شما دقت کن روز شماره .فقط کف حسابت بابد همیشه دو میلیون بمونه.پس میخای هرروز سودتو حساب کنن بدن.همه روزشمارا ماهانه سود میدن.داداش
اینکه روزشمار نیست
نوشته سود ماهانه پرداخت میشود
روز شمار یعنی اینکه هر وقت خواستی هر چقدر برداشت کنی
شما دقت کن روز شماره .فقط کف حسابت بابد همیشه دو میلیون بمونه.پس میخای هرروز سودتو حساب کنن بدن.همه روزشمارا ماهانه سود میدن.داداش
اینکه روزشمار نیست
يك ساله هم بدون محدوديت موجودي هست؟ من با شعبه هاش تماس ميگيرم نرخهاي كمتر ميگن و از ي شعبه به شعبه ديگه ش هم فرق ميكنه!!!! 24 يا 25 ميگنموسسه نور (کارسازان آینده) هم سود خوبی میده.یکساله 29 درصد و کوتاه مدت عادی (بدون محدودیت موجودی) را 24.5 درصد می ده.5 ساله هم از 32 تا 34 درصد ( بستگی به مقدار پول) می ده.سابقش هم خوبه
عه. جدی میگی؟
من قبلا ی حساب 19 درصد داشتم. حالا خودشون سودشو زیاد میکنن یا باید برم دوباره حساب باز کنم؟
ازشون پرسیدم باید حساب جدید باز بشه.این سوال منم هست
من پولم توی بانک شهر هستش اگه بخوام بذارمش این حساب 23درصد قوامین میتونم با خود اون کارت بانک شهر انتقالش بدم؟که دیگه نرم پولم رو از بانک شهر بیرون بکشم؟
امروز رفتم قوامین شعبه مرزداران.رسما مثه خواربار فروشی بود.حتما یه سر بزنید.خبری از اینترنت بانک و کارت که نبود.راجع به روز شمار گفتن 19 درصد.5 ساله 26.5 درصد برای مبالغ زیاد.گفتم چقدر؟گفت 100 داری؟200 داری؟هر چه بیشتر.سر سودا میشه باهاشون چونه زد.خیلی باحاله بی حساب کتاب و بی برنامه.
موسسه نور بالای 30 میلیون یکساله را 29 و زیرش را 27 میدهيك ساله هم بدون محدوديت موجودي هست؟ من با شعبه هاش تماس ميگيرم نرخهاي كمتر ميگن و از ي شعبه به شعبه ديگه ش هم فرق ميكنه!!!! 24 يا 25 ميگن
البته در مورد اعتبارش اخيرا از ليست بانك مركزي حذف شده (مثل خيلي از موسسات ديگه)
داداش
اینکه روزشمار نیست
فقط ضامن نیس که , سفته هم میگیرن , فقط کم مونده خودت و خانواده رو اونجا زنجیر کنند !!خب وقتی سند میره تو رهن ضامن میخواد چیکار؟
این حساب روزشمار هست و کارت عابربانک همون لحظه میدن و هرچقدر دلت خواست میتونی برداشت کنی به غیر از دومیلیونداداش
اینکه روزشمار نیست
من وقتی داشتم باز میکردم در مورد زمان چیزی نگفتندر مورد بانک اقتصاد نوین ..
2 نکته مهم هست :
1) ایا حساب زمان دار هست و بعد از زمان خاصی بسته میشه
2) این 2 میلیون که میگن قابل برداشت نیست و توی کارت هم نشان داده نمیشه .. آیا بهش سودی تعلق میگیره یا نه
که نکته اولی به نظرم خیلی خیلی مهم هست
اینترنت بانک و موبایل بانک هم داره؟با سلام به تمامی افراد
بانک اقتصاد نوین به مدت محدود از 1392/12/01 تا 1392/12/29 یک سپرده روز شماره 22 درصد داره که مبلغ سپرده گذاری باید از 2 میلیون به بالا باشه.قابلیت واریز و برداشت هم داره که تمامی واریز ها هم به صورت روز شمار با نرخ 22 درصد محاسبه می شن و در همون روزی که افتتاح حساب کردین سودشون براتون واریز می شه.شما می تونید هر وقت که خواستید تمامی موجودیتون رو به جز 2 میلیون برداشت کنید و باز هم کماکان سود 22 درصد باقی بمونه و اگر اون 2 میلیون هم لازم داشتین می تونین حساب رو هر وقت که خواستین ببندید و 2 میلیون رو بدون کسر کردن مبلغی دریافت کنید.درضمن یک دفترچه و یک کارت عابر بانک هم همون لحظه بهتون داده می شه.روز و شب خوش.
اینترنت بانک و موبایل بانک هم داره؟
من تا حالا ندیدم در تهران کسی از سینا تعریف کنه و به اون شدتی که شما می گویی راضی بوده باشه.اینترنت بانک و موبایل بانک خوب فقط بانکهای : سامان . سینا . پاسارگاد
سودشون هم خوب و معقوله
حالا نیم درصد این طرف اونطرف چیزی نمیشه
این 3 بانک عالی ان بخصوص سینا و پاسارگاد
البته سینا خیلی معتبره
من تا حالا ندیدم در تهران کسی از سینا تعریف کنه و به اون شدتی که شما می گویی راضی بوده باشه.
سینا نه از لحاظ نرخ سود و نه از لحاظ امکانات و پرسنیژ قابل رقابت با بقیه بانکهای خصوصی و حتی موسسات نیست.
بیشتر پرسنل و زیر مجموعه های بنیاد مستضعغین برای دریافت حقوق توش حساب دارند (البته اینجا)
وقتی اقتصاد نوین و ملت و ... دارند کوتاه مدت را 22 درصد می دهند ، چه انگیزه ای برای افتتاح حساب در بانک سینا است؟!
اگر کسی می خواست بفهمه فهمید! لازم نیست روزی 5 بار بگید بانک سینا خوبه!
من تا حالا ندیدم در تهران کسی از سینا تعریف کنه و به اون شدتی که شما می گویی راضی بوده باشه.
سینا نه از لحاظ نرخ سود و نه از لحاظ امکانات و پرسنیژ قابل رقابت با بقیه بانکهای خصوصی و حتی موسسات نیست.
بیشتر پرسنل و زیر مجموعه های بنیاد مستضعغین برای دریافت حقوق توش حساب دارند (البته اینجا)
وقتی اقتصاد نوین و ملت و ... دارند کوتاه مدت را 22 درصد می دهند ، چه انگیزه ای برای افتتاح حساب در بانک سینا است؟!
اگر کسی می خواست بفهمه فهمید! لازم نیست روزی 5 بار بگید بانک سینا خوبه!
من حساب دارمدوستان کسی دیگه ای هم گردشگری حساب داره؟راضی هستین؟شکل اینترنت بانکش که عین پاسارگاده.به اندازه کافی معتبر هست؟
آقا فرزاد اگر از بانک سینا بابت تبلیغات پول دریافت میکنی که خب ایرادی نداره که تبلیغ اش رو بکنی
ما فعلن در این بانکیم و این بانک خوبه
وقتی رفتیم بانکه دیگه مثلن ملی اونجا بهتره
نمیشه با کارت عابرم بکشم توی پوز بانک قوامین بره به حسابم؟روش انتقال فعلی بین بانکی الان اینجوریه که فرضا شما یه حساب توی بانک ملت داشته باشین مستقیم بانک شهر منتقل نمیکنه به بانک ملت همیشه برای جابجا شدن به مشتری چک بین بانکی میدن شما چک رو میبرید بانک ملت حساب باز میکنید میذارید سر حساب فردا به حسابتون میاد. که چک رو اون بانک در اخر وقت همون روز در حساب بین بانکی پایا پای پاس میکنه و میاره به حساب بانک ملت و واریز حساب شما میکنن.
من حساب دارم
خیلی خیلی راضیم .. اینترنت بانکش عالیه از اقتصاد نوین و بانک شهر بیشتر دوستش دارم
رفتار پرسنل اشون هم خیلی خوبه .. اول فکر نمیکردم اینطوری باشه
این که شعبه کم داره از سیاست هاشون هست که هزینه جاری کمتری داشته باشن
شماره تلفن مستقیم رییس بانک رو دارم ... هر دفعه زنگ زدم .. خیلی خوب وقت گذاشته و جواب داده
در مورد سود هم .. دقیقا سر موقع ساعت 12 شب پرداخت میکنند
با هتلها و شرکت های زیادی در ارتباط هست و خودش هم داره هتل فرودگاه امام ***** رو میسازه
توی هر بانکی هم که بودم .. دیدم دارن به حساب بانک گردشگری پول واریز میکنند چون همه میدونند فعلا بالاترین سود مجوز دار رو بانک گردشگری داره میده
اتفاقا تو شهر ما یه شعبه با دوتا کارمند !! البته یکی دونفر هم اون پشت مشتا داشتن یه کارایی میکردن ولی این دوتا کارمند صندوق یکیشون اصلا اعصاب نداشت .رفتار پرسنل اشون هم خیلی خوبه .. اول فکر نمیکردم اینطوری باشه
البته سینا خیلی معتبره