سلام هم استانی عزیز
تاپیک جالبیه
من اگر جای شما بودم شاید 30-40 درصد سرمایه م رو میزاشتم برای ماشین ، شایدم کمتر...
و اگر باز هم جای شما بودم یه ماشین ارزون تر میگرفتم و مابقی پولم رو توی ویلا سازی سرمایه گذاری میکردم
با سود این ساخت و ساز میتونی با خیال راحت ماشین مورد علاقتو بخری ( چرا که باید انعطافی برای خرج متفرقه ماشین و .... داشته باشید نه که کل سرمایتون رو بزارین )
اگر اطلاعاتی خواستی میتونم کمک کنم چون خودم تو کارش هستم یجورایی
در هر صورت امیدوارم بهترین ها برای شما اتفاق بیوفته.![]()
من جای شما بودم یدونه BMW 328i مدل 2014 میگرفتم قیافش اندازه 10 تا آزرا میرزه قیمتش هم خیلی خوب زده 197 تومن
فروشی 197,000,000 328iباما، خرید خودرو ب ام و | bama.ir
پیشنهاد میکنم اول تویوتا برداری بعد بی ام و بعدم مرسدس بنز.حتی شده ساده ترین مدل.به نظر منم 200 پول دادن برا ماشین زیادیه شما تا 100 برداری خیلی بهتره.بهتره تحقیق کنی ماشینی که میخوای برداری استهلاکش کم باشه و هزینه قطعاتش پایین باشه.چون هزینه قطعات واقعا سرسام آوره.من به شخصه اگه روزی خواستم ماشین بخرم الویت اول برام مصرف سوخته بعدم قیمت قطعات.
استارتر عزیز
یهو از 405 نرو تو رنج کادنزا.
ماشین صفر نخر.
ماشین عمومی بخر یعنی همه جا باشه.
بازار فروش دست دوم رو بیخیال نشو.
ممکنه از ماشینی که میخری خوشت نیاد بخوای عوض کنی، پس گرون نخر.
یه آزرای 2011 فیس لیفت اتاق قدیم بخر البته شرکتی کم کار سفید. هم دنیا داره هم آخرت. برو آپشن ها رو خودت بخون رو نت، ولی چیزی کم نداره. الباقی پول بانک برات ردیفش میکنه چند ماه بعد برو تو کار ارتقا، شاید هم از آزرا پیاده نشدی
Sent from my GT-I8262 using Tapatalk 2
با سلام هم استانی عزیز
ان شاالله از تجربیات شما استفاده می شود ، مرسی از راهنماییتان
می خواستم بدونم طبق نظر شما آیا آزرا 2011 زیاد قدیمی نیست ؟ از بابت استهلاک عرض می کنم !!!!
تایید میشه ازرا 2011 از ازرا قبلیا نیستا استارتر عزیزدوست من این ماشینا خیلی زود به خرج و مرج نمی افتن مخصوصا کم کار اگر باشن و دست آدم با انضباط باشن با صفر فرقی نمیکنن.
آزرای 2011 همه چی داره و سوسول بازی نیست
همه چی داره مخصوصا خریدار بعدی
آلفا خوشگله در ظاهر باطنش هم میگیم عالی لنگه نداره. اما کسی نمی خره ازت
ماشینی که میگیری اگه تک باشه هم دردسرهای خودشو داره
آزرا 2011 سفید و بعد مشکی یه سرچ کن ببین چه سالاریه.
ماشینای جدید مخصوصا هیوندا خیلی تو بدنه شلوغ کاری کردن.
گزینه هایی هم هست که موتور 4 سیلندرن. مثل کمری، آکورد و .....
آزرا 2011 6 سیلندره و 7 دنده ( خیلی کم هستن ماشینای دیگه) رفتی دنبالش حتما شرکتی بخر شرکتی. تا 2016 گارانتی داره یعنی دوسال دیگه
خواستی بخری خبرم کن تا راهنمایی های لازم بعدی رو بگم برات
من جای شما بودم یدونه BMW 328i مدل 2014 میگرفتم قیافش اندازه 10 تا آزرا میرزه قیمتش هم خیلی خوب زده 197 تومن
فروشی 197,000,000 328iباما، خرید خودرو ب ام و | bama.ir
ممنون بابت اطلاعات.دوست عزيز احتمالا سنتون خيلي از من بالاتره و اكثريت نظر دهندكان محترم جنتا بيراهن از من بيشتر باره كردن،ولي با اينحال جون يكي از تفريحات بدرم خريد و فروش اتومبيل در كنار طبابت هستش،كاملا نظر شخصي و تجربه ي واقعي عملكرد اتومبيل و لذت رانندكي رو بهتون ميكم،نه يه سري اعداد و ارقام كه روكاغذ نوشته و اينكه ابشن ها جيه و اينا!!!؟؟؟
اول از همه ميرم سراغ تينا يا بقولي تيانا high بارس خودرو،در ظاهر خيلي ابشن داره و اينا ولي عملكرد جاده و فنيش افتضاحه واقعا درمقابل ماكسيما هيج حرفي براي كفتن نداره با ماكسيما درك بندازه راننده تينا بايد فقط خاك و دود بخوره از اين لحاظ صفره،ال سي دي كنسول وسط حالا به دلايلي كه ممكنه فيك يا high copy باشه بيكسل سوخته فراوان تل حدود٣٠ تا داشت،كرمكن صندلي كار نميكرد،مصرف ماشين تقريبا با ماكسيما برابره ولي موتور واقعا ضعيفه،سيستم كنترل كشش و بايداريش به خوبي ماشيناي ديكه نيست،كيفيت داشبورد بايينه،بازار فروششم افتضاح.
ميرم سراغ ماكسيما ابشن انجناني نداره و عرضش با glx خودتون خيلي فرغ نداره و طولش خيلي بيشتره دقيقا عكس ازراهاي ٢٠١١ به قبل كه طولشون معموليه و عرضش خيلي بيشتره،خيلي نرم ميرونه با اينكه كنترل كشش و بايداري نداره،تو بيج هاي ناكهاني يكم از كنترل خارج ميشه ولي دركل عملكرد فني و شتاب واقعا بي نقصه اصلا ابشناي خاص نداره ولي با اينحال خيلي ماشين كامليه اينقدر قوي هستش كه نيازي به كرمكن صندليو اينا نداره ولي متاسفانه توقف توليده و قديميه و ارزششو از دست داده بازار دست دومشم خيلي افت كرده ولي من در جمع بندي كلي بعد از ازرا ماشين خوبي ميبينمش.
ميرم سراغ سوزوكي البته كلاس ٨اتوماتيك فول،موتور ضعيفه بيشتر كاركرد شهري داره مصرفش براي ٢٤٠٠ خيلي بالاست كه نشان از ضعفه كيفيتش خيلي بايينه صندليا همون سال اول لق وتق ميشن خيلي توش كوجيكه سانروف نداره كه واقعا جاي تاسف داره عملكرد فنيشم صفره مطلقه اصلا و ابدا نكاهشم نكنين.ابشن انجناني هم نداره.
مزدا٣ نيو ماشين فوق العاده ابشن داري هستش مخصوصا تيب ٤ كه من به شخصه كب كردم واقعا كيفيت ساختش حرف نداره بي صداست سواريش يكم خشكه و سرعتو نسبت به رنو مكان بيشتر نشون ميده عملكرد موتور عاليه كفش خيلي بايينه كه تو دست اندازها و كلا سطوح ناهموار واقعا اذيت ميكنه ساخته شده كه فقط رو اسفالت با كيفيت را بره!!! هزينه جانبيش اصلا به صرفه نيست كلا ميكم دورشو خط بكشيد ارزش ١٢٥ تومنو نداره،خيليم كوجيكه و بشت احساس خوبي نداره به درد مسافرت نميخوره.
رنو مكان خيلي نرم ميرونه خدماتش همه جا هست مصرفش عين مزدا بايينه ولي واقعا امكانات نداره و ٩٠ تومن الان خريت محزه جون بدر من فول ٢٠٠٠ رو خريده بود ٣٤.٥ الان ديكه نوبره با اين قيمت نهايتا ٧٠ تومن ماكسيمم قيمت واقعيش هست ولي روون كار ميكنه دقيقا برا ١٣٠ تا ايده ال هستش نميذونم جرا ولي ١٣٠ ميره واقعا ادم ارامش داره نه كمتر نه بيشتر!!! دندشو اصلا دوست ندارم عين فرغون ميمونه.
ازرا فوق العاده ماشين خوبي هستش ٢٠٠٩فول ٢٣٠٠٠ تا ما خريديمش و ٢٧٠٠٠ فروختيم،خيلي نرمه عملكرد جاده حرف نداره خيلي شتابش بالاست امكاناتش كامله مصرفش يه ذره از ماكسيما كمتره بشت واقعا راحته و خوراك مسافرت طولاني مدت هستش واقعا ظاهر ساده و دوست داشتني داره من به هيج عنوان نقطه ضعفي ازش نديدم،مخصوصا ٢٠١١ كه عاليه من زياد بهش برخورد نكردم ولي همه فن حريفه كاملا هم فول امكاناته ازرا كرنجور كه ديكه محشره شتاب بي نقص عملكرد فني بي نقص ابشناي خيلي خوب و عالي داره واقعا جاداره و واقعا راحته توش اكه بتونين يه فولشو بيدا كنين كه خيليم كمه Gps فوق العاده عالي با فرمان صوتي و... ولي اصلا قيافه نرمالي نداره و به طبعش هزينه هاشم نسبتا بالاست.
در مورد شاسي بلنداهم وراكروز رو با مورانو مقايسه ميكنم درسته وراكروز يه كلاس از لحاظ ابعاد بالاتره ولي اصلا لذت سواري و نرمي مورانو و كيفيت قطعاتش محشره شتابش عاليه ٢سانروفه بودنش خيلي لذت بخشه سيستم صوتي boss داره روش فرمان روايي ميكنه واقعا جاداره و بي صدا حتي بهت ميكم ٢٠١٢ كه محشر و غيرقابل انكار عاليه ولي حتي ٢٠٠٨ هم من به وراك ترجيه دادم واقعا ماشيناي شاخي هستند و خيليم ابشناي مختلف داره.
يك اتومبيل كه خيلي از دوستان جا انداختنش هيونداي جنسيس سدان بود كشتي مسافرتي،فول ابشن،كيفيت در حد بنز كلاس E ،بسيار برقدرت و عملكرد موتور بي نقص،خيلي داخلش جادار و راحته و خوراك مسافرته ببين دوست عزيز يه جي ميكم يه جي ميشنوي جز اولويتات بزارش حتما برونش تا بفهمي جي ميكم جالبه بدوني بهتربن خودرو دنيا در اكه اشتباه نكنم درسال ٢٠١١بودش سيستم صوتي اكسبلوزن كه عينا تو رولزرويس فانتوم هم به كار رفته تنها رقيبش تو كلاس خودش مرسدس بنز Eكلاس هستش از C خيلي سرتره،اكه روبرند حساسيت نداري انتخاب بي نقصيه و اعجوبه اي هست براي خودش و اتومبيل حال حاظر ماهم هست تازه مال ما ٢٠٠٩ فول هستش كه ١٤٠٠٠٠ تا كاركرده ولي عين روز اوله طرف بول نياز بود اونم مبدوني ججوري ازوناش كه ٢ساعته بول نقد ميخواست ١٣٩ تومنم اب خورد كه انصافا مفت دراومد برامون فكر كنم با ١٥٠ تا ١٧٠ جيزخوبي كيرت بياد اكرم نه كه صفرش ٢٤٠ تومنه ولي با ٢٠٠ تومن ميشه يه ٢٠١٣ فول با كاركرد ٢٠٠٠٠ تا كيراورد من به شخصه ببخشيدا ولي خريت محض ميدونم كه بخواي براي يه c200 ١٨٠٠cc اونم كاركرده و اينا حداقل بالاي ٢٠٠ تومن بدي درستت بنزه ولي خوب جنسيس خيلييي سرتره تو رنج قيمتش سرترين ماشين موجوده
كيا سراتو و ابتيما و i30 و هيونداي النترا و بريز سطل اشغال كه اصلا در موردشون بحث نميكنم،بودجت به اريونم ميخوره خيلي ماشين خوبيه ولي من نمي بسندمش من ٢٠٠٩ داشتيم خدايي ميكرد اونموقع حدود ٥سال بيش با كارانتيً٥ساله ايراتويا ٦٠ تومن شد الان با ١٢٠ تا ١٣٠ يه تميزشو ميشه كيراورد در مورد كمري نظري ندارم جون سوار نشدم يه سري ميمونه رنو فلوينس كه خيلي دلم ميخواد ببينم جه جوريه MG كلا دورشو خط بكش كسي تعريف نميكنه كيزاشيم منكه فقط يه بار نشستم به دلم نَشِست،هيونداي سوناتا بدك نيست ولي خوب انجنان خوبم نيست من بشخصه اكه بخوام برم تا ٢٠٠ تومن هيونداي جنسيس و مورانو تو اولويتمن درمورد الفاروميو اصلا اطلاعات ندارم لكسسم خيلي زود دلتو ميزنه جون مدلاي جديدترش همش با امكانات بيشتر و بيشرفته تر و بازار دست دوم واقعا افتضاح من سوار Is300 شدم بيش از حد بي صداست موتور قوي يودش فول اتومات بود كلا لكسس ها تيب ترونيك ندارن همشون اتوماتن سراغش نرو هزينه ي جانبي بالا،افت شديد و دلزدكي سريع.
من bmw 530 ٢٠٠٨ سوارشدم لعنتي كلا متفاوت بود هيوندا كيا سوار ميشي درمقابل اين واقعا عين اسباب بازي ميمونن با ١٤٠تا ١٩٠ يايد بشه سري ٥هاي خوبي كيراورد ولي من زياد اطلاعات ندارم ببخشيد ولي تماما عين واقعيت و تجربه بودن من هنوز ١٩سالمه و كنكوريم و دلال نيستم ولي كلا خوشحال شدم بتونم كمكي بكنم جنتا نكته كه كلا درمورد خريد ميكم و عين تجربه هستش:
١-قيمتا خيلي برتن و كاها تا ٢٠ تومن اختلاف الكي ميبيني.
٢-اكه ميخواي فول ابشن بخري از همون اول انتخابتو بكن جون ابشن اصلي كمباني با فيك جيني زمين تا اسمون فرق داره و من اتيش كرفتن صندلي تويوتا برادو رو با كرمكن صندلي جيني ديدم و خيلياي ديكه
٣-اصلا صفر نكير ولي دقتم بكن كه ماشين مشكل دار نكيري افت واقعا تو اين رنجا سرسام اوره
٤-حتما مدلاي مدنظرتو برون اساسي ،جون خيلي جاها نظرت تغيير ميكنه .
سلام دوستان
بهترین ماشین تا سقف 32 میلیون تومان چیه ؟
برای خرید عجله دارم ، لطفا نظرتونو راجع به اسم ماشین بگید ... ممنون منتظرم