• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خمیر پیتزای فوری برای دوستداران پیتزا.....

hasti1988ie

Registered User
لایک‌ها
56
سلام....

imag2254-jpg.541034
میخوام یک نوع خمیر برای شما آموزش بدم که شما میتونید با این خمیر به راحتی و در عرض نیم ساعت تا چهل دقیقه یک پیتزای خیلی خوشمزه برای خودتون تهیه کنید ....
این خمیر امتحان خودش رو پس داده و خمیر فوق العاده راحت و خوشمزه ای هست که حتی میتونید از خمیر اون برای صبحونه خودتون نون هم درست کنید ،همیشه درست کردن پیتزا یک پروسه طولانی محسوب میشد اما با این خمیر دست کم هر 7 -10 روز یکبار پیتزا درست میکنیم....
مواد پیتزا هم دلخواه خودتون هست ،میتونید سوسیس و کالباس یا مرغ و یا هر چی که دم دستتون بود رو استفاده کنید ....

خب بعد این همه تعریف از خمیر مورد نظرمون ،مواد لازم و طرز تهیه این خمیر:
آرد یک و یک چهارم پیمانه
ماست یک دوم پیمانه
روغن یک چهارم پیمانه
نمک و شکر از هرکدام یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

مواد رو با هم مخلوط میکنید و روی ظرف یک دستمال قرار میدین و میذارین بمدت 15 تا نهایت 20 دقیقه ،در یک جای گرم استراحت کنه...در این مدت زمان بقیه کارها رو انجام میدین از جمله خرد کردن فلفل دلمه و قارچ و کالباس و سوسیس و سرخ کردن اونها...
بعد از 15 دقیقه خمیرتون رو باز میکنید کف سینی فر که چرب کردین و روی اون رو کمی سس گوجه فرنگی می ریزین و پخش میکنید بعد هم پنیر پیتزا و سایر ملزومات و آویشن و درنهایت دوباره پنیر و در فری که از قبل گرم شده قرار میدین ....شعله فر زیاد نباشه که خمیر بسوزه ،از حرارت ملایم استفاده کنید و بعد از 20 دقیقه با خلال دندون خمیر رو امتحان کنید که اگر پخته بود خمیر به خلال نمیچسبه و اگر هنوز نپخته بود بهش زمان بدین تا آماده بشه .....
به همین راحتی در کمتر از یک ساعت و در خونه و با کمترین هزینه میتونید هر وقت که دوست داشتین ،پیتزا میل کنید.....
یک عکس از پیتزای آماده شده در سینی فر رو در اول تاپیک قرار دادم....

فایل های ضمیمه

• IMAG2254.jpg
    IMAG2254.jpg
    111.8 KB · نمایش ها: 155

hasti1988ie

Registered User
لایک‌ها
56
امشب میخوام امتحان کنم که بدون فر این خمیر چه نتیجه ای میده ،اینطوری کسانی که فر هم نداشته باشند میتوانند خیلی ساده وسریع از این خمیر استفاده کنند....:)

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
امشب میخوام امتحان کنم که بدون فر این خمیر چه نتیجه ای میده ،اینطوری کسانی که فر هم نداشته باشند میتوانند خیلی ساده وسریع از این خمیر استفاده کنند....:)
خوش بحالت ;)

hasti1988ie

Registered User
لایک‌ها
56
و طبق قولی که دادم .....

imag2877-jpg.541549

اینبار پیتزا در تابه پخته شد ،همه مراحل همانطوری که قبلا توضیح دادم فقط بجای فر از حرارت مستقیم شعله گاز استفاده کردم و روی تابه یک دمکنی گذاشتم و در حرارت پایین نیم ساعت پختش طول کشید ...امتحان کردن خمیر یادتون نره که حتما پخته باشه و اینکه در 15-20 دقیقه اول پخت درب ظرف رو برندارید .....
با این روش کسانی که به فر دسترسی ندارن هم میتونن یه غذای خوشمزه و سریع رو آماده کنند....
شاد و پیروز باشید....

فایل های ضمیمه

• IMAG2877.jpg
    IMAG2877.jpg
    94.4 KB · نمایش ها: 137

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
حتما امتحانش میکنم روی تابه

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
درست نکنین
اشغال دراومد

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
توی ماهیتابه درست کردم .اولش خمیرش خوب بود و نازک ولی بهد از اینکه زیرش رو روشن کردم خمیرش ور اومد و کلفت شده بود و وسطش خام بود و کفش هم تیره شده بود .کلا افتضاح

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4

hasti1988ie

Registered User
لایک‌ها
56
توی ماهیتابه درست کردم .اولش خمیرش خوب بود و نازک ولی بهد از اینکه زیرش رو روشن کردم خمیرش ور اومد و کلفت شده بود و وسطش خام بود و کفش هم تیره شده بود .کلا افتضاح

من فکر میکنم ماهیتابه شما کوچیک بوده بعد شما همه ش رو تو همون یه ماهیتابه ریختین....اینجوری خمیر کلفت شده .....
دمکنی گذاشتین؟ در ظرف رو برنداشتین؟ شعله تون زیاد نبود؟
ببینید من بارها این خمیر رو درست کردم،همه فوت و فنش رو هم نوشتم ...بیکار نیستم چیزی رو که امتحان نکردم یا خوب نمیشه برای بقیه توضیح بدم...الانم سعیم بر این هست که بدونم چرا اینطوری شده و از این لحن شما درباره اینکه اشغال شده راستیش خوشم نیومد....

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
من فکر میکنم ماهیتابه شما کوچیک بوده بعد شما همه ش رو تو همون یه ماهیتابه ریختین....اینجوری خمیر کلفت شده .....
دمکنی گذاشتین؟ در ظرف رو برنداشتین؟ شعله تون زیاد نبود؟
ببینید من بارها این خمیر رو درست کردم،همه فوت و فنش رو هم نوشتم ...بیکار نیستم چیزی رو که امتحان نکردم یا خوب نمیشه برای بقیه توضیح بدم...الانم سعیم بر این هست که بدونم چرا اینطوری شده و از این لحن شما درباره اینکه اشغال شده راستیش خوشم نیومد....
دوست عزیز قصد توهین نداشتم فقط یک چیزی که متوجه شدم اینه که پس از اینکه خمیر رو نازک روی ظرف پهن کردیم باید همونجا بدون اینکه روش رو بچینیم باید بزاریم توی فر تا حدی بپزه و پوف نکنه بعدا

hasti1988ie

Registered User
لایک‌ها
56
دوست عزیز قصد توهین نداشتم فقط یک چیزی که متوجه شدم اینه که پس از اینکه خمیر رو نازک روی ظرف پهن کردیم باید همونجا بدون اینکه روش رو بچینیم باید بزاریم توی فر تا حدی بپزه و پوف نکنه بعدا

پیمانه شما چی بود ؟ لیوان یا فنجان و اینکه بیکینگ پودر چقدر ریختین؟ پیمانه تون بهتره لیوان باشه....
یه چیز دیگه اینکه خیلی ها شاکی میشن از اینکه خمیر یا کیکشون پف نمیکنه ،حالا شما برعکس ....البته پف این خمیر نباید خیلی زیاد باشه ولی تا حد نرمالش مشکلی نیست...

fzahrab

Registered User
لایک‌ها
277
من درست کردم خمیر رو عالی شد هنوز مزش زیر زبونم هستش مرسی دوست عزیز واقعا حرف نداشت پیشنهاد می کنم که دوستان حتما درست کنن

ufomax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
89
فک کنم خوشمزه بشه، تست خواهیم زد :D

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
تشکر از دوستانی که تجربه شون رو به اشتراک گذاشتند.

بالا