• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

armin15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان به چه دلیل میگن سود گردشگری را باید به حساب کوتاه مدت بریزیم مگر در همون حساب 22 درصدی بمونه از همون تاریخ روزانه به اون سود تعلق نمی گیره ؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
بعضی موسسه های مالی تا ۲۱.۵ ٪ هم میدن .. ولی بعضیاشون یا اصلن کارت نداره یا اگرم داره شتابی نیست برا برداشت و جابجایی باید حضوری برین

هر چی سر رسید ها دورتر و کمتر باشه میزان سود بیشتره

Sent from my HTC One using Tapatalk 4
پس دیگه نباید مینوشتن سود روزشمار باید میگفتن سود در سررسید 23درصد

Alvdaci

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
خواهش میکنم
در خصوص بانک ملت .. خب مشخص هست که شرط افتتاح حساب 20 میلیون کف حساب هست
منتهی این بر عکس حساب های کوتاه مدت که زمان خاصی برای بسته شدن ندارن ..
بانک ملت .. زمان هم براش گذاشته .. یعنی مثل سپرده زمان دار اش کرده .. ولی مثل کوتاه مدت قابلیت پرداخت و دریافت رو براش گذاشته
خب این نسبت به بانکهای دیگه که کوتاه مدت رو بدون زمان میدن خیلی خوب نیست .. تازه مبلغ کف رو هم 20 میلیون گذاشته
در مقایسه با همین حساب ملت .. میشه حساب گردشگری رو گفت که با 10 میلیون کف .. و بدون زمان .. همین سود رو بگیرید و نیازی نیست
بعد از 6 ماه تمدیداش کنید ( تازه اگر اون موقع این سود 22 % بودش میتونید تمدید کنید )
خوبی این به اصطلاح سپرده یا بگیم کوتاه مدت .. فقط اعتبار بانک ملت هست .. که بازهم چون زمان اش خیلی کم هست ( 6 ماه ) زیاد تاثیری نداره

در خصوص سود 60% که من گفتم
شما کافیه یک سپرده 2 ساله توی بانک گردشگری باز کنید
و سود اون رو ماه به ماه به حساب کوتاه مدت خود گردشگری بریزید
و یا همون سود هر ماه رو دوباره سپرده کنید
به شرطی که از سود های هر ماه اتون دوباره سود بگیرید یعنی بهشون تا 2 سال دست نزنید
سودی بیشتر از 60% هم میتونید به دست بیارید ..
و اگر سپرده رو 5 ساله باز کنید .. برای سال دوم .. سود اتون خیلی بیشتر نزدیک به 63-64 درصدم میشه

ممنون
در خصوص مازاد بر 20 میلیون بانک ملت که مسدود میشه نگفتین چه سودی میدن. مثلا ما اولش 20 میلیون میذاریم که اون رو بلوکه می کنن چون اگه یه روز کمتر از 20 تومن بشه کل سود دوره 7 درصد میشه .مثلا بعد 2 ماه هم 10 میلیون میذاریم. به این 10 میلیون چند درصد سود تعلق میگیره. همون 22%؟ دیگه لازم به بلوکه کردن اون نیست؟
چون هم سپردس و هم روز شمار قاطی کردم. :)
بعد تو یه پست مطابق محاسبات شما حساب کردم دوساله میشه 58.4 %.ولی 60 درصد چطور میشه؟
این پست:
"البته شاید من توی محاسبه اشتباه کرده باشم چون
یک مقدار سخت هستش محاسبه و وقت گیر
ببین 23.5 درصد که خود سپرده 1 ساله اش به شما میده
یعنی اگر 100 میلیون رو سپرده کنید .. و پول هر ماه سود رو بردارید بیارید خانه .. 23.5 میلیون پول جمع میشه که 123.5 میلیون میشه
اما اگر پول هر ماه رو در حساب 22% ای بانک واریز کنی .. سود اولین ماه ات میشه یک میلیون نهصد پنجاه هشت هزار ( 1.958)
بعد چون ما بازه یک ساله رو در نظر میخوایم بگیریم .. و اولین سود بعد از گذشت یک ماه توی حساب 22% واریز میشه پس تا آخر سال 11 ماه داریم
حال 22% سود این پول رو(1.958) حساب میکنیم که میشه 0.035 بعد این پول رو شما باید با پول قبلی که 1.958 که سود ماه اول بود جمع و چون دوباره ماه دوم
یک سود 1.958 از حساب سپرده 100 میلیونی به حساب واریز میشه پس دوباره یک 1.958 داریم ( 1.958+1.958+.0035) که 22% این رو حساب کنیم میشه سود ماه سوم
همین طور تا 11 ماه حساب میکنیم
بعد محاسبه میکنیم که در طی 11 ماه چقدر سود در این حساب جمع میشه
که من عدد 26 ، یعنی 26 درصد رو به دست آوردم
البته فورمول هم حتما میشه درست کرد اما من عادت دارم ساده ترین راه رو برای حساب استفاده کنم
خوشحال میشم اگرجایی من اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنن"

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
خواهش میکنم
بانک ملت .. زمان هم براش گذاشته .. یعنی مثل سپرده زمان دار اش کرده .. ولی مثل کوتاه مدت قابلیت پرداخت و دریافت رو براش گذاشته
خب این نسبت به بانکهای دیگه که کوتاه مدت رو بدون زمان میدن خیلی خوب نیست .. تازه مبلغ کف رو هم 20 میلیون گذاشته
در مقایسه با همین حساب ملت .. میشه حساب گردشگری رو گفت که با 10 میلیون کف .. و بدون زمان .. همین سود رو بگیرید و نیازی نیست
بعد از 6 ماه تمدیداش کنید ( تازه اگر اون موقع این سود 22 % بودش میتونید تمدید کنید )
خوبی این به اصطلاح سپرده یا بگیم کوتاه مدت .. فقط اعتبار بانک ملت هست .. که بازهم چون زمان اش خیلی کم هست ( 6 ماه ) زیاد تاثیری نداره

در خصوص سود 60% که من گفتم
شما کافیه یک سپرده 2 ساله توی بانک گردشگری باز کنید
و سود اون رو ماه به ماه به حساب کوتاه مدت خود گردشگری بریزید
و یا همون سود هر ماه رو دوباره سپرده کنید
به شرطی که از سود های هر ماه اتون دوباره سود بگیرید یعنی بهشون تا 2 سال دست نزنید
سودی بیشتر از 60% هم میتونید به دست بیارید ..
و اگر سپرده رو 5 ساله باز کنید .. برای سال دوم .. سود اتون خیلی بیشتر نزدیک به 63-64 درصدم میشه
درود شما در مورد سپرده دو ساله با سود ۶۰ درصد اطمینان داری ؟ سود در سررسیده یا هر ماه پرداخت میشه؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
طیب‌نیا و سیف برای پاسخ به افزایش چراغ خاموش نرخ سود بانک‌ها به مجلس می‌روند
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزایش چراغ خاموش نرخ سود بانکی را بعنوان آفت اقتصاد کشور برشمرد و از برنامه این کمیسیون برای سوال از رئیس کل بانک مرکزی و وزیر اقتصاد در این زمینه خبر داد.

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
چه خبره،‌ میره بالا، میکشن پایین ... چرا اینطوره!؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
ممنون
در خصوص مازاد بر 20 میلیون بانک ملت که مسدود میشه نگفتین چه سودی میدن. مثلا ما اولش 20 میلیون میذاریم که اون رو بلوکه می کنن چون اگه یه روز کمتر از 20 تومن بشه کل سود دوره 7 درصد میشه .مثلا بعد 2 ماه هم 10 میلیون میذاریم. به این 10 میلیون چند درصد سود تعلق میگیره. همون 22%؟ دیگه لازم به بلوکه کردن اون نیست؟
چون هم سپردس و هم روز شمار قاطی کردم. :)
بعد تو یه پست مطابق محاسبات شما حساب کردم دوساله میشه 58.4 %.ولی 60 درصد چطور میشه؟
این پست:
"البته شاید من توی محاسبه اشتباه کرده باشم چون
یک مقدار سخت هستش محاسبه و وقت گیر
ببین 23.5 درصد که خود سپرده 1 ساله اش به شما میده
یعنی اگر 100 میلیون رو سپرده کنید .. و پول هر ماه سود رو بردارید بیارید خانه .. 23.5 میلیون پول جمع میشه که 123.5 میلیون میشه
اما اگر پول هر ماه رو در حساب 22% ای بانک واریز کنی .. سود اولین ماه ات میشه یک میلیون نهصد پنجاه هشت هزار ( 1.958)
بعد چون ما بازه یک ساله رو در نظر میخوایم بگیریم .. و اولین سود بعد از گذشت یک ماه توی حساب 22% واریز میشه پس تا آخر سال 11 ماه داریم
حال 22% سود این پول رو(1.958) حساب میکنیم که میشه 0.035 بعد این پول رو شما باید با پول قبلی که 1.958 که سود ماه اول بود جمع و چون دوباره ماه دوم
یک سود 1.958 از حساب سپرده 100 میلیونی به حساب واریز میشه پس دوباره یک 1.958 داریم ( 1.958+1.958+.0035) که 22% این رو حساب کنیم میشه سود ماه سوم
همین طور تا 11 ماه حساب میکنیم
بعد محاسبه میکنیم که در طی 11 ماه چقدر سود در این حساب جمع میشه
که من عدد 26 ، یعنی 26 درصد رو به دست آوردم
البته فورمول هم حتما میشه درست کرد اما من عادت دارم ساده ترین راه رو برای حساب استفاده کنم
خوشحال میشم اگرجایی من اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنن"
گیج نشید
در خصوص بانک ملت :
ببینید شرط اینکه به شما 22% سود بدن این هست که 20 میلیون توی حساب باشه ... پس این شرط رو در نظر داشته باشید
حال فرض کنید شما این حساب رو با 20 میلیون افتتاح کردین .. 2 ماه گذشت .. و شما 2 تا 22% سود این 20 میلیون رو خواهید گرفت
ماه سوم .. شما 10 میلیون به حساب اتون اضافه میکنید .. بعد آخر ماه سوم .. شما بابت اون 20 میلیون اولیه و این 10 میلیون .. که جمعا میشه 30 میلیون
سود 22% میگیرید .. حالا اگر این 10 میلیون رو شما برداشت کنید .. ماه بعد فقط به اون 20 میلیون اتون سود 22% میدن

حالا اگر به مدت 10 روز یک پولی رو به حساب اتون اضافه کنید و بعد از 10 روز برداشت کنید .. آخر ماه .. سود اون پولی که 10 روز گذاشتید و برداشت کردید رو بهم به حساب اتون واریز میکنند

فقط توجه کنید .. که روزی که پول رو به حساب بانک واریز میکنید و روزی که از بانک برداشت میکنید حساب نمیشه .. چون بانک به حداقل موجودی در روز سود میده

در مورد اون حساب ای که من کردم که 26% شد
خب اون بر اساس بازه یک ساله بودش که توی سپرده یک ساله بانک گردشگری 23.5 درصد سود میده و سود هر ماه اش رو میریختیم توی حساب 22%
ولی برای سپرده 2 ساله اش 23.75 درصد میده .. و شما سود هر ماه رو میتونید .. به صورت سپرده یک ساله که 23.5 درصد هستش از طریق وب سایت افتتاح حساب کنید
و باز سود اون رو توی 22% بریزید که انقدر پیچیده میشه که حوصله حساب اش رو ندارم .. ولی .. میتونم مطمعا بگم 60% بیشتر نشه کمتر نمیشه
البته این روشی که من میگم برای مبالغ پایین .. اونقدر تفاوتی ندارن .. ولی هر چی مبلغ بیشتر باشه .. خب تفاوت در هر ماه خیلی بیشتر معلوم میشه

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بعید میدونم تاثیر زیادی داشته باشه اونم به این سرعت.
اگر تغییری هم باشه سال آینده خواهد بود

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

دوستان این اینترنت بانک ملت مشکلی داره؟ الان چند بار میخواستم وارد اینترنت بانک بشم میگفت یوزر و پسورد شما اشتباهه در صورتی که مطمئنم درسته!

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
حاجی اینو از کجا شنیدی ؟ میتونید منبع بدین ؟
من باز کردم اصفهان .گفت تا اول فروردین نباید به پول دست بزنی و بعد از اون تا کف 1 میلیون میتونی پولت و پس بگیری و ضمنا بعد 6 ماه مجددا تصمیم گیری می کنند که تمدید شود یا نه؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
من باز کردم اصفهان .گفت تا اول فروردین نباید به پول دست بزنی و بعد از اون تا کف 1 میلیون میتونی پولت و پس بگیری و ضمنا بعد 6 ماه مجددا تصمیم گیری می کنند که تمدید شود یا نه؟
سود رو چی؟ماهانه میدن یا سر 6 ماه؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099

تا سقف 1 میلیون فکر کنم منظورتون هست

سود رو ماهانه میدن ؟

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
سلام
خواهش میکنم
ظاهرا بعضی شعبه ها حداقل را 10 میلیون یا 15 م هم ارائه میدهند که این خودش خوب هست.
اعتبارش هم که معلوم هست و به هرجهت از گردشگری بیشتر است
من هم گردشگری 22 درصد دارم. اما 10 م زیاد مشکل ساز نخواهد بود برای 6 ماه بلوکه شود

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
قضیه سود 55٪ بانک ملی چیه؟؟ من 39میلیون دارم!! بعد 2سال 42میلیون میاد رو پولم؟؟!! :)
55.png

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
قضیه سود 55٪ بانک ملی چیه؟؟ من 39میلیون دارم!! بعد 2سال 42میلیون میاد رو پولم؟؟!! :)
مشاهده پیوست 540710
اشتباه حساب کردید دوست من سود 21 میلیون میشه برای 55 درصد
دوم این 21 میلیون سود رو تقسیم بر دو کنید چون این سود برای دو سال هست که هر سال سود شما 10.5 میلیون میشه.

سود آن در پایان سررسید و با نرخ علی الحساب 55 درصد محاسبه می‌شود.
دراین نوع سپرده، سود متعلقه محاسبه ولی به صورت ماهانه پرداخت نمی‌شود بلکه در پایان دوره 2 ساله به مشتری پرداخت می گردد.

Alvdaci

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گیج نشید
در خصوص بانک ملت :
ببینید شرط اینکه به شما 22% سود بدن این هست که 20 میلیون توی حساب باشه ... پس این شرط رو در نظر داشته باشید
حال فرض کنید شما این حساب رو با 20 میلیون افتتاح کردین .. 2 ماه گذشت .. و شما 2 تا 22% سود این 20 میلیون رو خواهید گرفت
ماه سوم .. شما 10 میلیون به حساب اتون اضافه میکنید .. بعد آخر ماه سوم .. شما بابت اون 20 میلیون اولیه و این 10 میلیون .. که جمعا میشه 30 میلیون
سود 22% میگیرید .. حالا اگر این 10 میلیون رو شما برداشت کنید .. ماه بعد فقط به اون 20 میلیون اتون سود 22% میدن

حالا اگر به مدت 10 روز یک پولی رو به حساب اتون اضافه کنید و بعد از 10 روز برداشت کنید .. آخر ماه .. سود اون پولی که 10 روز گذاشتید و برداشت کردید رو بهم به حساب اتون واریز میکنند

فقط توجه کنید .. که روزی که پول رو به حساب بانک واریز میکنید و روزی که از بانک برداشت میکنید حساب نمیشه .. چون بانک به حداقل موجودی در روز سود میده

در مورد اون حساب ای که من کردم که 26% شد
خب اون بر اساس بازه یک ساله بودش که توی سپرده یک ساله بانک گردشگری 23.5 درصد سود میده و سود هر ماه اش رو میریختیم توی حساب 22%
ولی برای سپرده 2 ساله اش 23.75 درصد میده .. و شما سود هر ماه رو میتونید .. به صورت سپرده یک ساله که 23.5 درصد هستش از طریق وب سایت افتتاح حساب کنید
و باز سود اون رو توی 22% بریزید که انقدر پیچیده میشه که حوصله حساب اش رو ندارم .. ولی .. میتونم مطمعا بگم 60% بیشتر نشه کمتر نمیشه
البته این روشی که من میگم برای مبالغ پایین .. اونقدر تفاوتی ندارن .. ولی هر چی مبلغ بیشتر باشه .. خب تفاوت در هر ماه خیلی بیشتر معلوم میشه

سپاس از توضیحات کامل و دقیق

Alvdaci

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

دوستان این اینترنت بانک ملت مشکلی داره؟ الان چند بار میخواستم وارد اینترنت بانک بشم میگفت یوزر و پسورد شما اشتباهه در صورتی که مطمئنم درسته!

سلام
برای من هم دیروز هرچی خواستم وارد شم می گفت اشتباهه.آخرش بلاک شدم امروز رفتم رمز اینترنتی جدید گرفتم. فکر نمیکردم برای دیگران هم اتفاق افتاده باشه!

بالا