ممنون
در خصوص مازاد بر 20 میلیون بانک ملت که مسدود میشه نگفتین چه سودی میدن. مثلا ما اولش 20 میلیون میذاریم که اون رو بلوکه می کنن چون اگه یه روز کمتر از 20 تومن بشه کل سود دوره 7 درصد میشه .مثلا بعد 2 ماه هم 10 میلیون میذاریم. به این 10 میلیون چند درصد سود تعلق میگیره. همون 22%؟ دیگه لازم به بلوکه کردن اون نیست؟
چون هم سپردس و هم روز شمار قاطی کردم.

بعد تو یه پست مطابق محاسبات شما حساب کردم دوساله میشه 58.4 %.ولی 60 درصد چطور میشه؟
"البته شاید من توی محاسبه اشتباه کرده باشم چون
یک مقدار سخت هستش محاسبه و وقت گیر
ببین 23.5 درصد که خود سپرده 1 ساله اش به شما میده
یعنی اگر 100 میلیون رو سپرده کنید .. و پول هر ماه سود رو بردارید بیارید خانه .. 23.5 میلیون پول جمع میشه که 123.5 میلیون میشه
اما اگر پول هر ماه رو در حساب 22% ای بانک واریز کنی .. سود اولین ماه ات میشه یک میلیون نهصد پنجاه هشت هزار ( 1.958)
بعد چون ما بازه یک ساله رو در نظر میخوایم بگیریم .. و اولین سود بعد از گذشت یک ماه توی حساب 22% واریز میشه پس تا آخر سال 11 ماه داریم
حال 22% سود این پول رو(1.958) حساب میکنیم که میشه 0.035 بعد این پول رو شما باید با پول قبلی که 1.958 که سود ماه اول بود جمع و چون دوباره ماه دوم
یک سود 1.958 از حساب سپرده 100 میلیونی به حساب واریز میشه پس دوباره یک 1.958 داریم ( 1.958+1.958+.0035) که 22% این رو حساب کنیم میشه سود ماه سوم
همین طور تا 11 ماه حساب میکنیم
بعد محاسبه میکنیم که در طی 11 ماه چقدر سود در این حساب جمع میشه
که من عدد 26 ، یعنی 26 درصد رو به دست آوردم
البته فورمول هم حتما میشه درست کرد اما من عادت دارم ساده ترین راه رو برای حساب استفاده کنم
خوشحال میشم اگرجایی من اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنن"