• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من بازم میگم .. آندو بازیکن بدی نیست .. اما بهتر از اونم داشتیم افرادی که میتونستند توی لیست باشند ( همین ) اما چون آندو استقلالی بود و از اون طرف هم یه دونه پرسپولیسی داشتیم عادل آندو رو اضاف کرد.. توی استقلال این فصل هم به نظر من منتظری و سید مهدی رحمتی بیشتر برای استقلال مسمر ثمر ( درست نوشتم؟ ) بودند ، که متاسفانه پژمان منتظری از این تیم جدا شد..

سوال بعدی شما این بود که چرا اسمی از بازیکن پرسپولیس نمیبرید؟؟ جوابش رو خودتون دادید --> خود من عقیده دارم جلال حسینی باید در کاندیداها باشه!چون هم در لیگ برتر بهترین بازیکن پرسپولیس بوده هم در تیم ملی دفاع خوبی بوده ( گل هم زده ) ... ولی اگر به جای ایشون پیام صادقی ( تکواندو کار ) رو میذاشتن خب درست نبود...

موفق باشید

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من بازم میگم .. آندو بازیکن بدی نیست .. اما بهتر از اونم داشتیم افرادی که میتونستند توی لیست باشند ( همین ) اما چون آندو استقلالی بود و از اون طرف هم یه دونه پرسپولیسی داشتیم عادل آندو رو اضاف کرد.. توی استقلال این فصل هم به نظر من منتظری و سید مهدی رحمتی بیشتر برای استقلال مسمر ثمر ( درست نوشتم؟ ) بودند ، که متاسفانه پژمان منتظری از این تیم جدا شد..

سوال بعدی شما این بود که چرا اسمی از بازیکن پرسپولیس نمیبرید؟؟ جوابش رو خودتون دادید --> خود من عقیده دارم جلال حسینی باید در کاندیداها باشه!چون هم در لیگ برتر بهترین بازیکن پرسپولیس بوده هم در تیم ملی دفاع خوبی بوده ( گل هم زده ) ... ولی اگر به جای ایشون پیام صادقی ( تکواندو کار ) رو میذاشتن خب درست نبود...

موفق باشید

این پست شما رو پاسخ به پست قبلی خودم نمی بینم..بلکه تکرار حرفای قبلیتون هست.
اگر آندو در لیست نبود..یا بهتر بگیم از استقلال بازیکنی نباید بود...پس حسینی هم نباید می بود.چون اگر حسینی بهترین بازیکن پرسپولیس بوده و در تیم ملی هم خوب بوده از اون ور آندو هم همین مجسنات رو داشته به اضافه یک سری دلایل اضافه تر که در پست قبلیم بهش اشاره کردم..باز هم من میگم شما بفرمایید طبق کدوم دلیل فوتبالی پسند از استقلال بازیکنی نباید در اون لیست می بود!؟ جوابی ندارید...فقط جوابتون نظر شخصی و سلیقه شماست.
رحمتی یا منتظری رو هم درلیست میذاشتن باز هم شما همین ها رو میگفتید نه؟...ضمن اینکه رحمتی در مقطعی افت کرد که آندو نکرده..و در تیم ملی هم نیست.پس گزینه مناسبی نبود..و منتظری هم همون قدر تاثیر داشت که آندو داشت.چه در استقلال و چه در تیم ملی! پس اگرم عقیده دارید که باید منتظری به جای آندو در لیست بود یه بحث دیگه ست که من روی اون بحثی ندارم چون همون طور که گفتم منتظری هم خیلی خوب بود و میشد در این لیست باشه...قضیه اینه که باید از قهرمان لیگ ایران یک بازیکن در لیست بود! چه اندو و چه منتظری! ..ولی اگر عقیده دارید که نه ایشون هم نباید می بود و مثلا باز هم انصاری فرد باید بود! لطفا بگید که چرا خون آقای حسینی در این جا به جایی با بازیکن های تیم های دیگه نسبت به اندو یا منتظری رنگین تر هست..که همش باید با استقلالی ها در این لیست شما جابه جا میشدن!

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
باز هم من میگم شما بفرمایید طبق کدوم دلیل فوتبالی پسند از استقلال بازیکنی نباید در اون لیست می بود!؟

جلل خالق !!! من گفتم از استقلال بازیکنی نباید میبود؟

رحمتی یا منتظری رو هم درلیست میذاشتن باز هم شما همین ها رو میگفتید..
نه اینطور نیست .. رحمتی بهترین دروازه بان حال حاضر ایران هست ، بهترین پنالتی گیر آسیاست به نظر من.. که میتونست در این لیست قرار بگیره .. اما چون به قول شما تو تیم ملی نیست ( که خودش نخواست ) و یکم افت کرده که اونم به دلیل مسائل روحی روانی هست ، توی لیست قرار نگرفت..

به هر حال ممنون که پست های من رو کوت کردید و وقت گذاشتید پاسخ دادید ، اما فکر میکنم بحث ما ادمه پیدا نکنه بهتره.. چون هر چی من میگم نره شما میگی...هر چند با اکثر پستاتونم موافق هستم اما اصل موضوع را شما نمیخوای قبول کنی و شایدم من اشتباه میکنم... دیکتاتورانه نباید به موضوع نگاه کرد..

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شما فقط اون قسمت هایی از پست من رو که میخواید جواب میدید. خب رحمتی که هر دو قبول داریم نباید می بود...پس میشه آندو یا منتظری! شما دلایلی بیارید که منتظری برتری محسوسی در استقلال و تیم ملی به آندو داشته که باید به جای اندو در لیست باشه ( البته اگر! و اگر! فکر میکنید که منتظری باید بود..باز نگید از ظرف شما حرف زدم! )
در مورد آندو و دلایلی که برای عدم انتخابش از سوی شما در دو پست قبلیم گفتم هنوز پاسخی دریافت نکردم .
پس این شمایید که پاسخی ندارید . اگر هم دارید و نمیخواید بگید به خودتون مربوطه یا من نمیتونم درکش کنم.

Last edited:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
بابا دو تا ادم عاقل که اینقدر با هم بحث نمیکنند ! بپیچید به هم بالاخره یکیتون حریفه !:D
ولی خداییش وقت خودتونو با اینکارا هدر ندید . من اول شب اومدم دیدم در موردش بحث میکنید فک نمیکردم اینقدر ادامه دار بشه ، فوتبال ایران ارزش اینقدر وقت گذاشتن نداره :rolleyes:

موفق باشید عزیزان :rolleyes:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اتفاقا انسان های عاقل از بحث کردن گریزان نیستند...مهم احترام به همدیگه هست که فکر نمیکنم در این بحث ها بی احترامی صورت گرفته باشه. به هر حال من برای صرفا کپی پیست کردن اخبار اینجا نیستم مثل برخی دوستان! دوست دارم در بحث ها شرکت کنم.
بعدشم اگر قرار باشه به قول شما فوتبال ایران ارزشی نداشته باشه پس این بخش رو کلا تعطیل کنند بره! نمیشه که..
بالاخره بحثی که شروع میشه باید به یک جایی ختم بشه...حالا اگر یه طرف بگه بیخیال بشیم بهتره ( مثل ایشون ) اون وقت دیگه حرفی نیست.

Last edited:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
میان کلام تان شکر ...

به نظرم انتقاد کلی جناب کپتیو درست هست؛ در برنامه نود خیلی وقت ها گزینه قرمز یا آبی صرفا برای جذب بیشتر اس ام اس ها انتخاب می شوند. مثلا یادم هست که یک بار در انتخاب گل زیبای ماه بین 5 گزینه یک گل از استقلال و یکی هم از پرسپولیس انتحاب کرده بودند که بدون شک از نظر من گل پرسپولیس زیباترین نبود ولی در نهایت آمار خوبی به خودش اختصاص داد. من به این طور نظر سنجی ها اعتقادی ندارم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
رضا کیانیان میگه 600 تا اس ام اس بزنید تا 5 مرزبان ایرانی همین فردا آزاد بشن!
جدا از کار بشر دوستانه و احساس پاک ایشون...ایشون فکر کرده قضیه بازی کامپیوتری هست!

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
در ادامه صحبت های دوست عزیز باید عرض کنم که به سامانه 2000590 پیامک بزنید

radical2boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
125
اس ام اس ها رو می برن سازمان ملل میدن به بان کی مون؟
امشب وقتش تموم میشه؟
اگه این 600 هزار اس ام اس اینقدر کارساز هست پس ار تازه امشب اعلام کردن؟

اهورا مزدا

Registered User
لایک‌ها
684
اين قضيه امضا واسه آزادي سرباز ها هم مثل بقيه كارا رو جو گيري بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این تنابنده محشره... یعنی روده بر شدم از متلک هاش به فردوسی پور و 90

mohammad 76

Registered User
لایک‌ها
273
پایتختی ها دست عادل فردوسی پور را رو کردند؟/ هم پرسپولیسی هستی و هم در فوتبال جر می زنی!
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ فردوسی پور که برنامه آخرسال خود به مرورو آنچه در سال 92 و البته بخش هایی از آیتم های سال های قبلش گذشته بود ، اختصاص داده بود با دعوت از چند چهره سینمایی سعی کرد تا فضای کارش کمی متفاوت تر باشد. او ابتدا کیانوش عیاری را به استودیوی 90 آورد. کارگردانی که کار جدیدا اکران شده اش در جشنواره یعنی خانه پدری را عادل به دقت نگاه کرده بود و حسابی از ان لذت برده است در استودیوی 90 از این گفت که روزگاری در اهواز فوتبال بازی می کرده و گلر ذخیره رضا قفل ساز بوده است.

اشتباهات همکاران عادل در نوشتن رزومه کاری عیاری کلی سوژه دست مهمان سرشناس داد. او در ادامه از علایق فوتبالی اش گفت و بعد هم نوبت به این رسید تا عیاری و رضا کیانیان که مهمان تلفنی برنامه بود از کمپین جمع آوری امضا برای آزادی مرزبانان سخن بگویند.

در بخشی دیگر از برنامه هم محسن تنابنده و احمد مهران فرمهمان 90 شدند. مهمانانی که خیلی شلوغش نمی کردند و عادل به درستی پی برده بود روند برنامه این شبش حسابی کند پیش می رود. مهران فر و تنابنده هم برای اینکه نشان دهند یخ شان آب شده گیری اساسی دادند به عادل. ابتدا این احمد مهران فر بود که آدم ها را به 3 دسته تقسیم کرد. استقلالی پرسپولیسی و تیم ملی و جالب اینکه او ادعای فراز کمالوند درباره عادل را تکرار کرد و گفت:« تو پرسپولیسی هستی. من خودم در یک سفر از زیر زبانت کشیدم.» محسن تنابنده هم گفت:« مردم عزیز اگرچه اینجا خیلی خودش را عادل نشان می دهد در فوتبال خیلی خشن است و خیلی هم جر می زند.»

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
آخر برنامه
عادل : بگو که اون موضوع فقط شوخی بود.
به قول خودش قضاوت با شما بینندگان عزیز

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
این قضیه SMS و امضا و ... خیلی خنده دار بود !
البته خود من هم جوگیر شدم و SMS زدم (با اینکه میدونم کوچیک ترین فرقی به حال کسی نمیکنه ، ولی به هر حال یه جورایی نشون دهنده همبستگی ملت هست) ولی حرف کیانیان خیلی مسخره بود که اگه تعداد درخواست ها به 1 میلیون برسه ، سازمان ملل فلان و چنان میکنه ! یعنی مثلاً مسئولین سازمان ملل نشستن اونجا و منتظر هستن که 1 میلیون امضا جمع بشه و بعد دستور رو صادر کنن !!! توی فیلم های کمدی که میخوان ساز و کار سازمان های بزرگ رو مسخره کنن هم همچین کاری نمیکنن ! :دی

amispl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
فکر کنم تا حالا کسی اینطوری حال فردوسی پور رو تو برنامه ش نگرفته بود!
حذف که زیاد زدن
ولی دقیقا سر کدوم حرف میگید حال فردوسی پور رو گرفت؟
اونجا که گفت قبلا به من گفته بودی پرسپولیسی هستی؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مرزبانان آزاد شدن؟ امضا ها زیاد شده که...سازمان ملل کاری نکرد؟ :دی

بالا