• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من به اين شكل شنيدم و برداشت كردم :

گفت خدا به هر كس استعداد و توانايي داده يك مياد ميشه مسي يك هم ميره تو شهرداري ( نگفت كارگر )

بله خب مسلما منظورش کارمند بخش اداری شهرداری بوده!!!

من فقط نقل قول کردم...نظری ندادم که ایشون توهین کرده یا نکرده.

در مورد دکتر و تاجر هم مسلما دکتر لیاقت داره وقتی یه عمل میکنه 20 میلیون بگیره! ولی ممد نوری یا مهرداد اولادی لیاقت این پولا رو دارن؟ حتما دارن دیگه! مبارکشون باشه.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
بله خب مسلما منظورش کارمند بخش اداری شهرداری بوده!!!

من فقط نقل قول کردم...نظری ندادم که ایشون توهین کرده یا نکرده.

در مورد دکتر و تاجر هم مسلما دکتر لیاقت داره وقتی یه عمل میکنه 20 میلیون بگیره! ولی ممد نوری یا مهرداد اولادی لیاقت این پولا رو دارن؟ حتما دارن دیگه! مبارکشون باشه.

بحث استعداد و توانايي بود هر كس ميخواد از اون چجوري استفاده كنه و سقف و هدف زندگيش چي باشه !

بازيكنا ايران كه ١٠٠ مليون هم ارزش ندارن ولي تقصير كار اون بابايي هست كه ميره با اينا قرارداد ملياردي ميبنده و اينا پيش خودشون فكر كردن واقعا حقشون هست !!!

دكتري كه مثلا ميتونه عمل كنه و يكي رو نجات بده ولي گاهي اوقات ديده شده اون مريض همه ي پول رو نداره و به كام مرگ رفته بايد چي بگيم به اون دكتر ؟ بگيم غيرت نداره ؟ وجدان نداره ؟ هموطنشه ؟

نميخوام از بازيكنا دفاع كنم ميخوام بگم مشكل جاي ديگه هست !

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بحث استعداد و توانايي بود هر كس ميخواد از اون چجوري استفاده كنه و سقف و هدف زندگيش چي باشه !

بازيكنا ايران كه ١٠٠ مليون هم ارزش ندارن ولي تقصير كار اون بابايي هست كه ميره با اينا قرارداد ملياردي ميبنده و اينا پيش خودشون فكر كردن واقعا حقشون هست !!!

دكتري كه مثلا ميتونه عمل كنه و يكي رو نجات بده ولي گاهي اوقات ديده شده اون مريض همه ي پول رو نداره و به كام مرگ رفته بايد چي بگيم به اون دكتر ؟ بگيم غيرت نداره ؟ وجدان نداره ؟ هموطنشه ؟

نميخوام از بازيكنا دفاع كنم ميخوام بگم مشكل جاي ديگه هست !

بله دکتری که یک مریض دم مرگ رو فقط به خاطر نداشتن دستمزدش رها کنه وجدان نداره ...بارها دیدیم که دکتر ها حاضر شدن حداقل از دستمزد خودشون بگذرن ( و فقط مخارج متخصص بیهوشی و بیمارستان و .... از مریض گرفته شده )

ولی کسی مثلا برای عمل بینی! پول نداره دیگه ارتباطی به وجدان دکتر نداره .

با بقیه حرفاتون هم موافقم!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
منظور من مسلما بردن ارقام بازیکنا به بالای یک میلیارد بود...کاری به ارقام 800 میلیون و 666 میلیون ندارم...در اون زمان مدیرعاملان هر دو باشگاه تقریبا در یک حدود خرج میکردن..حداقل زیر یک میلیارد!

با اعلام رسمی باشگاه پیشنهاد استقلال به انصاری فرد و حسینی زیر یک میلیارد بوده...پس مسلما بالای یک میلیارد با پرسپولیس قرارداد بستن...پس شروع کننده این جریان میلیارد سردار بود.

ببینید واقعا نمیخوام این بحث رو ادامه بدم. فقط پیش خودتون ارزش قرارداد مهدی هاشمی نسب در سال 79 (100 میلیون برای 3 سال) رو به پول امروز حساب کنید... سال 72 اختلاس 123 میلیاردی فاضل خداداد فیوز مغز هر آدمی رو میپروند. همین سالهای اخیر رقم به 3000 میلیارد رسید. پس لطفا واژه ها رو بر اساس ارزش روزشون بکار ببرید...
ضمنا... من واقعا و عمیقا معتقدم در فوتبال ایران با این کیفیت، ارزش با ارزش ترین بازیکنش (پارسال رحمتی امسال سیدجلال) در بهترین حالت 200 میلیون بیشتر نیست. حالا اگر بیرون از ایران بهشون بیشتر میدن، فبها.. برن لژیونر بشن...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
(تصاوير) گفتگوی 90 با سیدحسن *****

108338_276.jpg

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
رجمتی چکار کرد؟

Captive

لایک‌ها
16,665

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

Captive

لایک‌ها
16,665
این حاج متی کارش درسته ، نمیدونم چی بهش گفتن که انقدر عصبانی شده .. اما در هر صورت کارش زشت بوده.. فردا بچش بزرگ میشه ، میگن بابات اینکارو انجام داد.. زشته :(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خواهشا این تصویر رحمتی رو دیگه نذارید. درست یا غلط یه کاری کرده. نباید تصویرش اینجا پخش بشه.

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
بابا این کارا از کربلایی حاج سید مهدی رحمتی بعیده آخه ..فوتوشاپه حتما !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مایلی چه باحال میگه. میگه من اون موقع داریوش رو دوست داشتم. الانم دوست دارم. عجب...............................

فردوسی پور سرخ شد.

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
مایلی کهن هم داریوش بازه ناقلــا ... دمش گرم باحال گفت ..

فردوسی پور هم اهلشه سریع فهمیــد !!

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
عکس رحمتی رو یه نفر پخ کنه لطفا

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
البته کاری به شخصیت دایی ندارم ولی مایلی علناً میگه من بادمجون دور قابچینم مرد حسابی اونموقع با آمریکا حال میکردی الان بچه مسلمونی خوب چرا مگه غیر از منافع چیز دیگه ای هم مطرحه...مگرنه اگر آدم عقیده ای داشته باشه که واقعی باشه روش میمونه به هر شکل میدونید این ناشی از سیستم موجود هم هست یعنی نفی همه چی مملکتی که توش کاباره و همه چیز فراون بود یک مرتبه همه شدن مسلمون تیر خوب اینم یکی از اونها......

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
در مورد قضیه رحمتی هم واقعاً متاسفم اینکه وقتی تماشاچی میاد از اول تا آخر فحش ناموس میده خوب اون بازیکن هم همون تماشاگر دیروز بوده و بازیکن امروز دیگه نمیشه انتظاری داشت......

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
در مورد قضیه رحمتی هم واقعاً متاسفم اینکه وقتی تماشاچی میاد از اول تا آخر فحش ناموس میده خوب اون بازیکن هم همون تماشاگر دیروز بوده و بازیکن امروز دیگه نمیشه انتظاری داشت......
اتفاقا اینجاهاست که فرق بازیکن حرفه ای و آماتور مشخص میشه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ای بابا بازیکن حرفه ای هم مگه هست تو این مملکت

بالا