این یک حساب روز شماره که کفش 100 میلیونه و برای اینکه سود به اش تعلق بگیره نباید زیر 100 بیاد و برای کسانی خوبه که مبالغ بالا دارند .سلام دوستان امروز بانک شهر توی یکی از شعبه هاش تبلیغ کوتاه مدت روز شمار 22.5 درصد زده بود که تا 30/11/92 مهلت افتتاح حساب داشت ولی نشد سوال کنم دوستان اگه کسی از این حساب اطلاعاتی داره لطفا اعلام کنید .
یکی از دوستامون کارمند بانک ملیه مگفت روزشمار 22% چهارماهه زده بانک ملی.دوساله هم سررسید 55% هست ..جدیدن چه رقابتی دارن میکنن بانکا واسه جذب سرمایه.
فک کنم با پول خودتون بشه 15.5 میلیونیعنی اگر 10 میلیون بزاریم بعد از دو سال 15.5 میلیون بهمون میدن ؟
یعنی اگر 10 میلیون بزاریم بعد از دو سال 15.5 میلیون بهمون میدن ؟
دیگه وقتی بانک ملی 22درصد سود بده دیگه خصوصیا میترکوننhttp://bmi.ir/Fa/ShowNews.aspx?nwsId=12637
بانک ملی ایران ، سپرده زمستانه را ارائه کرد
يکشنبه 20 بهمن 1392
با هدف پاسخگویی به سلایق مختلف مشتریان، بانک ملی ایران سپرده «زمستانه» را ارائه کرد.
سپرده «زمستانه» جزو سپردههای سرمایه گذاری بلندمدت است که به صورت ویژه و 2 ساله با نرخ سود علی الحساب 22 درصد افتتاح میشود.
سود سپرده «زمستانه» به صورت ماهانه به حساب مشتریان واریز میگردد.
بر این اساس جهت بهرهمندی از سود علی الحساب 22 درصدی سپرده «زمستانه»، حفظ سپرده به مدت حداقل 4 ماه ضرورت دارد و در صورت برداشت تمام یا قسمتی از مبلغ سپرده قبل از 4 ماه، سود متعلقه براساس مدت ماندگاری محاسبه و پرداخت می شود.
شعب بانک ملی ایران در سراسر کشور پاسخگوی مشتریان محترم درخصوص این طرح هستند.
![]()
خدا به داد اين مملكت و توليدكننده ها برسه !
چون خیلی ها مثل باقی افراد جامعه اسلامی .... باند بازی و احتکار و خرید و فروش و دلال بازی و پارتی بازی بلد نیستن به همین راحتی!!چرا وقتی تورم 40 درصد هست ملت میرن پول میخوابونن تو بانکی که 22 درصد سود میده!!!
سود 22 درصد واقعی باید با توجه به تورم، 62 درصد باشه که به سود برسی!!! این نکته رو هیچ کی توجه نمیکنه
سود بانکی 62 درصد باشه، اونوقت شما وقتی خواستی وام بگیری باید چند درصد بدی؟چرا وقتی تورم 40 درصد هست ملت میرن پول میخوابونن تو بانکی که 22 درصد سود میده!!!
سود 22 درصد واقعی باید با توجه به تورم، 62 درصد باشه که به سود برسی!!! این نکته رو هیچ کی توجه نمیکنه
چرا وقتی تورم 40 درصد هست ملت میرن پول میخوابونن تو بانکی که 22 درصد سود میده!!!
خیلی عذر میخوام، اما فقط کسی که مغز خر خورده باشه میره یه همچین وامی میگیره ...خیلی برام جالبه من به قصد گردشگری رفتم ولی تو این محدوده نارمک نه بانک گردشگری دیدم نه بانک سینا
اما تو همین محدوده دوتا شعبه موسسه آرمان بود البته یکی از شعبه ها یه مشتری داشت ولی شعبه رسالت شلوغتر بود
اما موسسه آرمان
روزشمار 23 درصد - یک ساله 26 درصد
اما رو طرح یک ساله میشه یه وام اندازه 90 درصد پولتون گرفت و تو همون بازه پرداختش کرد ( فک کنم گفت سود وام 5 درصد باشه )
به عنوان مثال من که 40 میلیون بذارم دوساله، فردای روز سپرده گذاری میتونم 36 میلیون وام بگیرم و اگه دوسال پولمو بخوابونم ماهی 2 میلیون و 70 هزارتومن قسط وامم میشه که میتونم این 36 رو هم بخوابونم دوساله
اونوقت سود 40 تومن میشه 854 + سود 36 تومن که میشه 769 = 1623 که باید 447 تومن بذارم روش و قسط وامو بدم![]()
![]()