irmelody.in
Registered User
.
Last edited:
بــــــــله عزیز مطمئن باش اگر هزار تومن بود هم شکایت میکردم عادت شده هرکی میاد یه اسکریپت میخره یه سایت میزنه و تو ماه اول پول اسکریپتش در میاد و دو سه بار پرداخت و یا علیواسه 10 هزار تومن می خوای شکایت کنی؟
داش جواد والا نمیدونم ولی اینو خوب میدونم این اسکریپت ها داره کم کم با قیمت های فوق العاده ارزون فروخته میشه و همه تو یک ماه کلی پول پارو میکنن و بای بای و میرن سراغ سایت بعدیمدیر این سایت های کلاه بردار احیانا یک بشر نیستش ؟
منظورتون ملی پاپ آپه؟این یک مورد من خبر دارم چون من ازش ای پی میخرم حدود30 روزه
و الان یک هفته هست که نیامده بود پول بگیره امروز اس ام اس داد و گفت تصادف کرده و براش بیست دقیقه پیش نصف مبلغ واریز کردم
راست و دروغ نمیدونم اما فکر کنم از پول بدش نیاد که یک هفته هست پول نگرفته.چون تسویه روزانه میکرد با من
بلهمنظورتون ملی پاپ آپه؟
حداقل 4-5 نفر پیدا کن با هم برین. تک نفری بری بگی 10 تومن ازم خورده بهت می خندن!بــــــــله عزیز مطمئن باش اگر هزار تومن بود هم شکایت میکردم عادت شده هرکی میاد یه اسکریپت میخره یه سایت میزنه و تو ماه اول پول اسکریپتش در میاد و دو سه بار پرداخت و یا علی
حداقل 4-5 نفر پیدا کن با هم برین. تک نفری بری بگی 10 تومن ازم خورده بهت می خندن!
آخه من سرباز بودم یکی واسه 700 هزار تومن شکایت کرد رئیس کلانتری مون می گفت خنده داره که طرف واسه 700 تومن شکایت کرده.نه ، پیگیر باشی میشه کاریش کرد
ولی خب همین نوشتن عریضه قیمتش 6 تومن هستش2 تومن هم رفت و برگشت
البته اینجا هم هستش http://www.cyberpolice.ir/page/20911
شما برید شکایت کنید مبلغش مهم نیست مهم بحث کلاه برداری هست که توی قانون اگر بتونید اثبات کنید 6 ماه زندان و 80 ضربه شلاق داره حالا مبلغ کلاه برداری چه 1000 تومن باشه چه 1 میلیاردحداقل 4-5 نفر پیدا کن با هم برین. تک نفری بری بگی 10 تومن ازم خورده بهت می خندن!
خود استارترش میگه پرداخت کردهپرداخت کردن