اقا من دقیقا الان یک سوال دارم...
من تو بانک مسکن سپرده انتظار دارم که 50 میلیون گزاشتم و 20% که همون موقع که سرمایه گذاری کردم 10 میلیون به من دادن...سود رو کاملا همون اول میدن...
حالا نمیدونم این حرکت من که تو این بانک سرمایمو خوابوندم درست بود یا نه اما مزیتش این بود که همین اول 10 تومن دادن به من و من هم بدهکاریامو صاف کردم...
حالا 10 تومن دارم بازم میخوام سرمایه گذاری کنم و ماه به ماه سودشو بگیرم و خرج کنم...به نظرتون کدوم بانک یا موسسه بهتره و بیشترین سود رو میده...با توجه به این که دیدم چند جا چند تا از موسسه ها رفتن زیر نظر بانک مرکزی و مجوز گرفتن بالاخره...
فکر میکنم ثامن بود که 25% میداد 5 ساله و بعد یک سال میشد حساب رو ببندی در واقع همون سپرده 1 ساله 25% هست درسته؟
کلا دوستان یه راهنمایی بکنند ممنون میشم...
ارادت"
سلام
ببینید .. برای اینکه بفهمیم شما ضرر کردید یا سود .. امتیازات رو و ایراد ها رو در نظر بگیریم
تنها امتیازی که هست اینه که کل پول رو اول به شما میده
ایراد ها چیه ؟؟ اولا سود رو بر اساس 20% حساب میکنه که سود خیلی کمیه نسبت به بانکهای دیگه
دوم اصل پولتون رو گرو میگیره یعنی اگر وسط سال به پول اتون احتیاج پیدا کردید .. احتمالا باید با جریمه .. اون رو آزاد کنید
___
خب احتمالا میگی درسته سود کمه اما همه رو یک جا به شما پرداخت کردن ..این حرف درسته اما باید این موضوع رو از 2 جنبه در نظر بگیریم
1) از نظر بانک :
اگر مثلا بگیریم 100 م پول گذاشتید بانک .. 20% اون رو به شما برمیگردونه که میشه 20م
خب از دید بانک .. شما 80 م بهش داید و قول هم دادید که یک سال حتما توی بانک پولتون میمونه که اگر نموند بانک کیف میکنه چون از سود اتون کم میکنه
خب از دید بانک .. باید این 80 م رو ظرف یک سال 100 م اش بکنه و به شما برگردونه یعنی 25% باید روش بگذاره که پول شما رو برگردونه ..
( این امتیاز رو به بانک هم دادید که هر وقت دلش خواست توی این یک سال 25% رو بده و ماه به ماه نیست .. چون بانکی مثل بانک مسکن که کلی طلب داره
الان که پول بهش بدید.. فقط کافیه صبر کنه تا پولی که از ملت طلب داره به دستش برسه .. و 25% شما رو از اونجا تامین میکنه و تازه تا اون موقع به خیلی های
دیگه هم از پول شما وام میده و استفاده اش رو میبره )
2) از نظر شما :
خب اگر همان 100 م رو مبنا بگذاریم .. بعد از اینکه 100 م در بانک گذاشتید .. بانک به شما 20 م میده
خب پس 20% سود تا اینجا روی پولتون در سال اومده و تضمین شده هست
حالا ما میتوانیم چند تا کار انجام بدیم
1) پول رو خرج کنیم
2)پول رو در بانک دولتی بگذاریم
3)پول رو در بانک خصوصی بگذاریم
4)پول رو در موسسه بگذاریم
5)ویا اینکه پول رو سرمایه گذاری کنیم .. که البته این بی معنی هستش چون اگر شما جایی رو برای سرمایه گذاری داشتید که سود بالا میداشت ... کل پولتون رو میبردید
به اونجا و نمیومدین .. فقط 20% اشو استفاده کنید
_____
اگر خرج کنیم که شما همان 20% سود اتون رو کردید
اگر دولتی بگذارید .. که سالی 22 درصد بالاترین سود رو ملت میده
اگر این پول رو در داخل بانک خصوصی بگذارید بالاترین سود رو که گردشگری میده 22 درصد برای روزشمار هستش( با کف 10 م )
که اگر اون 20% رو بگذارید توی حساب 22% کوتاه مدت گردشگری و به سود اش هم دست نزنید تا یک سال بشه .. جمعا 24% سود اش میشه
خب .. 24 درصد 20 م ... میشه 4.8 ( چهار میلیون هشت صد هزار تومان )
که اگر با 20 م ( 20% سود اولیه ) جمع کنید .. جمعا شما 24.8 ( بیست چهار میلیون هشت صد هزار تومان ) سود کردید
یعنی چیزی نزدیک همان 25%
اگر این پول رو توی موسسه ها بگذارین .. معتبر هاشون که سود زیاد نمیدن .. اون هایی که زیاد معتبر نیستن سود نجومی میدن که با اون سودها نهایت بشه
26-27 درصد ..
پس این سودی خواهد بود که شما با ریسک کردن میتونید حداکثر بدست بیارید .. اونهم به شرطی که به اصل پول و کل سودش دست نزنید ..
3)تا سال دیگه اگر سود ها رو کم کنند .. و در اون صورت شما که از الان میتونستی سپرده مثلا 2-3-4-5 ساله ببندی با سود مناسب و جریمه حداقلی اون رو از دست میدی
4)با کمک گرفتن از بانکی مثل گردشگری به این سود میرسید .. حال اینکه خود گردشگری .. اگر به پول و سودتون دست نزنید .. راحت 26 درصد میتونید ظرف یک سال سود کسب کنید
و اگر سالهای بیشتری بگذارید .. سود اتون توی همون سال اول خیلی بیشتر از این خواهد بود