ahmadhmzv
Registered User
- نوشتهها
- 562
- لایکها
- 125
به نظر شما حتی ماشینای ژاپنی خوب نیستند؟
از چه نظر؟
من هر چی میدونم رو کاغذه ممنون میشم توضیح بدید
من نگفتم مثلا ماشینای ژاپنی خوب نیستن. اتفاقا ماشین زیر پای خودم مال نیسانه.
بحث سر خوب و بد نیست سر بهتر و بدتره! وگرنه ماشین های ژاپنی و کره ای خیلیم عالین واسه من و شما ولی وقتی پای مقایسه با یه ماشین اروپایی وسط باشه قضیه فرق میکنه!
ببینید هر ماشینی یه ظاهر داره یه باطن! ظاهرش چیزیه که من و شما میبینیم. مثل اپشنا و بعضا کیفیت سواری که چندسال اول داره ( منظورم از چند سال
تا پنج شیش ساله بعضا با استفاده معمولی). اما باطن ماشینه که مهمه! که چه مهندسی پشت این ماشینی که من و شما میرونیم خوابیده باشه! بعنوان مثال شرکت های چینی هم خیلی ماشینا رو با قیافه خوب و اپشنای خوب نسبت به قیمت و حتی تو یکی دوسال اول سواری خوبی دارند. اما چرا تقریبا تمام کسایی که ماشین چینی میخرن از استاندارد پایین و خرجای فنی زیاد تو سال دوم سوم به بعد شکایت دارند؟ چرا اینهمه تو سر میزنن که ماشینای چینی استانداردش حتی از تولید داخل کمتره؟ مگه رو کاغذ چیزی از ماشینای تا سه برابر قیمتشون کم دارند؟!
ماشین خوب ماشینیه که ده سال کار کنه اخ نگه! ماشینیه که اگه ادم خدایی نکرده تصادفی واسش پیش اومد جونش رو بخره! که شما یه سر به اکثر گاراژا بزنید و یه نگاهی به بنز و ب ام و های تصادفی و کیا و هیوندا های تصادفی بکنید متوجه میشید چی میگم! در صورتی که تمامشون پنج ستاره استاندارد ایمنی رو دارند.
از نظر مهندسی تمام فرسودگی قطعات مصرفی و گاها درست عمل نکردن اونها درصورت کیفیت یکسان مهندسی ضعیفه! تخم مرغ هم از جهات مختلف که بهش فشار وارد میکنید مقاومت متفاوتی نشون میده چه برسه به قطعات و متریال های صنعتی! مثلا تو اکثر ب ام و های جدید دقیقا یه دونه پیچ خاص تو موتور از فیبر کربنه!! که این نشون میده چقدر روی تک تک قطعات کار شده!
شما ماشینتون هم که مشکل پیدا کنه پیش یه مکانیک پر تجربه تر میبرید چه برسه به انتخاب خودرو که از چه شرکتی باشه.
تا جایی که اگه یه تحقیق بکنید تو خود کره دولت ماشین های وارداتی اروپایی رو با همون قیمت درب کارخونه و حتی گاها با تشویق وارد میکنه و ماشین های خودشون رو صادر میکنن! جالبه که همین کره ای ها اعتقاد دارند ماشین های اروپایی خیلی بهتر از ماشین های کره ای هستند! نقطه مقابل اوضوع ایران!
درواقع تو دنیای امروز قدرت مهندسیه که باعث تفاوت بین خوب و بد میشه! وگرنه همه دستشون به بهترین متریال ها و مواد اولیه و مهندسی اولیه میرسه!
به همین خاطره که تو دنیای خودرو سازی هم مثلا ماشین های اروپایی و امریکایی از ژاپنی بهتره و ژاپنی از کره ای و...
درضمن منظور من از ماشین های اروپایی و... شرکت های مطرح بود که همه میشناسند.
موفق باشید
Sent from my iPad using Tapatalk