• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
من میخواستم بهش پول قرض بدم و درقبالش دوچرخش رو امانت بگیرم ... خوب شد گفتی نزدیک بود سرم کلاه بره:D

می خواهید پولتونو امانت بدهید به من من دو چرخه رو امانت بدهم به شما!:rolleyes:

برای اسپم نشدن!
آقای استارتر به سایت باما دات آی آر مراجعه کنید

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
اساتید نظر دیگه ای نبود؟؟

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
زغال استارت رو چک کن.باطری هم ظاهرا مرخض شده ولی من مشکوک به زغال استارتم. واسه خودمم اینجوری شده بود
ضد یخ یادت نره یوقت نترکه سرسیلندرت

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
زغال استارت رو چک کن.باطری هم ظاهرا مرخض شده ولی من مشکوک به زغال استارتم. واسه خودمم اینجوری شده بود
ضد یخ یادت نره یوقت نترکه سرسیلندرت

ضد یخ که میریزم چون ماشین همیشه بیرونه! شبا که یکی از ترمینال های باتری رو جدا میکنم صبحش با نیم استارت روشن میشه! ولی تا کی باید این کارو کنم دوتا باتری ساز بردم گفت برو باتری رو عوض کن اصلا نگاه نکرد که برق دزدی داره یا نه! گفت اون لامپ هم مصرف دزدگیرو ضبط هست

hsoft

Registered User
لایک‌ها
88
ضد یخ که میریزم چون ماشین همیشه بیرونه! شبا که یکی از ترمینال های باتری رو جدا میکنم صبحش با نیم استارت روشن میشه! ولی تا کی باید این کارو کنم دوتا باتری ساز بردم گفت برو باتری رو عوض کن اصلا نگاه نکرد که برق دزدی داره یا نه! گفت اون لامپ هم مصرف دزدگیرو ضبط هست

پس 100 درصد برق دزدی داره چون وقتی جداش میکنی راحت استارت میخوره

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
همشهری سلام داداش

تیانا تو خودرو های داخلی از همه لحاط عالیه ولی خیلی از اپشناش حذف شده
یا علی

یه چیز دیگه .... حالا که اینجوره میگم نظرت راجع به مزدا 3 نیو چیه ؟
من خودم مدل قدیمشو دارم. خیلی راضیم
ضمنا باید به خدمات پس از فروشم فکر کنی
الان نمایندگی بهمن آمل ( کچبی ) رتبه 2 رو داره تو کشور
پرسنلشم خوش برخوردن
فول آپشنش کنی نهایت برات 130 بیفته
70 تومن دیگه رو برو ملک بخر .... سرمایه گذاری کن
باز نظر خودته

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
ابتدا از استارتر این تاپیک پوزش میطلبم
ضمنا عزیزدل من به من مربوط نمیشه اما شما تاحالا از 405 استفاده میکردی حالا میخواید 200 میلیون پول ماشین برای لذت بردن بدی ؟
بخدا الان تحریمیم ،ماشینی که توی کشورای دیگه مثلا 10 تا 20 میلیونه اینجا 100 تا 200 میلیون قیمت گذاری میکنن، پولی که شما با زحمت بدست آوردیو بعضیا اینجوری بی ارزش میکنن
یعده مافیا هم میرن با پژو و بعضی کمپانیای درپیت آلمانی قرارداد میبندن با گمرک یکاسن بعد شما میخوای ماشین ترخیص کنی ،ببخشید یه چیزی میره تو پاچت !
از 405 برو 60-70 میلیونی بعد ایشالله در آینده مازراتی 2015 خریدی لذتش بیشتره 130 میلیونم بزار بانک اگر برات مساله ای نیست سودشو بده خیریه لذتش بشدت بالاتره

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
ضمنا عزیزدل من به من مربوط نمیشه اما شما تاحالا از 405 استفاده میکردی حالا میخواید 200 میلیون پول ماشین برای لذت بردن بدی ؟
بخدا الان تحریمیم ،ماشینی که توی کشورای دیگه مثلا 10 تا 20 میلیونه اینجا 100 تا 200 میلیون قیمت گذاری میکنن، پولی که شما با زحمت بدست آوردیو بعضیا اینجوری بی ارزش میکنن
یعده مافیا هم میرن با پژو و بعضی کمپانیای درپیت آلمانی قرارداد میبندن با گمرک یکاسن بعد شما میخوای ماشین ترخیص کنی ،ببخشید یه چیزی میره تو پاچت !
از 405 برو 60-70 میلیونی بعد ایشالله در آینده مازراتی 2015 خریدی لذتش بیشتره 130 میلیونم بزار بانک اگر برات مساله ای نیست سودشو بده خیریه لذتش بشدت بالاتره

کمپانی درپیت آلمانی مثل چی؟

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
من جنسيس كوپه رو پيشنهاد ميكنم و سوناتا و ازرا به ترتيب مباركت باشه انشالله چرخش هميشه بچرخه :دي

جنسیس کوپه برای ایران جالب نیست خیلی خشکه ماشین و نرم نیستش

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
یه بی ام و بگیر خودتو راحت کن

birah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من جنسيس كوپه رو پيشنهاد ميكنم و سوناتا و ازرا به ترتيب مباركت باشه انشالله چرخش هميشه بچرخه :دي

سلام دوست عزيز
رنود از نظر قيمت هم بخواهيم به ترتيب بيان كنيم مي شه
١) آزرا
٢) جنسيس
٣) سوناتا

Sent from my iPhone using Tapatalk

birah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
یه بی ام و بگیر خودتو راحت کن

مرسي دوست عزيز ولي شما بگو من با ٢٠٠ تومان به جز x1 اونم مدل بدون اپشن چه بي ام وي مي تونم بگيرم؟!!!
در كل يكي از محوري ترين ملاكاي بنده براي انتخاب آپشن خودرو محسوب ميشه

birah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
یه چیز دیگه .... حالا که اینجوره میگم نظرت راجع به مزدا 3 نیو چیه ؟
من خودم مدل قدیمشو دارم. خیلی راضیم
ضمنا باید به خدمات پس از فروشم فکر کنی
الان نمایندگی بهمن آمل ( کچبی ) رتبه 2 رو داره تو کشور
پرسنلشم خوش برخوردن
فول آپشنش کنی نهایت برات 130 بیفته
70 تومن دیگه رو برو ملک بخر .... سرمایه گذاری کن
باز نظر خودته
سلام دوباره به همشهري عزيزم
آقاي كچپي از دوستان نيز هستن ، باز راهنمايي دوستان بعيد نيست بيخيال بشم و به همون مزدا بسنده كنم
سواري مزدا ٣ نيو چطوره؟

birah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

دوست عزيز پوزش اصلا لازم نيست

با راهنمايي شما و دوستان عزيز ديگه بنده هم شايد به مزدا و يا تيانا بسنده كنم و باقي پول و در جايي سرمايه گزاري كنم
مرسي بابت راهنماي ارزندتون
فقط اينكه اين حرف كه ماشين كه ٢٠٠ ميليونه اينجا حتي اگر عوارض گمركم نگيرن نميشه ١٠ تا ٢٠ ميليون ، ميشه ١١٠ تا ١٣٠ ميليون ، و اينكه مشكل تماما ناشي از افت ارزش واحد پولي ما در برابر دلار مي باشد
حال با توجه به اينكه بودجه كشور با دلار ٢٨٠٠ به تصويب مجلس رسيده قطعا دلار به زير اين قيمت نمي رسه
نتيجه اينكه بعد عيد هم خبري از كاهش قيمت ها نيست
ببخشيد طولاني شد ، يا علي

بالا