• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

O X F O R D

Registered User
لایک‌ها
124
سلام

میخوام بزنم تو کار دلالی ماشین

چه نکاتی هست که باید رعایت کنم تا ضرر نکنم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
سه سال پیش بود یه وام گرفتم یه مقدار پول هم جور کردم دنبال یه پراید دسته دو تمیز بودم از همون اول رنگ نقره ایی رو دوست داشتم دو ماه گشتم چیزی چشمو نگرفت تا اینکه بابام گفت توی بنگاه یه پراید نقره ایی 141 تمیز مدل 85 بدونه یه خال رنگ که 55 هزارتا رفته پیدا کرده بیا ببینش
ای خدا من 141 خوشم نمیومد چی کار کنم ؟:( خلاصه دل دریا زدیم رفتیم بنگاه تا رسیدم ماشین پیش بنگاه پارک بود ای خدا اینکه رینگاش هم عادیه ؟! :(اخه اون موقع همه 141 ها رینگاشون المینیوم بود
خلاصه رفتیم داخل یکم دو دل بودم اما دیگه بله رو گفتم و ماشین رو معامله کردم :D
من به ماشین فراتر از یه وسیله نقلیه نگاه میکنم یه جورایی باهاش انس میگیرم و دوزش دارم اینم عکسش :

IMG_0260.JPG

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
رینگای ماشینت خیلی باحاله داداش.
یادش به خیر منم اولین ماشینم پراید نقره ای بود، اولش میخواستم سمند بخرم داشبورد کرم و امکاناتی داشت برای خودش، اما گفتن موتورش میسوزه و این حرفا ما هم منصرف شدیم. رفتم نمایندگی سایپا و نوشتم برا پراید تحویل نوروز 85، یه روز زنگ زدن گفتن بیا کارت داریم رفتم گفتن ماشینت چه رنگی باشه منم زنگ زدم خونمون و اقبال بر رنگ نقره ای بود، با یه ماه تاخیر هم تحویل گرفتم یعنی یه ماه هر روز دم در نمایندگی بودم! هر تریلی حمل ماشین میدیدم راه میفتادم سمت نمایندگی!

sent from my iphone

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من ماشینی نداشتم تا اینکه مشقامو خوب نوشتم بابام بهم عیدی داد یه خودرو ملی داد.
2i8d4ao.gif

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
از خرید و فروش ماشین صفر باید شروع کنید

sent from my iphone

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

کاربران عزیز لطف کنید هرگونه درخواست مشاوره و کمک درباره مسایل فنی و خرید و فروش خودرو رو در این تاپیک مطرح کرده و تاپیکهای متعدد و جداگانه نزنید...

پاینده باشید

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
یکی از اشنایان ما میخواهد حواله خرید یک خودرو را بخرد که از زمان تحویلش گذشته! ولی هنوز تحویل ندادند!

قیمت منصفانه این حواله چقدر باید باشه؟ پول سرمایه‌گذاری شده+ سود سالانه که شرکت میدهد! یا ؟

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
شامپو ماشینه...حتما از شامپو ماشین واسه شستن استفاده کن...برف رنگو کدر میکنه...هر شیش ماه هم یه واکس بزن..زیر افتابم ماشینو نزار...رنگ ماشینت همیشه زندست...
اسپری کف لاستیک دیگه نمیصرفه...خیلی گرون شده...اونوقتا که 4 تومن بود همیشه میزدم...روش که نوشته بود باعث میشه عمر لاستیک بیشتر شه...ولی به نظر من الکیه... اول لاستیکو با ریکا بشور بعد که خشک شد رو یه تیکه ابرخشک ریکا بزن بکش روش...تمام...فقط بدیش اینه زود خاک میگیره..البته اسپری هم بزنی خاک میگیره..
اگه قیمتش واست مهم نیست شامپو واکس سوناکس بگیر خیلی باحاله...حیف که محصولات سوناکس سه برابر شده...وقتی واکس میزدم همه میخکوب ماشین میشدن..

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
315شک نکن

تا اونجا که من میدونم کارکرده هر جفتشون 35 فی میخوره و نزدیک به هم دیگه ن و لی 315 بهتره شکیل تره طالبش هم بیشتره

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
مشخصات 530

http://www.mvmco.ir/Site.aspx?page=7

و 315

http://www.mvmco.ir/Site.aspx?page=7

هر دوشون ماشین کاملی هستن . . . . . این در حالی ست که سمند 1چهارم این امکانات رو نداره و قیمتش هم رده ایناست!

315 هایی که تو ایران هستن همه 2011 هستن . 2013 ش هم اومده تو بازار اروپا هم هست و خیلی زیبا هستن نمیدونم چرا تو ایران نیومده هنوز!

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
بخاری ماشینو که روشن میکنیم باد سرد میزنه
حتی اگر مدت زیادی از روشن بودن ماشین گذشته باشه و آمپر آب بالا باشه باز هم بخاریش باد گرم نمیزنه
میگن مشکل از فشنگیشه
این فشنگی کجا قرار میگیره. چجوری میشه عوضش کرد
خودمون میتونیم یا حتما باید بره تعمیرگاه؟

mojazshop

Registered User
لایک‌ها
98
من ماشینمو یک ماهه فروختم پول لازم بودم یک پراید 111 گرفتم بدون ماشین نشم حداقل اصلا ماشین نیستن بی شرفا
به خدا بیرون نمیرم سر اینکه اصلا اعصابم خورد میشه باهاش رانندگی میکنم تازه بخاری از جلو باد گرم نمیده از پایین هم که گرما تا بالا میاد سرما میشه

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
شرمنده
هر دو 1 آشغالن
برو یه خارجی دست دو بگیر.
عجب

میشه ثابت کنی آشغال بودنشون رو؟ البته با مدارک و منابع موثق

بیشترین رضایت مردم(تو ایران) بین ماشین های 20تا100 میلیون رو چینی ها دارن بعد شما میگی آشغال!

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
عجب

میشه ثابت کنی آشغال بودنشون رو؟ البته با مدارک و منابع موثق

بیشترین رضایت مردم(تو ایران) بین ماشین های 20تا100 میلیون رو چینی ها دارن بعد شما میگی آشغال!
شاد مغز جان ، باریس جان ، تاکس سیتی ، چیپس جان
شوما قبلا جو ماشین آمریکایی داشتی الان جو ماشین چینـــی؟

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
شاد مغز جان ، باریس جان ، تاکس سیتی ، چیپس جان
شوما قبلا جو ماشین آمریکایی داشتی الان جو ماشین چینـــی؟
داداش ما اصن قاطر شما .

شما جواب مارو بده و حرفی رو که زدی ثابت کن .

بالا