• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام به همه دوستان من تازه اين بخش رو پيدا كردم به همتون براي اشتراك گذاري اطلاعات تبريك مي گم
خواهش : يكي از دوستان در خصوص نصب برنامه هاي كب روي گوشي توضيح بدن
خواهش 2 : برنامه Arabize و كي جن اون رو برام لينك بدين
خواهش بعدي براي بعد
مرسي از دكتر عزيز و از فرهاد عزيز بصورت ويژه كه خيلي از مطالبشون استفاده كردم

سلامقسمت اول رو كه FrankenStein جونم عرض كردن:wub:
قسمت دوم هم FrankenStein جون جوني:p اينجوري گفت چون دلش واسه من تنگ شده بود:thumbsup: ميخواست كه بيام :D

:specool:
فايل هاي عربيزر 2 و XMS (ميشه باهاش شكلك و دست نوشته با اس ام اس فرستاد - در صورت اينكه طرف مقابل هم همين برنامه رو داشته باشه) رو آپلود كردم. Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiink :medieval:

همه فايل هاش ميشد 9 مگ كه قبلا معرفي شده بوده و حاوي iphone -flash 6 - dic و اين چيزاست كه نه حوصلشو دارم نه اعصابشو :confused: :jealous:

راستي من اسمم مهرداد هست فرانك جون

درد دل يك جوان دوست داشتني (خودمو ميگم)
بچه ها ميدونم دوستم داريد ميدونم اونايي كه تهران هستن نميزارن من اين همه راه رو تا تهران

بيام و ميگن گوشيتو بفرست من برات درست ميكنم . من ميدونم من ميدونم دوستم داريد. آخه
شيشه جلو ال سي دي من شكسته و نصف ال سي دي بيشتر كار نميكرد (اونم همش توي يك

نقطه) و با پاكت كنترل از روي كامپيوتر كار ميكردم چند روز
امروز هم كه گوشيم فرمت شد به دلايلي كه :D از من بعيد بود :( :p :eek: :f34r: اول نصب ويندوز براي تست ال سي دي كه با خود گوشي هيچي با پاكت كنترل هم كليك نميشه كرد گوشي من به گا رفت و نميتونم ديگه بالا بيارمش :happy: چقدر خوشحالم از ديوونگي :eek: :wacko: :f34r:
من ميدونم من ميدونم هيشكي دوستم نداره :rolleyes: ;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا مرسی از همگی خیلی عالی بود:happy: اما فونتها هنوز مربع هستند!!:( تو WM3 درست کار می کنه اما تو WM5 مشکل فونت رو داره!! راهی هست که بشه فونتهارو درست کرد؟!:wacko:

خوب من به چه زبونی به تو بگم؟؟
213.gif

شهاب رو آن اینستال کن (و اگه فارسی سازاکتاتو ریختی اونم آن اینستال کن)
بعد arabizer 2 رو اینستال کن

شهاب هیچی نداره. فارسی سازش هم روی wm5 ها درست کار نمی کنه. به جای دیکشنری (ت**)ش هم ازین دیکشنری lingvosoft می شه استفاده کرد! حالا هیچ جا دیگه نبود تیریپ وفاداریت روی برنامه های اون گوشکوب نمودار شده!؟
73.gif
39.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فايل هاي عربيزر 2 و XMS (ميشه باهاش شكلك و دست نوشته با اس ام اس فرستاد - در صورت اينكه طرف مقابل هم همين برنامه رو داشته باشه) رو آپلود كردم.

مهرداد جون، گوشی من که از حال رفت وقتی شما اون مسیج رو دادی!!
39.gif
38.gif
یعنی گذاشته بودمش کنار بعد یه نیم ساعتی برداشتمش دیدم خوووابه!!! سافت ریست کردم، بعد مسیجت رو نگاه کردم، یه مسیج خیــــــــلی طولانی اومده بودش همشم عدد و حروف عجق وجق... نتیجه گیری اینکه هرچقدرم که باحاله... اینجوری پیش بری رسماً ورشکست می شی هاااان...ازما گفتن بود
39.gif
27.gif

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
خوب من به چه زبونی به تو بگم؟؟
213.gif

شهاب رو آن اینستال کن (و اگه فارسی سازاکتاتو ریختی اونم آن اینستال کن)
بعد arabizer 2 رو اینستال کن

شهاب هیچی نداره. فارسی سازش هم روی wm5 ها درست کار نمی کنه. به جای دیکشنری (ت**)ش هم ازین دیکشنری lingvosoft می شه استفاده کرد! حالا هیچ جا دیگه نبود تیریپ وفاداریت روی برنامه های اون گوشکوب نمودار شده!؟
73.gif
39.gif

آقا ما شهاب رو بی خیال شدیم ( گرچه هنوز هیچ تقویمی به خوبیه اون که بتونه روزهای میلادی رو به شمسی تبدیل کنه نیافتم)!! اما اون arabizer هم فونتهاش داغونه!!! همشون مربع هستند!!!:(

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
مهرداد جون، گوشی من که از حال رفت وقتی شما اون مسیج رو دادی!!
39.gif
38.gif
یعنی گذاشته بودمش کنار بعد یه نیم ساعتی برداشتمش دیدم خوووابه!!! سافت ریست کردم، بعد مسیجت رو نگاه کردم، یه مسیج خیــــــــلی طولانی اومده بودش همشم عدد و حروف عجق وجق... نتیجه گیری اینکه هرچقدرم که باحاله... اینجوری پیش بری رسماً ورشکست می شی هاااان...ازما گفتن بود
39.gif
27.gif

سلام فرهاد جون
در مورد شكلكها كه من امتحان كردم pda2K و k-JAM موردي نداشت و خيلي خيلي خوششششگل مثل خودت توي گوشي ظاهر ميشدن
و اينكه XMS رو نصب كرده بودي كه اينجوري شد ؟ !! عجيبه چنين مشكلي نداشم من اينا به كنار همش تقصير خودته هِي بهت ميگم يه دونه از اين Eten M700 گلدفيش رو بردار خيال من و خودتو اين فرانك جون رو راحت كن تازه من ميدونم اگه ما بخريم دكتر هم از فكر هرميس مياد بيرون و هماهنگ ميشه :D آها يادم رفت ميگفتم اين ايتن بخر رفتي نميدونم اس 200 خريدي
راستي ورشكست چيه 9 ماه پول گوشيمو ندادم قطع شد يكي ديگه برداشتم بعد 3 هفته باز مفتي شماره قبلي وصل ميشه آخه اين ورشكستگي مياره ؟؟ نه بگو ورشكستگي مياره :D :D
اما خب بچه خوبي بودم 700000 تومن بيشتر حرف نزدم تو اين 9 ماه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با سلام به دوست عزيز...

با تشكر از نظرتان در مورد متن ارسالي من. اول از هر چيز از مديران اين بخش بخاطر اينكه مطلبي خارج از اين فروم مي نويسم معذرت مي خواهم.
در مورد آموزش طراحي كي جن بايد بگويم يك راه مشترك وجود ندارد و هميشه امكان نوشتن كي جن براي برنامه ها نمي باشد. در اين مورد خاص مي توانم روش خودم را بطور خلاصه شرح دهم كه اميدوارم مورد قبول شما دوست گرامي واقع گردد.

1. همانطور كه خود برنامه نويس بيان كرده بود برنامه با دات نت 1.1 طراحي شده است. بنابر اين از برنامه Microsoft Intermediate Language Disassembler يا همان MSIL DisAsm استفاده كردم تا EXE را به IL تبديل كنم. براي اطلاعات بيشتر بدنبال آموزشهاي زبان IL باشيد.

2. بعد در متن تبديل شده بدنبال كلماتي چون Register و Check و Validate و ... گشتم و توانستم فرمي بنام FormRegister را پيدا كنم و با بررسي فهميدم در اين فرم از تابعي بنام Valid استفاده كرده ( نام گذاري ها در برنامه نويسي بسيار مهم هستند و بايد متوجه باشيد كه اين نوع نامگذاري باعث راحتي كار طراحان كي جن مي شود )

3. بعد از بررسي تابع Valid متوجه شدم از تابعي بنام GetDeviceID استفاده شده (‌ باز هم نام گذاري آشكار !!!‌ ). بدست آوردن DeviceID در PocketPC يك راه عمومي دارد كه من خودم آن را پياده سازي كردم و نتيجه خروجي آن را با برنامه اصلي (‌ كه در شاخه Memo قرار ذخيره مي كرد )‌ چك كردم و كاملا نتيجه يكسان بود.

4. بعد شروع به بررسي تابع Valid كردن و متوجه شدم كه در دو حلفه تو در تو از خروجي تابع GetDeviceID يك عدد از نوع Long درست مي كند و آن را با رشته ورودي كاربر چك مي كند !!! و سپس شروع به پياده سازي آن كردم. لازم به ذكر است كه روش بكار گرفته شده خيلي ساده و فقط بر اساس خروجي DeviceID بود (‌ اين نيز كار را ساده مي كرد )

5. بعد از طراحي GetDeviceID و Valid برنامه اي براي PocketPC 2002+ در Visual Stuido 2003 و .net 1.1 نوشتم (‌چراكه اين برنامه قادر باشد در PocketPC و PC قابل اجرا باشد ) كه DeviceID را بطور دستي يا در صورتي كه برنامه بر روي PocketPC اجرا مي شود اتوماتيك توليد كند و توسط تابع Valid ورودي را به رشته مورد نظر تبديل مي كند (‌ بجاي مقايسه مقدار توليد شده آن را نمايش مي دهد !‌ )

6. كار تمام شد!!!

من باز هم از مديران اين فروم از بابت بيان نا بجاي ايم مطلب معذرت مي خواهم. اميدوارم مطالب بيان شده باعث شود كه برنامه نويس محترم MA PersDays توجه بيشتري به طراحي مطمئن تر براي توليد كليد رجيستر كند. بيان اين مطالب فقط براي آموزش بود. در صورتي كه مايليد اطلاعات دقيق تر در اين مورد كسب كنيد به من ايميل بزنيد.

با موفقيت براي همگي
NiCoLuS_CoX

جناب نیکولوس ،
نویسنده برنامه از فعالان این فروم هست و شخصا فکر نمی کنم که ریلیز کردن کی ژن برای برنامه او راه درستی برای اشتراک دانسته هایمان باشد. از شما خواهش می کنم که از این کار صرفنظر کنید.دلایل ام برای این درخواست زیاد است ، ولی مهم ترین شان ، راحتی خرید برنامه و قیمت منصفانه ای ست که برنامه نویس ارایه کرده و از همه مهم تر ، ریلیز کردن نسخه های متعدد بتای مجانی برنامه .

اما از سوی دیگر اگر تمایل به کار روی سریال ها دارید ، به نظرم باید روی برنامه infopoems inforetriever که برای بچه های پزشکی معرفی کردم متمرکز شوید که اشتراک سالیانه اش 300دلار هست!!!
اگر تمایل داشتید ، با من تماس بگیرید.

باز هم از فرهاد عزیز که ماهیگیری رو درخواست کرد ، و از شما متشکر هستم
موفق باشی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
فرهاد ، من از برنامه pocketdivx playerاستفاده کردم و دو تا قسمت prison break رو ریپ کردم برای کشیک دیشب ، اما یکی رو با تنظیمات متفاوت از دیگری ریپ کردم.بعد نمی دونی چقدر اوضاع خراب بود. اصلا نمی شد دید.
خواهشم اینه که اگر ممکنه ، بشینی و یک راهنما بنویسی برای ریپ کردم فیلم.
بعد من pocket dvd player 4 رو کرک شده داره ، به نظرت می ارزه آپ کنم با همون 3.5 که گذاشتم خوبه؟
آخه خیلی ها ازش تعریف می کنن ولی من اصلا استفاده نکرردم

NiCoLuS_CoX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب نیکولوس ،
نویسنده برنامه از فعالان این فروم هست و شخصا فکر نمی کنم که ریلیز کردن کی ژن برای برنامه او راه درستی برای اشتراک دانسته هایمان باشد. از شما خواهش می کنم که از این کار صرفنظر کنید.دلایل ام برای این درخواست زیاد است ، ولی مهم ترین شان ، راحتی خرید برنامه و قیمت منصفانه ای ست که برنامه نویس ارایه کرده و از همه مهم تر ، ریلیز کردن نسخه های متعدد بتای مجانی برنامه .

اما از سوی دیگر اگر تمایل به کار روی سریال ها دارید ، به نظرم باید روی برنامه infopoems inforetriever که برای بچه های پزشکی معرفی کردم متمرکز شوید که اشتراک سالیانه اش 300دلار هست!!!
اگر تمایل داشتید ، با من تماس بگیرید.

باز هم از فرهاد عزیز که ماهیگیری رو درخواست کرد ، و از شما متشکر هستم
موفق باشی

دوست عزيز سلام...

مطمئن باشيد من هم با شما موافقم وگرنه اول از هر چيز از شما اجازه نمي گرفتم و مي خواستم نظر شما را نيز بدانم. خودم نيز از پخش كي جن هيچ قصد ناراحتي نداشتم و فقط از نويسنده محترم مي خواهم الگوريتم خود را عوض كند تا ديگر به راحتي قابل هك نباشد. من تا به حال اين كي جن را به كسي نداده ام و زماني كه براي طراحي آن گذاشتم حدود 1 ساعت بود و آن را فقط براي نويسنده خواهم فرستاد. از شما نيز كه نظر منطقي را ارسال كرديد متشكرم.

در مورد برنامه اي كه فرموده ايد من نيز علاقه به بررسي آن دارم و خواهشمندم لينك دانلود و سايت سازنده و هر اطلاعاتي كه در موردش داريد براي من به آدرس [email protected] ارسال نماييد. خوشحال مي شوم بتوانم مفيد واقع بشوم.

با تشكر
NiCoLuS_CoX

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوست عزيز سلام...

مطمئن باشيد من هم با شما موافقم وگرنه اول از هر چيز از شما اجازه نمي گرفتم و مي خواستم نظر شما را نيز بدانم. خودم نيز از پخش كي جن هيچ قصد ناراحتي نداشتم و فقط از نويسنده محترم مي خواهم الگوريتم خود را عوض كند تا ديگر به راحتي قابل هك نباشد. من تا به حال اين كي جن را به كسي نداده ام و زماني كه براي طراحي آن گذاشتم حدود 1 ساعت بود و آن را فقط براي نويسنده خواهم فرستاد. از شما نيز كه نظر منطقي را ارسال كرديد متشكرم.

در مورد برنامه اي كه فرموده ايد من نيز علاقه به بررسي آن دارم و خواهشمندم لينك دانلود و سايت سازنده و هر اطلاعاتي كه در موردش داريد براي من به آدرس [email protected] ارسال نماييد. خوشحال مي شوم بتوانم مفيد واقع بشوم.

با تشكر
NiCoLuS_CoX

تشکر از شما .

برنامه هایی که بنده معرفی کردم ، در همین فروم هست ، اینجا

اما همان طور که می دانید ذات این دستگاه ها ، مرتب به روز شدن برنامه هاشون هست.در مورد برنامه های پزشکی هم ازین قاعده مستثنی نیست.

مثلا الان این برنامه
و یا این برنامه ، بسیار مورد درخواست هست ، اگر قابل کرک شدن باشه

یا برنامه های جدید این شرکت
البته نسخه پالم اینها رو من ارانه کردم ، ولی خوب هیچی برنامه خود پی پی سی نمی شه.البته این شرکت پروتکل رجیستر کردنش خیلی خفنه.ولی اگر بشه مثلا روماتولوژی تامپسون ش رو کرک کرد ، عالی می شه ، یا نوت های اینترنال مدیسین.

این یکی هم یک سایت عالی ست ولی خوب ، برنامه اش خیلی خیلی گرونه

اگر امکانی داشتید که روی هر کدوم وقت بگذارید ، خوشحال می شم ما رو هم خبر کنید.

از انتخاب شما برای فرستادن نقص نرم افزار برای نویسنده برنامه هم تشکر فراوان می کنم.
زنده باد فروم پی تی با این اعضایش:lol:

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
با عرض سلام خدمت استاد گرامی king dani می خواستم ببینم برنامه ی داروهای زنریک یا diffrential diagnose برای ppc اگر می شناسید به ما معرفی کنید متشکر می شوم.
با تشکر از زحمات شما

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما شهاب رو بی خیال شدیم ( گرچه هنوز هیچ تقویمی به خوبیه اون که بتونه روزهای میلادی رو به شمسی تبدیل کنه نیافتم)!! اما اون arabizer هم فونتهاش داغونه!!! همشون مربع هستند!!!:(
چرا از برنامهpersiandateکه اقای فروتن نوشته استفاده نمیکنید
http://www.forutan.com/ppc/dl/persiandate.zip

compaq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[
فایل های کب فایل هایی هستند که برای اجراشون باید حتما از درون گوشی اقدام کرد

شما فایل رو رو گوشی بریزید و از درون اون فایل رو اجرا کنید :)

فرانك عزيز! من سعي كردم به اين صورت كه فايل رو توي گوشي كپي كردم و از اونجا سعي در اجراي اون .... اما نشد كه نشد البته من فايل رو روي storage cardريختم شايد مشكل اينه . شايد بايد يك جاي خاصي مثل پوشه ويندوز ريخته شه و يا ....؟ لطفت راهنمايي تصويري ،چيزي كه بشه راحتتر فهميد مرسي

compaq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان كسي كي جن براي برنامه world mate داره ؟ ممنون ميشم اگر code يا كي جن برنامه رو برام بزارين .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
با عرض سلام خدمت استاد گرامی king dani می خواستم ببینم برنامه ی داروهای زنریک یا diffrential diagnose برای ppc اگر می شناسید به ما معرفی کنید متشکر می شوم.
با تشکر از زحمات شما

قربان در امضای من راهنمای تمام برنامه ها هست.توصیه می کنم به سایت اسکای هم یک سر بزنید
موفق باشی

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقا مرسی این برنامه رو هم ریختم!! اما فونتها کماکان مربع هستند!!:(
مگه ميشه ؟ !
عربيزر 2 رو ريختي روش ؟ رجيسترش كردي ؟ بعد توي ستينگ عربيزر ايران و فارسي رو انتخاب كردي ؟ !! :blink:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
مگه ميشه ؟ !
عربيزر 2 رو ريختي روش ؟ رجيسترش كردي ؟ بعد توي ستينگ عربيزر ايران و فارسي رو انتخاب كردي ؟ !! :blink:

آره arabizer 2 رو ریختم اما فونتهاش مربع هست واسه همین هیچ کدوم از ستینگ هاشو نمی تونم بخونم!!

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
به نظر من يه بكاپ از موارد ضروري بگيريد و هارد ريست كنيد و اولين برنامه اي كه نصب مي كنيد ، عربايزر باشد.

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مرسی این برنامه رو هم ریختم!! اما فونتها کماکان مربع هستند!!:(

منم اين مشكل رو دارم !‌البته قبلاً درست بود و فارسي ساز شهاب هم نصب بود و يه بار براي اينكه حوصله ام سر رفته بود :) شهاب رو آنيستال كردم و دوباره كه نصب كردم فونت هاي فارسي مربعي شدند هر كاري هم مي كنم نمي شه كه نميشه فكر كنم يه هارد ريست چاره كار باشه

بالا