشکلی پیش بیاد. واسه 5 تومن میشه ماهی حدود 104 هزار تومن. اگرم روزشمار خواستی ( که بتونی اصل پولتو کم و زیاد کنی ) آینده هست با 20.5%.با سلام دوستان عزیز
همین الان عضو شدم از بس که جذابه این تایپیک یه چند سوال داشتم خواهشا جواب بدید تازه کارم تو این بحثا
اول اینکه من 5 میلیون تومان پول داشتم گذاشتم تو بانک ملی از سر بی اطلاعی الان می خوام ببرم یه بانک دیگه خیلی از سایتارو چک کردم به نظرتون چیکار کنم
1. بانک گردشگردی روزشمار داره 19 درصد میده برا حداقل 5 میلیون بلند مدت یه ساله اش داره 23.5 میده اول سوالم اینه که روزشمار 19 درصد تو هر ماه برای 5 تومن چقدر میشه به نظر بلند مدت یکساله بزارم باز بهتره نه 23.5 درصد سود میده ؟
2. بانک سینا روز شمار 20 درصد میده به نظرتون بهتر از گردشگری نیس ؟
بچه ها از بانک آبنده هم تعیف میکرد بانک مهر هم خوبه به نظرتون ریسک کنم تو این بانکای غیرمجاز بزارم
دوس دارم بانک گردشگری بزارم اما تو شهر ما شعبه نداره فقط دانشجو تهرانم میتونم بهش دسترسی داشسته باشم مثلا کارت عابر میده لطفا راهنماییم کنین مرسی
اگه 30 میلیون رو سپرده بزاریم موسسه "ثامن" با سود 25 درصد و سود هر ماه رو که به حساب روزشمار 20 درصد واریز میشه، بهش دست نزنیم(یا سود رو دوباره سپرده بذاریم)، مجموعا بعد 5 سال پولمون حدودا چقدر میشه؟مرسی!
گردشگری رو تو نت سرچ کنید
تلفن پشتیبانی داره که میتونید بهش زنگ بزنید و دقیقاسوالاتتون رو بپرسید
مدت دارش24هست
روزشمارهم داره که اونطور که یادمه19 درصد بود(اگه اشتباه نکنم)
بازم زنگ بزنید و سوال کنید
برای روز شمار فکر میکنم قوامین بالاتربود ازگردشگری که اونوهم بپرسید تادقیق پاسخ بدن خدمتتون
خب چرا بانک نمیگذاری .. سودش که بیشتره .. اعتبارش که بیشتره .. میتونی از اینترنت بانک استفاده کنی .. میتونی از کارت شتاب استفاده کنی .. میتونی برداشت و واریز از هر بانکی داشته باشی ..دوستانی که ریاضیشون خوبه خواهشا کمک کنن!
اگه 30 میلیون رو سپرده بزاریم موسسه "ثامن" با سود 25 درصد و سود هر ماه رو که به حساب روزشمار 20 درصد واریز میشه، بهش دست نزنیم(یا سود رو دوباره سپرده بذاریم)، مجموعا بعد 5 سال پولمون حدودا چقدر میشه؟مرسی!
این برای بانک گردشگریه؟؟
دوستانی که از اینترنت بانک بانک رفاه استفاده میکنند نام کارریشون همون شماره حساب است؟
خیر. یه شماره تصادفی هست که قابل تعویضه به دلخواه شما.دوستانی که از اینترنت بانک بانک رفاه استفاده میکنند نام کارریشون همون شماره حساب است؟
خب چرا بانک نمیگذاری .. سودش که بیشتره .. اعتبارش که بیشتره .. میتونی از اینترنت بانک استفاده کنی .. میتونی از کارت شتاب استفاده کنی .. میتونی برداشت و واریز از هر بانکی داشته باشی ..
من موندم چرا جایی که بانک مرکزی میگه پول رو نگذارید .. سود اش هم کمتر هستش .. امتیازات اش هم کمتره .. باید پول رو اونم به مدت 5 سال بگذارید..
منظور من از سپرده یکساله هستش نه پنج ساله، یکسالهای که هر ماه سود واریز میشه به حساب کوتاه مدت 20 درصد. من هدفم اینه که پولم هر چه زودتر زیاد بشه همین! سود بانکا به نسبت موسسات کمه! من نیاز به کارت شتابی و اینترنت بانک و... ندارم. تو موسسات ثامن با سابقه 16 سال یکی از موسسات پولدار و اصطلاحا گردن کلفته!، الان درسته از لیست بانک مرکزی خارج شده ولی بالاخره یا مجوز میگیره یا ادغام میشه و نهایتا این دو تا با هم کنار میان و باز به لیست بر می گرده! به نظر من محاله یه موسسه مثل ثامن با 600 شعبه و 16 سال سابقه تو زرد از آب دربیاد و پول مردم به فنا بره!خب چرا بانک نمیگذاری .. سودش که بیشتره .. اعتبارش که بیشتره .. میتونی از اینترنت بانک استفاده کنی .. میتونی از کارت شتاب استفاده کنی .. میتونی برداشت و واریز از هر بانکی داشته باشی ..
من موندم چرا جایی که بانک مرکزی میگه پول رو نگذارید .. سود اش هم کمتر هستش .. امتیازات اش هم کمتره .. باید پول رو اونم به مدت 5 سال بگذارید..
خیلی ممنون از پاسخ و زحمت شما برای محاسبه، اما منظور من سپرده پنجساله و سود سررسید نبود. منظورم سپرده یکساله و دریافت سود ماهانه و دست نزدن به اون یا دوباره سپرده گذاشتن اون هستش به عبارت دیگر کل پولم اگه به سودش هم دست نزنم در این فرایند و در پایان 5 سال چقدر میشه، فقط همینو میخواستم بدونم!همه 25 درصد رو ماهانه میدن ؟ فکر نکنم هااااابرای سررسید چی می مونه ......
در هر صورت اصل پول + 210 درصد > 93 م
معادل 42 درصد سالیانه
نه شماره حساب نیست یه عدد 10 رقمی هست که نمیدونم دقیقا چیه، شاید شماره مشتری باشه.
من امروز اینترنت بانک حساب و فعال کردم هرچی میزنم قبول نمیکنه مگه این لینکش نیست؟خیر. یه شماره تصادفی هست که قابل تعویضه به دلخواه شما.
من امروز اینترنت بانک حساب و فعال کردم هرچی میزنم قبول نمیکنه مگه این لینکش نیست؟
https://www.rb24.ir/login.html
یه برگه بهم دادن که نام کاربری و رمز اول و رمز دوم توش است امه هرچی میزنم قبول نمیکنه
شماره کاربری من با 05 شروع میشه حالا نمیدونم این صفر قبل از 5 اصلا درسته یا نهلینکش همینه، شماره کاربری رو درست وارد می کنی؟ برا ورود به اینترنت بانک از رمز اول استفاده کن.