• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینترنت ماهواره ای در روستای دو افتاده

xirancell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
کارت DVB بهش میگن که همون رسیور خودمونه ولی وصل میشه به کامپیوتر.2تا مدل داره داخلی که مخصوص کامپیوتر هستش مثل یه کارت گرافیک و... و خارجی که از طریق پورت USB وصل میشه به لپ تاپ هم وصل میشه.الان تو بازار کم پیدا میشه قیمتش هم یکم بالاست بالای 300 باید در نظر بگیری.
براحتی میتونی دانلود آفلاین داشته باشی ولی برای آنلاین باید بیشتر هزینه کنی،چون نیاز به مک داری هکم که بلد نیستی مک بزنی خودت پس باید بخری که هزینشم با توجه به سرعت و حجمش فرق میکنه اینم بالای 150 اینا هستش.

np.1400

Registered User
لایک‌ها
50
یعنی دقیقا همونی که تو کامپیوتر شبکه میگیره به علاوه مک؟
و اگه اکانت نباشه آفلاین میشه؟
در هر صورت باید دیال آپه برای فرستادن باشه؟

xirancell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
یعنی دقیقا همونی که تو کامپیوتر شبکه میگیره به علاوه مک؟
و اگه اکانت نباشه آفلاین میشه؟
در هر صورت باید دیال آپه برای فرستادن باشه؟
ببین اگه میخوای آنلاین راه بندازی دردسرش زیاده حداقل واسه تو که با خیلی از مسائل آشنا نیستی قطعا به مشکل میخوری هزینه ای هم که کردی دود میشه میره.
بهترین کار همون آفلاین هست که کافیه کارت DVB داشته باشی و یه دیش و LNB
هم میتونی توی کامپیوتر شبکه هارو تماشا کنی هم اینکه دانلود آفلاین بکنی.هم گروه رایگان هست هم گروه پولی.
مک یه آدرس هستش که نرم افزار مخصوص کارت DVB با اون میتونه به اینترنت متصل بشه.گروه های رایگان خودشون این مک رو اعلام میکنن.بعد مثلا شما دیشتو میزاری رو جهتی که اونا اعلام میکنن و برنامه شروع میکنه هرچی اونا دانلود میکنن برای تو هم با سرعت بالا دانلود میکنه
گروه های پولی هم خوبه میای مثلا برای یه دوره 30 تومن پول میدی اونام مک رو بهت میدن و ادامه ماجرا برخی گروه ها لیست درخواستی دارن یعنی خودت هرچی نیاز داری رو درخواست میدی اونام میزارن تو لیست دانلود

np.1400

Registered User
لایک‌ها
50
ممنون
آخه من دانلود نمیخوام کنم
دو تا سایت تو امضامه که باید تو روستا هم بالا سرشون باشم.
گویا خیلی پیچیده هست.

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
فکر میکنم اینترنت همراه مبین نت مناسب شما باشه , چون واسه شرکت همراه اول هست , نه غیره قانونیه , نه دردسر داره , فقط کافیه چک کنی , ببینی روستای شمارو ساپورت میکنه یا نه ;)

xirancell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ممنون
آخه من دانلود نمیخوام کنم
دو تا سایت تو امضامه که باید تو روستا هم بالا سرشون باشم.
گویا خیلی پیچیده هست.
بهترین راه اینه مطالبت رو بصورت زمانبندی شده ارسال کنی تا سایتت همیشه آپ باشه

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
اغا جان گرونه و پر دردسر بهتره بیخیالش بشی ، از سیم کارت استفاده کن حالا گیرم رایتل اونجا آنتن نمیده ولی ایرانسل و همراه اول که هستن ، 2 گیگ ماهیانه 10 تومان

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
نه رایتل میگیره نه مبین نت
این از بد شانسیته دیگه :confused:
البته این شرکتا با این همه ادعا هنوز خیلی از جاهای کشور رو ساپورت نمیکنن ولی من موندم اونجا که همراه اول آنتن میده چطور اینترنتش رو ساپورت نمیکنه o_O

np.1400

Registered User
لایک‌ها
50
چرا کسی نمیگه جرمه ؟؟؟

اگه خط تلفن ثابت داشته باشید میتونید وصل بشید.واگر هم تلفن ثابت ندارید میتونید گوشیتونو به عنوان مودم واسه کامپیوترتون استفاده کنید واز اینترنت gprsگوشیتون بهره ببرید.
این چجوریه با گوشی قدیمی جاوا میشه؟
ممنون

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
چرا کسی نمیگه جرمه ؟؟؟

این چجوریه با گوشی قدیمی جاوا میشه؟
ممنون

جرم بودنش که جرمه , چون نظارت روش نیست و غیر قانونیه و مجازاتش هم احتمالا سنگین + جریمه :confused:
با اینترنت گوشی هم میشه , البته به اینصورت که اینترنت رو با کابل گوشی وصل کنید به کامپیوتر , یعنی اینترنت گوشی نقش مودم رو برای شما بازی میکنه , سند رو با گوشی انجام میدید , ریسیو رو با اینترنت ماهواره ای

np.1400

Registered User
لایک‌ها
50
ماهواره رو ول کن
همین گوشیمو چجوری وصل کنم به لپتاپ جای فلشهای سیم کارت خور

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
بستگی داره مدل گوشی شما چی باشه , برنامه گوشیتون رو نصب کنید , گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید , اینترنت گوشی رو میشه با کامپیوتر استفاده کرد ;)

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
دوست عزیز یه کارت دی وی بی اکسترنال استار 2 اصل المان موجوده میتونم بهتون بفروشم

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
این از بد شانسیته دیگه :confused:
البته این شرکتا با این همه ادعا هنوز خیلی از جاهای کشور رو ساپورت نمیکنن ولی من موندم اونجا که همراه اول آنتن میده چطور اینترنتش رو ساپورت نمیکنه o_O
چیز خیلی عجیبی نیست من ساکن تهرانم ( شمالشرق ) ولی هیچ ارائه دهنده ی بی سیمی بهم اینترنت نمیده .
وایمکس اصلا تو این محدوده آنتن نمیده ( حتی outdoor ) و همراه اول فقط مکالماتش و sms اش آنتن میده ولی اینترنتش انقدر کنده که عملا غیر قابل استفادست .
ایرانسل هم به کل آنتن نمیده .
میمونه رایتل که تا بجال اصلا امتحان نکردم .

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
250000 تومان ناقابل سری اصل المان
کاش قبلا خریده بودم قیمتا خیلی رفته بالا :D

چیز خیلی عجیبی نیست من ساکن تهرانم ( شمالشرق ) ولی هیچ ارائه دهنده ی بی سیمی بهم اینترنت نمیده .
وایمکس اصلا تو این محدوده آنتن نمیده ( حتی outdoor ) و همراه اول فقط مکالماتش و sms اش آنتن میده ولی اینترنتش انقدر کنده که عملا غیر قابل استفادست .
ایرانسل هم به کل آنتن نمیده .
میمونه رایتل که تا بجال اصلا امتحان نکردم .

فکر میکردم فقط طرف ما اینجوری شده آنتنا :eek: ما تقریبا شمال غرب تهران هستیم , قبلا اینجا همیشه آنتن همراه اول پر بود ولی چند ماهی هست که افتضاح شده !! در عوض ایرانسل خوب آنتن میده :D رایتل هم زیاد جالب نیست , با این اوضاع که امکان تماس تصویریش هم برداشته شد , به احتمال زیاد به سرنوشت تالیا بپیونده :confused:

• Like
Reactions: poq
بالا