ماشین ساخت وطن بگیر و با افتخار سوار بشو باشد که رستگار شوی
ماشین ساخت وطن بگیر و با افتخار سوار بشو باشد که رستگار شوی
اول مشخص کن که میخوای 0 بگیری یا دست دو
شما اول که کلا اشتباه کردی پژو خریدیپارس سال که 2 هفته ای میشه از نمایندگی تحویل گرفتم امروز متوجه شدم روغن ریزی داره . فکر کردم پیچی چیزی شله بردم تعمیرگاه گفت از گیربوکسه .
فردا ببرم نمایندگی فرجی میشه ؟؟
من خیلی رو این چیزا حساسم فقط 500 تا کار کرده ماشین
چیکار کنم !! دیگه نموخامش ...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
واقعا انتخاب خودرو توی ایران محدود .این رو نمیخواستم نگه دارم اما انتخاب دیگه ای نداشتم .شما اول که کلا اشتباه کردی پژو خریدی
فی الذات ماشین پر استهلاکیه و زود به زود تعمیرگاه میخواد،هرچیم حدید تر کیفیت ساختش پایین تر،که دیگه بدتر هم میشه
از من مبشنوی،اگر دنبال اشین صفر هستی،بفروش یه دونه ال ۹۰ صفر بخر،خودتو راحت کن
اگر با قیافش کنار بیای واقعا ماشین بی آزاریه،کیفیت ساختش هم به خاطر نظارت رنو فرانسه حفظ شده،حداقل تو مسایل فنی ایراد بیخود پیدا نمیکنه
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk
سلامواقعا انتخاب خودرو توی ایران محدود .این رو نمیخواستم نگه دارم اما انتخاب دیگه ای نداشتم .
اگه ظاهر برام مهم نبود حتمی ال 90 میگرفتم .
رنو هم با این طراحیش حیف ..
فقط 500 کیلومتر باش رفتم فردا میرم نمیاندگی وظیفشونه خدمات بدن .
میگن بعضی ماشینا کلا از کارخونه خوب در نمیان این هم اینجوری شده به نظرتون ؟؟اگه فردا نمایندگی ببرم درستش کنن بعدن برام مشکل ساز میشه!!!؟
چی بگم والا...واقعا انتخاب خودرو توی ایران محدود .این رو نمیخواستم نگه دارم اما انتخاب دیگه ای نداشتم .
اگه ظاهر برام مهم نبود حتمی ال 90 میگرفتم .
رنو هم با این طراحیش حیف ..
فقط 500 کیلومتر باش رفتم فردا میرم نمیاندگی وظیفشونه خدمات بدن .
میگن بعضی ماشینا کلا از کارخونه خوب در نمیان این هم اینجوری شده به نظرتون ؟؟اگه فردا نمایندگی ببرم درستش کنن بعدن برام مشکل ساز میشه!!!؟
حرفتنو قبول دارم،ماشين ايراني كه همشون بي كيفيت هستن،خيلي ها كفتناز وطنی ها مدل 92گرفتن الان ریسکش بالاست قطعاتشون همه چینی و متفرقه
اگه کارکرده مد نظرتون هست که خب از کره ای ها میتونید انتخاب کنید یا ماشینای یه مقدار قدیمی ژاپنی و اروپایی مثل مزدا 323 یا زانتیا
اگه خودرو صفر مدنظرتون هست باید از چینی ها انتخاب کنید البته در این برهه زمانی
Sent from my U20GT
حرفتنو قبول دارم،ماشين ايراني كه همشون بي كيفيت هستن،خيلي ها كفتن
نظرتون در مورد جيني ها جيه؟ كدوم مدلش؟؟؟