• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
داداش
اینکه روزشمار نیست
نوشته سود ماهانه پرداخت میشود
روز شمار یعنی اینکه هر وقت خواستی هر چقدر برداشت کنی
شما دقت کن روز شماره .فقط کف حسابت بابد همیشه دو میلیون بمونه.پس میخای هرروز سودتو حساب کنن بدن.همه روزشمارا ماهانه سود میدن.

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
موسسه نور (کارسازان آینده) هم سود خوبی میده.یکساله 29 درصد و کوتاه مدت عادی (بدون محدودیت موجودی) را 24.5 درصد می ده.5 ساله هم از 32 تا 34 درصد ( بستگی به مقدار پول) می ده.سابقش هم خوبه
يك ساله هم بدون محدوديت موجودي هست؟ من با شعبه هاش تماس ميگيرم نرخهاي كمتر ميگن و از ي شعبه به شعبه ديگه ش هم فرق ميكنه!!!! 24 يا 25 ميگن
البته در مورد اعتبارش اخيرا از ليست بانك مركزي حذف شده (مثل خيلي از موسسات ديگه)

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
امروز رفتم قوامین شعبه مرزداران.رسما مثه خواربار فروشی بود.حتما یه سر بزنید.خبری از اینترنت بانک و کارت که نبود.راجع به روز شمار گفتن 19 درصد.5 ساله 26.5 درصد برای مبالغ زیاد.گفتم چقدر؟گفت 100 داری؟200 داری؟هر چه بیشتر.سر سودا میشه باهاشون چونه زد.خیلی باحاله بی حساب کتاب و بی برنامه.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
من پولم توی بانک شهر هستش اگه بخوام بذارمش این حساب 23درصد قوامین میتونم با خود اون کارت بانک شهر انتقالش بدم؟که دیگه نرم پولم رو از بانک شهر بیرون بکشم؟

روش انتقال فعلی بین بانکی الان اینجوریه که فرضا شما یه حساب توی بانک ملت داشته باشین مستقیم بانک شهر منتقل نمیکنه به بانک ملت همیشه برای جابجا شدن به مشتری چک بین بانکی میدن شما چک رو میبرید بانک ملت حساب باز میکنید میذارید سر حساب فردا به حسابتون میاد. که چک رو اون بانک در اخر وقت همون روز در حساب بین بانکی پایا پای پاس میکنه و میاره به حساب بانک ملت و واریز حساب شما میکنن.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
امروز رفتم قوامین شعبه مرزداران.رسما مثه خواربار فروشی بود.حتما یه سر بزنید.خبری از اینترنت بانک و کارت که نبود.راجع به روز شمار گفتن 19 درصد.5 ساله 26.5 درصد برای مبالغ زیاد.گفتم چقدر؟گفت 100 داری؟200 داری؟هر چه بیشتر.سر سودا میشه باهاشون چونه زد.خیلی باحاله بی حساب کتاب و بی برنامه.

اره تمام موسسات و بانکها همین هستن دست خودشونه هر سودی بهشون اجازه داده باشن اینکارو میکنن البته یه حساب 23 درصد به شرط یک ماه ماندگاری هم جدیدا دارن.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
يك ساله هم بدون محدوديت موجودي هست؟ من با شعبه هاش تماس ميگيرم نرخهاي كمتر ميگن و از ي شعبه به شعبه ديگه ش هم فرق ميكنه!!!! 24 يا 25 ميگن
البته در مورد اعتبارش اخيرا از ليست بانك مركزي حذف شده (مثل خيلي از موسسات ديگه)
موسسه نور بالای 30 میلیون یکساله را 29 و زیرش را 27 میده

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
داداش
اینکه روزشمار نیست

News921203.gif

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
خب وقتی سند میره تو رهن ضامن میخواد چیکار؟
فقط ضامن نیس که , سفته هم میگیرن , فقط کم مونده خودت و خانواده رو اونجا زنجیر کنند !!

داداش
اینکه روزشمار نیست
این حساب روزشمار هست و کارت عابربانک همون لحظه میدن و هرچقدر دلت خواست میتونی برداشت کنی به غیر از دومیلیون

در مورد بانک اقتصاد نوین ..
2 نکته مهم هست :
1) ایا حساب زمان دار هست و بعد از زمان خاصی بسته میشه
2) این 2 میلیون که میگن قابل برداشت نیست و توی کارت هم نشان داده نمیشه .. آیا بهش سودی تعلق میگیره یا نه

که نکته اولی به نظرم خیلی خیلی مهم هست
من وقتی داشتم باز میکردم در مورد زمان چیزی نگفتن
در مورد دو میلیون هم هم در کارت و هم در اینترنت بانک نشون داده میشه ولی مبلغ قابل برداشت دو میلیون کمتر از موجودی کل حسابتون هست.
در ضمن دوستان چرا اینقدر موضوع رو پیچیده میکنید در مورد این دو میلیون ؟
موضوع خیلی ساده هست. شما هر بانکی که حساب باز کنید یه مبلغ مشخصی از پول شما قابل برداشت از طریق عابر بانک نیست. همیشه 5 یا 10 هزار تومن در حساب باید باشه و قابل برداشت نیست. حالا در مورد این حساب این مبلغی که باید در حساب بمونه 2 میلیون هست.
26979001977122721919.jpg

یه نکته دیگه , دوستان بخاطر یکی دو درصد کمتر یا بیشتر بیخودی هی حساب عوض نکنید چون واقعا رقمی نمیشه

Last edited:

loyalamin

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام به تمامی افراد
بانک اقتصاد نوین به مدت محدود از 1392/12/01 تا 1392/12/29 یک سپرده روز شماره 22 درصد داره که مبلغ سپرده گذاری باید از 2 میلیون به بالا باشه.قابلیت واریز و برداشت هم داره که تمامی واریز ها هم به صورت روز شمار با نرخ 22 درصد محاسبه می شن و در همون روزی که افتتاح حساب کردین سودشون براتون واریز می شه.شما می تونید هر وقت که خواستید تمامی موجودیتون رو به جز 2 میلیون برداشت کنید و باز هم کماکان سود 22 درصد باقی بمونه و اگر اون 2 میلیون هم لازم داشتین می تونین حساب رو هر وقت که خواستین ببندید و 2 میلیون رو بدون کسر کردن مبلغی دریافت کنید.درضمن یک دفترچه و یک کارت عابر بانک هم همون لحظه بهتون داده می شه.روز و شب خوش.
اینترنت بانک و موبایل بانک هم داره؟

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
اینترنت بانک و موبایل بانک هم داره؟

اینترنت بانک و موبایل بانک خوب فقط بانکهای : سامان . سینا . پاسارگاد

سودشون هم خوب و معقوله

حالا نیم درصد این طرف اونطرف چیزی نمیشه

این 3 بانک عالی ان بخصوص سینا و پاسارگاد
البته سینا خیلی معتبره

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
اینترنت بانک و موبایل بانک خوب فقط بانکهای : سامان . سینا . پاسارگاد

سودشون هم خوب و معقوله

حالا نیم درصد این طرف اونطرف چیزی نمیشه

این 3 بانک عالی ان بخصوص سینا و پاسارگاد
البته سینا خیلی معتبره
من تا حالا ندیدم در تهران کسی از سینا تعریف کنه و به اون شدتی که شما می گویی راضی بوده باشه.
سینا نه از لحاظ نرخ سود و نه از لحاظ امکانات و پرسنیژ قابل رقابت با بقیه بانکهای خصوصی و حتی موسسات نیست.
بیشتر پرسنل و زیر مجموعه های بنیاد مستضعغین برای دریافت حقوق توش حساب دارند (البته اینجا)

وقتی اقتصاد نوین و ملت و ... دارند کوتاه مدت را 22 درصد می دهند ، چه انگیزه ای برای افتتاح حساب در بانک سینا است؟!
اگر کسی می خواست بفهمه فهمید! لازم نیست روزی 5 بار بگید بانک سینا خوبه!

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
من تا حالا ندیدم در تهران کسی از سینا تعریف کنه و به اون شدتی که شما می گویی راضی بوده باشه.
سینا نه از لحاظ نرخ سود و نه از لحاظ امکانات و پرسنیژ قابل رقابت با بقیه بانکهای خصوصی و حتی موسسات نیست.
بیشتر پرسنل و زیر مجموعه های بنیاد مستضعغین برای دریافت حقوق توش حساب دارند (البته اینجا)

وقتی اقتصاد نوین و ملت و ... دارند کوتاه مدت را 22 درصد می دهند ، چه انگیزه ای برای افتتاح حساب در بانک سینا است؟!

ببخشید پرستیژ نداره یعنی چی ؟
اتفاقن جز شلوغترین بانکهای خصوصی هست

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467

ما فعلن در این بانکیم و این بانک خوبه
وقتی رفتیم بانکه دیگه مثلن ملی اونجا بهتره

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
دوستان کسی دیگه ای هم گردشگری حساب داره؟راضی هستین؟شکل اینترنت بانکش که عین پاسارگاده.به اندازه کافی معتبر هست؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان کسی دیگه ای هم گردشگری حساب داره؟راضی هستین؟شکل اینترنت بانکش که عین پاسارگاده.به اندازه کافی معتبر هست؟
من حساب دارم
خیلی خیلی راضیم .. اینترنت بانکش عالیه از اقتصاد نوین و بانک شهر بیشتر دوستش دارم
رفتار پرسنل اشون هم خیلی خوبه .. اول فکر نمیکردم اینطوری باشه
این که شعبه کم داره از سیاست هاشون هست که هزینه جاری کمتری داشته باشن
شماره تلفن مستقیم رییس بانک رو دارم ... هر دفعه زنگ زدم .. خیلی خوب وقت گذاشته و جواب داده
در مورد سود هم .. دقیقا سر موقع ساعت 12 شب پرداخت میکنند
با هتلها و شرکت های زیادی در ارتباط هست و خودش هم داره هتل فرودگاه امام ***** رو میسازه
توی هر بانکی هم که بودم .. دیدم دارن به حساب بانک گردشگری پول واریز میکنند چون همه میدونند فعلا بالاترین سود مجوز دار رو بانک گردشگری داره میده

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126

ما فعلن در این بانکیم و این بانک خوبه
وقتی رفتیم بانکه دیگه مثلن ملی اونجا بهتره
آقا فرزاد اگر از بانک سینا بابت تبلیغات پول دریافت میکنی که خب ایرادی نداره که تبلیغ اش رو بکنی
اما اگر به خاطر اینکه کارمند اش هستی و مجانی داری تبلیغ میکنی .. بانک سینا واقعا باید افتخار کنه همچین کارمندی داره

اگر مجانی داری تبلیغ میکنی .. خب علت اش چیه ؟؟ .. یعنی میخوای مشتری جذب کنی بانک ورشکست نشه ؟؟یعنی از ورشکست شدن اش میترسی ؟
چون واقعا خیلی توی تبلیغ بانک سینا که نه سود بالایی میده و نه اعتبار زیادی داره جدی هستی ...

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
روش انتقال فعلی بین بانکی الان اینجوریه که فرضا شما یه حساب توی بانک ملت داشته باشین مستقیم بانک شهر منتقل نمیکنه به بانک ملت همیشه برای جابجا شدن به مشتری چک بین بانکی میدن شما چک رو میبرید بانک ملت حساب باز میکنید میذارید سر حساب فردا به حسابتون میاد. که چک رو اون بانک در اخر وقت همون روز در حساب بین بانکی پایا پای پاس میکنه و میاره به حساب بانک ملت و واریز حساب شما میکنن.
نمیشه با کارت عابرم بکشم توی پوز بانک قوامین بره به حسابم؟

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
من حساب دارم
خیلی خیلی راضیم .. اینترنت بانکش عالیه از اقتصاد نوین و بانک شهر بیشتر دوستش دارم
این که شعبه کم داره از سیاست هاشون هست که هزینه جاری کمتری داشته باشن
شماره تلفن مستقیم رییس بانک رو دارم ... هر دفعه زنگ زدم .. خیلی خوب وقت گذاشته و جواب داده
در مورد سود هم .. دقیقا سر موقع ساعت 12 شب پرداخت میکنند
با هتلها و شرکت های زیادی در ارتباط هست و خودش هم داره هتل فرودگاه امام ***** رو میسازه
توی هر بانکی هم که بودم .. دیدم دارن به حساب بانک گردشگری پول واریز میکنند چون همه میدونند فعلا بالاترین سود مجوز دار رو بانک گردشگری داره میده

چه عالی.منم زنگ زدم گردشگری خوب جواب دادن.قوامین که کلا منو از بانک بیزار کرد.فاجعه است.پاسارگاد هم که سپرده داشتم از قبل باهاشون دعوام شد هر چی من گفتم پاسارگاد یک ساله و پنج ساله شده 22 درصد و...گفتن نه امکان نداره همون 20 درصده حداکثر.بانک مسکن و صادارت و شهر هم که واسه سودای بالا یا دادن سود 6 ماهه اول یکجا 75 میلیون حداقل میخوان.به نظرم واسه روز شمار و 3 ماهه اقتصاد نوین عالیه و این گردشگری هم روزشمارش خوبه اما اگه پول سپرده رو زودتر برداریم چیزی کم میکنه ؟مثلا 5 ساله 25 درصد بعد از یک سال آیا میشه بدون کم کردن سود پولو برداشت؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اتفاقا تو شهر ما یه شعبه با دوتا کارمند !! البته یکی دونفر هم اون پشت مشتا داشتن یه کارایی میکردن ولی این دوتا کارمند صندوق یکیشون اصلا اعصاب نداشت .
اون یکی هم وقتی به من رسید اصلا برخورد خوبی نداشت , ناسلامتی میخواستم حساب باز کنم

البته سینا خیلی معتبره
:eek:o_O تا حالا این جمله رو از کسی نشنیدم

بالا