• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
ال ممد که شکی توش نیست اگه در مورد ظاهرش سخت گیر نباشی. مرگ تداره. . پرشیا LX هم خوبه و موتور 206 روشه که بدک نیست

mohsenn44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوستان عزیزم

کسی دیگه ای نظری نداره ؟

رانا هم خوب نیست پس ؟

Icon

Registered User
لایک‌ها
7
سلام.ماشین یکی از آشناهای نزدیک یه مشکلی داره.این آقا کهنسال هست. یه کلید توی ماشین هست که وقتی میزنه میره روی بنزین و اگر 2 بار بزنه میره روی گاز. یعنی کلیدش مثل این کلید های روی تاکسی ها نیست که مثل کلید برق منزل باشه که بزنی اینطرف بره رو گاز یا بزنی اونطرف بره رو بنزین.

کلیدش طوری هست که باید دوبار گشت سر هم با سرعت زیاد زده بشه تا بره روی گاز و بلعکس.حالا من میخوام برای این فرد کلید معمولی سیمکشی کنم و بزارم بغل فرمون یا داشبورد مثلا. کسی میدونه چطوری این کلید فشاری (دیجیتالی) رو تبدیل کنم به کلید معمولی که روی تاکسی ها هست؟

alarm

Registered User
لایک‌ها
105
اين مدل هايی که روی ماشين های دو گانه کارخانه هست رو نميتونيد رو ماشين دو گانه دستی ببندازيد
برای راحت شدن اين کليد آشنای شما بايد سيم کشی همراه با کليد سی ان جی عوض بشه
البته بعضی کليد های cng دستی هستن که به سيم کشی ديگه اي ميخورن ولی بايد تست کنيد
به نظر من بهتره ببريد محل نصب cng اونجا حل کنن

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان
وقت بخیر
امیدوارم حالتون خوب باشه
رفقا وقتی کارواش میرم یه کفی رو ماشین میپاشه خیلی باحاله. به این دلیل که مثه آب کف نمیریزه پایین خودشو نگه میداره. این از چه موادی تشکیل شده ؟
سوال دوم اینه که بعد از شستن ماشین رو لاستیکام یه مایعی میپاشه که لاستیک رو خیلی براق میکنه. این چیه ؟
البته از این قوطی های زرد بزرگ دارم که از فاصله 15 سانتی میپاشی رو لاستیک ، لاستیک رو براق میکنه ولی اینا نمیصرفه از نظر قیمت.
مطمئنا کارواش هم از یه چیزی استفاده میکنه که براش صرفه اقتصادی داشته باشه.
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن مارو هم در جریان بذارن.

پ.ن : اینایی که خودمون از تزئینات فروشیا میخریم رو لاستیک میزنیم ( همین قوطیای زرد رنگ ) رو عمر لاستیک تاثیر منفی ندارن که ؟ :worried:

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
شامپو ماشین میزنن من تو نمایشگاه خریدم 2تومن بیرون میدادن 6تومن

در مورد دوم هم نمیدونم

farzamshch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه جاده سمند عالیه
داخل شهر سمند افتضاحه
405 به نظر من از سمند بهتره
405 سال بگیر
اگه پرشیا بتونی بگیری که عالیه
من کلا مخالف سمندم حالم بهم میخوره
من قبلا پارس داشتم و همچنین ال نود . ولی سمند از ال نود بهتره و ال نود هم خیلی از پارس بهتره.

ارين٩٣

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
دوستان سلام به اين پست اعتياد پيدا كردم و چنتا مساله بود كه نگفتم در مورد اصطحلاك خودرو كه در حقيقت بعد از مستحلك شدن اتومبيل ديگه اون عملكرد فني و شتاب و مانورپذيري رو نداره،خيلي مساله ي مهمي هستش و در موارد خيلي زياد براي بهسازي دوباره بايد هزينه هاي گزاف سرويس هاي حرفه اي و تعويض بعضي از اجزاي موتور و سيستم تعليق كه گاها ١٠تومنم رد ميكنه،من اطلاعات خيلي زيادي ندارم ولي معتقدم بايد بهش رسيدگي و توجه بشه بخصوص براي افرادي كه بخوان در دراز مدت از يك اتومبيل خاص استفاده كنند.در مورد هيونداي ازرا مدلاي ٢٠٠٦ تا ٢٠٠٩ كه من سوار شدم عملكرد اوليه ي خودشونو نداشتن و واقعا افت محسوسي تو شتابگيري و مانورپذيري داشتن،ازراي ٢٠١١ استهلاكش خيلي كم بود ولي حقيقتش نمي دونم چرا اينقدر قيمت حبابي و كاذب داره يه ٢٠١١ سفيد فول در حدصفر ١٦١تومن تو نمايندگي تبريز ديدم ولي ١٦١تومن واقعا ديگه براي ماشيني كه ٣سال از عمرش ميگذره و ٣٠٠٠ تاهم كاركرده ولي احتمالا عمرمفيد لاستيكا و روغن موتور و چندمورد ديگه زياد جالب نباشه و يه چند تومني هم بعد خريد بخواد ولي ماكسيما استهلاكش كمتره ٨٦ روهم سوارشين متوجه فرش بودن ماشين ميشين من مورانو ٢٠٠٨ هم صفر و هم ١٧٠٠٠٠سوارشدم مو نميزدن واقعا استهلاكش كم بايد باشه من همينقدر اطلاعات داشتم با اينحال عفو كنيد من فقط استهلاك اين ٣مورد برام محسوس بود كه نظر دادم در مورد بقيه خودروها واقعا هيچ اطلاعي ندارم ولي جنسيس خودمون كه از همه لحاظ با صفرش مو نميزنه الان حدود ٣٠٠٠٠ كاركرده .

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
405 داغون ترین و پر صدا ترین ماشین دنیاست !

پراید مدل 80 من انقدر صدا نمیداد که 405 با 50 هزار تا کارکرد صدا میده ! کلا ماشین بدرد نخوری هست و به لطف مسائل سیاسی داخلی مجبوریم برای این آشغال ها 30 ملیون پول بدیم . به نظرم برو سراغ ال 90

شنیدم ماشین بسیار خوبیه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چرا هیچ کس آلفا پیشنهاد نداده؟
البته وقت نبود 7 صفحه رو بخونم! ولی جولیتا هم فوق العادست، کلاً زیر 200 جولیتا و GT86 به نظر من.

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
خوشا ب حال حکمرانانی که همچین مردمانی دارند..

یعنی همین مردمانی که باید یه ماشین خارجی رو 7تا8 برابر قیمت واقعی ش بخرن

اندازه عرب ها هم نیستیم. پی پی

ارين٩٣

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
چرا هیچ کس آلفا پیشنهاد نداده؟
البته وقت نبود 7 صفحه رو بخونم! ولی جولیتا هم فوق العادست، کلاً زیر 200 جولیتا و GT86 به نظر من.

دوست عزيز نظرتون قابل احترامه ولي بسي جاي تامل و درنك داره، ايشون دارن ميكن كه شهرستان هستن و نمي خوان هزينه هاي جانبي و سرويس بالا باشه اونوقت شما ميكين الفاروميو،به جند دليل اشتباه مركباري مرتكب شديد!!!:
١-يك برند ايتاليايي با هزينه هاي بسيار بسيار بالا وبي ارزش به نسبت قيمت برداختي
٢-عدم داشتن امكانات و قابليت رقابتي با رنج قيمتي خود
٣-افت بسيار بسيار شديد
٤-ضعف بسيار بارز خدمات و قطعات و سرويس
٥-عدم يافته شدن قطعات يدكي و يا بصورت بازار سياه و م افيا
ميرم سراغ تويوتا GT86 دوست عزيز وقتي جنسيس هست جرا بايد به اين بول داد؟؟؟!!!:
١-قيمت حبابي در كشور با وجود اختلاف بين ٣٠٠٠تا ٧٠٠٠ يورو در قيمت
٢-عدم برابري عملكرد فني با جنسيس
٣-افت بسيار شديد و خدمات بسيار ضعيف
٤-عدم استقبال مناسب هم وطنات كه موجب افت قيمتي بسيار شديد است،به شخصه ٢٠١٣ فول رو كه ١٦٥ خريده شده بود ديدم كه بعد كيلومتر ٤٠٠٠ عييينا نو و صفر افت ٣٥توماني و قيمت ١٣٠ تومن رو در برداشت كه نامعقول هستش
٥-عدم برخورداري از كيفيت ساخت درخور بسيار بايين تر از جنسيس
٦-عدم وجود امكانات برابر با جنسيس
٧-ضعف هرجند كم در مقابل مانوربذيري و شتاب جنسيس
٨-نصب ابشن هاي جيني به جاي اصلي كمباني كه به جرات ميتونم بكم نقطه ضعف بسيار بزركي هستش
٩-رنج قيمت نامعقول ١٢٠ تا ١٨٠ ميل در كشور كه كاملا سواستفاده و بازار سياه رو نشون ميده.
١٠-اركونومي بسيار ضعيف داشبورد نسبت به جنسيس
١١-فضاي كم جلو وخشكي بيش از حد رانندكي با ان نسبت به جنسيس
دوست عزيز اصلا اسمشم سعي كنيد نياريد اصلا ارزش نداره كه مدلشو نام برد .بعد شما يسري جيزا داريد تو جنسيس كه واقعا تكه مثل ترمزاي برمبو.

khiarshor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بابا من از اونوقت سه تا ماشین عوض کردم هنو استارتر ماشین نخریده

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوست عزيز نظرتون قابل احترامه ولي بسي جاي تامل و درنك داره، ايشون دارن ميكن كه شهرستان هستن و نمي خوان هزينه هاي جانبي و سرويس بالا باشه اونوقت شما ميكين الفاروميو،به جند دليل اشتباه مركباري مرتكب شديد!!!:
١-يك برند ايتاليايي با هزينه هاي بسيار بسيار بالا وبي ارزش به نسبت قيمت برداختي
٢-عدم داشتن امكانات و قابليت رقابتي با رنج قيمتي خود
٣-افت بسيار بسيار شديد
٤-ضعف بسيار بارز خدمات و قطعات و سرويس
٥-عدم يافته شدن قطعات يدكي و يا بصورت بازار سياه و م افيا
ميرم سراغ تويوتا GT86 دوست عزيز وقتي جنسيس هست جرا بايد به اين بول داد؟؟؟!!!:
١-قيمت حبابي در كشور با وجود اختلاف بين ٣٠٠٠تا ٧٠٠٠ يورو در قيمت
٢-عدم برابري عملكرد فني با جنسيس
٣-افت بسيار شديد و خدمات بسيار ضعيف
٤-عدم استقبال مناسب هم وطنات كه موجب افت قيمتي بسيار شديد است،به شخصه ٢٠١٣ فول رو كه ١٦٥ خريده شده بود ديدم كه بعد كيلومتر ٤٠٠٠ عييينا نو و صفر افت ٣٥توماني و قيمت ١٣٠ تومن رو در برداشت كه نامعقول هستش
٥-عدم برخورداري از كيفيت ساخت درخور بسيار بايين تر از جنسيس
٦-عدم وجود امكانات برابر با جنسيس
٧-ضعف هرجند كم در مقابل مانوربذيري و شتاب جنسيس
٨-نصب ابشن هاي جيني به جاي اصلي كمباني كه به جرات ميتونم بكم نقطه ضعف بسيار بزركي هستش
٩-رنج قيمت نامعقول ١٢٠ تا ١٨٠ ميل در كشور كه كاملا سواستفاده و بازار سياه رو نشون ميده.
١٠-اركونومي بسيار ضعيف داشبورد نسبت به جنسيس
١١-فضاي كم جلو وخشكي بيش از حد رانندكي با ان نسبت به جنسيس
دوست عزيز اصلا اسمشم سعي كنيد نياريد اصلا ارزش نداره كه مدلشو نام برد .بعد شما يسري جيزا داريد تو جنسيس كه واقعا تكه مثل ترمزاي برمبو.
در باره مورد اول حق با شماست، نخوندم صفحات اول رو.
آلفا این ایرادهارو داره اما... فقط وقتی بهش نگاه میکنی همه اینا یادت میره! شاید به درد ایشون نخوره، اما هیچ ماشین کره ای به زیبایی جولیتا نیست. شخصیت داره این ماشین
اما درباره مورد دووم کاملاً باهاتون مخالفم!
درسته مجبورن 2لیتریش رو بگیرن تو این رنج اما واقعاً قابل مقایسه نیست با جنسیس.
فکر میکنم همه بدونیم که ماشین های ژاپنی توی کیفیت و خوش ساخت بودن عالین، درباره مانورپذیریش فقط پیشنهاد میکنم تست برنامه top Gear از جی تی 86 رو ببینید.
در کل مسلمه که شما اطلاعات کاملی دارید و تجربه هم همینطور.
اما از نظر خود من حیفه این همه پول پایه ماشین کره ای... آخرش هیوندای داری سوار میشی.
نظرات شما راهنمایی کامل تریه برای خرید این دوستمون اما اگه ماشی باز باشید قبول میکنید آخرش هم هیوندای و کیا کاریزمای یه ماشین مثله آلفا یا GT86 رو ندارن.

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
یه پیشنهاد از طرف من. هیچوقت یه ماشین ایتالیایی و یه ماشین کره ای رو باهم مقایسه نکنید! موقعی که الفا واسه لمان ماشین میساخت هیوندا وجود خارجی نداشت!
به عینه هم دیدم که میگم. کافیه یه جنسیس و یه جولیتا رو ببرید رو گود. تو دو دقیقه متوجه میشید من چی میگم! گرچه اصلا تو کلاس جنسیس هم نیست و قیمت جهانی کمتری هم داره.
کلا افراد حرفه ای ماشین اروپایی و امریکایی رو با اسیایی مقایسه نمیکنن. این حرفا حرف مبتدیاست!
درضمن هیچوقت با اطلاعات رو کاغذ و سایت های مختلف و چندبار سوار شدن اطلاعات خودتون رو کامل ندونید.
با احترام.
ارادتمند

Sent from my iPad using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یه پیشنهاد از طرف من. هیچوقت یه ماشین ایتالیایی و یه ماشین کره ای رو باهم مقایسه نکنید! موقعی که الفا واسه لمان ماشین میساخت هیوندا وجود خارجی نداشت!
به عینه هم دیدم که میگم. کافیه یه جنسیس و یه جولیتا رو ببرید رو گود. تو دو دقیقه متوجه میشید من چی میگم! گرچه اصلا تو کلاس جنسیس هم نیست و قیمت جهانی کمتری هم داره.
کلا افراد حرفه ای ماشین اروپایی و امریکایی رو با اسیایی مقایسه نمیکنن. این حرفا حرف مبتدیاست!
درضمن هیچوقت با اطلاعات رو کاغذ و سایت های مختلف و چندبار سوار شدن اطلاعات خودتون رو کامل ندونید.
با احترام.
ارادتمند

آخ قربان کلامت!
اصل حرف من هم همین بود!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
با احترام.
ارادتمند

به نظر شما حتی ماشینای ژاپنی خوب نیستند؟
از چه نظر؟
من هر چی میدونم رو کاغذه ممنون میشم توضیح بدید

بالا