• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یک خبر مهم ! یک خبر مهم!

همشهری جوان در شماره این هفته (18 آذرماه) یک ویژه‌نامه توپ درباره "محبوبترین کارتونهای کودکیمان که از تلویزیون پخش شده است" منتشر کرده و از صفحه 28 تا 98 آن (70 صفحه ) به این کارتونها پرداخته است

در بخش‌های :
انیمیشن‌های ژاپنی
انیمیشن‌های هالیوودی
انیمیشن‌های اروپایی
انیمیشن‌های عروسکی
دوبلورهای انیمیشن

قیمت این هفته نامه رنگی هم 200 تومان است، بخرید که خیلی توپه (کلی خاطراتتون زنده می‌شه)

چند تا از مطالب این ویژهنامه را درباره انیمیشن‌های

گربه سگ
بنر
فوتبالیست‌ها
پت و مت

در وبلاگم نقل کردم
http://bamdadweblog.blogfa.com/post-10.aspx

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
همه خوبین
امروز یه مقدار سرم خلوت بود نشستم 5 قسمتtokko رو نگاه کردم
و یه انیمه جدید رو واسه دانلود گذاشتم که فعلا 5 قسمتش دان شده
اسم پروژه جدید من :f34r:
RAHXEPHON

rahxephon_v1.jpg

lg_rahxephon_the-motion-picture.jpg

منتظر باشین
راستی BLACK CAT رو بعد از این میگیرم

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
خدمت برادران و خواهران و پسران و دختران عزیزم
301.gif

مخصوصا فریدا خانم

امیدوارم که همگی در صحت و سلامت کامل به سر ببرید

اول از همه به خاطر اینکه چند وقتیه نتوانستم به این تاپیک بیایم از همه دوستان معذرت می خواهم راستش را بخواهید در حال ایجاد چند تاپیک در فروم بودم ;)

می بینم که این انیمه های ژاپنی هم روز به روز به تعدادشان اضافه می شود و شما هم که امانشان نمی دهید و مرتب دانلود می کنید و عشق و صفا و ...
122.gif

و اما در جواب این دوست گرامی

Arsun
من جواب پست کی رو ندادم؟
دوست عزیز
چند صفحه قبل را چک کنید
شاید چنین اتفاقی افتاده باشد ؟ :eek:

اصلا کسی ما رو تحویل نگرفته!
نه دوست عزیز
این حرف را هرگز نزنید
خوشبختانه بچه های این تاپیک به قدری با معرفت و دوست داشتنی هستند که اصلا در این گونه حرفها نیستند
16.gif

فکر کنم که همگی مشغول دانلود و ... از این جور حرفها هستند .
به همین دلیل شاید در مطالعه پستها کم دقتی کرده اند و به اشتباه پستهای شما را ندیده اند
اصلا فکر بد به ذهن خود راه ندهید
265.gif

در مورد Animatrix کسی مطلب و نظری نداره؟
در این مورد هم فقط این نکته را بگویم که
این مجموعه شامل اپیزودهای مختلفی است که فقط فقط یکی از آنها سه بعدی می باشد و بقیه به صورت دو بعدی هستند .

موفق و پیروز باشید :happy: :happy: :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Baldr Force EXE
Resolution

350px-Baldr_force_exe_resolution.JPG

خوب قسمت اول اين OVA که 4 قسمت هم هست ديروز رفت روی net و امروز که من داشتم نگاه ميکردمش احساس کردم که خيلی از فيلم matrix الهام گرفتن!:blink: يه جورايی خيلی شبيه بود!:cool:

Download TV size mp3 – 2.53mb: Mirror 3
Download full size mp3 – 6.08mb: Mirror 3

کسايی که به داستان های علمی تخيلی علاقه دارن، فکر کنم از اين کارتون خوششون بياد:). داستان يه پسر hacker هست که خودش و دوستاش گير مياوفتن و مجبور به پيوستن به نيروهای نظامی ميشه که برای گرفتن انتقام جون دوستش وارد ارتش ميشه:f34r:. ارتش آنتی هکرها!!!:lol: دقيقاً مثل ماتريکس که از طريق سوراخ پشت گردن به شبکه وصل ميشدن، اينام همين جوری وارد شبکه ميشن و شبکش شباهت زيادی به شبکه ماتريکس داره و اگه به موقع log out نکنين احتمال مرگتون هم هست!:wacko::f34r::D

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام به دوستان علاقه مند به انيميشن!

من چقدر براي خودم متاسف شدم وقتي ديدم اين تاپيك اين همه مدت اينجا بوده و من جاهاي ديگه دنبال مطالب مربوط به انيميشن مي گشتم واقعا همون قضيه "يار در خانه و ما...."!:blush:

البته من از جناب Linghuchong بسيار سپاسگذارم كه اين تاپيك ارزنده رو به من معرفي كردند.

نمي دونم دوستان درباره كارتون هاي واقعا زيباي Grendizer , Voltron و Connan the Future Boy هم صحبت كردن يا خير؟ من بايد البته بشينم سر فرصت همه صفحه هاي پيشين تاپيك رو بخونم!:)

فعلا ! :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يوهو... هورا....
4_1_111.gif

بگين چی؟:D
يادتونه که من کليپ opening کارتون Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto رو براتون آپلود کرده بودم و برادر Dreamsboy هم اصل کليپش رو گزاشتن؟!:eek:

304868295_8b208d16f9_m.jpg
304868264_3401f4a601_m.jpg
304868233_6a797c1a3e_m.jpg

الان يه ماهه من دنبال mp3 اين آهنگم و الان موفق به پيدا کردنش شدم:D:lol:.
خيلی قشنگه، دانلودش کنين:happy::

M03019579-01.jpg

Kouya Ruten by FictionJunction YUUKA:
http://download.yousendit.com/299DF7BF450E0B59

راستی من کلی سر کار بودم که اين همه اينا تو اين کارتون در مورد اين "Head" صحبت ميکنن ، منظورشون چيه؟!!!:blink:
که تازه دوزاريم افتاد بازم پاي نوبوناگا اودا وسط هست!!!:eek: واقعاً اگه بگن معروف ترين آدم تاريخ ژاپن, همين نوبوناگا هست!:blink::eek: خدا ميدونه چند تا کارتون و فيلم در موردش ساختن! فرض بکنين وقتی تو inuyasha هم اسم از نوبوناگا برده ميشه ديگه وای به حال بقيه ... :lol:
ميگن تو تاريخ روايت های مختلفی ازش هست، نسفی ها ميگن خوب بوده نسفی ها ميگن بد!:eek: ولی تو تمام کارتون ها نقش demon رو داره!:blink::p

Babas5_oda_nobunaga_2.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ميگم بچه ها اگه منو ديگه زنده نديدين منو حلال کنين:p! اينجاا اخطار طوفان دادن و الان باد با سرعت 100 km/s داره ميوزه و در و پنجره رو داره از جا ميکنه!
36_1_25.gif
خونه های اينجاا هم که همه چوبين! :(فکر کنم الانه که از جا کنده شه!
36_1_7.gif

بگزريم، خواستم يه اطلاعيه ديگه بدم:D:

خوب يه مسافر ديگه تا 17 روزه ديگه داريم که البته اين بار مديون لرد سياه هستيم (با تشکر فراوان از ايشون:happy: ).
خوب باز سوال قديمی: چی ميخواين؟
23_33_7.gif

تن تن و ميلو خيلی داره منو ازيت ميکنه ولی خوب 90% دانلود شده و اميدوارم هر چه زودتر تموم شه:rolleyes:، چون cd ها بايد به امريکا پست بشه و بايد هر چه زودتر بجنبيم که به موقع به امريکا برسه:happy:.

قسمت های 11-15 افسانه شجاعان هم که جای خود داره!:D;)

ديگه چی ميخواين؟ ليست رو يه نگاهی بندازين و به من بگين.

ok من فعلاً برم هيچی درس نخوندم:(، فکر کنم تا صبح بيدار باش دارم!
4_9_17v.gif

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
:( :( :( :(

دستتون درد نكنه ولي اين فايل جديد كه آپلود كرديد رو من نمي تونم بگيرم! باورتون ميشه كه از امروز http://download.yousendit.com براي من ف ي ل ت ر شده؟ تا ديروز نبود ها!:( :( :(

من حتي وقتي تو گوگل كلمه Anime رو جستجو مي كنم با عبارت "مشترك گرامي.." روبرو ميشم! من نمي دونم سايتهاي بي آزاري مثل Anime و grammy.ru چه موردي دارن؟!!!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

فریدا این کارتون Otome wa Boku ni Koishiteru در چه مورده ؟ :D چرا همه توش دخترن ؟ من البته فقط در حد 1 دقیقشو دیدم :D

راستی کارتون های این هفته از دم همشون وسط داستان تموم شدن D.Gray man - Bleach - Kiba کلی حالمان گرفته شد . مخصوصا اون بلیچ ..

ميگم بچه ها اگه منو ديگه زنده نديدين منو حلال کنين! اينجاا اخطار طوفان دادن و الان باد با سرعت 100 km/s داره ميوزه و در و پنجره رو داره از جا ميکنه

می گم Kariya اون طرف پیداش نشده ؟ :D

خوب قسمت اول اين OVA که 4 قسمت هم هست ديروز رفت روی net

یک س.الی این ova و oav یا هم فرق می کنن ؟ Original Animated Video با Original Video Animation البته فکر نکنم فرقی بکنن ولی کلی پرسیدم ... کلا به چی می گن اینا رو ! ؟

17 روزه ديگه داريم که البته اين بار مديون لرد سياه هستيم (با تشکر فراوان از ايشون

حناب لرد سیاه چرا این جا پست نمی ده ؟ من دلم واسه اواتارش تنگ شده :D

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
اينو امتحان کنين، تا من عضو 4shared بشم;) :

http://d.turboupload.com/d/1333110/01._Koya_Ruten.mp3.html

باز هم سلام دوست عزيز من! :happy:

مثل اينكه به من نيومده اصلا امروز اينجا چيزي دانلود كنم!lol

خوب گفتم پس بهتره امروز رو بدم به آپلود. يه سري آهنگ تيتراژ كارتون پارسال دانلود كرده بودم كه به زبانهاي كشورهاي اروپايي بودند اكثرا. البته اينم بگم كه من حوصله م نشد همه صفحات پيشين تاپيك رو بخونم پس اگه به اسامي تكراري برخورديد پيشاپيش پوزش مرا بپذيريد! :blush:

پوليانا (فرانسه)

دكتر ارنست (آلماني)

هايدي (اسپانيايي)

اين يكي خيلي قشنگه!

دنور (آمريكايي) اين همون كارتون دايناسور كوچولو هستش نمي دونم تلويزيون ايران اينو گذاشته يا نه ولي يادش بخير كارتون بامزه اي بود وقتي بچه بوديم! :rolleyes:

سالي يا همون سارا كورو

اميدوارم خوشتون بياد. اگه دوست داشتيد باز هم آپلود مي كنم.

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از linghuchong :
و اما به کمک من بشتابيد:eek::
من پريروز داشتم bokura ga ita ميديدم و راستش اشکمو در آورد!!!
بگزريم ميخواستم بگم که من در به در دنبال آهنگ ending اش هستم ولی دريغ از يه نشون! :(اين مشخصات آهنگه ببينين شايد شما ها بتونين پيداش کنين:
خواهر من از bokura ga ita چند تا آهنگ دارم.البته یکیشون هم آرتیستش همین Katou Idzumi هست.من هم همون رو براتون آپ کردم.ببینید همین مد نظرتون بود.
http://www.4shared.com/file/7423504/1c0db9c3/Bokura_ga_Ita_-_Suki_Dakara.html

بالا