• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
کجاش خوبه بزرگوار!؟؟؟
این سمه واسه اقتصاد هر کشوری که بهره بانکی بالا باشه
یادمه سال 1379 یه معلم اقتصاد داشتیم که میگفت بهره بانکی تو ژاپن 0/5 درصد هست {راست و دروغش گردن خودش که البته بعید میدونم دروغ گفته باشه چون بعدش یه دلیل خیلی منطقی آورد}
میگفت واسه اینکه این پول ها راکد نمونه و بیاد تو اقتصاد تو صنعت تو کشاورزی و.... هزینه بشه که هم اشتغال ایجاد بشه هم رشد اقتصادی و سایر موارد دیگه
نه اینکه بانک بگیره 20 درصد سود بده بعدا دوباره همونو بده به یه مشتری دیگه به عنوان وام و 25 درصد سود بگیره

حرف شما درست .. اما ژاپن و ایران ؟؟؟
اونها با تورم منفی دست به گریبان اند .. چون میدونید که .. تورم یک مقدار لازمه .. همون طور که بیکاری باید یک مقدار وجود داشته باشه
اما مثلا بعضی ها میان میگن باید تورم 0 بشه .. یا بیکاری ریشه کن بشه

در مورد سود بانکی هم باید بگم .. این سودها نسبت به تورم .. هیچی نیستن .. و در واقع توی ژاپن که بعضا تورم منفی داره
شما همون 0.5 درصد سود .. در کل 0.5-1 درصد بالای تورم سود کردین. در صورتی که اینجا اینطوری نیست

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
سلام
بانک قوامین کوتاه مدت ویژه شش ماهه با سود 23 درصد
بدین صورت که مبلغ تا 1/1/93 بلوکه میشه و بعد از آن باید کف 1 میلیون را رعایت کرد به مدت 6 ماه امروز باز کردم.
فقط 6 ماهه داشت ؟؟؟ با کف 1 میلیون ؟؟
نمیشه همین 23 درصد رو برای مثلا 1-2-3-4 سال یا به مدت نامحدود باز کرد ؟؟؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
کجاش خوبه بزرگوار!؟؟؟
این سمه واسه اقتصاد هر کشوری که بهره بانکی بالا باشه
یادمه سال 1379 یه معلم اقتصاد داشتیم که میگفت بهره بانکی تو ژاپن 0/5 درصد هست {راست و دروغش گردن خودش که البته بعید میدونم دروغ گفته باشه چون بعدش یه دلیل خیلی منطقی آورد}
میگفت واسه اینکه این پول ها راکد نمونه و بیاد تو اقتصاد تو صنعت تو کشاورزی و.... هزینه بشه که هم اشتغال ایجاد بشه هم رشد اقتصادی و سایر موارد دیگه
نه اینکه بانک بگیره 20 درصد سود بده بعدا دوباره همونو بده به یه مشتری دیگه به عنوان وام و 25 درصد سود بگیره

جالبه بدونید ژاپنی ها تورم منفی رو دارن تجربه می کنن ! :دی

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
فقط 6 ماهه داشت ؟؟؟ با کف 1 میلیون ؟؟
نمیشه همین 23 درصد رو برای مثلا 1-2-3-4 سال یا به مدت نامحدود باز کرد ؟؟؟
احتمالا دست نزنید تمدید میشه هر 6ماه به 6 ماه
فقط این بانک قوامین عضو شتاب هست ؟ اینترنت بانک داره؟
امروز بانک مهر اقتصاد بودم میگفت یه حساب جدید هست کف 5 میلیون 22% میده فقط نفهمیدم 6 ماهه بود یا یکساله
بانک ملی هم که یه طرح زمستانه گذاشته حساب 2 ساله 22% به شرط ماندگاری تا 4 ماه

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
نرخ سود اوراق مشارکت ۲۳ درصد شد

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی اعلام کرد بانک مرکزی نرخ سود اوراق مشارکت را به ۲۳ درصد افزایش داد.
به گزارش فارس، سیدعلی اصغر میرمحمد صادقی صبح امروز در نشست خبری گفت: با تصمیم بانک مرکزی نرخ سود اوراق مشارکت از امروز به 23 درصد افزایش یافت.
به گفته وی، بر این اساس از شنبه هفته ‌آینده اوراق مشارکت بانک مرکزی در سه بانک تجارت، ملت و صادرات به مدت 6 روز کاری عرضه می‌شود.
میرمحمدصادقی تصریح کرد: در صورتی که خریداران مایل به فروش اوراق مشارکت بانک مرکزی پیش از سررسید باشند نرخ سود روز شمار اوراق 20 درصد خواهد بود.
بر اساس این گزارش، نرخ سود اوراق مشارکت تاکنون 20 درصد بود که با این حساب به 23 درصد آن هم برای دوره 6 ماهه افزایش پیدا کرده است.

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
سلام
دوستان کدوم بانک معتبر بیشترین سود را میده؟
برای 130 میلیون؟ پوله خونه هست میخایم بفروشیم بزاریم بانک سود بگیریم...اصلن قصد سرمایه گذاری نداریم...توی یک کاری سرمایه گذاری کردیم 2 برابر این پول رو ضرر کردیم...خلاصه الان بهتون بگم اصلن هیچی پول نداریم:| میخایم خونه رو بفروشیم سودش رو بگیریم:|
برای 130 میلیون ماهی چقدر سود میدن
خیلی ممنون:x
؟

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
بانک قوامین کوتاه مدت ویژه شش ماهه با سود 23 درصد
بدین صورت که مبلغ تا 1/1/93 بلوکه میشه و بعد از آن باید کف 1 میلیون را رعایت کرد به مدت 6 ماه امروز باز کردم.

اگه تا 1/1/93 بلوکه میشه این که 1.5 ماه! چقدر کل پول بلوکه میشه؟ سود رو به همون حساب که سوده 23 درصد داره واریز میکنن یا به یک حسابه جدا؟

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
Last edited:

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
500 ملیون توی یه بانک معتبر بیشترین سود چقدر میشه ماهانه ازش گرفت .خودم حساب کردم اما فکر کنم اشتباست .
اصلا میصرفه اینقدر پول رو بزاری بانک یا بندازی تو زمین یا مغازه بهتره ؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
500 ملیون توی یه بانک معتبر بیشترین سود چقدر میشه ماهانه ازش گرفت .خودم حساب کردم اما فکر کنم اشتباست .

داداش تو پست بالایی نحوه حساب کردنش رو لینک دادان...
خدمت شما
http://www.bmi.ir/Fa/perfitNEW.aspx?smnuid=54&AspxAutoDetectCookieSupport=1

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
برای 130 میلیون ماهی چقدر میشه؟
سلام اون نرم افزار نمیدونم چطوری حساب کرده اما
130 میلیون سود 22 درصد روزشمار ، ماهیانه اش میشه
ماهی 2 میلیون سیصد هشتاد سه هزار تومان که این متوسط هم نیست بلکه اولین سود اتون هست
و نه 2.3506
اما سود متوسط بر اساس یک بازه زمانی یک ساله تقریبا میشه
2 میلیون ششصد سی هزار تومان
که این متوسط سود اتون میشه .. یعنی ماه های اول سود کمتر هستش .. ماه آخر بیشتر
( این به شرطی هست که یک سال به پول و سودش دست نزنید )

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
سلام اون نرم افزار نمیدونم چطوری حساب کرده اما
130 میلیون سود 22 درصد روزشمار ، ماهیانه اش میشه
ماهی 2 میلیون سیصد هشتاد سه هزار تومان که این متوسط هم نیست بلکه اولین سود اتون هست
و نه 2.3506
اما سود متوسط بر اساس یک بازه زمانی یک ساله تقریبا میشه
2 میلیون ششصد سی هزار تومان
که این متوسط سود اتون میشه .. یعنی ماه های اول سود کمتر هستش .. ماه آخر بیشتر
( این به شرطی هست که یک سال به پول و سودش دست نزنید )

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451

اگر بتونید باهاش به یه کار پر سود بزنید 100% بهتره اما واسه یه کارمند یا یکی مثل من دانشجو بانک بهتره...
با سود 25% تقریبا ماهی 10.416.000 تومان میده بهتون...

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126

اگر بانک گردشگری رو معتبر بدونی که بالاترین سود رو میده
سودش برای یک سال تقریبا میشه .. 26 درصد
شرط اش این هست که به پول و سودش دست نزنید
که ماهیانه به طور متوسط ( یعنی ماه اول کمتر از متوسط توی حسابتون میاد و ماه آخر بیشتر )
10 میلیون هشت صد و سی هزار تومان
در مورد اینکه میصرفه ... یا نه .. سوالی هست که هیچ کس نمیتونه جواب بده
اگر تحلیل اتون این هست که مغازه و زمین گرونتراز 26 درصد در سال میشه .. پس بخرید
اگر کار دیگه ای سراغ دارید که سود بیشتر از این رو میده .. برید سراغش
بلاخاره اگر تحلیل همه یک جور بود .. که دیگه نه کسی خونه میفروخت و نه کسی خونه میخرید ..

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
نرخ سود اوراق مشارکت ۲۳ درصد شد

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی اعلام کرد بانک مرکزی نرخ سود اوراق مشارکت را به ۲۳ درصد افزایش داد.
به گزارش فارس، سیدعلی اصغر میرمحمد صادقی صبح امروز در نشست خبری گفت: با تصمیم بانک مرکزی نرخ سود اوراق مشارکت از امروز به 23 درصد افزایش یافت.
به گفته وی، بر این اساس از شنبه هفته ‌آینده اوراق مشارکت بانک مرکزی در سه بانک تجارت، ملت و صادرات به مدت 6 روز کاری عرضه می‌شود.
میرمحمدصادقی تصریح کرد: در صورتی که خریداران مایل به فروش اوراق مشارکت بانک مرکزی پیش از سررسید باشند نرخ سود روز شمار اوراق 20 درصد خواهد بود.
بر اساس این گزارش، نرخ سود اوراق مشارکت تاکنون 20 درصد بود که با این حساب به 23 درصد آن هم برای دوره 6 ماهه افزایش پیدا کرده است.

ممنون
منم اخبار رو دیدم
خیلی مسخره هست ..
اینی که بانک مرکزی داره به اسم 23 درصد میده .. در واقع حساب 20 درصد روزشماری هست که الان تقریبا همه بانکها ارائه میکنند
اینها سود مرکب رو که 23 درصد میشه رو دارن اعلام میکنند
3 درصد هم جریمه گذاشتن .. که نشون میده سود مرکب هست یعنی همان 20 درصد واقعی هستش
وقتی بانک ملی الان 22 درصد میده ... بانک ملت 22 درصد میده .. که سود مرکب اشون بالای 24 درصد میشه
کی حاضره بره 20 درصد اونم به صورت سپرده که پول از دسترس خارج میشه .. قرارداد ببنده

دیگه توی سود دهی عقب افتاده ترین بانک .. بانک هایی مثل ملی هستند که اونها سود اشون بالاتر از این ارواق مشارکت هستش
بعد توی اخبار میگه این اوراق ها .. قابلیت رقابت با حتی موسسه هارو دارن !!
موسسه آرمان داره 27 درصد میده اینها میخوان 20% بدن !! خنده داره

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
با سلام

من امروز در بانک ملی با سود 22 درصد حساب باز کردم 4 ماهه 22 درصد

بالا