• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

birah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام هم استانی عزیز
تاپیک جالبیه
من اگر جای شما بودم شاید 30-40 درصد سرمایه م رو میزاشتم برای ماشین ، شایدم کمتر...
و اگر باز هم جای شما بودم یه ماشین ارزون تر میگرفتم و مابقی پولم رو توی ویلا سازی سرمایه گذاری میکردم
با سود این ساخت و ساز میتونی با خیال راحت ماشین مورد علاقتو بخری ( چرا که باید انعطافی برای خرج متفرقه ماشین و .... داشته باشید نه که کل سرمایتون رو بزارین )
اگر اطلاعاتی خواستی میتونم کمک کنم چون خودم تو کارش هستم یجورایی
در هر صورت امیدوارم بهترین ها برای شما اتفاق بیوفته. :)

با سلام هم استانی عزیز

ان شاالله از تجربیات شما استفاده می شود ، مرسی از راهنماییتان

من جای شما بودم یدونه BMW 328i مدل 2014 میگرفتم قیافش اندازه 10 تا آزرا میرزه قیمتش هم خیلی خوب زده 197 تومن

فروشی 197,000,000 328iباما، خرید خودرو ب ام و | bama.ir

با سلام ، دوست عزیز

این خودرو که شما فرمودید از اتو خسروانی بوده ، بنده به این نمایشگاه زنگ زده ام ولی با توجه به معیار های انتخاب بنده این خودرو مناسب نمی باشد

پیشنهاد میکنم اول تویوتا برداری بعد بی ام و بعدم مرسدس بنز.حتی شده ساده ترین مدل.به نظر منم 200 پول دادن برا ماشین زیادیه شما تا 100 برداری خیلی بهتره.بهتره تحقیق کنی ماشینی که میخوای برداری استهلاکش کم باشه و هزینه قطعاتش پایین باشه.چون هزینه قطعات واقعا سرسام آوره.من به شخصه اگه روزی خواستم ماشین بخرم الویت اول برام مصرف سوخته بعدم قیمت قطعات.

با سلام
قطعا برای بنده استهلاک و قیمت قطعه بسیار مهم می باشد ، ولی آیا باور اینکه خودرو های کره ای انقدر تفاوت در کیفیت تولیدی خودروهایشان با نمونه ژاپنی نیست ، دور از انتظار است ؟!!!!

در هر صورت خوشحال می شوم تو رنج قیمتی که فرمودید ، یک خودرو به بنده پیشنهاد بفرمایید

با تشکر

استارتر عزیز
یهو از 405 نرو تو رنج کادنزا.
ماشین صفر نخر.
ماشین عمومی بخر یعنی همه جا باشه.
بازار فروش دست دوم رو بیخیال نشو.
ممکنه از ماشینی که میخری خوشت نیاد بخوای عوض کنی، پس گرون نخر.
یه آزرای 2011 فیس لیفت اتاق قدیم بخر البته شرکتی کم کار سفید. هم دنیا داره هم آخرت. برو آپشن ها رو خودت بخون رو نت، ولی چیزی کم نداره. الباقی پول بانک برات ردیفش میکنه چند ماه بعد برو تو کار ارتقا، شاید هم از آزرا پیاده نشدی

Sent from my GT-I8262 using Tapatalk 2

با سلام

می خواستم بدونم طبق نظر شما آیا آزرا 2011 زیاد قدیمی نیست ؟ از بابت استهلاک عرض می کنم !!!!

ASUSA730w

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
دوست عزیز جهت پیشنهاد
اگر شخصی نیستی که درآمد چند میلیون در ماه داری پس برو سراغ ماشین گارانتی دار
خدای نکرده کاره دیگه برای ماشین مشکلی پیش بیاد حسابی تو خرج میذارتت
از طرفی ماشین صفر افت قیمتش زیاده و نمیشه چشم پوشی کرد!ولی قبول کن ماشین صفر یه چیز دیگس ماشینی که از اول دست خودت بوده
مورد بعدی اینکه نظرات دوستان واقعا درسته اینکه میگن همه پولتو به ماشین نده
یه ماشین تو رنج 100 تومن بردار بقیش رو بذار کنار یه کار دیگه باهاش بکن
کدنزا بخری الان یک سال دیگه 20 تومن افت قیمت کرده
در مورد ماشینای کره ای دیگه اون تفکر قدیم رو بذارین کنار!بله که میتونه در مقابل ماشین ژاپنی رقابت کنه
اگر بدونین سوناتا اپتیما سنتافه و سورنتو تو بازار امریکا جدیدا چقدر فروش میکنن نظرتون رو در مورد ماشینای کره ای عوض خواهی کرد!ماشینای کم خرج خوش ساخت و ارزان تر
از نظر طراحی هم که خب قطعا بهترن از ژاپنی ها
من اگه بودم روی اینا فکر میکردم
سوناتا 2014
کمری 2013
اپتیما 2014
تی نا هم بذار کنار!یک اینکه تولید داخله بعدم طراحیش خیلی خیلی قدیمیه به نوعی برای آدمای سنو سال داره هرچند اتاقش قشنگه
بین همه اینا فکر میکنم اپتیما از همه آپشناش کاملتره
کمری هم هیچی نداره ولی خب کمرییییییییییه دیگه!نمیشه ازش به سادگی گذشت

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
تو رنج قیمت 100 تنها ماشینی که به ذهنم میرسه که خوب باشه هیوندای الانترا هست که 105 تومنه

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
با سلام هم استانی عزیز

ان شاالله از تجربیات شما استفاده می شود ، مرسی از راهنماییتان

می خواستم بدونم طبق نظر شما آیا آزرا 2011 زیاد قدیمی نیست ؟ از بابت استهلاک عرض می کنم !!!!

دوست من این ماشینا خیلی زود به خرج و مرج نمی افتن مخصوصا کم کار اگر باشن و دست آدم با انضباط باشن با صفر فرقی نمیکنن.

آزرای 2011 همه چی داره و سوسول بازی نیست

همه چی داره مخصوصا خریدار بعدی

آلفا خوشگله در ظاهر باطنش هم میگیم عالی لنگه نداره. اما کسی نمی خره ازت

ماشینی که میگیری اگه تک باشه هم دردسرهای خودشو داره

آزرا 2011 سفید و بعد مشکی یه سرچ کن ببین چه سالاریه.
ماشینای جدید مخصوصا هیوندا خیلی تو بدنه شلوغ کاری کردن.

گزینه هایی هم هست که موتور 4 سیلندرن. مثل کمری، آکورد و .....

آزرا 2011 6 سیلندره و 7 دنده ( خیلی کم هستن ماشینای دیگه) رفتی دنبالش حتما شرکتی بخر شرکتی. تا 2016 گارانتی داره یعنی دوسال دیگه
خواستی بخری خبرم کن تا راهنمایی های لازم بعدی رو بگم برات

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
دوست من این ماشینا خیلی زود به خرج و مرج نمی افتن مخصوصا کم کار اگر باشن و دست آدم با انضباط باشن با صفر فرقی نمیکنن.

آزرای 2011 همه چی داره و سوسول بازی نیست

همه چی داره مخصوصا خریدار بعدی

آلفا خوشگله در ظاهر باطنش هم میگیم عالی لنگه نداره. اما کسی نمی خره ازت

ماشینی که میگیری اگه تک باشه هم دردسرهای خودشو داره

آزرا 2011 سفید و بعد مشکی یه سرچ کن ببین چه سالاریه.
ماشینای جدید مخصوصا هیوندا خیلی تو بدنه شلوغ کاری کردن.

گزینه هایی هم هست که موتور 4 سیلندرن. مثل کمری، آکورد و .....

آزرا 2011 6 سیلندره و 7 دنده ( خیلی کم هستن ماشینای دیگه) رفتی دنبالش حتما شرکتی بخر شرکتی. تا 2016 گارانتی داره یعنی دوسال دیگه
خواستی بخری خبرم کن تا راهنمایی های لازم بعدی رو بگم برات
تایید میشه ازرا 2011 از ازرا قبلیا نیستا استارتر عزیز
خیلی ماشینه خوبیه با کلاس زیبا جدید
من داشتم یک مدت راه رفتنشم که دیگه چی بگم وای یادم افتاد سه ماه داشتم چه حالی کردم

ارين٩٣

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
دوست عزيز احتمالا سنتون خيلي از من بالاتره و اكثريت نظر دهندكان محترم جنتا بيراهن از من بيشتر باره كردن،ولي با اينحال جون يكي از تفريحات بدرم خريد و فروش اتومبيل در كنار طبابت هستش،كاملا نظر شخصي و تجربه ي واقعي عملكرد اتومبيل و لذت رانندكي رو بهتون ميكم،نه يه سري اعداد و ارقام كه روكاغذ نوشته و اينكه ابشن ها جيه و اينا!!!؟؟؟
اول از همه ميرم سراغ تينا يا بقولي تيانا high بارس خودرو،در ظاهر خيلي ابشن داره و اينا ولي عملكرد جاده و فنيش افتضاحه واقعا درمقابل ماكسيما هيج حرفي براي كفتن نداره با ماكسيما درك بندازه راننده تينا بايد فقط خاك و دود بخوره از اين لحاظ صفره،ال سي دي كنسول وسط حالا به دلايلي كه ممكنه فيك يا high copy باشه بيكسل سوخته فراوان تل حدود٣٠ تا داشت،كرمكن صندلي كار نميكرد،مصرف ماشين تقريبا با ماكسيما برابره ولي موتور واقعا ضعيفه،سيستم كنترل كشش و بايداريش به خوبي ماشيناي ديكه نيست،كيفيت داشبورد بايينه،بازار فروششم افتضاح.
ميرم سراغ ماكسيما ابشن انجناني نداره و عرضش با glx خودتون خيلي فرغ نداره و طولش خيلي بيشتره دقيقا عكس ازراهاي ٢٠١١ به قبل كه طولشون معموليه و عرضش خيلي بيشتره،خيلي نرم ميرونه با اينكه كنترل كشش و بايداري نداره،تو بيج هاي ناكهاني يكم از كنترل خارج ميشه ولي دركل عملكرد فني و شتاب واقعا بي نقصه اصلا ابشناي خاص نداره ولي با اينحال خيلي ماشين كامليه اينقدر قوي هستش كه نيازي به كرمكن صندليو اينا نداره ولي متاسفانه توقف توليده و قديميه و ارزششو از دست داده بازار دست دومشم خيلي افت كرده ولي من در جمع بندي كلي بعد از ازرا ماشين خوبي ميبينمش.
ميرم سراغ سوزوكي البته كلاس ٨اتوماتيك فول،موتور ضعيفه بيشتر كاركرد شهري داره مصرفش براي ٢٤٠٠ خيلي بالاست كه نشان از ضعفه كيفيتش خيلي بايينه صندليا همون سال اول لق وتق ميشن خيلي توش كوجيكه سانروف نداره كه واقعا جاي تاسف داره عملكرد فنيشم صفره مطلقه اصلا و ابدا نكاهشم نكنين.ابشن انجناني هم نداره.
مزدا٣ نيو ماشين فوق العاده ابشن داري هستش مخصوصا تيب ٤ كه من به شخصه كب كردم واقعا كيفيت ساختش حرف نداره بي صداست سواريش يكم خشكه و سرعتو نسبت به رنو مكان بيشتر نشون ميده عملكرد موتور عاليه كفش خيلي بايينه كه تو دست اندازها و كلا سطوح ناهموار واقعا اذيت ميكنه ساخته شده كه فقط رو اسفالت با كيفيت را بره!!! هزينه جانبيش اصلا به صرفه نيست كلا ميكم دورشو خط بكشيد ارزش ١٢٥ تومنو نداره،خيليم كوجيكه و بشت احساس خوبي نداره به درد مسافرت نميخوره.
رنو مكان خيلي نرم ميرونه خدماتش همه جا هست مصرفش عين مزدا بايينه ولي واقعا امكانات نداره و ٩٠ تومن الان خريت محزه جون بدر من فول ٢٠٠٠ رو خريده بود ٣٤.٥ الان ديكه نوبره با اين قيمت نهايتا ٧٠ تومن ماكسيمم قيمت واقعيش هست ولي روون كار ميكنه دقيقا برا ١٣٠ تا ايده ال هستش نميذونم جرا ولي ١٣٠ ميره واقعا ادم ارامش داره نه كمتر نه بيشتر!!! دندشو اصلا دوست ندارم عين فرغون ميمونه.
ازرا فوق العاده ماشين خوبي هستش ٢٠٠٩فول ٢٣٠٠٠ تا ما خريديمش و ٢٧٠٠٠ فروختيم،خيلي نرمه عملكرد جاده حرف نداره خيلي شتابش بالاست امكاناتش كامله مصرفش يه ذره از ماكسيما كمتره بشت واقعا راحته و خوراك مسافرت طولاني مدت هستش واقعا ظاهر ساده و دوست داشتني داره من به هيج عنوان نقطه ضعفي ازش نديدم،مخصوصا ٢٠١١ كه عاليه من زياد بهش برخورد نكردم ولي همه فن حريفه كاملا هم فول امكاناته ازرا كرنجور كه ديكه محشره شتاب بي نقص عملكرد فني بي نقص ابشناي خيلي خوب و عالي داره واقعا جاداره و واقعا راحته توش اكه بتونين يه فولشو بيدا كنين كه خيليم كمه Gps فوق العاده عالي با فرمان صوتي و... ولي اصلا قيافه نرمالي نداره و به طبعش هزينه هاشم نسبتا بالاست.
در مورد شاسي بلنداهم وراكروز رو با مورانو مقايسه ميكنم درسته وراكروز يه كلاس از لحاظ ابعاد بالاتره ولي اصلا لذت سواري و نرمي مورانو و كيفيت قطعاتش محشره شتابش عاليه ٢سانروفه بودنش خيلي لذت بخشه سيستم صوتي boss داره روش فرمان روايي ميكنه واقعا جاداره و بي صدا حتي بهت ميكم ٢٠١٢ كه محشر و غيرقابل انكار عاليه ولي حتي ٢٠٠٨ هم من به وراك ترجيه دادم واقعا ماشيناي شاخي هستند و خيليم ابشناي مختلف داره.
يك اتومبيل كه خيلي از دوستان جا انداختنش هيونداي جنسيس سدان بود كشتي مسافرتي،فول ابشن،كيفيت در حد بنز كلاس E ،بسيار برقدرت و عملكرد موتور بي نقص،خيلي داخلش جادار و راحته و خوراك مسافرته ببين دوست عزيز يه جي ميكم يه جي ميشنوي جز اولويتات بزارش حتما برونش تا بفهمي جي ميكم جالبه بدوني بهتربن خودرو دنيا در اكه اشتباه نكنم درسال ٢٠١١بودش سيستم صوتي اكسبلوزن كه عينا تو رولزرويس فانتوم هم به كار رفته تنها رقيبش تو كلاس خودش مرسدس بنز Eكلاس هستش از C خيلي سرتره،اكه روبرند حساسيت نداري انتخاب بي نقصيه و اعجوبه اي هست براي خودش و اتومبيل حال حاظر ماهم هست تازه مال ما ٢٠٠٩ فول هستش كه ١٤٠٠٠٠ تا كاركرده ولي عين روز اوله طرف بول نياز بود اونم مبدوني ججوري ازوناش كه ٢ساعته بول نقد ميخواست ١٣٩ تومنم اب خورد كه انصافا مفت دراومد برامون فكر كنم با ١٥٠ تا ١٧٠ جيزخوبي كيرت بياد اكرم نه كه صفرش ٢٤٠ تومنه ولي با ٢٠٠ تومن ميشه يه ٢٠١٣ فول با كاركرد ٢٠٠٠٠ تا كيراورد من به شخصه ببخشيدا ولي خريت محض ميدونم كه بخواي براي يه c200 ١٨٠٠cc اونم كاركرده و اينا حداقل بالاي ٢٠٠ تومن بدي درستت بنزه ولي خوب جنسيس خيلييي سرتره تو رنج قيمتش سرترين ماشين موجوده
كيا سراتو و ابتيما و i30 و هيونداي النترا و بريز سطل اشغال كه اصلا در موردشون بحث نميكنم،بودجت به اريونم ميخوره خيلي ماشين خوبيه ولي من نمي بسندمش من ٢٠٠٩ داشتيم خدايي ميكرد اونموقع حدود ٥سال بيش با كارانتيً٥ساله ايراتويا ٦٠ تومن شد الان با ١٢٠ تا ١٣٠ يه تميزشو ميشه كيراورد در مورد كمري نظري ندارم جون سوار نشدم يه سري ميمونه رنو فلوينس كه خيلي دلم ميخواد ببينم جه جوريه MG كلا دورشو خط بكش كسي تعريف نميكنه كيزاشيم منكه فقط يه بار نشستم به دلم نَشِست،هيونداي سوناتا بدك نيست ولي خوب انجنان خوبم نيست من بشخصه اكه بخوام برم تا ٢٠٠ تومن هيونداي جنسيس و مورانو تو اولويتمن درمورد الفاروميو اصلا اطلاعات ندارم لكسسم خيلي زود دلتو ميزنه جون مدلاي جديدترش همش با امكانات بيشتر و بيشرفته تر و بازار دست دوم واقعا افتضاح من سوار Is300 شدم بيش از حد بي صداست موتور قوي يودش فول اتومات بود كلا لكسس ها تيب ترونيك ندارن همشون اتوماتن سراغش نرو هزينه ي جانبي بالا،افت شديد و دلزدكي سريع.
من bmw 530 ٢٠٠٨ سوارشدم لعنتي كلا متفاوت بود هيوندا كيا سوار ميشي درمقابل اين واقعا عين اسباب بازي ميمونن با ١٤٠تا ١٩٠ يايد بشه سري ٥هاي خوبي كيراورد ولي من زياد اطلاعات ندارم ببخشيد ولي تماما عين واقعيت و تجربه بودن من هنوز ١٩سالمه و كنكوريم و دلال نيستم ولي كلا خوشحال شدم بتونم كمكي بكنم جنتا نكته كه كلا درمورد خريد ميكم و عين تجربه هستش:
١-قيمتا خيلي برتن و كاها تا ٢٠ تومن اختلاف الكي ميبيني.
٢-اكه ميخواي فول ابشن بخري از همون اول انتخابتو بكن جون ابشن اصلي كمباني با فيك جيني زمين تا اسمون فرق داره و من اتيش كرفتن صندلي تويوتا برادو رو با كرمكن صندلي جيني ديدم و خيلياي ديكه
٣-اصلا صفر نكير ولي دقتم بكن كه ماشين مشكل دار نكيري افت واقعا تو اين رنجا سرسام اوره
٤-حتما مدلاي مدنظرتو برون اساسي ،جون خيلي جاها نظرت تغيير ميكنه .

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
درمورد تیانا البته شاید مونتاژ داخل اینطوره ولی خب درسته هم ماشین سنگین تریه نسبت به ماکسیما هم قدرت موتور کمتری داره ولی خیالتون رو راحت کنم که مصرف سوخت کمتر و اصطهلاک کمتر و تکنولوژی بالاتری نسبت به ماکسیما داره. چون هم ماکسیما سوار شدم هم تیانا میتونم بگم خیلی نرم تر و کم صدا تر از ماکسیما هست ولی خب درسته ماکسیما قدرت و گشتاور بالاتری داره ولی به نظر من تیانا کاملا کافی بنظر میرسه.
و درمورد کیفیت داخل هم من کم و کاستی ندیدم.
بقیه حرفاتون مورد تایید بنده هم هست.
موفق باشید

Sent from my iPad using Tapatalk

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوست عزیز من خودم تو همین کارم و تو تهران نمایشگاه هستش . اگر خواسنید هر ماشینی که مد نظر داشته باشید هم میتونیم براتون وارد کنیم هم اینکه از همینجا تهیه کنیم .
اما اینم مهمه که به فکره سرویسه ماهیانه وسیله نقلیه هم باشی یا حتی خودایی نکرده تصادف.....اگه برات مهم نیست و میتونی 1 2 ماه 2 میلیون تومن خرج سرویس کنی برو سراغ بی ام و و بنز . در غیر این صورت به حرف اینا گوش نکن که میگن ابهت نداره و ... چون اصلا این چیزا ابهت حساب نمیشه . ماشین یعنی اینکه راحت باشی و به چیزای الکی فکر نکنی....باز هم میگم اگر خواستی در خدمتتم . سوالی چیزی هم بود تو پ.خ در خدمتم .

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوست عزيز احتمالا سنتون خيلي از من بالاتره و اكثريت نظر دهندكان محترم جنتا بيراهن از من بيشتر باره كردن،ولي با اينحال جون يكي از تفريحات بدرم خريد و فروش اتومبيل در كنار طبابت هستش،كاملا نظر شخصي و تجربه ي واقعي عملكرد اتومبيل و لذت رانندكي رو بهتون ميكم،نه يه سري اعداد و ارقام كه روكاغذ نوشته و اينكه ابشن ها جيه و اينا!!!؟؟؟
اول از همه ميرم سراغ تينا يا بقولي تيانا high بارس خودرو،در ظاهر خيلي ابشن داره و اينا ولي عملكرد جاده و فنيش افتضاحه واقعا درمقابل ماكسيما هيج حرفي براي كفتن نداره با ماكسيما درك بندازه راننده تينا بايد فقط خاك و دود بخوره از اين لحاظ صفره،ال سي دي كنسول وسط حالا به دلايلي كه ممكنه فيك يا high copy باشه بيكسل سوخته فراوان تل حدود٣٠ تا داشت،كرمكن صندلي كار نميكرد،مصرف ماشين تقريبا با ماكسيما برابره ولي موتور واقعا ضعيفه،سيستم كنترل كشش و بايداريش به خوبي ماشيناي ديكه نيست،كيفيت داشبورد بايينه،بازار فروششم افتضاح.
ميرم سراغ ماكسيما ابشن انجناني نداره و عرضش با glx خودتون خيلي فرغ نداره و طولش خيلي بيشتره دقيقا عكس ازراهاي ٢٠١١ به قبل كه طولشون معموليه و عرضش خيلي بيشتره،خيلي نرم ميرونه با اينكه كنترل كشش و بايداري نداره،تو بيج هاي ناكهاني يكم از كنترل خارج ميشه ولي دركل عملكرد فني و شتاب واقعا بي نقصه اصلا ابشناي خاص نداره ولي با اينحال خيلي ماشين كامليه اينقدر قوي هستش كه نيازي به كرمكن صندليو اينا نداره ولي متاسفانه توقف توليده و قديميه و ارزششو از دست داده بازار دست دومشم خيلي افت كرده ولي من در جمع بندي كلي بعد از ازرا ماشين خوبي ميبينمش.
ميرم سراغ سوزوكي البته كلاس ٨اتوماتيك فول،موتور ضعيفه بيشتر كاركرد شهري داره مصرفش براي ٢٤٠٠ خيلي بالاست كه نشان از ضعفه كيفيتش خيلي بايينه صندليا همون سال اول لق وتق ميشن خيلي توش كوجيكه سانروف نداره كه واقعا جاي تاسف داره عملكرد فنيشم صفره مطلقه اصلا و ابدا نكاهشم نكنين.ابشن انجناني هم نداره.
مزدا٣ نيو ماشين فوق العاده ابشن داري هستش مخصوصا تيب ٤ كه من به شخصه كب كردم واقعا كيفيت ساختش حرف نداره بي صداست سواريش يكم خشكه و سرعتو نسبت به رنو مكان بيشتر نشون ميده عملكرد موتور عاليه كفش خيلي بايينه كه تو دست اندازها و كلا سطوح ناهموار واقعا اذيت ميكنه ساخته شده كه فقط رو اسفالت با كيفيت را بره!!! هزينه جانبيش اصلا به صرفه نيست كلا ميكم دورشو خط بكشيد ارزش ١٢٥ تومنو نداره،خيليم كوجيكه و بشت احساس خوبي نداره به درد مسافرت نميخوره.
رنو مكان خيلي نرم ميرونه خدماتش همه جا هست مصرفش عين مزدا بايينه ولي واقعا امكانات نداره و ٩٠ تومن الان خريت محزه جون بدر من فول ٢٠٠٠ رو خريده بود ٣٤.٥ الان ديكه نوبره با اين قيمت نهايتا ٧٠ تومن ماكسيمم قيمت واقعيش هست ولي روون كار ميكنه دقيقا برا ١٣٠ تا ايده ال هستش نميذونم جرا ولي ١٣٠ ميره واقعا ادم ارامش داره نه كمتر نه بيشتر!!! دندشو اصلا دوست ندارم عين فرغون ميمونه.
ازرا فوق العاده ماشين خوبي هستش ٢٠٠٩فول ٢٣٠٠٠ تا ما خريديمش و ٢٧٠٠٠ فروختيم،خيلي نرمه عملكرد جاده حرف نداره خيلي شتابش بالاست امكاناتش كامله مصرفش يه ذره از ماكسيما كمتره بشت واقعا راحته و خوراك مسافرت طولاني مدت هستش واقعا ظاهر ساده و دوست داشتني داره من به هيج عنوان نقطه ضعفي ازش نديدم،مخصوصا ٢٠١١ كه عاليه من زياد بهش برخورد نكردم ولي همه فن حريفه كاملا هم فول امكاناته ازرا كرنجور كه ديكه محشره شتاب بي نقص عملكرد فني بي نقص ابشناي خيلي خوب و عالي داره واقعا جاداره و واقعا راحته توش اكه بتونين يه فولشو بيدا كنين كه خيليم كمه Gps فوق العاده عالي با فرمان صوتي و... ولي اصلا قيافه نرمالي نداره و به طبعش هزينه هاشم نسبتا بالاست.
در مورد شاسي بلنداهم وراكروز رو با مورانو مقايسه ميكنم درسته وراكروز يه كلاس از لحاظ ابعاد بالاتره ولي اصلا لذت سواري و نرمي مورانو و كيفيت قطعاتش محشره شتابش عاليه ٢سانروفه بودنش خيلي لذت بخشه سيستم صوتي boss داره روش فرمان روايي ميكنه واقعا جاداره و بي صدا حتي بهت ميكم ٢٠١٢ كه محشر و غيرقابل انكار عاليه ولي حتي ٢٠٠٨ هم من به وراك ترجيه دادم واقعا ماشيناي شاخي هستند و خيليم ابشناي مختلف داره.
يك اتومبيل كه خيلي از دوستان جا انداختنش هيونداي جنسيس سدان بود كشتي مسافرتي،فول ابشن،كيفيت در حد بنز كلاس E ،بسيار برقدرت و عملكرد موتور بي نقص،خيلي داخلش جادار و راحته و خوراك مسافرته ببين دوست عزيز يه جي ميكم يه جي ميشنوي جز اولويتات بزارش حتما برونش تا بفهمي جي ميكم جالبه بدوني بهتربن خودرو دنيا در اكه اشتباه نكنم درسال ٢٠١١بودش سيستم صوتي اكسبلوزن كه عينا تو رولزرويس فانتوم هم به كار رفته تنها رقيبش تو كلاس خودش مرسدس بنز Eكلاس هستش از C خيلي سرتره،اكه روبرند حساسيت نداري انتخاب بي نقصيه و اعجوبه اي هست براي خودش و اتومبيل حال حاظر ماهم هست تازه مال ما ٢٠٠٩ فول هستش كه ١٤٠٠٠٠ تا كاركرده ولي عين روز اوله طرف بول نياز بود اونم مبدوني ججوري ازوناش كه ٢ساعته بول نقد ميخواست ١٣٩ تومنم اب خورد كه انصافا مفت دراومد برامون فكر كنم با ١٥٠ تا ١٧٠ جيزخوبي كيرت بياد اكرم نه كه صفرش ٢٤٠ تومنه ولي با ٢٠٠ تومن ميشه يه ٢٠١٣ فول با كاركرد ٢٠٠٠٠ تا كيراورد من به شخصه ببخشيدا ولي خريت محض ميدونم كه بخواي براي يه c200 ١٨٠٠cc اونم كاركرده و اينا حداقل بالاي ٢٠٠ تومن بدي درستت بنزه ولي خوب جنسيس خيلييي سرتره تو رنج قيمتش سرترين ماشين موجوده
كيا سراتو و ابتيما و i30 و هيونداي النترا و بريز سطل اشغال كه اصلا در موردشون بحث نميكنم،بودجت به اريونم ميخوره خيلي ماشين خوبيه ولي من نمي بسندمش من ٢٠٠٩ داشتيم خدايي ميكرد اونموقع حدود ٥سال بيش با كارانتيً٥ساله ايراتويا ٦٠ تومن شد الان با ١٢٠ تا ١٣٠ يه تميزشو ميشه كيراورد در مورد كمري نظري ندارم جون سوار نشدم يه سري ميمونه رنو فلوينس كه خيلي دلم ميخواد ببينم جه جوريه MG كلا دورشو خط بكش كسي تعريف نميكنه كيزاشيم منكه فقط يه بار نشستم به دلم نَشِست،هيونداي سوناتا بدك نيست ولي خوب انجنان خوبم نيست من بشخصه اكه بخوام برم تا ٢٠٠ تومن هيونداي جنسيس و مورانو تو اولويتمن درمورد الفاروميو اصلا اطلاعات ندارم لكسسم خيلي زود دلتو ميزنه جون مدلاي جديدترش همش با امكانات بيشتر و بيشرفته تر و بازار دست دوم واقعا افتضاح من سوار Is300 شدم بيش از حد بي صداست موتور قوي يودش فول اتومات بود كلا لكسس ها تيب ترونيك ندارن همشون اتوماتن سراغش نرو هزينه ي جانبي بالا،افت شديد و دلزدكي سريع.
من bmw 530 ٢٠٠٨ سوارشدم لعنتي كلا متفاوت بود هيوندا كيا سوار ميشي درمقابل اين واقعا عين اسباب بازي ميمونن با ١٤٠تا ١٩٠ يايد بشه سري ٥هاي خوبي كيراورد ولي من زياد اطلاعات ندارم ببخشيد ولي تماما عين واقعيت و تجربه بودن من هنوز ١٩سالمه و كنكوريم و دلال نيستم ولي كلا خوشحال شدم بتونم كمكي بكنم جنتا نكته كه كلا درمورد خريد ميكم و عين تجربه هستش:
١-قيمتا خيلي برتن و كاها تا ٢٠ تومن اختلاف الكي ميبيني.
٢-اكه ميخواي فول ابشن بخري از همون اول انتخابتو بكن جون ابشن اصلي كمباني با فيك جيني زمين تا اسمون فرق داره و من اتيش كرفتن صندلي تويوتا برادو رو با كرمكن صندلي جيني ديدم و خيلياي ديكه
٣-اصلا صفر نكير ولي دقتم بكن كه ماشين مشكل دار نكيري افت واقعا تو اين رنجا سرسام اوره
٤-حتما مدلاي مدنظرتو برون اساسي ،جون خيلي جاها نظرت تغيير ميكنه .
ممنون بابت اطلاعات.

ارين٩٣

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
با سلام خدمت دوستان اين اخرين پستم اينجا هستش اميدوارم مفيد واقع بشه،من منكر نرم تر بودن و كم صداتر بودن تينا نميشم ولي براي رنج ١٢٠ تا ١٤٠ ميليون،شما ميتونيد تويوتا اريون فول ٢٠٠٩ و زير ٢٠٠٠٠ بخريد كه اين كجا و تينا كجا،در پست قبل اشتباهي يه صفر بيشتر گذاشتم تصحيح مي كنم ١٤٠٠٠ زرشكي فول اپشن وارداتي بود كه حجم موتورش برخلاف نمونه هاي داخلي ٨سيلندر ٤٨٠٠cc بود،هييييييچ سداني از لحاظ عملكرد فني تو رنج قيمت خودشو نميشه باهاش مقايسه كرد،اگر از لحاظ فني بخواد مقايسه بشه بايد با ماشينايي مقايسه بشه كه حداقل ٢برابر خودش قيمت دارند،واقعا ميگم كه اگر رو برند حساسيت نداريد ومتعصب نيستيد هيونداي داره واقعا بي نقص عمل ميكنه تو مقايسه اي كه من خوندم گرنجور از لكسس اشتباه نكنم GS 400 خيلي سرتر شناخته شد وجنسيس سدان با توجه به قيمتش bmw 528 رو بااختلاف خيلي زيادي كنار گذاشت،اگر دقت كرده باشين حتي تو سريال جهاني و مشهور ٢٤ جك تو يه تعقيب و گريز از جنسيس كوپه استفاده كرده بود و معاون رييس جمهور هم جنسيس سدان داشت، من بدون تعصب ميگم جنسيس بيشترين بازدهي نسبت به قيمتش داره جنسيس فول اپشن ٢٠١٣ با همه چي صفر درمياد ٢٣٠تا ٢٤٠ تومن و من ٢٠١١فول اپشن رو صفر ٢٠٥ تومن ديدم درحاليكه c2002013 با اپشناي معمولي و موتور ١٨٠٠cc ٢٥٠ تومن كف قيمتش هست ،البته شكي نيست كه تكنولوژي بنز بالاست و با همون ١٨٠٠ رو دست خيلي از ماشيناي ٢٠٠٠ تا ٢٥٠٠ برمياد ولي بايد واقع بين بود جنسيس با ٣٨٠٠ ٦سيلندر و٣٣٣ اسب بخار ديگه عملي و تيوريك خيلي بالاتره تازه اينا به كنار كيفيت ساختشم واقعا محشره واقعا توش راحته ادم بيشترين سرعتي كه با جنسيس با وجود ٥نفر وصندوق عقب پر رفتيم٢٤٣ بود كه با همون حالت حتي گرنجور هم به گرد پاش نميرسه البته مال ما ٨سيلندره و واقعا با حدود٣٩٠ اسب بخار خيلي سرتره ولي من ميگم ارزش واقعي جنسيس بالاي ٤٠٠ ميل هست و تنها قابليت مقايسه با كلاس E و بي ام دبليو سري ٥رو داره كه درهر دوحالت حداقل ٢برابر قيمت دارن حتي من ميگم از لحاظ اپشن خيلي سرتر از ايناست اخه كدومشون سيستم صوتي اكسپلوژن رولزرويس رو داره بدون كوچكترين كم و كاستي به رولزرويس و البته چرم صندلي واقعا با كيفيت هستش الان يه ٢٠٠٩ ٧٠٠٠٠رو ميشه از حدود ١٣٠ تومن تا ١٩٠ تومن ميشه ٢٠١٢ زير ١٥٠٠٠ گيراورد
فقط دوست عزيز يه تمنا ازت دارم اونم اينكه باالكل هيونداي فقط سري جنسيس كوپه وسدان و اكويوس و تا حدودي ازرا گرنجور ماشينن،تمامي سري I از اون I20 گرفته بورو تا نيو سانتافه و وراكروز پشيزي نميرزن، كيا هم در حد رقابت با جنسيس هيچي تو چنته نداره اپتيما خيلي راحت از سونوتا ميخوره اون ظاهر خوشگلشو نبين امكاناتش از مزدا٣ تيپ٢ هم خيلي پايين تره و كادنزا كه اصلا فكرشم نكن از لحاظ فني با گرنجور فرقي نداره زياد ولي ايمني گرنجور خيلي سرتره بعدشم ادم يه جنسيس مشابه صفر ميخره بجااون ماشينايي مثل سراتو كه فقط ميتونم براي خريداران ببخشيد و معذرت ميخوام ولي احمق و بي شعورش اشك بريزم كه حداقل ١٠٠ تومن دادن به چيزيكه از مگان خيلي راحت ميخوره،كيا سورنتو و موهاويم واقعا اسباب بازياي جالبي هستن كه بيشتر بدردبچه هايي ميخوره كه از لگو ساختن خسته شدن من از موهاوي مزخرف تر تا الان ماشين شاسي بلند نديدم اندازه تانكه و كيفيتش افتضاحه اسپورتيج فقط منو با اون موتور و امكانات و فضا ميخندونه كه مردم با چه منطقي ميرن اينهمه بهش پول ميدن و نيو سورنتو هم فقط خوشگله و از مورانوي ٢٠٠٨ ميخوره خواهشا بعضي از دوستان نام هيونداي النترا !!!!رو نيارن كه من نميدونم با چه منطقي نه واقعا با چه منطقي ١٠٠تومن ادم حرومش كنه اخه بخدا ادم بخوادصفرم بگيره بابا حداقلش ميره يه كمري GL ٢٠١٣ميخره تا بخوادبه اون پول بده،داداش الفاروميو رو هم بيخيال شو بخدا چيزه كاربردي و شاخي نيست فقط پز ايتاليايي بودنشو به يدك ميكشه افتشم خيلي شديده،الان بايد منطقي بود ممكنه انتخاب خوبي براي يه دختره ٢٠ساله باشه نه برا كسيكه پولشو با خون دل جمع ميكنه و صبح تا شب كار ميكن.
درمورد به اصطلاح شاسي بلندا!!! چيزه خوبي نميشه گير اورد تو اين رنج جز نيسان مورانو ،تمامي محصولات شاسي بلند تويوتا تو ايران قيمت حبابي وكاذب دارن مثلا fj cruiser چيه اخه ٢١٠ تومن!!! ماشيني كه ٢٥٠٠٠ تا قيمتشه در مورد جنسيس حداقل ١٠٠٠٠گرونتره شده ٢٣٠تومن تويوتا لندكروزم فوق العادست خيلي نرمه ولي اولا قيمتش بيخودي بالاست دوما ابعادش به درد روزمرگي نميخوره اصلا هيچجام پاركش نميشه نكرد سوم اينكه هميشه لواپشناش مياد ايران اكثرا نه مانيتور دارن نهگرمكن درست حسابي بعدشم تو شهر كارنميده فقط يه اتوبان ميخواد.
در مورد لكسس lx570 كه هركي پول ميده بدوا وژنتيكي معيوب العقل و مريضه به خداوندي خدا با يه لندكروز فول اپشن مو نميزنه من جفتشونو سوار شدم اولش هي تو اينترنت از منابع خود تويوتا خونده بودم كه اي سيستم فنربنديش اينجوريه اي موتورش فلانتره اي فلانش اينجوري منم گفتم ايول پس حتما شاخ تره يه جام خوندم كه مانورپذيريش تو پيست و تو سرعتاي خيلي بالا از لندكروز فلان تره فلان پيستو تو اينقد ميره لندكروز تو اين قد منم هرچي فحش بود به يارو دادم اخه ادم حسابي طرف شاسي بلند فول سايز ميخره توش راحت باشه نكه كورس بزاره وهمش با اين تانك مانور بده ولي باوركن جفتشو نشستم منكه به اندازه ي يه تارمو توشون فرق نديدم مگه ياروخودش خودش بگهبا هم بفهميم!!! من با اعداد وارقام هم هيچ كاري ندارم واقعا رفتم نشستم و گاها روندم كه اينارو ميگم همش تجربه ي خالصه اگرم قراره اينجور باشه من كه ميرم بجاش پورشه كاين ميخرم كه واقعا وبه تمام معنايه شاسي بلند كامل ولوكس وعملكرد فني ومانورپذيريش خيلييي از لندكروز ولكسس سرتره فقط توبرو ببين كه چجوري يه كاين٢٠٠٩با رنج قيمت ٢٩٠ تا ٣٤٠ تومن اون نكره لكسسو با قيمت بالاي ٧٠٠ تومن درسته قورتش ميده لندكروز كه ديگه پيش غذاست،خوب من هرچي لازم بود بهت گفتم تماما تجربه خالص بود محض اطلاع براي روزمره يه ٢٠٦ تيپ٥ ٨٧داريم كه استفاده ميكنيم وانچنان جنسيس استفاده نميشه مگه موردي برا مسافرترو روزجمعه وتعطيلاتو ومهموني وگرنه اينطور نيست كه هرروز مدرسه با جنسيس بم وبرگردم چون واقعا ادمو از هدف اصليش كه كنكوره دور ميكنه وحاشيست احيانا بازار وخريد اينام اصلا چون ميگه طرف داره ديگه ميكنن تو پاچت ولي بازم اگه خيلي اصرار به خريد تو اين رنج داري جنسيس بهترين گزينست من بعدش تويوتا اريون و هيونداي ازراي ٢٠١١به قبل رو پيشنهاد ميكنم ولي به هرحال جنسيس ٢٠١٢ با كاركرده زير ٢٠٠٠٠ دراولويتت باشه بعدش ٢٠٠٩تا٢٠١٢ هم عالين با رنج ١٤٠تا ١٧٠ چيزاي خوبي هست اگه زياد معذب نيستي ٢٠١١عاليه افتشم كرده كه راحت بايد با ١٧٠ گيربياد اريون بخوبي جنسيس نيست وفقط ٢٠٠٩تميزشو پيشنهاد ميكنم دربين ازراها بازم گرنجور به جنسيس نميرزه نظرمن بيشتر روي ٢٠٠٩ هستش كه ميتوني با كاركرد ٢٠٠٠٠ رو با ١٠٥تومنم گير بياري ٢٠١١زير ١٣٠ بهتريناش هست ولي تفاوت محسوسي جز يه ذره تو ظاهر با قبليا نداره اگه يه ماشين واقعا به صرفه در شهروجاده بخوام نام ببرم مگان عالييه الان با ٧٣ تومن ميشه يه ٩٠ خيلي تميز ومشابه صفر زير ٢٠٠٠٠تا گيراورد من واقعا به بيشتر از اون احتياجي نميبينم باور كن اپشن زياد اصلا به درد نميخوره مگه ما ازجنسيس چيارو استفاده ميكنيم يه كروزش باضبط وخيلي بهندرت از جي بي اس بقيه عملا هيجي تو بخاري رو روشن كني ظرف دو دقيقه ماشين تبديل به سوناي خشك ميشه كه عرق ميكني ديگه كرمكن جاي خود دارد ولماساژور بدك نيست و لذتبخشه.

mohsenn44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

بهترین ماشین تا سقف 32 میلیون تومان چیه ؟

برای خرید عجله دارم ، لطفا نظرتونو راجع به اسم ماشین بگید ... ممنون منتظرم

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,618
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
سلام دوستان

بهترین ماشین تا سقف 32 میلیون تومان چیه ؟

برای خرید عجله دارم ، لطفا نظرتونو راجع به اسم ماشین بگید ... ممنون منتظرم

داداش نو یا کارکرده ؟؟؟؟
مسله این است

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
ال 90
ولی قیمت دقیقشو نمیدونم. یه پرس و جویی کن ببین الان چنه

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
خوبه سلام میرسونه
کیفیت داشبورد و فرمون و کلا داخلش از 206 پاینتره . تا تونستن ارزانسازی کردن. رو دراشم زبونه ی قفل نداره. ولی ماشین سگیه. خوب راه میره. نسبت به اختلاف قیمتی که با 206 داره میرزه

بالا