• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بازیکن بدی نیست ( واسه تیم مس ) اما قرار نیست هر کسی 2 گل زد به تیم استقلال دعوت شه تیم ملی : ))) ، من نمیدونم یه عده چه سودی از الکی گنده کردن بازیکن میبرن...
کاکو :دی گیریم بهترین بازیکن لیگ چرا باید به تیم ملی دعوت بشه ؟ اصلا چرا همچین شایعه هایی در مورد بازیکن های غیر ایرانی به وجود میاد ؟
با این کارها فقط غرور ایران لگد مال میشه
من به شخصه حاضرم تیم ملی تو جام جهانی به شکل فجیعی :دی حذف بشه ولی غیر ایرانی لباس تیم ملی رو نپوشه ! همین طوری پیش بره عرب ها رو پشت سر میزاریم :دی

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
افراطی ؟! تیم ملی ایران ــه نه تیم ملی برزیل !
الساندرو سانتوس ملیت برزیل تیم ژاپن
په په ملیت برزیل تیم پرتغال
کامورانزی ملیت آرژانتین تیم ایتالیا
دکو ملیت برزیل تیم پرتغال
دیگو کاستا ملیت برزیل تیم اسپانیا
و 10ها مورد دیگه که تو تیم ملی کشورشون بازی نکردن و واسه یه تیم ملی دیگه بازی کردن, اتفاقیم نیفتاد!! :eek:;)

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
من یکی حاضرم اسمی از بازیکن ایرانی که بخواد مپثله شجاعی باشه توتیم ملی نیاد ولی حالا میخواد هرملیتی باشه ولی غیرت داشته باشه مثله نیلسون .ازهمه که بگذریم عجب محاجمی داره بوسنی ژکو یه تنه رس ملی وملیت ما ایرانیارو درمیاره میگی نه نگاه کن

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
نیلسون بیاد تیم ملی ( مثلا :دی ) بهش پول ندن و یا حق و حقوقش چند روز دیر کنه اونوقت چی میشه ؟ تحصن :دی با غیرت :دی بگذریم الانه که مدیر بزنه بن ــمون کنه :D
برنامه این هفته نود هم هیچی نداشت :confused: زود هم تموم شد :oops:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آخی آقای بنگر یه موقع زن و بچه ش از گشنگی نمیرن 50 میلیون وام گرفته!!!

ملت سالی 50 میلیون درآمدشون نیست!

MRM6

Registered User
لایک‌ها
727
بچه هاي تاجي عدد 1 رو اس ام اس كنن!!! بازيكناي ما كه اهل اعتصاب نيستن! خخخ

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
استقلال كه غيرت داره و صدر هست و ... تعداد تماشاگراش به تعداد انگشتان دست هم نميرسه واي به روزي كه بازيكنا استقلال حرفي از اعتصاب بيارن اون موقع فكر كنم همين ١٠ نفر هوادار رو هم از دست ميدن !

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
استقلال كه غيرت داره و صدر هست و ... تعداد تماشاگراش به تعداد انگشتان دست هم نميرسه واي به روزي كه بازيكنا استقلال حرفي از اعتصاب بيارن اون موقع فكر كنم همين ١٠ نفر هوادار رو هم از دست ميدن !

شما نگران تیم خودت باش!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تیم ها که پول نداشتن چرا خارج از سقف قرارداد با بازیکنان قرارداد بستن ؟! این کار خلاف قوانین نیست ؟ چرا باید به خاطر این کار خلاف قانون وزارت ورزش پول مفت از جیب ملت به این بازیکن نماها بده ؟ طرف حرفــم هم تیم استقلال ــه و هم پرسپولیس و هم سایر تیم های دولتی
شما هر موقع خصوصی شدید از کیسه خودتون بذل و بخشش کنید نه از جیب ملت ! تو این مملکت افراد خیلی زیادی هستن که هنوز به پول خورد پول میگن و واحد پولیشون هنوز ریاله ! نه میلیارد ! بیشترین پولی که تو عمرشون دیدن شاید به 100 هزار تومن هم نرسه !

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قبل از اومدن سردار و دوست سرپرستشون به باشگاهی خاص! رقم قرار داد ها حداکثر 800 میلیون بود...ایشون اومدن و برای کل کل و رو کم کنی و فلان رقم قرار داد ها رو بردن بالای یک میلیارد! مثلا انصاری فر رو قاپ زدن با یک میلیارد و 200 و حسینی رو با همین حدود الانم که مستعفی شدن!
بقیه تیم ها هم دیدن دارن کم میارن ناچار شدن رقم های میلیاردی ببندن! دیگه کسی حاضر نمیشد مثلا با 500 میلیون تومن بره سپاهان ...

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
قبل از اومدن سردار اسلام و دوست سرپرستشون به باشگاهی خاص! رقم قرار داد ها حداکثر 800 میلیون بود...ایشون اومدن و برای کل کل و رو کم کنی و فلان رقم قرار داد ها رو بردن بالای یک میلیارد! مثلا انصاری فر رو قاپ زدن با یک میلیارد و 200 و حسینی رو با همین حدود الانم که تا گندش در اومد مستعفی شدن!
بقیه تیم ها هم دیدن دارن کم میارن ناچار شدن رقم های میلیاردی ببندن! دیگه کسی حاضر نمیشد مثلا با 500 میلیون تومن بره سپاهان ...

حالا من کاری ندارم کی اول شروع کرده و کی ادامه داده
باشگاه های دولتی باید بر اساس پول تو جیبی فعلیشون خرج کنن نه بر اساس پولی که قراره با هزار ترفند به دست بیارن !
باشگاه وقتی میبینه پولی نداره چرا باید با رقم میلیاردی بازیکن جذب کنه ؟ اونم بازیکنی که سطحش در این حد نیست ! همین تیم نفت مگه بازیکن نامداری داره که اینجای جدوله ؟ اکثرا جوونن و شاید قراردادشون مطابق با سقف قرارداد هم باشه
تو خبرها اومده سال آینده قراره این دو تا تیم به بخش خصوصی (!) منتقل بشن اونوقت میخوان چیکار کنن ؟ اون وقت هم میتونن با بازیکن های بی کیفیت میلیاردی ببندن ؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
حالا من کاری ندارم کی اول شروع کرده و کی ادامه داده
باشگاه های دولتی باید بر اساس پول تو جیبی فعلیشون خرج کنن نه بر اساس پولی که قراره با هزار ترفند به دست بیارن !
باشگاه وقتی میبینه پولی نداره چرا باید با رقم میلیاردی بازیکن جذب کنه ؟ اونم بازیکنی که سطحش در این حد نیست ! همین تیم نفت مگه بازیکن نامداری داره که اینجای جدوله ؟ اکثرا جوونن و شاید قراردادشون مطابق با سقف قرارداد هم باشه
تو خبرها اومده سال آینده قراره این دو تا تیم به بخش خصوصی (!) منتقل بشن اونوقت میخوان چیکار کنن ؟ اون وقت هم میتونن با بازیکن های بی کیفیت میلیاردی ببندن ؟

خب باشگاه ها باید با هم هماهنگ باشن که نیستن در این مورد

مثلا اگه باشگاه نفت بیاد به اندازه جیبش بخواد خرج کنه و مثلا به یعقوب کریمی 400 میلیون پیشنهاد بده...وقتی کریمی ببینه سپاهان بهش 700میلیون میده یا چه میدونم فولاد بهش 600 میلیون میشده نفت میشه گزینه سومش!

اینی که شما میگی درسته ولی موقعی میشه اجراش کرد که باشگاه ها به این نتیجه برسن که ستاره های فوتبال ما هم 700 میلیون نمی ارزن!

نه اینکه برای به دست اوردن قهرمانی حاضر بشن هی بالاتر از اون یکی باشگاه پیشنهاد بدن!

مثل اون مزایده ها....700 میلیون یک...700 میلیون دو...بالاتر نبود؟

بعد یکی از اون ور میگه من 750 میدم!

استقلال و پرسپولیس هم هیچ وقت خصوصی نمیشن! همش حرفه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
عجیب نیست که مثل یه بنده خدایی، تاریخ رو از زمان منافع خودمون تعریف میکنیم... خب به هرحال این یه شیوه یه مقطعی باب بوده تو این مملکت... حالا هم تاریخ آغاز ارقام نجومی شده دو سال پیش... حرفی نمیمونه دیگه...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
آره منم احساس میکنم این دو تا تیم قرار نیست هیچ وقت به بخش خصوصی منتقل بشن

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دیشب دایی به کارگرای شهرداری توهین کرده؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عجیب نیست که مثل یه بنده خدایی، تاریخ رو از زمان منافع خودمون تعریف میکنیم... خب به هرحال این یه شیوه یه مقطعی باب بوده تو این مملکت... حالا هم تاریخ آغاز ارقام نجومی شده دو سال پیش... حرفی نمیمونه دیگه...

منظور من مسلما بردن ارقام بازیکنا به بالای یک میلیارد بود...کاری به ارقام 800 میلیون و 666 میلیون ندارم...در اون زمان مدیرعاملان هر دو باشگاه تقریبا در یک حدود خرج میکردن..حداقل زیر یک میلیارد!

با اعلام رسمی باشگاه پیشنهاد استقلال به انصاری فرد و حسینی زیر یک میلیارد بوده...پس مسلما بالای یک میلیارد با پرسپولیس قرارداد بستن...پس شروع کننده این جریان میلیارد سردار بود.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
گفت خدا به یکی استعداد میده میشه مسی به یکی نمیده میشه کارگر شهرداری
من به اين شكل شنيدم و برداشت كردم :

گفت خدا به هر كس استعداد و توانايي داده يك مياد ميشه مسي يك هم ميره تو شهرداري ( نگفت كارگر )

در ادامش هم گفت تاجر و دكتر و ... هم داريم كه منظورش اين بود نبايد اينا رو با هم مقايسه كنيم !

بالا