دروغ می گه نفروخته!
دوچرخه اش دست من امانته![]()
من میخواستم بهش پول قرض بدم و درقبالش دوچرخش رو امانت بگیرم ... خوب شد گفتی نزدیک بود سرم کلاه بره
دروغ می گه نفروخته!
دوچرخه اش دست من امانته![]()
من میخواستم بهش پول قرض بدم و درقبالش دوچرخش رو امانت بگیرم ... خوب شد گفتی نزدیک بود سرم کلاه بره![]()
زغال استارت رو چک کن.باطری هم ظاهرا مرخض شده ولی من مشکوک به زغال استارتم. واسه خودمم اینجوری شده بود
ضد یخ یادت نره یوقت نترکه سرسیلندرت
پس 100 درصد برق دزدی داره چون وقتی جداش میکنی راحت استارت میخورهضد یخ که میریزم چون ماشین همیشه بیرونه! شبا که یکی از ترمینال های باتری رو جدا میکنم صبحش با نیم استارت روشن میشه! ولی تا کی باید این کارو کنم دوتا باتری ساز بردم گفت برو باتری رو عوض کن اصلا نگاه نکرد که برق دزدی داره یا نه! گفت اون لامپ هم مصرف دزدگیرو ضبط هست
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk
همشهری سلام داداش
تیانا تو خودرو های داخلی از همه لحاط عالیه ولی خیلی از اپشناش حذف شده
یا علی
ابتدا از استارتر این تاپیک پوزش میطلبم
ضمنا عزیزدل من به من مربوط نمیشه اما شما تاحالا از 405 استفاده میکردی حالا میخواید 200 میلیون پول ماشین برای لذت بردن بدی ؟
بخدا الان تحریمیم ،ماشینی که توی کشورای دیگه مثلا 10 تا 20 میلیونه اینجا 100 تا 200 میلیون قیمت گذاری میکنن، پولی که شما با زحمت بدست آوردیو بعضیا اینجوری بی ارزش میکنن
یعده مافیا هم میرن با پژو و بعضی کمپانیای درپیت آلمانی قرارداد میبندن با گمرک یکاسن بعد شما میخوای ماشین ترخیص کنی ،ببخشید یه چیزی میره تو پاچت !
از 405 برو 60-70 میلیونی بعد ایشالله در آینده مازراتی 2015 خریدی لذتش بیشتره 130 میلیونم بزار بانک اگر برات مساله ای نیست سودشو بده خیریه لذتش بشدت بالاتره
من جنسيس كوپه رو پيشنهاد ميكنم و سوناتا و ازرا به ترتيب مباركت باشه انشالله چرخش هميشه بچرخه :دي
اينو موافقم باهات اما خدايش خيلي خوشكلهجنسیس کوپه برای ایران جالب نیست خیلی خشکه ماشین و نرم نیستش
اينو موافقم باهات اما خدايش خيلي خوشكله من كه عاشقشمجنسیس کوپه برای ایران جالب نیست خیلی خشکه ماشین و نرم نیستش
من جنسيس كوپه رو پيشنهاد ميكنم و سوناتا و ازرا به ترتيب مباركت باشه انشالله چرخش هميشه بچرخه :دي
یه بی ام و بگیر خودتو راحت کن
سلام دوباره به همشهري عزيزمیه چیز دیگه .... حالا که اینجوره میگم نظرت راجع به مزدا 3 نیو چیه ؟
من خودم مدل قدیمشو دارم. خیلی راضیم
ضمنا باید به خدمات پس از فروشم فکر کنی
الان نمایندگی بهمن آمل ( کچبی ) رتبه 2 رو داره تو کشور
پرسنلشم خوش برخوردن
فول آپشنش کنی نهایت برات 130 بیفته
70 تومن دیگه رو برو ملک بخر .... سرمایه گذاری کن
باز نظر خودته
ابتدا از استارتر این تاپیک پوزش میطلبم
ضمنا عزیزدل من به من مربوط نمیشه اما شما تاحالا از 405 استفاده میکردی حالا میخواید 200 میلیون پول ماشین برای لذت بردن بدی ؟
بخدا الان تحریمیم ،ماشینی که توی کشورای دیگه مثلا 10 تا 20 میلیونه اینجا 100 تا 200 میلیون قیمت گذاری میکنن، پولی که شما با زحمت بدست آوردیو بعضیا اینجوری بی ارزش میکنن
یعده مافیا هم میرن با پژو و بعضی کمپانیای درپیت آلمانی قرارداد میبندن با گمرک یکاسن بعد شما میخوای ماشین ترخیص کنی ،ببخشید یه چیزی میره تو پاچت !
از 405 برو 60-70 میلیونی بعد ایشالله در آینده مازراتی 2015 خریدی لذتش بیشتره 130 میلیونم بزار بانک اگر برات مساله ای نیست سودشو بده خیریه لذتش بشدت بالاتره