koosharz
Registered User
داش واست رزومه نوشتم حال کنخوب ایده من عملی بود دیگه! روزی 700 رو داشتم که گفتم ایدشو دارم...
داش واست رزومه نوشتم حال کنخوب ایده من عملی بود دیگه! روزی 700 رو داشتم که گفتم ایدشو دارم...
حاجی خوبه؟ نون توش هست؟والا دیگه از آواتار ما مشخصه
نماینده کسپرسکی در ایران هستیم
راضی هم هستم
داش واست رزومه نوشتم حال کن
داش بیکاریم الان باندبازی شده نمیذارن توش دست زیاد شهتا چند ماه قبل سایت پربازدید داشتم به یه پول تو جیبی در میومد ازش بعد به دلیل یه سری مشکلات فروختم.رفتم یه شرکت خصوصی بعد هزار دنگ و فنگ ما یه قرار داد باهامون بستن بدون بیمه با جقوقی که تقریبا هیچی نمیشه! براشون کار طراحی وب و مدیریت سایت خودشون رو انجام میدم از پشت سرم تا یه جاییم ج.ر خورده بیکاری بهتر از این بیگاری هست به این نتیجه رسیدم که بعد تموم شدن قرار داد یا بیکار بمونم یا برم دنبال کار آزاد دارم تحقیق میکنم چی خوبه بزنم.
شرکتایی که باهاشون کار میکنی اصلا حالیشون نیست کار تیمی باید انجام بشه یه نفر باید مثل تراکتور همه کارا رو بکنه که منم دیگه واقعا این چند ماه مغزم پوک شده
بنابر این تا چند وقت دیگه به شغل قبلیم که ازش متنفرم برمیگردیم (بیکاری )
پس همینطور اپش کن که ببیننآره دیدم : ))
خوبه اینو بقیه میبینن من که نمیخوامش،اونایی که پست میخوان یکی بده واسشون میبینن... : )))
آره دست هم خیلی زیاد شده!داش بیکاریم الان باندبازی شده نمیذارن توش دست زیاد شه
من الان تو باند علافان نتیمداش بیکاریم الان باندبازی شده نمیذارن توش دست زیاد شه
منم تو میدون تره بار هستم..البته رشته تحصیلیم نرم افزاربود..از شغلم هم راضیم .
امان از دست شما بانکی هاشهرداری یه طرحی داره میخواد واسه گنجیشکها شرت بدوزه که ...رینن شهر و کثیف کنن...ماشینهای مردم هم کثیف نشه....میخوای بریم اونجا کار کنیم؟![]()
صداقتت قابل تحسینهبنده دزد هستم .
خداروشکر بد نیست . میرسه . راضی ایم .