• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ehsan93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در مورد بانک دی اطلاعات جدید بهتون بدم :

سود روز شمار برای حساب های زیر 10 میلیون تومان برابر است با : 20 درصد
سود روز شمار برای حساب های بالای 10 میلیون برابر است با : 22 درصد

در ضمن وب سایتشون رو هم طراحی جدید کردند.
اینترنت بانک دی و آینده بسیار مزخرفه و از این دستگاه های رمزساز باید استفاده کنی. درسته امنیتش بالاست ولی کار کردن با این رمزساز اصلاً جالب نیست

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
در مورد بانک دی اطلاعات جدید بهتون بدم :

سود روز شمار برای حساب های زیر 10 میلیون تومان برابر است با : 20 درصد
سود روز شمار برای حساب های بالای 10 میلیون برابر است با : 22 درصد

در ضمن وب سایتشون رو هم طراحی جدید کردند.
عه. جدی میگی؟
من قبلا ی حساب 19 درصد داشتم. حالا خودشون سودشو زیاد میکنن یا باید برم دوباره حساب باز کنم؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
والا قوامین روی بنرش زده بود 23درصد روزشمار

در قوامین 4 نوع حساب و سود هست اولی شما کارت عابر بانک میگیری متصل به شتاب و فقط 7 درصدسود دومی دفترچه ای هست و 18 درصد پول میذاری هر موقع هم خواستی برمیداری سومی هم دفترچه ای هست و 23 درصد به شرط بالای 1 میلیون و یک ماه اول نباید از حساب خارج کنی از ماه دوم میتونی و چهارم سود سپرده یک ساله هست که مبلغ بالای 100 میلیون 25 درصد میدن.

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
كسي نزديكش شعبه آرمان يا نور نيست بپرسه سود يكساله تا 5 ساله چقدره؟ (براي مبالغ پايين)
بعد كوثر نميدونيد حساب 5 ساله اش كه 26 درصده به شرط برداشت بعد از يكساله يا تا 5 سال؟

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
آرمان الان اس داد 25% روز شمار ! اما موسس دیگه عابر بانک متصل به شتاب هم نداره پس واسه من میشه فررررت !

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
موسسه نور (کارسازان آینده) هم سود خوبی میده.یکساله 29 درصد و کوتاه مدت عادی (بدون محدودیت موجودی) را 24.5 درصد می ده.5 ساله هم از 32 تا 34 درصد ( بستگی به مقدار پول) می ده.سابقش هم خوبه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
در قوامین 4 نوع حساب و سود هست اولی شما کارت عابر بانک میگیری متصل به شتاب و فقط 7 درصدسود دومی دفترچه ای هست و 18 درصد پول میذاری هر موقع هم خواستی برمیداری سومی هم دفترچه ای هست و 23 درصد به شرط بالای 1 میلیون و یک ماه اول نباید از حساب خارج کنی از ماه دوم میتونی و چهارم سود سپرده یک ساله هست که مبلغ بالای 100 میلیون 25 درصد میدن.
من پولم توی بانک شهر هستش اگه بخوام بذارمش این حساب 23درصد قوامین میتونم با خود اون کارت بانک شهر انتقالش بدم؟که دیگه نرم پولم رو از بانک شهر بیرون بکشم؟

sh,m

Registered User
لایک‌ها
103
موسسه نور (کارسازان آینده) هم سود خوبی میده.یکساله 29 درصد و کوتاه مدت عادی (بدون محدودیت موجودی) را 24.5 درصد می ده.5 ساله هم از 32 تا 34 درصد ( بستگی به مقدار پول) می ده.سابقش هم خوبه
http://newsbank.ir/page/5617/هشدار+بانک+مرکزی+به+ارائه+خدمات+به+موسسه+مالی+کارسازان+آینده.html

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
تو جامعه ما هر كس الان پولدارتر هست از احترام بيشتري برخوردار هست !

رفته بودم بانك دو باجه بود يكيش اقا پولداره يكيش هم يه بنده خداي ديگه، كل بانك جلو اون يارويي كه پولدار بود تا كمر خم ميشدن ( رييس بانك كه اومده بود خودش كارشو انجام بده ) بدون صف هم پذيرفته شد اون بابايي هم كه باجه كناريش بود محل سگ بش نميزاشتن تا وقتي كه اون اقا پولداره اومده بود تو بانك هم توجه ها به سمت اون بود !

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
کسی اطلاعاتی از وام بانک آینده نداره اینجا برامون بگه ؟ تا 80 درصد موجودی بهت وام میدن بدون ضامن

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
این خبر مربوط به بیش از یک سال و نیم پیشه و مشکلش همون موقع برطرف شد
و چند ماه بعدش هم طبق نظر بانک مرکزی با ادغام با موسسه ریحانه گستر مشیز ، موسسه نور را تشکیل دادند
یه کم بیشتر مطالعه کنید بعد پست بگذارید

arvin676

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام.

والا حدود 70 - 80 میلیونی پول هست که دایم در جریانه و ممکنه 20 روز تو حساب 70 تومن بخابه و فرداش 0 بشه.

الان بانک ملی و سایر بانک هایی که میشناسم کوتاه مدت رو 7% میدن

جایی سراغ دارید بالاتر بده؟
شتاب باشه و معتبر باشه (بانک باشه) ؛ موسسه و ... بدردم نمیخوره
بانک شهر
روزشمار 18%
خودم توش حساب دارم
-
بانک انصار هم همینطور 18%

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
خدایشش الان به نتیجه رسیدی ؟

:) به اين نتيجه كه قبلا هم رسيده بودم ولي اين فرهنگ خشكل تصاعدي رو به رشد هست !

ولي نحوه برخورد بانكها برام جالب بود مثلا پاسارگاد يكي از شعبش كه هميشه ميرم تا حالا همچين برخوردي ازشون نديدم و نحوه احترامشون در يك سطح هست با همه ... البته بيشتر به ادما بستگي داره ... ولي اينجور حركتا رو در اين بانكاي تازه به دوران رسيده زياد ديدم !

berna

Registered User
لایک‌ها
53
واالا حساب نکردم ، اما اینم در نظر داشته باشید که ماهانه 2300 دارن میگیرن و از اون 80 میل که وام دادند کم میشه..

رنگ ، ساخت و ساز ، آبگرمکن ، آب سرد کن و... :دی

100% میخوان دیگه مفتی که وام نمیدن .. وگرنه همه میرفتن یه خونه نشون میدادن میگفتن میخوایم تعمیرش کنیم و 80 میل میگرفتند.. سند خونه میره تو رهن بانک.. :دی

خب وقتی سند میره تو رهن ضامن میخواد چیکار؟

arvin676

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بالا