alireza771
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 2,502
- لایکها
- 2,869
همون اوریجینال:-D
کدومشو میخوای ؟
توی چه محدوده ی قیمتی؟با عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان
بنده مدتي هست، فكر خريد يه خودرو دارم
ولي متاسفانه با شرايط بازار ،قيمت ها و كيفيت محصولات
انتخاب يك خودرو مناسب بسيار سخت شده!
لطفا دوستاني كه اطلاعات كافي دارند،بنده و ساير دوستان مثل من رو راهنمايي فرمايند
------------------------------------------------------
با تشكر
~~~~~
اگر تولید داخل داخل نخوای بگیری با پولت میتونی یک هیوندا ورنا تمیز و کم کار کرده بگیری ، فقط سراغ ماشین های چینی نرو که حسابی پشیمون میشیحدود ٤٠
خودم استفاده ميكنم،خانواده هم ممكنه استفاده كنن!!!
اكثرا داخل شهر ولي خب به هر حال آدم لااقل سالي دو سه بار با ماشين سفر ميكنه
اقا با 40 تومن میتونی یه تویوتا کمری 2006 بگیری . شاید هم 2005 . ماشین فوق العاده ایه . واسه همه چی.
اگر تولید داخل داخل نخوای بگیری با پولت میتونی یک هیوندا ورنا تمیز و کم کار کرده بگیری ، فقط سراغ ماشین های چینی نرو که حسابی پشیمون میشی
mvm315 داشتم و دوستام هم لیفان 620 , x60 و mvm x33 داشتن ، و حتما دور و بر شما هم کسایی هستند که از این جور ماشینا داشته باشن ، اگر تعصب را کنار بذارن و واقع گرایانه نظر بدن ، هیچ کس 100 % از ماشینش راضی نیستشما ماشين جيني داشتين؟؟؟
يا از روي شنيده ها بيشنهاد ميكنين؟[/quot
mvm315 داشتم و دوستام هم لیفان 620 , x60 و mvm x33 داشتن ، و حتما دور و بر شما هم کسایی هستند که از این جور ماشینا داشته باشن ، اگر تعصب را کنار بذارن و واقع گرایانه نظر بدن ، هیچ کس 100 % از ماشینش راضی نیست
پیشنهادم را که قبلا هم گفتم خدمتتون --- هیوندا ورناخب توي اين رنج قيمت آدم هر ماشيني بخره صد در صد راضي نيس ازش!!!
بيشنهاد شما جيه؟
لطفا اك ممكنه معايب اين ماشين جيني ها رو هم بفرماييد![]()
توي اينترنت خيلي جستجو كردمچون میفرمایید میخواید صفر و ثبت نامی باشه، به نظر من اگه میتونی با ظاهر ال 90 کنار بیای، از نظر کیفیت ماشین رو به راهیه
پارس هم میتونه یکی از گزینه هات باشه