کمپانی درپیت آلمانی مثل چی؟
سلام
معلومه ديگه مثل بي ام و ووو بنز
اصلا به من بگيد آيا اين دو تا كمپاني تا حالا خودرويي زدن كه بتونه با پرايد رقابت كنه؟!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
کمپانی درپیت آلمانی مثل چی؟
داداش چرا اخه ائودی تی تی بیا واست 2006 کروک میگیرم 180 خیلی تمیزبا توجه به بودجه من اصلا نمی تونم به این خودرو ها فکرم بکنم![]()
داداش چرا اخه ائودی تی تی بیا واست 2006 کروک میگیرم 180 خیلی تمیز
بی ام کروک 325 میگیرم 190 تمیز
بهترین عشقو میکنی من یک مدت سوار میشدم خیلی خوبه
داداش چرا اخه ائودی تی تی بیا واست 2006 کروک میگیرم 180 خیلی تمیز
بی ام کروک 325 میگیرم 190 تمیز
بهترین عشقو میکنی من یک مدت سوار میشدم خیلی خوبه
حال با توجه به اينكه بودجه كشور با دلار ٢٨٠٠ به تصويب مجلس رسيده قطعا دلار به زير اين قيمت نمي رسه
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده با تمام زور تونستم 200 میلیون جور کنم اما وقتی رسیدم به انتخاب خودرو مثل .... موندم !!!!
و می خوام بدونم چون الان 405 دارم و هیچ اطلاعاتی از خودرو ندارم ،
سلام دوباره به همشهري عزيزم
آقاي كچپي از دوستان نيز هستن ، باز راهنمايي دوستان بعيد نيست بيخيال بشم و به همون مزدا بسنده كنم
سواري مزدا ٣ نيو چطوره؟
دیگه خودروی 200 میلیونی راهنمایی نمیخواد که , میری می بینی با چی حال میکنی همونو میخری .
2 تومن پول نیست که بین پیکان 70 و رنو 70 دو دل باشی
منظور شما کدوم بودجه هست ؟ بودجه 92 که دلار 2477 بود , بودجه 93 هم که هنوز به مجلس نرفته و یکشنبه میره
و اما نظر خودم.
با چیزی که شما نوشتید خریدن ماشین 200 میلیونی اصلا عاقلانه نیست. از نظر من کسی ماشین 200 میلیونی میخره که یا یه میلیارد پول نقد داره یا درآمد آنچنانی داره که این 200 میلیون رو در دو سه ماه جبران میکنه
ولی چیزی که شما نوشتید از نظر من فکر نمیکنم مصداق هیچ کدوم از این دوتا باشه .
بازم اگر قصد خرید ماشین رو دارید من پیشنهاد میکنم از ماشین های رقم پایین چینی شروع کنید , مثلا MVM شاسی بلند 70 تومن هست. یکسال بخرید و استفاده کنید و بعد برید سراغ ماشین های رقم بالا.
در طول این یکسال هم اگر اتفاق خاصی نیوفته موقع فروش شما نهایتا 10 تومن متضرر میشید. باز اگر ماشین چینی نمیخوای یه مزدا 3 کارکرده بین 65 تا 75 میتونی پیدا کنی
و درآخر بازم نظر شخصی من اینه که بجای خرید 200 میلیون ماشین روی ملک سرمایه گذاری کنید , ماشین سرمایه نیست
سلام مجدد .مزدا 3 نیو سوار شدم از قدیم که خودم دارم نرمتره
ضمن اینکه امکانات بیشتری هم داره
از نظر قیافه هم کاملا به روز و اسپرت و خوشگله
ضمن اینکه چند وقت پیش کم استهلاک ترین ماشینا رو تو ایران طبقه بندی کرده بودن اول فکر کنم بنز بود. دوم و سوم ماکسیما و مزدا بودن.
همه چیش عالیه. فقط چون اسپرته به صورت کارخونه ای خوابیده اس شاسیش
اگه سوال دیگه ای هست در خدمتم
راستی یه گزینه دیگه هم یادم اومد : آلفا رومئو !
قیمتشو الان نمیدونم . اما حول و حوش 200 بود . بی نهایت خوشگلو شیکه. اما خدمات پس از فروشش هیچی . تو شهرایی مثل آمل گرفتار میشی اگه چیزیش بشه ماشین.
عزیزم ائودی تی تی کجا و تیانا کجا یا مثلا کانزا ازرا کجاشوخی میکنی ؟ 2006 ؟ 180 ؟ وقتی با 200 تومن میتونه ماشین 2013 بگیره هیچ عقل سلیمی میره ماشین 2006 میگیره !!
منظور شما کدوم بودجه هست ؟ بودجه 92 که دلار 2477 بود , بودجه 93 هم که هنوز به مجلس نرفته و یکشنبه میره
و اما نظر خودم.
با چیزی که شما نوشتید خریدن ماشین 200 میلیونی اصلا عاقلانه نیست. از نظر من کسی ماشین 200 میلیونی میخره که یا یه میلیارد پول نقد داره یا درآمد آنچنانی داره که این 200 میلیون رو در دو سه ماه جبران میکنه
ولی چیزی که شما نوشتید از نظر من فکر نمیکنم مصداق هیچ کدوم از این دوتا باشه .
بازم اگر قصد خرید ماشین رو دارید من پیشنهاد میکنم از ماشین های رقم پایین چینی شروع کنید , مثلا MVM شاسی بلند 70 تومن هست. یکسال بخرید و استفاده کنید و بعد برید سراغ ماشین های رقم بالا.
در طول این یکسال هم اگر اتفاق خاصی نیوفته موقع فروش شما نهایتا 10 تومن متضرر میشید. باز اگر ماشین چینی نمیخوای یه مزدا 3 کارکرده بین 65 تا 75 میتونی پیدا کنی
و درآخر بازم نظر شخصی من اینه که بجای خرید 200 میلیون ماشین روی ملک سرمایه گذاری کنید , ماشین سرمایه نیست