• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معايب XDA Atom٠

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

به اميد خدا تا چند وقت ديگه ميخوام XDA Atom بگيرم. از يكي از دوستان كه Atomداشت و اونو فروخت درموردش سوال كردم و معايب و محاسنشو بهم گفت.
لطفا دوستاني كه Atom دارند در مورد اين معايب اظهار نظر كنند و بگند آيا براي اونا هم ايجوري هست يا نه.
معايب:
1. آنتن دهي در حد متوسط، كه براي PPC در حد قيمت 700تومان، اصلا خوب نيست.
2. دوربين نچندان خوب (گرچه 2مگا پيكسل است اما دوربينش چندان خوب نيست).
3. اگه مثل من زياد SMS ميزنيد، بخاطر تايپ زياد SMS از طريق LCD، مونيتور خط ميفته.
4. هنگام صحبت كردن در جاي شلوغ صداي طرف مقابل شنيده نميشه و نيز نميتوان صدا را افزايش داد!!(در مورد اين موضوع حتما اظهار نظر كنيد لطفا)
5. اگه باهاش MP3 گوش بديد (از طريق هدفون) زود داغ ميكنه.

محاسن:
1. زيبابي و شيك بودن فوق العاده.
2. سرعت بالاي CPU.
3. داشتن WM5 و برنامه هاي متنوع.

موفق باشيد

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اگه مثل من زياد SMS ميزنيد، بخاطر تايپ زياد SMS از طريق LCD،
اتم اینجوریه؟! فکر نکنم ها!

اگه باهاش MP3 گوش بديد (از طريق هدفون) زود داغ ميكنه.
جدی؟!:blink:

آنتن دهي در حد متوسط، كه براي PPC در حد قيمت 700تومان، اصلا خوب نيست.
هنگام صحبت كردن در جاي شلوغ صداي طرف مقابل شنيده نميشه و نيز نميتوان صدا را افزايش داد!!(در مورد اين موضوع حتما اظهار نظر كنيد لطفا)
تقریباً تایید می شه

به معایب، اینو هم اضافه کنید که، اکثر اتم ها، بعد از اولین فشاری که به صفحشون می یاد، یه نویز زیر (high pitched) تولید می کنن، و اگه جزو دو درصد افرادی باشید که به صداهای زیر حساسید، دیوونه می شید!!! (براساس گفته ی کسانی که این مشکلو داشتن..!)

اینو هم اضافه کنید، البته مطمئن نیستم ولی توی ریویو mobile-review نوشته بود، بر عکس اکثر گوشی هایی که سی پی یوشون 400سامسونگ هستش، این گوشی توی پخش فایل های divx و xvid استاندارد (منظور سایز تصویر 608x336 و بیتریت صدا و تصویر روی هم حدود 1300 ) ، حدود 20% فریم هارو می ندازه، واسه همین باید حتماً اول ویدئو هارو کانورت کنید(عین کاری که باید واسه پرافت با سی پی یو 200مگاهرتزیش انجام بدید!!)

درسته که سرعت کلی گوشی نسبتاً خوبه، ولی مزایا و معایبش باعث شده که rival هاش رو htc prophet (همون اس200) و ایتن ام600 بدونن

من پیشنهاد می کنم روی ایتن جی500 پلاس هم فکر کنید(وای فای نداره ولی جی پی اس داره، خیلی قوی تره)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
The communicator has some unique features – FM-radio, stereo speakers, minimum dimensions and weight. There is just one serious flaw – battery life. I'd also mark a slow camera and the lack of soft buttons.

البته مشکل باطریش رو می تونید با برنامه ی مخصوص over/lower clock کردن سی پی یو، تاحدی حل کنید، ولی مشکل یخورده ای پایه ایه، ایـــن مقایسه رو نگاه کنید (توجه کنید به باطری اتم که 1530mAh ــه!!)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان

به اميد خدا تا چند وقت ديگه ميخوام XDA Atom بگيرم. از يكي از دوستان كه Atomداشت و اونو فروخت درموردش سوال كردم و معايب و محاسنشو بهم گفت.
لطفا دوستاني كه Atom دارند در مورد اين معايب اظهار نظر كنند و بگند آيا براي اونا هم ايجوري هست يا نه.
معايب:
3. اگه مثل من زياد SMS ميزنيد، بخاطر تايپ زياد SMS از طريق LCD، مونيتور خط ميفته.
4. هنگام صحبت كردن در جاي شلوغ صداي طرف مقابل شنيده نميشه و نيز نميتوان صدا را افزايش داد!!(در مورد اين موضوع حتما اظهار نظر كنيد لطفا)

محاسن:
2. سرعت بالاي CPU.

موفق باشيد

1-در مورد آنتن دهی با شما موافقم،هرچند که فکر می کنم مشکل عمومی پی پی سی هاست،
2- این هم مورد عمومی پی پی سی هاست،صرف اتم نیست،
3-همچین چیزی برای من اتفاق نیفتاد،به خصوص اینکه من نزدیک سه هفته بدون اسکرین پروتکتر با اتم کار کردم،
4-اتفاقا" ایم مورد برای من بر عکس هست،طوری که همکارانم به من می گن که به وضوح صدای طرف مقابلم رو می شنون و اتفاقا" یه بار هم سر این قضیه به دردسر افتادم،یکی نیست به من بگه چرا ولوم رو کم نمی کنی؟!!
5-داغ کردن در اون حدی نیست که تصور می کنید،اما وجود داره،به خصوص اتم اگزک من که سی پی یو بالاتر داره و ضمنا" تو کیف مخصوصش هست،اما من مداوم تو راه محل کار و خونه ام پی تری گوش می دم،
موفق باشید.

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
3-همچین چیزی برای من اتفاق نیفتاد،به خصوص اینکه من نزدیک سه هفته بدون اسکرین پروتکتر با اتم کار کردم،
4-اتفاقا" ایم مورد برای من بر عکس هست،طوری که همکارانم به من می گن که به وضوح صدای طرف مقابلم رو می شنون و اتفاقا" یه بار هم سر این قضیه به دردسر افتادم،یکی نیست به من بگه چرا ولوم رو کم نمی کنی؟!
دوست عزيز شما اتم اگزك داريد، ممكنه اين معايت در اگزك برطرف شده باشه.
براي من MP3 Player اصلا مهم نيست چون خودم MP3 Player دارم. بيشتر برام مورد LCD و بلندگوش موقع صحبت كردن مهمه. در موبايلهاي معمولي هم ميشه در موقع حرف زدم صدا رو كم و زياد كرد، يعني در اتم همچين امكاني تعبيه نشده؟
لطفا كساني كه اتم دارند اظهار نظر كنند.

ممنون.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام

دوست عزيز شما اتم اگزك داريد، ممكنه اين معايت در اگزك برطرف شده باشه.
براي من MP3 Player اصلا مهم نيست چون خودم MP3 Player دارم. بيشتر برام مورد LCD و بلندگوش موقع صحبت كردن مهمه. در موبايلهاي معمولي هم ميشه در موقع حرف زدم صدا رو كم و زياد كرد، يعني در اتم همچين امكاني تعبيه نشده؟
لطفا كساني كه اتم دارند اظهار نظر كنند.

ممنون.
در اتم و تمام پی پی سی ها مثل سایر گوشیها امکان تنظیم ولوم صدا در زمان مکالمه وجود داره،

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
در اتم و تمام پی پی سی ها مثل سایر گوشیها امکان تنظیم ولوم صدا در زمان مکالمه وجود داره،
يعني در اتم وقتي ولوم رو زياد ميكنيم باز هم صدا خوب نمياد؟ پس چرا اون دوستم اينجوري گفت؟ شايد نتونسته تنظيمش كنه.

در پناه حق

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بزار همه بچه ها بکن من آخرش بهت میکم:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
این که دارم مینویسم بعدش حق نداره کسی چیزی بنویسه:D (شوخی)

و اما از مشگلات اتم این که

1-موقع ای که دستگاه باطریش تموم میشه دیگه روشن نمیشه تا اینکه باطریشو در بیاری
2-اگر مدت زیادی سافت ریست نکنی گوشی شدیدا به مشگل هنگ پیدا میکنه (در گوشیهای دیگه ندیدم) حتی همه دکمه های دستگاه قفل میکنه
3-اگر با هدفون آهنگ گوش کنی به شدت گرم میکنه
4-جزو ضعیف ترین باطریهای هست بین pda هایی که داشتم وکار کردم
5-رادیو این گوشی از رادیو sx1 هم ضعیف تره
6-شدیدا گانفیلیکت (مشگل) دارند برنامه های آلارم خود گوشی و برنامه اضافه شده خود شرکت o2
7-به ندرت وقتی که گوشی زنگ میخوره اصلا شما نمیتونید کلیدی یا چیزی رو بزنید که جواب بدید (به ندرت)
8- یه نمه مشگل بد آنتن دادن

پ.ن:با بقیه مشگلات که گفته میشه کاملا مخالفم:p

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چیزه..آها هیچی
39.gif

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام دوستان

معايب:

محاسن:
2. سرعت بالاي CPU.

موفق باشيد

1. موافقم
2. همین دوربین برای کسانی مثل من که اصلا مصرف ندارن عالیه :) ....
3.تقریبا مخالفم !! فکر نمی کنم اینطوری باشه به این راحتی ها مخصوصا با Stylus اتم ... با این حال من از اسکرین پروتکتر استفاده میکنم . تا حالا هم درش نیاوردم ....
4.در موردت آنتن دهی و صحبت کردن من دلم خونه :hmm: !!! اصلا صدا برام به خوبی نمیاد !!! برنامه ای هم برای زیاد کردن صداش درست نکردن !!! از طریق setup wizard - phone volume رو روی آخرین حدش که بزارین باز هم صدا نصف صدای گوشی های سونی اریکسون و نوکیاست :( ....
5. خیلی زود نمی کنه اصلا !!! و خیلی هم داغ نمی کنه !!!

محاسن هم که خیلی داره دوست من ......:happy: ... مشکل انتن دهیش حل نشه ولی یه جوری مشکل صدای مکالمه حل بشه خیلی عالیه !!!

باتریشم برای من خیلی عالیه از وقتی یه Hard reset کردم ....3 روز کامل الان دارم باش حرف میزنم و Sms میزنم هنوز روی 38 درصد هست فکر کنم روز 4 روم رو هم دوام بیاره !!!

تنظیم ولوم صدا در زمان مکالمه رو من بلد نیستم کسی هست که بگه ؟!؟ ( از setup wizard - phone volume ) تنظیم شده و روی آخرین حد هست .... ولی این قسمت System Volum روی حد وسط قرار داره ....

یه خواهشی هم از دوستان داشتم می خواستم ببینم این Equalizer رو چطوری تنظیم میکنید ... اگه یه توضیح مختصر بم بدین ممنونتون میشم .

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه این دو مشکل عمده یکی آنتن دهی و دیگری صدای حین مکالمه در اغلب ppc ها هست چون داریم با گوشی هایی از جمله نوکیا و سونی اریکسون مقایسه میکنیم و چون اونها تمامه قدرتشون روی همین چیزها و مثلا دوربینشون هست که اگر همین رو هم نداشته باشن که....................
ما هم که طرفدار ppcهستیم باید با ایم مشکلات کنار بیایم که البته خود منم دیگه کلافه شدم کاش یه راه حل اساسی برای این وجود داشت و بخصوص با دوست عزیز کلارک کاملا موافقم در مورد "مشکل انتن دهیش حل نشه ولی یه جوری مشکل صدای مکالمه حل بشه خیلی عالیه !!")):

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان، با عرض معذرت ازینکه پابرهنه می پرم وسط بحث، ولی اینقدر نگید مشکل آنتن دهی و صدای مکالمه مشکل همه ی ppc هاست، همینطورم مشکل عکس برداری!!
تقریباً تمام دستگاه های ساخت htc از پرافت به بعد (به جز آرتمیس) مشکل آنتن دهی ندارن که هیچی، آنتن دهیشون یه مقداری هم بهتره از گوشی های دیگه، در مورد کیفیت عکس هم به جز آرتمیس، بقیه در حد یه 2مگاپیکسلی خوب می گیرن! اچ تی سی شاید با بعضی مشکلای عجیب غریبی که دستگاه هاش دارن یا با علاقه ی مفرطش به استفاده از omap 850 ها اعصاب همه رو خورد کرده، ولی هنوزم عمده ی بازار ppc pe ها دستشه و کیفیت تولیداتش هم نسبت به بقیه نسبتاً بهتره، نیست؟! (البته ایتن هم همزمان خیلی داره کار درست می شه)

درضمن من یه هفته ای که با اتم کار کردم، یه چیزی خیلی زجرم داد(دوستان روهم به هکذا!!)، اینکه صدای طرف یا خودم echo می شد! درضمن چرا هیچ کس اشتباه منو بهم نگفت!؟ الان دیدم سی پی یو اتم 416 اینتله نه سامسونگ
73.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
1.

تنظیم ولوم صدا در زمان مکالمه رو من بلد نیستم کسی هست که بگه ؟!؟ ( از setup wizard - phone volume ) تنظیم شده و روی آخرین حد هست .... ولی این قسمت System Volum روی حد وسط قرار داره ....

یه خواهشی هم از دوستان داشتم می خواستم ببینم این Equalizer رو چطوری تنظیم میکنید ... اگه یه توضیح مختصر بم بدین ممنونتون میشم .
سلام
با اجازه از دکتر،
عرض کنم که در رابطه با تنظیم ولوم صدا در هنگام مکالمه می تونید از برنامه فون آلارم استفاده کنید،
2d9shgk.jpg
یا از این طریق اقدام کنید البته در زمان مکالمه:
2h58xs9.jpg
در مورد تنظیم اکولایزر هم شما باید برنامه اکولایزر رو با ران کردن برنامه اتواینستالر که از برنامه های پیش فرض در اتم هست نصب کنید،(من نمی دونم در اتم مشکی اتو اینستالر وجود داره یا نه اما در اتم سفید و اتم اگزک صد در صد وجود داره،فکر می کنم اسکرین های زیر کاملا" گویا باشه
4c075mp.jpg

من واقعا" تعجب می کنم که چرا اینقدر از ضعیف بودن صدای مکالمه اتم گله دارید،شاید این مشکل در اتم اگرک رفع شده،چون همونطور که گفتم صدا به قدری واضح هست که دیگران که در فاصله 4،5 متری من نشستن هم صدای طرف مقابل رو می شنون،
FrankenStein
موقع ای که دستگاه باطریش تموم میشه دیگه روشن نمیشه تا اینکه باطریشو در بیاری
این مورد در اتم اگزک اصلا" صحت نداره،زمانی که باطری تموم می شه باید به شارژر وصل کرد و بعد از حدود 3 تا 5 دقیقه پاور رو زد،در این لحظه گوشی یک بار سافت ریست می شود،حسین جان من تازه دارم به چیزای عجیب و غریبی در مورد اتم می رسم،
اگر مدت زیادی سافت ریست نکنی گوشی شدیدا به مشگل هنگ پیدا میکنه (در گوشیهای دیگه ندیدم) حتی همه دکمه های دستگاه قفل میکنه
این مورد رو کاملا" تایید می کنم،متاسفانه در اتم اگزک هم این موضوع وجود داره و صدق می کنه،
شدیدا گانفیلیکت (مشگل) دارند برنامه های آلارم خود گوشی و برنامه اضافه شده خود شرکت o2
این مورد هم تا به حال برای من پیش نیومده،الارمهای من کاملا" عادی کار می کنن،(با اینکه فون الارم که می گن یکسری مشکلات داره رو نصب دارم)
مورد 7 رو هم من تجربه نکردم و در بقیه موارد با حسین جان هم عقیده ام،

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

من میخوام تا سقف 700 یا 750 خرج بزام. چی رو پیشنهاد میکنید؟
اتم بنظرم با این معایب چندان مناسب نیست.
فقط برای من ابعاد و زیبایی خیلی مهمه (البته امکانات هم مهمه).

ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به همه دوستان

من میخوام تا سقف 700 یا 750 خرج بزام. چی رو پیشنهاد میکنید؟
اتم بنظرم با این معایب چندان مناسب نیست.
فقط برای من ابعاد و زیبایی خیلی مهمه (البته امکانات هم مهمه).

ممنون

دوست عزیز من نمیدونم شما تا بحال ppc داشتید یا نه ولی اینو به شما میگم که atom یکی از بی نقص ترین ppc ها هست شما یه تایپیک ایجاد میگردید مثلا معایب jamin,k-jam,eten,..... بعد مقایسه میگردید میفهمیدد موضوع چی هست:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حسین جان معایب جمین فکر می کنم توی سرعت کمش و اسپیکر فاجعه ش خلاصه شه ها
200.gif

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
مورد تنظیم اکولایزر هم شما باید برنامه اکولایزر رو با ران کردن برنامه اتواینستالر که از برنامه های پیش فرض در اتم هست نصب کنید،(من نمی دونم در اتم مشکی اتو اینستالر وجود داره یا نه اما در اتم سفید و اتم اگزک صد در صد وجود داره،فکر می کنم اسکرین های زیر کاملا" گویا باشه

من واقعا" تعجب می کنم که چرا اینقدر از ضعیف بودن صدای مکالمه اتم گله دارید،شاید این مشکل در اتم اگرک رفع شده،چون همونطور که گفتم صدا به قدری واضح هست که دیگران که در فاصله 4،5 متری من نشستن هم صدای طرف مقابل رو می شنون،

آقا مجتبی ممنون خیلی از توضیحاتتون - کاش این سایت گزینه تشکر داشت 100 تا تشکر ازتون میکردم ... صدا ها در اتمم در آخرین حد بودند - اینم بگم که بعضی از مکالمات خیلی خیلی صدای طرف مقابل بلند هستند ولی بعضی یکم ضعیف ( که کم کم داریم عادت میکنیم ) که فکر کنم بر میگرده به مخابرات مسخره شیراز ( در جای دیگه تا به حال از این گوشی استفاده نکردم )

در مورد تنظیم اکولایزر من منظورم روی حالت Custom f,n .... کسی از اعضای فروم که روی حالت Custom تنظیم کرده یک توضیحی بدن .... الان تنظیم اکولایزر در اتم خودم به این صورت هست که یکی از اتم داران قدیم اینجا پیشنهاد تنظیم اینطوری رو بم دادن ....

43y6v6b.jpg
.

مثلا ستون اول از سمت چپ نشان دهنده مقدار Bass صداست .... ( 31 ) .... ( توی فروم هم کسی در مورد تنظیمات اکولایزر چیزی ننشوته بود یا سرچ به من چیزی نشون نداده ! )

موقع ای که دستگاه باطریش تموم میشه دیگه روشن نمیشه تا اینکه باطریشو در بیاری

فرانکشتین جان .... اتم من اصلا همچین مشکلی رو نداره فقط همون طور که آقا مجتبی گفتند موقع باتری کاملا خالی میشه میزنم شارژ - 3 دقیقه بعد بایک سافت ریست گوشی روشن میشه ... همین .

اگر مدت زیادی سافت ریست نکنی گوشی شدیدا به مشگل هنگ پیدا میکنه (در گوشیهای دیگه ندیدم) حتی همه دکمه های دستگاه قفل میکنه

برای من خوشبختانه پیش نیومده !!! :)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
ممنونم کلارک جان
در مورد تنظیم پروفایل اکولایزر،باید بگم که این موضوع کاملا" سلیقه ای و از روی تجربه هست،من خودم اصولا" از زمانهای قدیم سبک راک رو تو پروفایلهای اکولایزر ضبط و کامپیوتر و .... دوست دارم،به خاطر اینکه صداهای ریز موسیقی رو هم کامل به گوشم می رسونه و...اینها از دیدگاه منه،در اکولایزر اتم این گزینه وجود نداره،و البته من هم یک بار دستی تنظیم کردم،اما چون در پاکت میوزیک اکولایزر روی راک بود،یه مقدار هندزفری جواب نمی داد و خش خش می کرد،بنابراین ترجیح دادم که رو هوی متال بذارم،
در کل باید بگم سایقه ای است،

بالا