• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
کجاش خوبه بزرگوار!؟؟؟
این سمه واسه اقتصاد هر کشوری که بهره بانکی بالا باشه
یادمه سال 1379 یه معلم اقتصاد داشتیم که میگفت بهره بانکی تو ژاپن 0/5 درصد هست {راست و دروغش گردن خودش که البته بعید میدونم دروغ گفته باشه چون بعدش یه دلیل خیلی منطقی آورد}
میگفت واسه اینکه این پول ها راکد نمونه و بیاد تو اقتصاد تو صنعت تو کشاورزی و.... هزینه بشه که هم اشتغال ایجاد بشه هم رشد اقتصادی و سایر موارد دیگه
نه اینکه بانک بگیره 20 درصد سود بده بعدا دوباره همونو بده به یه مشتری دیگه به عنوان وام و 25 درصد سود بگیره
خوب عزیز سود بانکی بره این تو ژاپن کمه چون نرخ تورم کمه وقتی نرخ تورم بالا باشه باید سود بانکی رو متعادل با تورم کرد تا تورم هر روز افزایش پیدا نکنه چون اگه سود بانکی کم باشه پول مردم میره توی بازار طلا و مسکن و خودرو و غیره و باعث گرونی همه کالا ها میشه

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
خوب عزیز سود بانکی بره این تو ژاپن کمه چون نرخ تورم کمه وقتی نرخ تورم بالا باشه باید سود بانکی رو متعادل با تورم کرد تا تورم هر روز افزایش پیدا نکنه چون اگه سود بانکی کم باشه پول مردم میره توی بازار طلا و مسکن و خودرو و غیره و باعث گرونی همه کالا ها میشه
ركود و نبود گردش پول به مراتب از اينكه مردم پولشون رو ببرند در فلان و فلان و گروني بدتر هست ! حوصله توضيح بيشتر هم ندارم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
با سلام
من امروز در بانک ملی با سود 22 درصد حساب باز کردم 4 ماهه 22 درصد
همین سپرده پاییزی که همه بانکهای ملی زدن ؟ شما مطمئنی 4 ماهه هست ؟ چون من از رییس بانک شنیدم در اصل دوساله هست . که اگر 4 ماه برداشت کنی 14% , 6 ماهه 17% و الی آخر همینطور پلکانی میره بالا.
البته از روز اول سود 22% رو به شما پرداخت میکنند ولی اگر توی اون بازه زمانی که گفتم پولی برداشت کنید سود شما تنزل پیدا میکنه و اضافی سود رو از شما پس میگیرند. مدت سپرده هم 2 ساله هست

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
اگه تا 1/1/93 بلوکه میشه این که 1.5 ماه! چقدر کل پول بلوکه میشه؟ سود رو به همون حساب که سوده 23 درصد داره واریز میکنن یا به یک حسابه جدا؟
همه کل پول بلوکه میشه (البته می شه پس گرفت ولی بدون سود )سود به دفترچه 18 درصدی واریز میشه که امکان دریافت کارت دارد.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
همه کل پول بلوکه میشه (البته می شه پس گرفت ولی بدون سود )سود به دفترچه 18 درصدی واریز میشه که امکان دریافت کارت دارد.

ممنون دوست عزیز فقط بنده متوجه نشودم! کل پول 6 ماه بلوکه میشه یا 1.5 ماه؟

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467

بانک سینا سود سپرده های روزشمار و بلند مدت خود را افزایش میدهد

مزخرف ترین بانکها برای انجام کار بانکی : قوامین . ایران زمین . حکمت ایرانیان هست . اینا مانند موسسات بیشتر به بقالی شبیه اند تا بانک

بهترین بانکها برای انجام کارهای بانکی از قبیل چک و حواله و ..
دولتی : صادرات . تجارت . ملت . رفاه
خصوصی : سامان . سینا . پارسیان . اقتصاد نوین . پاسارگاد

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126

مزخرف ترین بانکها برای انجام کار بانکی : قوامین . ایران زمین . حکمت ایرانیان هست . اینا مانند موسسات بیشتر به بقالی شبیه اند تا بانک

خوبی آقای فرزاد
از بانک سینا اتون یک کم خبر میدید که چقدر سود میده ؟

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
خوبی آقای فرزاد
از بانک سینا اتون یک کم خبر میدید که چقدر سود میده ؟

مرسی . بانک سینا مال من نیست کارمندشمرفتیم بانک دیگه میشیم کارمند اونجا

22 درصد سود میده و قراره یه مدت دیگه 23 سود بده

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219

دوباره این پیداش شد : )))
این چهارمین آی دی که میسازه و بلاک میشه، باز میاد میسازه!!
خوشم میاد از پشت کارت، به زودی منتظر farzad.sadeshi5 باشید : ))
کاربر معتبر، حرفای دقیق، جونم ...

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126

مرسی . بانک سینا مال من نیست کارمندشمرفتیم بانک دیگه میشیم کارمند اونجا

22 درصد سود میده و قراره یه مدت دیگه 23 سود بده
اگر بانک سینا مال شما بود چی میشد نه ؟ :) دیگه اینجا نمیومدی ..
علت بلوک شدن هاتون چیه ؟؟؟ سر همین بانک سینا هستش ؟؟؟

میشه دقیق تر بگی 22 درصد رو با چه شرایطی میده .. سپرده هست ؟؟ کوتاه مدت هست ؟؟ روز شماره ؟؟ تاریخ داره .. کلا همه شرایط اش رو اگر میشه بگید
این 23 درصد رو هم که آینده قراره بیاد بگید
یک سری سوال هم داشتم که جاش اینجا نیست .. اگر این ای دی بلوک نمیشه بفرستم ..:)
ولی به قول مهران جان ماشالله به پشت کار :)

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

دوستان تا چه مبلغی در روز میشه بین دو کارت بانک ملت با اینترنت بانک هر دو ماله یک نفر پول جا به جا کرد؟

ممنونم

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
با سلام

دوستان تا چه مبلغی در روز میشه بین دو کارت بانک ملت با اینترنت بانک هر دو ماله یک نفر پول جا به جا کرد؟

ممنونم

سلام عزیز
محدودیت نداره

تا 1 میلیارد تومن و بالاتر

jaymz2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کسی اطلاع داره موسسه ثامن برای حساب کوتاه مدت روزشمار چقدر سود میده؟ سود پلکانی هم میده؟

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
ميشه بگيد كارمزد افتتاح حساب23%و18% وكارت قوامين چقدره؟اينترنت بانك و شبا داره؟عضو شتاب هم كه هست؟كف مبلغ براي حساب23%چقدره؟

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

دوستان بانک رفاه سوده حساب روز شمارو چه طوری واریز میکنه آخر ماه یا از روزی که حساب باز کردی؟ بنده 23 دی حساب روز شمار باز کردم هنوز هیچ سودی واریز نکردن!!!

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
با سلام

دوستان بانک رفاه سوده حساب روز شمارو چه طوری واریز میکنه آخر ماه یا از روزی که حساب باز کردی؟ بنده 23 دی حساب روز شمار باز کردم هنوز هیچ سودی واریز نکردن!!!
رفاه هم حساب بلند مدتش و هم روز شمارش هر 2 آخر ماه سود هاشون واریز میشه

tima ir

Registered User
لایک‌ها
102
سلام دوستان امروز بانک شهر توی یکی از شعبه هاش تبلیغ کوتاه مدت روز شمار 22.5 درصد زده بود که تا 30/11/92 مهلت افتتاح حساب داشت ولی نشد سوال کنم دوستان اگه کسی از این حساب اطلاعاتی داره لطفا اعلام کنید .

بالا