• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

birah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کمپانی درپیت آلمانی مثل چی؟

سلام
معلومه ديگه مثل بي ام و ووو بنز :))))))
اصلا به من بگيد آيا اين دو تا كمپاني تا حالا خودرويي زدن كه بتونه با پرايد رقابت كنه؟!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

iranshoping1

Registered User
لایک‌ها
6
با توجه به بودجه من اصلا نمی تونم به این خودرو ها فکرم بکنم :(
داداش چرا اخه ائودی تی تی بیا واست 2006 کروک میگیرم 180 خیلی تمیز
بی ام کروک 325 میگیرم 190 تمیز
بهترین عشقو میکنی من یک مدت سوار میشدم خیلی خوبه

F0XX

Registered User
لایک‌ها
55
من کادنزا داشتم
زیادی بزرگه
ولی عقبش جالب نیست
فول آپش هم بود وارداتی
رینگ ۲۱ اینچی
تیر ۹۱ خریدم ۸۹ تومن
فروختم ۸۴ تومن

پیشنهاد میکنم کره ای نگیر

نیسان تینا یا تویوتا آریون بگیر
با جفتش هم روندم از کیا و هیوندای خیلی سر ترن

birah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

داداشه گلم با سلام خدمت شما

من همونطور كه تو پست هاي قبل هم گفتم ، تو شهرستان آمل زندگي مي كنم و واقعا از هزينه هاي جانبي اين خودرو ها خبري ندارم
درسته كه مي گن استهلاك خودرو هاي بنز و بي ام و ١٠ ساله ولي واقعا خودروي ٥ ، ٦ سال قبل هزينه هاش گزاف نيست ؟؟؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دیگه خودروی 200 میلیونی راهنمایی نمیخواد که , میری می بینی با چی حال میکنی همونو میخری .

2 تومن پول نیست که بین پیکان 70 و رنو 70 دو دل باشی

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

شوخی میکنی ؟ 2006 ؟ 180 ؟ وقتی با 200 تومن میتونه ماشین 2013 بگیره هیچ عقل سلیمی میره ماشین 2006 میگیره !!

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
حال با توجه به اينكه بودجه كشور با دلار ٢٨٠٠ به تصويب مجلس رسيده قطعا دلار به زير اين قيمت نمي رسه

منظور شما کدوم بودجه هست ؟ بودجه 92 که دلار 2477 بود , بودجه 93 هم که هنوز به مجلس نرفته و یکشنبه میره

با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده با تمام زور تونستم 200 میلیون جور کنم اما وقتی رسیدم به انتخاب خودرو مثل .... موندم !!!!

و می خوام بدونم چون الان 405 دارم و هیچ اطلاعاتی از خودرو ندارم ،

و اما نظر خودم.

با چیزی که شما نوشتید خریدن ماشین 200 میلیونی اصلا عاقلانه نیست. از نظر من کسی ماشین 200 میلیونی میخره که یا یه میلیارد پول نقد داره یا درآمد آنچنانی داره که این 200 میلیون رو در دو سه ماه جبران میکنه

ولی چیزی که شما نوشتید از نظر من فکر نمیکنم مصداق هیچ کدوم از این دوتا باشه .

بازم اگر قصد خرید ماشین رو دارید من پیشنهاد میکنم از ماشین های رقم پایین چینی شروع کنید , مثلا MVM شاسی بلند 70 تومن هست. یکسال بخرید و استفاده کنید و بعد برید سراغ ماشین های رقم بالا.

در طول این یکسال هم اگر اتفاق خاصی نیوفته موقع فروش شما نهایتا 10 تومن متضرر میشید. باز اگر ماشین چینی نمیخوای یه مزدا 3 کارکرده بین 65 تا 75 میتونی پیدا کنی

و درآخر بازم نظر شخصی من اینه که بجای خرید 200 میلیون ماشین روی ملک سرمایه گذاری کنید , ماشین سرمایه نیست

Last edited:

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام دوباره به همشهري عزيزم
آقاي كچپي از دوستان نيز هستن ، باز راهنمايي دوستان بعيد نيست بيخيال بشم و به همون مزدا بسنده كنم
سواري مزدا ٣ نيو چطوره؟

سلام مجدد .مزدا 3 نیو سوار شدم از قدیم که خودم دارم نرمتره
ضمن اینکه امکانات بیشتری هم داره
از نظر قیافه هم کاملا به روز و اسپرت و خوشگله
ضمن اینکه چند وقت پیش کم استهلاک ترین ماشینا رو تو ایران طبقه بندی کرده بودن اول فکر کنم بنز بود. دوم و سوم ماکسیما و مزدا بودن.
همه چیش عالیه. فقط چون اسپرته به صورت کارخونه ای خوابیده اس شاسیش
اگه سوال دیگه ای هست در خدمتم
راستی یه گزینه دیگه هم یادم اومد : آلفا رومئو !
قیمتشو الان نمیدونم . اما حول و حوش 200 بود . بی نهایت خوشگلو شیکه. اما خدمات پس از فروشش هیچی . تو شهرایی مثل آمل گرفتار میشی اگه چیزیش بشه ماشین.

birah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دیگه خودروی 200 میلیونی راهنمایی نمیخواد که , میری می بینی با چی حال میکنی همونو میخری .

2 تومن پول نیست که بین پیکان 70 و رنو 70 دو دل باشی

سلا دوست عزيز متاسفانه رنج قيمتي بنده مي خواهم هزينه كنم كه تعداد خودروهاي انتخابي بسيار بيشتر از رنجي اشت كه بدليل انحصاري بودن شما عملا انتخابي نداره

birah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
منظور شما کدوم بودجه هست ؟ بودجه 92 که دلار 2477 بود , بودجه 93 هم که هنوز به مجلس نرفته و یکشنبه میره

و اما نظر خودم.

با چیزی که شما نوشتید خریدن ماشین 200 میلیونی اصلا عاقلانه نیست. از نظر من کسی ماشین 200 میلیونی میخره که یا یه میلیارد پول نقد داره یا درآمد آنچنانی داره که این 200 میلیون رو در دو سه ماه جبران میکنه

بازم اگر قصد خرید ماشین رو دارید من پیشنهاد میکنم از ماشین های رقم پایین چینی شروع کنید , مثلا MVM شاسی بلند 70 تومن هست. یکسال بخرید و استفاده کنید و بعد برید سراغ ماشین های رقم بالا.

در طول این یکسال هم اگر اتفاق خاصی نیوفته موقع فروش شما نهایتا 10 تومن متضرر میشید. باز اگر ماشین چینی نمیخوای یه مزدا 3 کارکرده بین 65 تا 75 میتونی پیدا کنی

و درآخر بازم نظر شخصی من اینه که بجای خرید 200 میلیون ماشین روی ملک سرمایه گذاری کنید , ماشین سرمایه نیست

سلام دوست گلم
منظور من پولي كه با اون بودجه رو تعيين مي كنن نيست ، بند مربوط به تك نرخي شدن ارز منظور بنده بود كه الان ما ارز ١٢٢٦ رو براي برخي كالا هاي ضروري اختصاص ميديم كه شامل خودرو نميشه
در مورد حرف شما ، بنده با نظر شما كاملا موافقم البته بنده سرمايه گزاري هايي در ويلا و ساختمون سازي دارم و بودجه ي مربوط به خودرو رو به ٢٠٠ ميليون رسوندم كه با توجه به راهنمايي دوستان شايد به مزدا و يا تيانا بسنده كنم

birah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام مجدد .مزدا 3 نیو سوار شدم از قدیم که خودم دارم نرمتره
ضمن اینکه امکانات بیشتری هم داره
از نظر قیافه هم کاملا به روز و اسپرت و خوشگله
ضمن اینکه چند وقت پیش کم استهلاک ترین ماشینا رو تو ایران طبقه بندی کرده بودن اول فکر کنم بنز بود. دوم و سوم ماکسیما و مزدا بودن.
همه چیش عالیه. فقط چون اسپرته به صورت کارخونه ای خوابیده اس شاسیش
اگه سوال دیگه ای هست در خدمتم
راستی یه گزینه دیگه هم یادم اومد : آلفا رومئو !
قیمتشو الان نمیدونم . اما حول و حوش 200 بود . بی نهایت خوشگلو شیکه. اما خدمات پس از فروشش هیچی . تو شهرایی مثل آمل گرفتار میشی اگه چیزیش بشه ماشین.

سلام
اره خيلي خوشگله ، قيمت روزشم ١٥٤ ميليون براي مدل giulietta

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام
اره خيلي خوشگله ، قيمت روزشم ١٥٤ ميليون براي مدل giulietta

جولیتا رو اتفاقا همین امروز هم دیدم تو فرح آباد ساری
خیلی خوشگله
اگه خدمات پس از فروش مهم نیس برات یه فکری بهش بکن
مخصوصا اینکه ماشین تابلویی نیس که همش تو خیابون ببینی. خاص و تکه
تو آملم که تک میشی :)

hsoft

Registered User
لایک‌ها
88
سلام دوستان من امروز آمپر باطری بعد از روشن شدن ماشین (پژو) رو گرفتم (آمپری که دینام باطری روش شارژ میکرد)
تو حالت کار کرد درجا
1.5 آمپر بود.
میخواستم بدونم این آمپر شارژ طبیعیه و اینکه اگه نیست چقدر باید باشه در حالت طبیعی
البته اینم بگم باطری من خالی کرده بود اصولا به نظر من باید بیشتر بکشه.
ممنون میشم کمک کنید

hsoft

Registered User
لایک‌ها
88
در مورد امتحان برف دزدی هم میتونید از آمپر متر استفاده کنید که یک یر آمپر متر رو در حالت خاموش به قطب مثبت و سر دیگه به سر باطری که از باطری جدا کردین وصل کنید میزان جریان تو حالت خاموش باید 0.2 آمپر یا 200 میلی آمپر باشه و اگه بیشتر باشه 100 درصد برق دزدی داره ماشین
و برای رفع مشکل برق دزدی
چند کار میشه کرد
1- یاطری و قطبین رو کاملا تمیز کن(چربی و کثیفی هارو کاملا پاک و تمیز کن)
2-فیوزها رو چک کن چراغهارو چک کن قسمت وصل شدن چراغها رو نگاه کن که اتصالی نداشته باشن
3-سیستم صوتی ماشینم چک کن

و در آخر برای جون گرفت باطری ماشینت و به اصطلاح برای خارج کردن باطری از حالت مرده باید بدی باطری ماشینت رو با آمپر 6 حدود 12 ساعت شارژ کنن
اگه آمپر باطریت 60 باشه باطریتت باید با تلفات 1.2دهم با اندازه 72 آمپر شارژ شه و با آمپر 6 دقیقا 12 ساعت میکشه تا باطریت فول شه
بعد از اینکه مشکل باطری دزدی و شارژ شدن باطریت حل شد اگه بازم صبح ها استارت نخورد مشکل از باطریته و باید عوضش کنی

iranshoping1

Registered User
لایک‌ها
6
شوخی میکنی ؟ 2006 ؟ 180 ؟ وقتی با 200 تومن میتونه ماشین 2013 بگیره هیچ عقل سلیمی میره ماشین 2006 میگیره !!
عزیزم ائودی تی تی کجا و تیانا کجا یا مثلا کانزا ازرا کجا
من یک هفته ائدی دوستم دستم بود هر جا میری اصلا ابهت خاصی داره همه نگات میکنن کلاسی که داره ماشین کروکه ولی ازرا گرانجوره دوستم دستمه هیچ چون زیاده

iranshoping1

Registered User
لایک‌ها
6

و اما نظر خودم.

من الان ام وی ام دارم اصلا نخر ماشین صفر چهار تا لاستیک ترکونده تا الان دیسک و صفحه خورد کرده اصلا پاسخگو هم نیستن الانم ده میلیون روش ضرر کردم اصلا خوب نیست

Wild Eagle

Registered User
لایک‌ها
22
سلام هم استانی عزیز
تاپیک جالبیه
من اگر جای شما بودم شاید 30-40 درصد سرمایه م رو میزاشتم برای ماشین ، شایدم کمتر...
و اگر باز هم جای شما بودم یه ماشین ارزون تر میگرفتم و مابقی پولم رو توی ویلا سازی سرمایه گذاری میکردم
با سود این ساخت و ساز میتونی با خیال راحت ماشین مورد علاقتو بخری ( چرا که باید انعطافی برای خرج متفرقه ماشین و .... داشته باشید نه که کل سرمایتون رو بزارین )
اگر اطلاعاتی خواستی میتونم کمک کنم چون خودم تو کارش هستم یجورایی
در هر صورت امیدوارم بهترین ها برای شما اتفاق بیوفته. :)

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
پیشنهاد میکنم اول تویوتا برداری بعد بی ام و بعدم مرسدس بنز.حتی شده ساده ترین مدل.به نظر منم 200 پول دادن برا ماشین زیادیه شما تا 100 برداری خیلی بهتره.بهتره تحقیق کنی ماشینی که میخوای برداری استهلاکش کم باشه و هزینه قطعاتش پایین باشه.چون هزینه قطعات واقعا سرسام آوره.من به شخصه اگه روزی خواستم ماشین بخرم الویت اول برام مصرف سوخته بعدم قیمت قطعات.

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
استارتر عزیز
یهو از 405 نرو تو رنج کادنزا.
ماشین صفر نخر.
ماشین عمومی بخر یعنی همه جا باشه.
بازار فروش دست دوم رو بیخیال نشو.
ممکنه از ماشینی که میخری خوشت نیاد بخوای عوض کنی، پس گرون نخر.
یه آزرای 2011 فیس لیفت اتاق قدیم بخر البته شرکتی کم کار سفید. هم دنیا داره هم آخرت. برو آپشن ها رو خودت بخون رو نت، ولی چیزی کم نداره. الباقی پول بانک برات ردیفش میکنه چند ماه بعد برو تو کار ارتقا، شاید هم از آزرا پیاده نشدی

Sent from my GT-I8262 using Tapatalk 2

بالا