سلام
دوستان قیمت این پکیج اقاامین چنده تاحالاکی ازش استفاده کرده
باتشکر
اصلا قضیه این پکیج و اینجور حرفا چیه؟
سلام
باتشکر
Add Linked Images To Galleryاسم اون افزونه که داشتی چیه؟ کار باهاش راحته؟
درباره پکیج که بهتره به خودم پ.خ بدین :دیسلام
باتشکر
404، سایت مورد نظر یافت نشد!بهترین سایت های پاپ اپ برای خرید IP ، زیاد هم گیر ندن؟
با سایت چورن که مشکلی نداری404، سایت مورد نظر یافت نشد!
واژه بهترین رو ترجیح میدم برای این سایت ها به کار نبرم چون هر کدومشون وضعشون یه جوره و هر روز در حال تغییرن! در مورد گیرشون اطلاع ندارم
بیا خودم برات آی پی بفرستم روزی چندتا میخوای؟![]()
:|با سایت چورن که مشکلی نداری![]()
تو جون بخواه اصن، روزی یکبار جونمو برات میفرستمامین خان میتونی برای من هم روزی 1 آی پی بفرستی ؟
پ.ن : میخواستم به جوملا نقل مکان کنم که به محض ورود به پنل مدیریت اش از این تصمیم تاریخی منصرف شدم
♥ We love you wp
ویمستر ایرانی که با وردپرس کار نکنه ، وبمستر نیست:دیامین خان میتونی برای من هم روزی 1 آی پی بفرستی ؟
پ.ن : میخواستم به جوملا نقل مکان کنم که به محض ورود به پنل مدیریت اش از این تصمیم تاریخی منصرف شدم
♥ We love you wp
وردپرس خوبه ولی من ازش بدم میاد چون هسته ی وردپرس خوب طراحی نشده کسایی که سایتشون مطالب و برچسب های بالایی داره متوجه منظورم میشنویمستر ایرانی که با وردپرس کار نکنه ، وبمستر نیست:دی
جال بود برای همین لایک کردم!ویلانکورت" 30 ساله از کبک کانادا، تصمیم گرفت یک رکورد جهانی از خود به جای گذارد، ولی چون ورزشکار نبود و نمی توانست شاهکار بارزی انجام دهد، خالکوبی را به عنوان راهی برای شهرت خود در جهان انتخاب کرد.
به گزارش سرویس وبگردی سیتنا، مردم و سازمان های مختلف می توانند با پرداخت ۳۵ دلار، آدرس URL خود را در لیست سایت هایی قرار دهند که قرار است روی بدن این مرد خالکوبی شود.
![]()
وی قصد دارد نیمی از آدرس سایتها را با مرکب سیاه و نیم دیگر را با جوهر فلورسنت روی بدن خود خالکوبی کند تا در نور بیشتر جلب توجه کند.
گفتنی است؛ در حال حاضر 15 هزار آدرس سایت روی بدن وی خالکوبی شده است و وی ادعا می کند بیش از 16 هزار شرکت آماده ثبت نام برای خالکوبی روی بدن وی هستند.
پاپ آپش رو @Web Master میفروخت.رفقــــــــا مدیر سایت پاپ موزیک pop-music تو اینجا یوزر داره ؟
ووووووواییی واااییییویمستر ایرانی که با وردپرس کار نکنه ، وبمستر نیست:دی
از یکسال پیش تو فکر تغییر دادن cms از وردپرس به هر چیز دیگه ای هستم ولی هنوز گزینه خوبی برای خودم پیدا نکردمویمستر ایرانی که با وردپرس کار نکنه ، وبمستر نیست:دی
اومدم سلام بدم و برم!
شبتون قشنگ