• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
بانک ملی که 55% میده در سر رسید
اصلا سود خوبی نمیده
مشابه همین کاری که توی ملی انجام میدید در بانک گردشگری انجام بدید
نزدیک به 60% و حتی با کمی زرنگی بیشتر از اینم میتونید سود داشته باشید ..
تازه سود هر ماه توی دسترس اتون هست ..
در مورد این اوراق مشارکت ها هم .. واقعا دولت معلوم نیست چه کلکی توی ذهن اش داره ..
سود 20% روز شمار برای 6 ماه ..
حتی بدترین بانکهای دولتی سود بیشتری میدن
مهمترین سوال این هست که چرا دولت که قبلا گفته بود امسال اوراق مشارکت منتشر نمیکنه .. اینکارو این زمان خاص و یک دفعه ای انجام داد
و تاریخ هاشم 6 ماه هستش .. در صورتی که هیچ کاری نمیشه توی 6 ماه ای کرد که 2 ماه اش هم عملا بازار کار تعطیل هست به خاطر عید
من تنها علت رو توی این میبینم که قراره بعد از عید .. هدفمندی رو اجرا کنند .. و از الان سعی دارن نقدینگی رو با کمترین سود جمع کنند
تا بعد از عید با افزایش سود .. باز هم کسانی که پول نقد دارن پولشون رو بگذارن بانک تا از تورم کاسته بشه .. کار درستی است اما یک نوع بی انصافی به مردم
محافظه کار هستش .. تازه به اسم 23 درصد .. و سود روز شمار .. اما پرداخت در هر 3 ماه .. یعنی حتی از سود 20 درصد روزشمار ماه به ماه هم کمتر است

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
من تنها علت رو توی این میبینم که قراره بعد از عید .. هدفمندی رو اجرا کنند

فاز دوم هدفمندسازی یارانه‌ها از ابتدای فروردین اجرا می‌شود
عضو کمیسیون تلفیق گفت: با تصویب اعضای این کمیسیون فاز دوم هدفمندسازی یارانه‌ها از ابتدای فروردین ماه سال آتی اجرا خواهد شد.

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
بانک سینا 1 ماهه 20 درصد
4 ماهه 21 درصد

کمترین بازگشت سود

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
قوامین امروز روی دربش زده بود سود روزشمار 23درصدبدون کف موجودی
مطمئنی کف موجودی نداشت اخه یکی میگفت کف 1 میلیونی گذاشتن
من بخوام اونجا پول جابجا کنم میتونم با کارتم که عضو شتاب هست انجام بدم
بعد قوامین جز شتاب هست

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
مطمئنی کف موجودی نداشت اخه یکی میگفت کف 1 میلیونی گذاشتن
من بخوام اونجا پول جابجا کنم میتونم با کارتم که عضو شتاب هست انجام بدم
بعد قوامین جز شتاب هست
والا روی بنرش زده بود کلا سود بانکی داره میره بالا فعلا فقط روزشمار بذارید که اگه جایی بیشتر داد سریعا بذارید اونجا

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سود روزشمار 23 درصدی در بانک قوامین : دوباره گل گاشت این قوامین

قوامین مچکریم

همزمان با سی و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بانک قوامین سپرده ویژه بهمن را رونمایی کرده است.

این سپرده با نرخ جذاب و استثنایی ۲۳ درصد به مشتریان بانک قوامین ارائه می شود و شهروندان می توانند با مراجعه به حدود ۹۰۰ شعبه این بانک در سراسر کشور نسبت به افتتاح حساب اقدام کنند.

سپرده بهمن سپرده ۶ ماهه است که مشتریان با افتتاح این نوع سپرده می توانند پس از گذشت یک ماه از افتتاح حساب، سود خود را با نرخ ۲۳ درصد برداشت کنند.

از جمله مزایای این نوع سپرده برداشت پیش از موعد ۶ ماه است و برخلاف سایر سپرده های بلندمدت در بانک ها این نوع سرمایه گذاری هیچ گونه جریمه ای در صورت انسداد پیش از موعد ندارد.

بنابراین در صورتی که شخصی سپرده ۶ ماهه با نرخ ۲۳ درصد افتتاح کند و قبل از ۶ ماه (مثلا پس از گذشت یک ماه، ۴۰ روز یا ۵ ماه) برداشت کند بانک قوامین در مدتی که پول در بانک بوده بصورت روزشمار با نرخ ۲۳ درصد محاسبه سود می کند.

منبع : اخبار بانک

avan

Registered User
لایک‌ها
207
قوامین اینترنت بانکش خوبه؟ عضو شتاب کلی هست؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
جزییات بیشتر سپرده بهمن بانک قوامین :
طی تماسی که با یکی از شعبه بانک داشتم این پاسخ رو بهم دادند :

حداقل موجودی برای افتتاح وجود نداره و آخرین مهلت افتتاح سپرده هم تا پایان فروردین 93 هستش .

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
خوب یعنی این حساب 6 ماهه هستش و روزشمار نیست و نمیشه هر موقع خواستی واریز یا برداشت کنی
حالا امروز سر راهم بانک قوامین هست میپرسم ازشون

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
"سود سپرده"در بانک ها چگونه محاسبه می شود؟
سود روز شمار؟

وقتی کارمند بانک به شما می گوید سود روزشمار ۱۸ درصد یعنی کمترین مانده روزانه شما جمع شده و در پایان سی روز محاسبه می شود. سپس عدد به دست آمده در ۱۸ درصد ضرب و مجموع آن تقسیم بر ۳۶۵ می شود. عبارت ۳۶۵ معرف ۳۶۵ روز سال می باشد.

عدد به دست آمده از فرمول گفته شده مبلغ سود محاسبه شده برای مدت یک ماه می باشد که اگر مبلغ ثابت باشد محاسبه آن راحت تر از محاسبه مبلغ روزشمار می باشد به عنوان مثال اگر ۱۰ میلیون تومان را بصورت ثابت در بانک با نرخ ۱۸ درصد نگه داریم سود آن اینگونه به دست می آید که عدد ۱۰ میلیون در ۳۰ برای ماه های ۳۰ روزه و ۳۱ برای ماه های ۳۱ روزه ضرب شده و عدد ۳۰۰ میلیون به دست آمده در ۱۸ درصد ضرب می شود.

حال عدد ۵۴ میلیون به دست آمده بر ۳۶۵ تقسیم می شود و مبلغ ۱۴۷ هزار تومان به دست می آید و این سود یک ماه مبلغ ۱۰ میلیون تومان ثابت با نرخ ۱۸ درصد است.

اشتباهی که اکثر مراجعه کنندگان در بانک دچار می شوند اینگونه است که عدد ۱۰ میلیون را در ۱۸ درصد ضرب نموده و آن ار تقسیم بر ۱۰ می کنند و تصور می کنند ماهانه ۱۸۰ هزار تومان سود پول آنها می شود که این روش کاملا غلط است.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوستان کسی رفاه حساب داره؟
یک ماه از افتتاح حساب گذشته سود به حساب واریز نشده , سیستمشون به چه شکل هست؟
این قوامین روز شمار 23 درصد میده یا 6 ماهه؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
خوب یعنی این حساب 6 ماهه هستش و روزشمار نیست و نمیشه هر موقع خواستی واریز یا برداشت کنی
حالا امروز سر راهم بانک قوامین هست میپرسم ازشون
این قوامین روز شمار 23 درصد میده یا 6 ماهه؟

ببینید دوستان چون سوال کردم و مطمعن هستم میگم مثل بعضی ها یلخی جواب نمیدم . این سپرده 6 ماه هستش فقط ماه اول نمی تونی اصل پولت رو بگیری از ماه دوم به بعد هر موقع خواستی میتونی کل یا بخشی از پولت رو بکشی بیرون با همون سود 23 درصد .

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
ببینید دوستان چون سوال کردم و مطمعن هستم میگم مثل بعضی ها یلخی جواب نمیدم . این سپرده 6 ماه هستش فقط ماه اول نمی تونی اصل پولت رو بگیری از ماه دوم به بعد هر موقع خواستی میتونی کل یا بخشی از پولت رو بکشی بیرون با همون سود 23 درصد .
سود رو ماهانه میدن یا بعد از 6 ماه؟
بانک قوامین مورد تایید بانک مرکزی هستش؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پس با این اوصاف طرح خوبی هست. من چند روز پیش حساب ثنا کوثر باز کردم در مقابل این اصلا شرایطش جالب نیست.باید برم ببندمش.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سود رو ماهانه میدن یا بعد از 6 ماه؟
بانک قوامین مورد تایید بانک مرکزی هستش؟

این طرح سود در سر رسید نیست که . سود هر ماه واریز می کنند به حسابت .
این بانک متعلق به ناجا است .

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
میشه تمام مبلغی رو که تو کارت بانک شهر هست یه جا برای باز کردن حساب پیش قوامین گذاشت؟
بعدش یعنی قوامین بره هر یک میلیون 189,041 ريال سود میده در ماه درسته؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
عه اگه سود رو ماهانه میدن خیلی خوبه
اونوقت داداش چندتا سوال. بعد از اینکه 6 ماه تموم بشه چی میشه؟دیگه سود نمیدن؟
بعد کارت شتاب, اینترنت بانک و همراه بانک هم داره این حساب؟
و ی سواله دیگه اینکه تو یک ماه اول اصلا نباید دست به حسابمون بزنیم؟آخه شما گفتین حداقل موجودی نداره
من الآن نمیفهمم تو یک ماه اول ما باید چکاری انجام ندیم؟
اونوقت فرقش با حساب روزشمار چیه؟
شرمنده اینقدرسوال پرسیدم:(

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
میشه تمام مبلغی رو که تو کارت بانک شهر هست یه جا برای باز کردن حساب پیش قوامین گذاشت؟ نمیدونم بزار استادان بیان جواب بدن .
بعدش یعنی قوامین بره هر یک میلیون 189,041 ريال سود میده در ماه درسته؟ بله درسته

عه اگه سود رو ماهانه میدن خیلی خوبه
اونوقت داداش چندتا سوال. بعد از اینکه 6 ماه تموم بشه چی میشه؟دیگه سود نمیدن؟ نه دیگه , کل پولت میره تو حساب روزشمار بانک قوامین یا میتونی برداشتش کنی
بعد کارت شتاب, اینترنت بانک و همراه بانک هم داره این حساب؟ کارت دارن با سود 7 درصد ولی اینترنت نه اگه دنبال این جور چیزایی اصلا قوامین گزینه خوبی نیست .
و ی سواله دیگه اینکه تو یک ماه اول اصلا نباید دست به حسابمون بزنیم؟آخه شما گفتین حداقل موجودی نداره
من الآن نمیفهمم تو یک ماه اول ما باید چکاری انجام ندیم؟ 30 روز اول نمیتونی برداشت کنی بعد از 30روز تا پایان مدت قرارداد میتونی
اونوقت فرقش با حساب روزشمار چیه؟ روز شمار هر وقت دلت خواست میتونی افزایش و کاهش موجودی بدی ولی این طرح امکان افزایش موجودی نیست و برداشت بعد از 30 روز اول امکان پذیره
شرمنده اینقدرسوال پرسیدم:( چاکرم , دشمنت شرمنده

بالا