بچه ها سمند دو گانه سوز چطوره ؟
هر کی از آشناها سمند خریده طی 2هفته فروخته -
اول ال90 بعد 405
شما هم پُست های مارو به **** نگرفتیا ؟ نه ؟
بچه ها سمند دو گانه سوز چطوره ؟
من قبلا پارس داشتم و همچنین ال نود . ولی سمند از ال نود بهتره و ال نود هم خیلی از پارس بهتره.واسه جاده سمند عالیه
داخل شهر سمند افتضاحه
405 به نظر من از سمند بهتره
405 سال بگیر
اگه پرشیا بتونی بگیری که عالیه
من کلا مخالف سمندم حالم بهم میخوره
چرا هیچ کس آلفا پیشنهاد نداده؟
البته وقت نبود 7 صفحه رو بخونم! ولی جولیتا هم فوق العادست، کلاً زیر 200 جولیتا و GT86 به نظر من.
در باره مورد اول حق با شماست، نخوندم صفحات اول رو.دوست عزيز نظرتون قابل احترامه ولي بسي جاي تامل و درنك داره، ايشون دارن ميكن كه شهرستان هستن و نمي خوان هزينه هاي جانبي و سرويس بالا باشه اونوقت شما ميكين الفاروميو،به جند دليل اشتباه مركباري مرتكب شديد!!!:
١-يك برند ايتاليايي با هزينه هاي بسيار بسيار بالا وبي ارزش به نسبت قيمت برداختي
٢-عدم داشتن امكانات و قابليت رقابتي با رنج قيمتي خود
٣-افت بسيار بسيار شديد
٤-ضعف بسيار بارز خدمات و قطعات و سرويس
٥-عدم يافته شدن قطعات يدكي و يا بصورت بازار سياه و م افيا
ميرم سراغ تويوتا GT86 دوست عزيز وقتي جنسيس هست جرا بايد به اين بول داد؟؟؟!!!:
١-قيمت حبابي در كشور با وجود اختلاف بين ٣٠٠٠تا ٧٠٠٠ يورو در قيمت
٢-عدم برابري عملكرد فني با جنسيس
٣-افت بسيار شديد و خدمات بسيار ضعيف
٤-عدم استقبال مناسب هم وطنات كه موجب افت قيمتي بسيار شديد است،به شخصه ٢٠١٣ فول رو كه ١٦٥ خريده شده بود ديدم كه بعد كيلومتر ٤٠٠٠ عييينا نو و صفر افت ٣٥توماني و قيمت ١٣٠ تومن رو در برداشت كه نامعقول هستش
٥-عدم برخورداري از كيفيت ساخت درخور بسيار بايين تر از جنسيس
٦-عدم وجود امكانات برابر با جنسيس
٧-ضعف هرجند كم در مقابل مانوربذيري و شتاب جنسيس
٨-نصب ابشن هاي جيني به جاي اصلي كمباني كه به جرات ميتونم بكم نقطه ضعف بسيار بزركي هستش
٩-رنج قيمت نامعقول ١٢٠ تا ١٨٠ ميل در كشور كه كاملا سواستفاده و بازار سياه رو نشون ميده.
١٠-اركونومي بسيار ضعيف داشبورد نسبت به جنسيس
١١-فضاي كم جلو وخشكي بيش از حد رانندكي با ان نسبت به جنسيس
دوست عزيز اصلا اسمشم سعي كنيد نياريد اصلا ارزش نداره كه مدلشو نام برد .بعد شما يسري جيزا داريد تو جنسيس كه واقعا تكه مثل ترمزاي برمبو.
آخ قربان کلامت!یه پیشنهاد از طرف من. هیچوقت یه ماشین ایتالیایی و یه ماشین کره ای رو باهم مقایسه نکنید! موقعی که الفا واسه لمان ماشین میساخت هیوندا وجود خارجی نداشت!
به عینه هم دیدم که میگم. کافیه یه جنسیس و یه جولیتا رو ببرید رو گود. تو دو دقیقه متوجه میشید من چی میگم! گرچه اصلا تو کلاس جنسیس هم نیست و قیمت جهانی کمتری هم داره.
کلا افراد حرفه ای ماشین اروپایی و امریکایی رو با اسیایی مقایسه نمیکنن. این حرفا حرف مبتدیاست!
درضمن هیچوقت با اطلاعات رو کاغذ و سایت های مختلف و چندبار سوار شدن اطلاعات خودتون رو کامل ندونید.
با احترام.
ارادتمند
Sent from my iPad using Tapatalk
به نظر شما حتی ماشینای ژاپنی خوب نیستند؟یه پیشنهاد از طرف من. هیچوقت یه ماشین ایتالیایی و یه ماشین کره ای رو باهم مقایسه نکنید! موقعی که الفا واسه لمان ماشین میساخت هیوندا وجود خارجی نداشت!
به عینه هم دیدم که میگم. کافیه یه جنسیس و یه جولیتا رو ببرید رو گود. تو دو دقیقه متوجه میشید من چی میگم! گرچه اصلا تو کلاس جنسیس هم نیست و قیمت جهانی کمتری هم داره.
کلا افراد حرفه ای ماشین اروپایی و امریکایی رو با اسیایی مقایسه نمیکنن. این حرفا حرف مبتدیاست!
درضمن هیچوقت با اطلاعات رو کاغذ و سایت های مختلف و چندبار سوار شدن اطلاعات خودتون رو کامل ندونید.
با احترام.
ارادتمند
Sent from my iPad using Tapatalk