• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

www.sitedesigngroup.ir

Registered User
لایک‌ها
25
از قیافه کدوم یک از بوگاتی های زیر بیشتر خوشتون میاد ؟ و چرا ؟؟

بوگاتی ویرون مدل اوریجینال :

138599303553461.jpg

بوگاتی ویرون مدل اتوره :

138599303560752.jpg

بوگاتی ویرون مدل رنسانس :

138599303564463.jpg
خدایی خیلی قشنگن.من میگم سومی.رخ رو داری؟

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
بوگاتی ویرون مدل اتوره
چون خیلی خفنه

ALIyerEdon

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
یه جی پی اس چینی خودرو گرفتم که اسمش vixen ه
حالا وقتی جی پی اسشو اجرا میکنم خطای زیر رو میده
cant find navigation software
دقیق نمیدونم اینه یا نه بعدش میگه نرم افزار navigation رو بریز توی رم
اینترنتو گشتم پیدا نشد کسی میدونه از کجا باید بگیرم؟

soroushsj

Registered User
لایک‌ها
279
با سلام
روش تمیز کردن رینگ ماشین
تو زمستان وقتی خیابونها و جاده برای باز کردن راه از شن و ماسه نمکی استفاده میکنند و یا روغن و براده هایی که بر اثر ترمز گرفتن بر روی رینگ می ماند و پس از مدتی رینگ حالت شفافیت خود را از داده و کدر شده
پیشنهاد میکنم از این اسپری های بنجول استفاده نکنید فقط هزینه بردار و کمی و یا باید 10 دفعه روی سطح رینگ پاشیده شود و شاید کمی رینگ تمیز شود
اول یک سمباده خیلی خیلی نرم که صافکاران ماشین از این ابزار برای مالیدن سطح رنگ ماشین استفاده میکنند با یک سطل آب داغ که سمباده را برای هر بار ساییدن رنگ باید درون آب خیس شود بعد از اینکه کامل رینگ را ساییدیم میرویم و رینگ را با آب داغ میشوریم تا روغن و مواد زائد از روی سطح رینگ پاک شود .
بعد از اینکه رینگ در هوای آزاد خشک شد و یا به هر حالتی که توانستیم رینگ را خشک کنیم به سراغ پولیش از نوع مرغوب و اصل استفاده می کنیم و پولیش را بر روی سطح رینگ مالیده و با پنبه چندین مرتبه پاک می کنیم و در نتیجه رینگ به حالت اولیه و شفاف در می آید

فایل های ضمیمه

• DSC00047.JPG
    DSC00047.JPG
    469.4 KB · نمایش ها: 20
  • DSC00048.JPG
    DSC00048.JPG
    459 KB · نمایش ها: 21

M 1 K 4 1 L

Registered User
لایک‌ها
536
سلام . اگر امکاناتی که در مدل اورجینال باشه ؛ من ترجیح میدم اورجینال رنگ مشکی ؛ نارنجی بگیرم ... :D

soroushsj

Registered User
لایک‌ها
279
می تونی از مایع ضرفشویی جام استفاده کنی
اول لاستیکو با آب داغ بشور بعد کمی ریکا روی اسفنج ریخته و برعکس عقربه های ساعت رو لاستیک بکشید بعد از 10 دقیقه لاستیک سیاه میشود

soroushsj

Registered User
لایک‌ها
279
:)
نه بابا مگه خوابشو ببینم :)
فکر نمیکنم بوق داشته باشه . لامصب همش موتوره :-D

سلام . مخلصم . اره
مدلای مختلف بوگاتی ویرون هستن
قیمتاش فضاییه . وقتی فراری 458 تو ایران 8 میلیارده . بوگاتی جای خود داره :) فکر کنم 15 میلیاردی بشه :)
اولش فکر کردم نوشتی خزه :-D
اگه قصدی به دن یا هم با پراید معاوضه کنند من هستم:D:D:D:D:D

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
فرراری 8 میلیارد!
لامبورگینی 2011 زده 9.5 میلیارد
2 دبی، 2 تا بوگاتی میشه خرید:eek:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
به همون جایی که خریدید مراجعه فرمایید. یحتمل میتونن حلش کنن

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
با سلام. میدونم اینجا جای زدن این موضوع نیست اما چون مربوط به ماشینم هست به اجبار اینجا گذاشتم.
امروز در برف رانندگی میکردم که ناگهان مجبور به ترمز شدم و ناگهان پدال ترمز و کلاچ افتاد کف ماشین!!! لولاها از جا در نرفته اما خوب که بررسی کردم دیدم مجموعه پدال کلاچ و ترمز درون یک قطعه ی پلاستیکی بسیار محکم و تیره رنگ قرار گرفته و به بدنه چسبیده و اینطور که از شواهد پیداست از بیخ که به بدنه وصل بود شکسته. نمایندگی های ایران خودرو هم با کلی ناز و ادا ارجاع دادن اینور و اونور تا نهایتاً نمایندگی مرکزی شماره 1 گفته باید پک پدالهای کلاچ ترمزت کامل تعویض بشه و فقط قیمت پک برات 400 در میاد!
ماشینم سمند سورن هست.
اما از چند نفر از دوستانم سوال کردم گفتن همچون چیزی تا حالا نشنیدن. کسی میتونه راهنماییم کنه که باید چکار کنم؟ ممنونم از همه ی شما.

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
گارانتی شاملش نمیشه؟
اگه دس به آچاری خودت بازش کن اگه راه داره بده تراشکاری یا جوش کاری برات ردیف میکنن

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
گارانتی شاملش نمیشه؟
اگه دس به آچاری خودت بازش کن اگه راه داره بده تراشکاری یا جوش کاری برات ردیف میکنن
سلام :) مرسی از لطفتون. آقا رفتم خیابون ملت کلی گشتم بالاخره قفسه که شکسته رو با 15000 تومان پیدا کردم. طرف گفت 120000 دستمزد تعویضشه. منم به رگ غیرتم بر خورد. ناسلامتی 7 واحد موتور و آزمایشگاه موتور در دانشگاه پاس کردیم. اومدم خونه. تا الان تمام صفحه کیلومتر و فرمون و... رو باز کردم. 4 تا پیچ اصلی مونده که قاب فلزی مجموعه رو در بیارم. پیچها بدتور زنگ زده. روغن ترمز زدم تا عصر برم سراغش. اون 4 تا پیچ آخر رو باز کنم تمومه :) اگر امروز موفق شدم نتیجه رو به اطلاع می رسونم.
اما خداوکیلی کلی پول نزدیک بود ضرر کنم. ایران خودرو مجموعا با دستمزد و وسایل گفت 600 میشه. من قطعه رو 15 خریدم که اونها گفتن 400 قطعاتته. خودمم عوض کنم !!!
با 500 که صرفه جویی کردم میرم یه گوشی میخرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
آقا موفق شدم. پدالها و فرمون رو کامل باز کردم. فیش و میشا و ... دونه دونه جدا کردم. بعد از اون اول سیستم برف پاکن رو کامل باز کردم و بوستر و پمپ روغن رو کامل در آوردم و اون نگهدارنده که شکسته بود رو عوض کردم :) و فقط مونده پدالها رو نصب کنم. تجربه ی خوبی بود.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
من تا حالا نشنیده بودم این اتفاقا رو؟ حس خوبی نیس که هر زمان بخواهی ترمز بزنی بترسی کنده بشه از جاش؟!؟!؟

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
من تا حالا نشنیده بودم این اتفاقا رو؟ حس خوبی نیس که هر زمان بخواهی ترمز بزنی بترسی کنده بشه از جاش؟!؟!؟
سلام :) آره واقعاً وحشتناکه. اون زمان که پاترول داشتم آقا هر کاریش می کردم خراب نمیشد. ترمزهایی میگرفتم که... اما ایران خودرو گند زده با این محصولاتش. درد اینه که همشون هم کلاس میذارن که سورن کار ما نیست و نقشه هاش رو ندایم و...
ماشین رو باید جوری بسازن که هر اتفاقی هم براش بیوفته، فرمون و ترمز ها رو در اختیار داشته باشی. کلاً پدال ترمز از قسمتهایی هست که در زمان ایجاد استرس بخصوص ناشی از تصادفات، بیشترین فشار رو نا خواسته روی پدال ترمز میاریم و نباید ایقدر بی عرضه باشه که از جا در بره یا بشکنه یا... اما در ایران، همه چیز متاسفانه برعکسه و جای تاسف داره.

بالا